Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba;
iyi bulantılarla senin nasıl gidiyor?
canım benim sat 10 nisan sata göre doğum tarihi 15.01.2013 gözüküyor.ben 30 günde bir olduğum için 2 gün atıp 17.01 olarak gün belirttim.15.01 demeliyim sanırım bu durumda ve ona göre düşünmeliyim
yine yok yine yok anlaşılan çocuklu olunca ben ocak annelerınde fazla aktif olamıycam
anamadım bebem ne yok ?
merhaba arkadaşlar .;
14 mayısta bir dr a ve ardından ,19 mayısta başka dr gittim ...1 ay sonra gel dedi ve 2 adtte tahlil verdi?
sadece folik asit içiyorum ama sürekli açım,iştah tavan yapmış ,halsizlik desen ooooo...
bugun beni sağlık ocağından aradılar,gittim ,onu yeme şunu ye:)))
yoğurt hiç yiyemiyorum,balıkla aram kötü..sebze desen hiç yemem ,yemek seçerim..sabahtan akşama kadar olips yiyorum ,bulantı için ...
midesi çok bulananların da iştahı sonradan açılıyor mu kızlar
ben de senin gibiyim, gözümde hiç bir yemek yok, hatta yemek adı düşünürken bie midem bulanıyor.
dün zorladım, tavuk haşlama yaptım. sonra bol karabiberli ve bol bol limonlu olarak biraz yedim. istahım açıldı. başka şeyler de yedim.
gerçi bugün aynı iştahsızım. ama anladım ki, iştaha bakmadan zorla yemek lazım. yedikçe açılıyor.
bende sadece folicasit alıyorum o yterli çünkü şimdilik :)) bende açım ama yemek yemek istemiyorum uykusuzluktan ölüyorum ....merhaba arkadaşlar .;
14 mayısta bir dr a ve ardından ,19 mayısta başka dr gittim ...1 ay sonra gel dedi ve 2 adtte tahlil verdi?
sadece folik asit içiyorum ama sürekli açım,iştah tavan yapmış ,halsizlik desen ooooo...
bugun beni sağlık ocağından aradılar,gittim ,onu yeme şunu ye:)))
yoğurt hiç yiyemiyorum,balıkla aram kötü..sebze desen hiç yemem ,yemek seçerim..sabahtan akşama kadar olips yiyorum ,bulantı için ...
evet cnm sağlık ocağıda seni takip ediyo aile hekimine bilgi veriyosun rutin kontrollerini yapıyolar ama ben biraz daha beklicem haber vermek için en azından şu tehlikeli 3 ayı geçsin öle bilgi vericem :))ilk zamanla böyle oluyor sonra düzeliyorsun yemeye çalış ama dedikleri besinler önemli bu arada sağlık ocağınada bildirmek lazımmı
Herkese günaydın dün mide bulantılarınız ne zaman başladı diye sormuştum ya sabahın köründe mide bulantısıyla uyandım resmen, hala da az bulantı var
ama hak ettim ben bunu o kadar merak edersen başına gelir tabi
günaydın kızlar...
günaydınnnn aminnn hepimizinn inşallahhhh :)))Günaydınlar :)
Gününüz huzurlu, mutlu geçsin inşallah :)
Günaydınnnnnn
Günaydın kiZlar nasılsiniz çok şükür iki gündür çok fazla mide bulantım yok bide deliksiz uyuyorum o bana ii oluyo dün endokirin doktoruma gittim hersey yolundaymis değerlerim normale dönmüş 16. Haftanda gel dedi bu zamana kadar miden bulanabilir dedi tirioidilerimden olayı ama çok şükür ilaç vermedi :)
yine yok yine yok anlaşılan çocuklu olunca ben ocak annelerınde fazla aktif olamıycam
midesi bulanan arkadaşlar çoğalıyor allah yardımcınız olsun
oğluma hamileyken bende yaşamıştım ve gerçekten berbat birşey((
çok şükür şimdilik uyku dışında bir sorunum yok benimde