Hıı kızlar birde ben çayı severim.
Sizce bir sorun olur mu içmemin.
Mesela büyük bir kupayla içtim şimdi. Bir daha içeceğim.
Bırakayım mı sigara gibi...
Allah şu sigaradan da bir tiksinti versin Yarabbim!
Kıvrandırıyor yokluğu sabah saatlerinde.
14 nisandı canım, ben tam günü gününe adet görmüyordum bazen 30 bazen 32 günde bir
Hepinize merhaba arkadaşlar:)) bende aranıza katıldım. Hamileliğimi 10 gün önce öğrenmiştim, bugün doktor randevum vardı. Keseyi gördük ama kalp atışlarını
daha duyamadık. Haftaya tekrar gideceğim kalp atışlarını duymak için. Ben heyecandan bebeğin kaç haftalık olduğunu da sormadım, unuttum:26:
Benim ilk bebeğim, umarım sağlıkla gelir bebişlerimiz
kızlar dün folik asit içeyi unuttum bişey olurmu umarım olmaz
yok canım bigün içmesen noolcak.ben kızlarımda hiç içmemiştim o zaman yoktu böyle folik asit falan.oğlumda ve bunda hamile olduğumu öğrendiğimde içmeye başladım.aslında 3 ay önceden başlamak gerekiyomuş.allah a emanet artık
merhabalar.endokrine neden gitmiştin değerlerin nasıldı?benimde geçen özel hastanedeki tahlilde normal,fakülte hastanesinde yüksek çıktı biraz.ilaç başlaman gerek dediler.bende tereddütde kaldım ama içiorum 2gündür.sen ilaç kullandın da mı normale döndü?kusura bakma çok sordum ama bu aralar bu konuyla ilgili araştırma içindeyim.
gözün aydın canım inş.sağlıklı şekilde kucağına alırsın bebişini ,bende yarın kalp atışı ve bebeği görmek için doktora gidicem zaman geçmek bilmiyor ya inş.
Önemli değil Canim Tabiki sor ben hipertiroidi hastasiyim Canim daha önce tedavi gormuştum doktorum hamilelikte tetikleye bilir demişti 20 gün önce gittiğimde tsh im düşmeye baslamsti ilaç vermedi ki normalde doktorumun dediğine göre başka bı doktor olsa hemen ilaç verirmiş ama benim doktorum çok ilaç kullanma taraftarı biri değil o konuda çok memnunum bide dün gittim kontrole değerlerim normale dönmüş doktorum vücudunun alışma Dönemiydi düzeldi ilacsiz dedi bide 16. Haftamda gitcem ins Canim sen bence uzmanlığı endokirin olan bı doktora git
kuppe ne zaman belli olacak senin durumun ? benim de hcg dusuktu korkmuyo da degilim
herkese günaydın hani midem bulanmıyo hiç tık yok diyodum ya yanılmışım sabahtan dünden beri başladı
herkese günaydın hani midem bulanmıyo hiç tık yok diyodum ya yanılmışım sabahtan dünden beri başladı
canım soda gecırmıyo ya benım alıskanlıgımdır vücudum magnezyumu ve bazı mınarelleri çok tutmadıgındna sık sık
soda içerim....sımdıde ıcıyorum ama bence gecırmıyo hatta afedersın geyirttiği için bazen dahada cok bulanamsına sebep oalbilri
ama ıste bu bulantı ıslerı kişisel ya yeme alıskanlıgı ıle alakalı
kızlar tam olarak ne zaman başladı mide bulantılarınız? ben 6. haftamdayım daha bulantı yok, böyle gitse ne güzel olur
yaa midem neden bulanmıyo deyip dururken söylüyoduk sze şükredin diye:))
[haklıymışsınız canım ne güzemiş o günlerim
kızlar tam olarak ne zaman başladı mide bulantılarınız? ben 6. haftamdayım daha bulantı yok, böyle gitse ne güzel olur
bende 6 haftalıkım daha dün başladı canım sıkma canını bende diyodum neden aşlamadı hala diye ama olesi daha iimiş
[haklıymışsınız canım ne güzemiş o günlerim
yaa midem neden bulanmıyo deyip dururken söylüyoduk sze şükredin diye:))
ben normalde soda kesinlikle içmem, çok nadir zamanlarda canım çekerse ancak
belki de bu yüzden geçiriyodur, bu sabah da içtim hemen geçirdi
ama tabi geçiriyo diye sürekli soda içemem günde bir kere en fazla 2 kere
bişey sormak istiyorum
benim bulantılarım 6. haftada başladı hem de çok şiddetli başladı
bugün 9. haftaya girdim iki üç gündür epeyce azalma var
mesela önceki haftalarda her an bulanırken şu üç gündür sadece akşamları ve sabahları bulanıyor
gün içinde rahatım Allahıma çok şükür, Rabbim bir daha yaşatmasın o kötü günleri
sence bu iyiye mi işaret?
yani azalması bi kaç haftada geçeceğini mi gösteriyor?
ben 9 ay sürmesinden çok korkuyorum ayşe
hayırlısı olsun...kısmetse bende ocakta doğum yapacağımaslında ben daha çiçeği burnunda bir anneyim 11 aylık bir oğlum var ve şimdide 2. ye hamileyim hala nasıl hamile kaldığımı anlamış değilim çünkü korunuyorduk gebeliğimi öğrenmenin verdiği şaşkınlığı hala üzerimden atabilmiş değilim ama kabullenmekten başka da bişey gelmiyor elimden umarım sağsalim kavuşuruz bebeklerimize
hoşgeldin...hayırlısı olsunHepinize merhaba arkadaşlar:)) bende aranıza katıldım. Hamileliğimi 10 gün önce öğrenmiştim, bugün doktor randevum vardı. Keseyi gördük ama kalp atışlarını
daha duyamadık. Haftaya tekrar gideceğim kalp atışlarını duymak için. Ben heyecandan bebeğin kaç haftalık olduğunu da sormadım, unuttum:26:
Benim ilk bebeğim, umarım sağlıkla gelir bebişlerimiz
slmlar günaydınlar hanımlar eğer bende bu ay hamiş kalırsam sizinle olacam kızancıklarımmmmmmmmmm
Slm kızlar nasılsınız bakalım,
Mide bulantıları olmayan arasındayım bende 7+5 oldum bugün.Ama keşke olsaydı da düşük tehlikesi yaşamasaydım mide bulanmasına razıydımAma bugün çok şükür kanama hiç kalmadı sadece lekelenme var oda kahverengi gibi korkum geçti biraz.Yarın konrtolüm var umarım ters bişiy olmaz.Allahım korusun herkesin yavrularını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?