- 12 Temmuz 2006
- 35.019
- 30.375
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sizi özlicem.. Ama yakın zamanda gelebilirim.. Hayat neler getirecek bekleyip göreceğiz... :)))
Ben 11 ayını doldurunca vermiştim bir kere sesini çıkarmadan içmişti. Ama şimdi içmiyor. Cicibebe de koydum, içsin de nasıl içerse içsin diye yok öyle de içmedi. sabah kahvaltısını sütle ıslatıyorum. Her gün bir kase yoğurt da yiyor. Puding muhallebi falan da yapılabilir ama sütü sade olarak içmesini çok isterdim. bakayım zamanla alışır inşallah..
Yumurta beyazı ve bal da veriyorum artık. Pekmezi kahvaltıdan önce bi tatlı kaşığı sade olarak içiriyorum bi tatlı kaşığı balı da kahvaltısına koyuyorum. Süt içirmek için değişik fikirlere ihtiyacım var.. Yardım lütfen kızlar... Nesquik mi alsam?:)))
Selam kizlar...
Ruzacim hayirdir kacirmisim nereye?
Ben 9ayindan beri paket sut veriyorum.neden? Cunku.sutum doyurmuyodu artik o aptamil.vs hicbirini icmiyodu dr.danistim.geceleri.ac kaliyo uyumuyo nasil yapim desim deneyelim.dedi alerjik durumunu ve cok sukur bi sikinti olmadi tabi bebe biskuvisi ve seker atiyorum yoksa gene icmiyor
Sadece geceleri veriyorum.bikere emziriyorum.biseferde biberonla iciyor 250cc. Bilginiz olsun
Bitiful gecmis olsun.canim..
Paris Allah.kolaylik.versin cnm..
ferdam.. ben günlük süt veriyorum. sütaşın alıyordum dün eşim sek süt almış. son kullanma tarihine bi baktım 13 ocak... adı günlük süt işte... köyden süt alabilirim ama ona da güvenemiyorum. yani kaynayınca vitamini falan kalmaz diyorlar ya.. acaba hangisi daha sağlıklı?Elacım öperim
Şu süt olayına artık başlamak lazım hakikten ya, nedense bir türlü elim varmıyor. Mamadan bir an önce kurtulsam diyordum, şimdi de sütü vermek zor geliyor. Mama kadar vitamin var mı, paket süt sonuçta o da sağlıklı mı... vs vs... Keşke bizim de bir sütçü amcamız olsa...
Bizim paşanın doğumgünü aynı zamanda tanışma yıldönümümüz eşimle. Ona da ufak hoş bişey alayım diyorum ama bulamadım. :44:
Ben bugünkü görevimi yaptım, doldurdum gidiyorum, hadi görüşürüz
Bizimki hastalığından beri resmen meme delisi oldu ya, sabah 7.30'dan 9'a kadar memede geçer mi Ne emmeyi bırakıyor, ne kalkıyor, kaldırmaya çalışınca kalkmıycam diye ciyak ciyak ağlıyor. Gece de uyumak bilmiyor, dün saatlerce uğraştım. İnşallah geçicidirr
Aleyna naber ciciim 1 yas ne zaman doluyor kizinin? Anlat hele okuyup kacma
Elacım öperim
Şu süt olayına artık başlamak lazım hakikten ya, nedense bir türlü elim varmıyor. Mamadan bir an önce kurtulsam diyordum, şimdi de sütü vermek zor geliyor. Mama kadar vitamin var mı, paket süt sonuçta o da sağlıklı mı... vs vs... Keşke bizim de bir sütçü amcamız olsa...
Bizim paşanın doğumgünü aynı zamanda tanışma yıldönümümüz eşimle. Ona da ufak hoş bişey alayım diyorum ama bulamadım. :44:
Ben bugünkü görevimi yaptım, doldurdum gidiyorum, hadi görüşürüz
ruza cansınya :)
Tamamıyla haklısın aleyna.. Kendi isteğimize ve beğenilerimize göre hazırlıyoruz ama sadece hatıra kalması için.. Bebişler Hatırlamayacak ama fotoğraflara bakıp benim için bişeyler yapmışlar deyip mutlu olacaktır.. Rabbim o günleri de göstersin inşallah..Selam kizlar. Vavecim 7 subat d.gunumuz ama ben 9 subatta yapicam senlikleri.:) kafamda tasarliyorum bisiler iste. Suslemeleri vs. De carsiya ciktikca topluyorum.
İlk yas biraz annenin kendini tatmin etmesi oluyor galiba. Zira kizimin dogumgunu ama hersey benim esimin istegine gore olacak. Dusunuyorum da benim dogumgunlerime ait tek bir fotograf bile yok kucukken cekilen, beni gulumseten, baktigimda kendimi yeniden bi cocukmusum gibi hissettiren. Hatirlamaya calisirken bile sikinti basiyor beni. Hatiralarim bulanik. Fazla buyudum sanirim. O yuzden hersey guzel olsun. Kizimin zihninde ilk yasgunu guzel yer etsin istiyorum. Tum cabam ondan.:)
Bende Operim.cnm
Benim.bebegim icse 2yasina kadar kesin aptamil verirdim oyle hayal ediyordum cunku paket sut kansizlik yapiyo..
Benimde evlilik yil donumum dogum gununden bigun once
Ruzacim evet yaptirdim 11.5degeri cok.dusuk.degil ama ben hic kan ilaci kullanmadim alerji yapiyodu biraktirdi drlar (;
Slm kızları
Paris Allah kurtarsın canım sağ salim alırsın inş. Kucağına.
Ruzaaaaa bi yere mi gidiyorsun cicim?
Bende bugun süs eşyalarını aldım. Tabak bardak peçete masa örtüsü aldım 1 şeklinde magnetler yarın gelicek kısmetse. Oğlana giysi bakmam lazım tek gömlek düşünüyorum lcw de beyaz gömlek vardı keşke önceden alsaydım kaldırmışlar şimdi( başka yerden bakcam artık.ben ne giyeceğimi de bilemiyorum (
Ruzam sen o marshmallow süslemiştin ya onların çubuklarını nerden aldın.? Bide anı defterini nerden aldın.bi kaç yere sordum 40tl dedi.pahalı mı? Resim köşesi de yaptık. Bi ara atarım resımleri
Canım bende var. 100 lü almıştım kaldı. Okula gönder yarın birini vereyim.anı defteri ayrı almadım. Düğündeki anı defterimizin yarısından itibaren yazdırdım.gerek yok o kadar paraya. Sade bir defter ajanda gibi bişi al süslersin evde.