- 13 Mart 2012
- 113
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıı kızlar birde ben çayı severim.
Sizce bir sorun olur mu içmemin.
Mesela büyük bir kupayla içtim şimdi. Bir daha içeceğim.
Bırakayım mı sigara gibi...
Allah şu sigaradan da bir tiksinti versin Yarabbim!
Kıvrandırıyor yokluğu sabah saatlerinde.
Tamam :) Bugünlük sorum bu kadar.
Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim...
çayı ,kahveyi bende çok severim.
hele hava güzel şimdi açık havada taze demlenmiş çay hıımmmmD
şimdi hayatım 1 fincan çay,süt,ve ıhlamurdan ibaret
ay_she arkadaşın dediği doğru bitki çayının düşürme tehlikesi var
her şey tamam da şu uykuya dayanamıyorumm çok zorluyo benii işyerinde yamulu veriyorum vallahi uykusuzluktan
uyumamak içinde zorlayınca kendimi başım çok ağrıyorrr
ya kızlar doktorun verdiği ilacı içtim enfeksiyon için ama bu dönemde bebeğin organ gelişimi olduğu için çokta tedirginim bebeğe zararı olur diye.hamilelik kategorisi b yazıyodu.inşallah bişey olmaz.
değerin kaç ve kaçıncı haftadasın bende erak ettim
kısmetse bende ocakta doğum yapacağım aslında ben daha çiçeği burnunda bir anneyim 11 aylık bir oğlum var ve şimdide 2. ye hamileyim hala nasıl hamile kaldığımı anlamış değilim çünkü korunuyorduk gebeliğimi öğrenmenin verdiği şaşkınlığı hala üzerimden atabilmiş değilim ama kabullenmekten başka da bişey gelmiyor elimden umarım sağsalim kavuşuruz bebeklerimize
ups :26: tam surpriz olmus sana ayyy zor isin ama birlikte buyurler... benim buyuk minnos 3 yas 3 aylık olacak kısmetse dogum oldugunda yine de tırsıyorum becerebilir miyim diye bide ben calısıyorum ne zor olacak bana yaa
ups :26: tam surpriz olmus sana ayyy zor isin ama birlikte buyurler... benim buyuk minnos 3 yas 3 aylık olacak kısmetse dogum oldugunda yine de tırsıyorum becerebilir miyim diye bide ben calısıyorum ne zor olacak bana yaa
Canım çok yemediğin sürece sorun olmaz heralde bi de aç karnına yemezsen. Zaten insan önce korkuyo bişey yiyeceği zaman,azar azar denedikçe anlıyo sorun olup olmayacağını. Bünyeye göre değişir bence. En doğrusuna sen karar verirsin.benim de canım sadece meyve çekiyor ama korkudan yiyemiyorum
dr mide bulantısını artırır dedi asitli oldugu için
dün yedim biraz gerçi bişey olmadı
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bugün şimdilik iyiyim midem fena değil.
Canım çok yemediğin sürece sorun olmaz heralde bi de aç karnına yemezsen. Zaten insan önce korkuyo bişey yiyeceği zaman,azar azar denedikçe anlıyo sorun olup olmayacağını. Bünyeye göre değişir bence. En doğrusuna sen karar verirsin.
Hepinize merhaba arkadaşlar:)) bende aranıza katıldım. Hamileliğimi 10 gün önce öğrenmiştim, bugün doktor randevum vardı. Keseyi gördük ama kalp atışlarını
daha duyamadık. Haftaya tekrar gideceğim kalp atışlarını duymak için. Ben heyecandan bebeğin kaç haftalık olduğunu da sormadım, unuttum:26:
Benim ilk bebeğim, umarım sağlıkla gelir bebişlerimiz
son adetinin ilk günü ne zamandı canım?
Günaydın kiZlar nasılsiniz çok şükür iki gündür çok fazla mide bulantım yok bide deliksiz uyuyorum o bana ii oluyo dün endokirin doktoruma gittim hersey yolundaymis değerlerim normale dönmüş 16. Haftanda gel dedi bu zamana kadar miden bulanabilir dedi tirioidilerimden olayı ama çok şükür ilaç vermedi :)
slmlar günaydınlar hanımlar eğer bende bu ay hamiş kalırsam sizinle olacam kızancıklarımmmmmmmmmm