2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
evet soğuk kompresi eklem yerlerine uygulamak lazım gerçi oğlum kompresi istemediğinden biz genellikle ılık suda duş aldırıyoruz veya oyunla soğuk kompres uygulamaya çalışıyoruz. geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim tüm bebekleri korusun inş

sagolasiniz kizlar ama dun gece dr u aradim soguk kompres yapmayin dedi doktor havaleye sebep olursunuz dedi.

Ruzacım asyacım çok tesekkür ederim
Foto konusundada dünden beri uğraşıyorum telden bi türlü ekleyemedim evde tekrar deniycem artık

Ruzacım asyacım çok tesekkür ederim
Foto konusundada dünden beri uğraşıyorum telden bi türlü ekleyemedim evde tekrar deniycem artık

repu,glncym, selerm geçmiş olsun yazık bebeklere ya. inanın burada biri bebeğim hasta diyor ya inanın içim acıyo çünkü hepimiz anneyiz empati kuruyorum ve üzülüyorum rabbim korusun kuzularımızı selerm ayrıca doğum günü kutlu olsun bebeğinin artık büyüdüler zaman ne çabuk geçiyor ya ben bazen kızıma hayran hayran bakıyorum sonra da içime kötü şeyler doğuyor acaba bir şey mi olacak diye siz de öyle oluyor musunuz

repu,glncym, selerm geçmiş olsun yazık bebeklere ya. inanın burada biri bebeğim hasta diyor ya inanın içim acıyo çünkü hepimiz anneyiz empati kuruyorum ve üzülüyorum rabbim korusun kuzularımızı selerm ayrıca doğum günü kutlu olsun bebeğinin artık büyüdüler zaman ne çabuk geçiyor ya ben bazen kızıma hayran hayran bakıyorum sonra da içime kötü şeyler doğuyor acaba bir şey mi olacak diye siz de öyle oluyor musunuz

canım bende de oluyor ozaman eşim uayrıyor ve hemen şükrediyorum rabbime yarattığı herşey güzel deyip kendi duygularımı bastıryorum (Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler: "Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.") rabbimin emaneti rabbim korusun kuzularımızı

canım bende de oluyor ozaman eşim uayrıyor ve hemen şükrediyorum rabbime yarattığı herşey güzel deyip kendi duygularımı bastıryorum (Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler: "Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.") rabbimin emaneti rabbim korusun kuzularımızı

işte asya beni de korkutan bu düşünce bazen severken kurban olurum sana diyorum hemen tövbe edip seni veren allaha kurban olurum diyorum herhalde annelik duygusu hani ayrılma kaygısı bir şeyler işte ama ne ama rahatladım sadece ben de olan bir şey değilmiş allahım ömrümüzden alsın yavrularımıza versinki hep birlikte olalım

repuu geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşş.
ruzamm emanet ulaştı umarım beceririm yapmayı.
magnetlerimiz bugun geldi tam istediğim gibi olmuş çok sevındım.
yarın pasta siparişi vericez.anı defteri aldım keçe ile süsledim.12 ay gelişimini gösteren saatli resim panosu hazırladım. resımleri ekledım..

Eklentiler

• $IMG-20140108-WA0010.jpg
    $IMG-20140108-WA0010.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG-20140108-WA0000.jpg
    $IMG-20140108-WA0000.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG-20140108-WA0004.jpg
    $IMG-20140108-WA0004.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG-20140108-WA0005.jpg
    $IMG-20140108-WA0005.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG-20140108-WA0006.jpg
    $IMG-20140108-WA0006.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
yarın pasta siparişi vericez.anı defteri aldım keçe ile süsledim.12 ay gelişimini gösteren saatli resim panosu hazırladım. resımleri ekledım..

tutku çok güzel hepsi özellikle saati çok beğendim keşke ben de yaptırabilseydim ama sağlık olsun tabak peçete ve bardaklarımız aynı benim ki sadece pembe ben de bir ara kurabiyelerim gelsin yükleyecem aldıklarımı şimdiden nice mutlu yıllara

Canım inşallah yeter çubuklar.. Az gibi göründü gözüme ama :KK43: fotoları göremedim yarın okulda bakarım inşallah. Eminim herşey çok güzeldir, senin gibi... Öptüm yakışıklımı....

tutku çok güzel hepsi özellikle saati çok beğendim keşke ben de yaptırabilseydim ama sağlık olsun tabak peçete ve bardaklarımız aynı benim ki sadece pembe ben de bir ara kurabiyelerim gelsin yükleyecem aldıklarımı şimdiden nice mutlu yıllara

Çiğdem çok saol.resim çerçevesi eşimin bana doğum gunü hediyesiydi kendi resimlerimiz vardı ama şimdi Burak için konsept değişti:))) sizinde doğum gününüz şimdiden kutlu olsun.Allah hayırlı uzun ömürler versin kuzularımızaaaaa

Canım inşallah yeter çubuklar.. Az gibi göründü gözüme ama :KK43: fotoları göremedim yarın okulda bakarım inşallah. Eminim herşey çok güzeldir, senin gibi... Öptüm yakışıklımı....

Yeter ruzammm çok saoll artar bile. Sizinde herşey çok güzeldi. Anı defteri güzel ve komik olacak diye düşünüyorum:)) annem diyo ki ben ne yazcam kız aklıma bişey gelmez .. E dedim çocuğa sabahtan akşama kadar şarkı söylüyorsun yaz o şarkının sözlerini bunla büyüttüm seni dersin dedim:KK53::KK53::KK53:
Haydi kızlar kalkın göbek atmaya
Oynamanın geldi vakti saati
Evimizin neşesi kına gecesiiiii diye :KK53::KK53::KK53:

sagolasiniz kizlar, oglumu dr a goturdum tonsilit olmus bogazlari fena dedi, antibiyotik yazdi, antibiyotigi verdikten sonra ancak dustu atesi. sanirim ayni sorun bende de var. antibiyotiksiz gecmezse dra gitmem gerekecek. feci oksuruyorum bir de.

tutku hersey cok guZel olmus :) ellerine saglik.

sagolasiniz kizlar, oglumu dr a goturdum tonsilit olmus bogazlari fena dedi, antibiyotik yazdi, antibiyotigi verdikten sonra ancak dustu atesi. sanirim ayni sorun bende de var. antibiyotiksiz gecmezse dra gitmem gerekecek. feci oksuruyorum bir de.

tutku hersey cok guZel olmus :) ellerine saglik.

geçmiş olsun bebekler hasta olmasınya :KK43:

Selam canlar foruma giriyorum ara ara da fırsat bulup yazamıyorum . Hasta bebeleri okudukça üzülüyorum çok geçmiş olsun tv de görüyorum ne çok hasta insan var salgın çok fena türkiyenin %2 si gripmiş :KK43: bizde istanbula gidiyoruz yarın hava değişimi vs hasta etmekten korkuyorum erdemi :KK43:
Çok da heyecanlıyım 3.5 aydır ilk kez gidiyoruz annemi babamı ablamları çok özledim 1 hafta ordayız oğluşun doğumgününüde yapıp döncez

Selermcim erdemin doğumgününü kutlarım canım güzel yaşları olsun inşallah çok güzel geçmiş darısı bizim başımıza

Selam güzel anneler..Bende girimeyenler, giripte yazamayanlar kervanındayım..1 haftadır yine depresyondaydım oğlan iyleşmiyo bi türlü devamlı kusuyo tahllillerde temiz görünüyo ama anlamıyorum ne olduğunu..Çok canım sıkılıyo resmen yaşama hevesim bitti be..Böyle giderse serumla beslenecek heralde öyle görünüyo..Az az veriyorum 1-2 kaşık çorba yatarkende mesela 50 cc falan süt..sonrasında kırk takla atıyorum kusmaması için..Neyse böyle işte..Bitsede şu hastalıkları hepsinin yaramazlıklarını falan konuşsak artık yaa..

X