2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Ben de sizi özlicem.. Ama yakın zamanda gelebilirim.. Hayat neler getirecek bekleyip göreceğiz... :)))

Ben 11 ayını doldurunca vermiştim bir kere sesini çıkarmadan içmişti. Ama şimdi içmiyor. Cicibebe de koydum, içsin de nasıl içerse içsin diye yok öyle de içmedi. :KK43: sabah kahvaltısını sütle ıslatıyorum. Her gün bir kase yoğurt da yiyor. Puding muhallebi falan da yapılabilir ama sütü sade olarak içmesini çok isterdim. :KK43: bakayım zamanla alışır inşallah..
Yumurta beyazı ve bal da veriyorum artık. Pekmezi kahvaltıdan önce bi tatlı kaşığı sade olarak içiriyorum bi tatlı kaşığı balı da kahvaltısına koyuyorum. Süt içirmek için değişik fikirlere ihtiyacım var.. Yardım lütfen kızlar... Nesquik mi alsam?:)))

Selam kizlar...

Ruzacim hayirdir kacirmisim nereye?

Ben 9ayindan beri paket sut veriyorum.neden? Cunku.sutum doyurmuyodu artik o aptamil.vs hicbirini icmiyodu dr.danistim.geceleri.ac kaliyo uyumuyo nasil yapim desim deneyelim.dedi alerjik durumunu ve cok sukur bi sikinti olmadi tabi bebe biskuvisi ve seker atiyorum yoksa gene icmiyor:KK51:
Sadece geceleri veriyorum.bikere emziriyorum.biseferde biberonla iciyor 250cc. Bilginiz olsun :-)

Bitiful gecmis olsun.canim..

Paris Allah.kolaylik.versin cnm..

Paris bizler burda olmasak da sen doğum yapınca yaz olur mu, habersiz bırakma. İnşallah her şey kolaylıkla olur, sağlıkla mutlulukla bebişini kucağına alırsın. :emir_bebek::emir_bebek:

Elacım öperim :KK54:

Şu süt olayına artık başlamak lazım hakikten ya, nedense bir türlü elim varmıyor. Mamadan bir an önce kurtulsam diyordum, şimdi de sütü vermek zor geliyor. Mama kadar vitamin var mı, paket süt sonuçta o da sağlıklı mı... vs vs... Keşke bizim de bir sütçü amcamız olsa...

Bizimki hastalığından beri resmen meme delisi oldu ya, sabah 7.30'dan 9'a kadar memede geçer mi :KK53: Ne emmeyi bırakıyor, ne kalkıyor, kaldırmaya çalışınca kalkmıycam diye ciyak ciyak ağlıyor. Gece de uyumak bilmiyor, dün saatlerce uğraştım. İnşallah geçicidirr :KK50::KK50:

Bu akşam gidip doğumgünü süsleri filan almam lazım, sonra pastaneye uğrayıp pasta siparişi vermem lazım. Çocuğa da güzel bir kıyafet almak gerek. Bir de yapılacak mamaların listesi...Nasıl yetişecek bilmiyorum, parmağımı kımıldatasım yok :KK37::KK37:

Bizim paşanın doğumgünü aynı zamanda tanışma yıldönümümüz eşimle. Ona da ufak hoş bişey alayım diyorum ama bulamadım. :44:

Ben bugünkü görevimi yaptım, doldurdum gidiyorum, hadi görüşürüz :KK54::KK54:

Selam kizlar...

Ruzacim hayirdir kacirmisim nereye?

Ben 9ayindan beri paket sut veriyorum.neden? Cunku.sutum doyurmuyodu artik o aptamil.vs hicbirini icmiyodu dr.danistim.geceleri.ac kaliyo uyumuyo nasil yapim desim deneyelim.dedi alerjik durumunu ve cok sukur bi sikinti olmadi tabi bebe biskuvisi ve seker atiyorum yoksa gene icmiyor:KK51:
Sadece geceleri veriyorum.bikere emziriyorum.biseferde biberonla iciyor 250cc. Bilginiz olsun :-)

Bitiful gecmis olsun.canim..

Paris Allah.kolaylik.versin cnm..

buradayım canım.. şimdilik bi yere gidesim yok.. :KK16:
kana baktırdınız mı hiç? erken verilen süt kansızlığa neden oluyormuş diye biliyorum. bizimki bir yaşını doldurmasına rağmen süt içiremiyorum. napıcaz bakalım.. alıştırcam bi şekilde..

Şu süt olayına artık başlamak lazım hakikten ya, nedense bir türlü elim varmıyor. Mamadan bir an önce kurtulsam diyordum, şimdi de sütü vermek zor geliyor. Mama kadar vitamin var mı, paket süt sonuçta o da sağlıklı mı... vs vs... Keşke bizim de bir sütçü amcamız olsa...
ferdam.. ben günlük süt veriyorum. sütaşın alıyordum dün eşim sek süt almış. son kullanma tarihine bi baktım 13 ocak... :KK30: adı günlük süt işte... köyden süt alabilirim ama ona da güvenemiyorum. yani kaynayınca vitamini falan kalmaz diyorlar ya.. acaba hangisi daha sağlıklı? :KK14:

Bizim paşanın doğumgünü aynı zamanda tanışma yıldönümümüz eşimle. Ona da ufak hoş bişey alayım diyorum ama bulamadım. :44:

ne zaman doğum gününüz.. ne güzel iki güzel olay aynı güne denk gelmiş... fatihime de size de mutlu yıllar güzel ferdamm....:KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:

Bizimki hastalığından beri resmen meme delisi oldu ya, sabah 7.30'dan 9'a kadar memede geçer mi :KK53: Ne emmeyi bırakıyor, ne kalkıyor, kaldırmaya çalışınca kalkmıycam diye ciyak ciyak ağlıyor. Gece de uyumak bilmiyor, dün saatlerce uğraştım. İnşallah geçicidirr :KK50::KK50:

canım benimki hasta değil ama oda öyle emmeyi seviyor ama yatmıcak meme açık olcak gezcek gelcek emcek :)

Aleyna naber ciciim :KK53: 1 yas ne zaman doluyor kizinin? Anlat hele okuyup kacma

Selam kizlar. Vavecim 7 subat d.gunumuz ama ben 9 subatta yapicam senlikleri.:) kafamda tasarliyorum bisiler iste. Suslemeleri vs. De carsiya ciktikca topluyorum.

İlk yas biraz annenin kendini tatmin etmesi oluyor galiba. Zira kizimin dogumgunu ama hersey benim esimin istegine gore olacak. Dusunuyorum da benim dogumgunlerime ait tek bir fotograf bile yok kucukken cekilen, beni gulumseten, baktigimda kendimi yeniden bi cocukmusum gibi hissettiren. :KK43: Hatirlamaya calisirken bile sikinti basiyor beni. Hatiralarim bulanik. Fazla buyudum sanirim. O yuzden hersey guzel olsun. Kizimin zihninde ilk yasgunu guzel yer etsin istiyorum. Tum cabam ondan.:)

Bende Operim.cnm:21:

Benim.bebegim icse 2yasina kadar kesin aptamil verirdim oyle hayal ediyordum cunku paket sut kansizlik yapiyo..

Benimde evlilik yil donumum dogum gununden bigun once :KK16::KK36:

Ruzacim evet yaptirdim 11.5degeri cok.dusuk.degil ama ben hic kan ilaci kullanmadim alerji yapiyodu biraktirdi drlar (;

ruza cansınya :)

Canımm.. Sen de öyle de neden dedin ki şimdi bunu.. :)))
Selam kizlar. Vavecim 7 subat d.gunumuz ama ben 9 subatta yapicam senlikleri.:) kafamda tasarliyorum bisiler iste. Suslemeleri vs. De carsiya ciktikca topluyorum.

İlk yas biraz annenin kendini tatmin etmesi oluyor galiba. Zira kizimin dogumgunu ama hersey benim esimin istegine gore olacak. Dusunuyorum da benim dogumgunlerime ait tek bir fotograf bile yok kucukken cekilen, beni gulumseten, baktigimda kendimi yeniden bi cocukmusum gibi hissettiren. :KK43: Hatirlamaya calisirken bile sikinti basiyor beni. Hatiralarim bulanik. Fazla buyudum sanirim. O yuzden hersey guzel olsun. Kizimin zihninde ilk yasgunu guzel yer etsin istiyorum. Tum cabam ondan.:)
Tamamıyla haklısın aleyna.. Kendi isteğimize ve beğenilerimize göre hazırlıyoruz ama sadece hatıra kalması için.. Bebişler Hatırlamayacak ama fotoğraflara bakıp benim için bişeyler yapmışlar deyip mutlu olacaktır.. Rabbim o günleri de göstersin inşallah..
Bende Operim.cnm:21:

Benim.bebegim icse 2yasina kadar kesin aptamil verirdim oyle hayal ediyordum cunku paket sut kansizlik yapiyo..

Benimde evlilik yil donumum dogum gununden bigun once :KK16::KK36:

Ruzacim evet yaptirdim 11.5degeri cok.dusuk.degil ama ben hic kan ilaci kullanmadim alerji yapiyodu biraktirdi drlar (;

Kan ilacı kullanmamana göre gayet iyi canım.. Demekki süt her bebekte kansızlık yapmıyormuş..:))

Son düzenleme:
Slm kızları
Paris Allah kurtarsın canım sağ salim alırsın inş. Kucağına.
Ruzaaaaa bi yere mi gidiyorsun cicim?
Bende bugun süs eşyalarını aldım. Tabak bardak peçete masa örtüsü aldım 1 şeklinde magnetler yarın gelicek kısmetse. Oğlana giysi bakmam lazım tek gömlek düşünüyorum lcw de beyaz gömlek vardı keşke önceden alsaydım kaldırmışlar şimdi:KK43:( başka yerden bakcam artık.ben ne giyeceğimi de bilemiyorum :KK43:(
Ruzam sen o marshmallow süslemiştin ya onların çubuklarını nerden aldın.? Bide anı defterini nerden aldın.bi kaç yere sordum 40tl dedi.pahalı mı? Resim köşesi de yaptık. Bi ara atarım resımleri

Slm kızları
Paris Allah kurtarsın canım sağ salim alırsın inş. Kucağına.
Ruzaaaaa bi yere mi gidiyorsun cicim?
Bende bugun süs eşyalarını aldım. Tabak bardak peçete masa örtüsü aldım 1 şeklinde magnetler yarın gelicek kısmetse. Oğlana giysi bakmam lazım tek gömlek düşünüyorum lcw de beyaz gömlek vardı keşke önceden alsaydım kaldırmışlar şimdi:KK43:( başka yerden bakcam artık.ben ne giyeceğimi de bilemiyorum :KK43:(
Ruzam sen o marshmallow süslemiştin ya onların çubuklarını nerden aldın.? Bide anı defterini nerden aldın.bi kaç yere sordum 40tl dedi.pahalı mı? Resim köşesi de yaptık. Bi ara atarım resımleri

Canım bende var. 100 lü almıştım kaldı. Okula gönder yarın birini vereyim.anı defteri ayrı almadım. Düğündeki anı defterimizin yarısından itibaren yazdırdım.gerek yok o kadar paraya. Sade bir defter ajanda gibi bişi al süslersin evde.

Canım bende var. 100 lü almıştım kaldı. Okula gönder yarın birini vereyim.anı defteri ayrı almadım. Düğündeki anı defterimizin yarısından itibaren yazdırdım.gerek yok o kadar paraya. Sade bir defter ajanda gibi bişi al süslersin evde.

Ruzam sana lazım olur belki olsun sen söle nerden aldığını bende alayım.
Aynen bana da biraz pahalı geldi defter olayı.netten baktım keçe ile süslenmiş defterler vardı yarın heykelden çizgisiz güzel bi defter alayım.yiğenimde performans ödevinden kalma keçeler vardı onunla bişeler yapayım o zaman. Doğum günümüzü cts akşamı yapcaz.40 kişilik hazırlık yapıyorum.
Repumm sen misafirlere hediye verdin mi?

X