2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Ruzam sana lazım olur belki olsun sen söle nerden aldığını bende alayım.
Aynen bana da biraz pahalı geldi defter olayı.netten baktım keçe ile süslenmiş defterler vardı yarın heykelden çizgisiz güzel bi defter alayım.yiğenimde performans ödevinden kalma keçeler vardı onunla bişeler yapayım o zaman. Doğum günümüzü cts akşamı yapcaz.40 kişilik hazırlık yapıyorum.
Repumm sen misafirlere hediye verdin mi?

Yok kuzum neye lazım olcak.. Diş karıştırcak halimiz yok onlarla..:)) ben yanıma alıyorum. Gönderirsen birini veririm. İllaki kendim alıcam diyorsan cumhuriyet caddesinden almıştık. Maşallah sana kırk kişi he.. Allah kolaylık versin... Yardıma ihtiyacın olursa her konuda çekinmeden ara canım benim...

Iyi akşamlar güzel anneler
bir haftadır annemler burdaydı teli ne zaman elime alsam eşimden ve babamdan bizimle ilgilen serzenişleri duyduğumdan ve Avea'nın uyuzluğundan ne yazabildim ne okuyabildim epey birikmişti ancak bitirdim hatırladıklarıma cevap vereyim
ferdacım bitifulcum çok geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsınız
çigdemcim çok geçmiş olsun umarım hayırlısıyla tayin işiniz hallolur bide yavrularımız Allah'a emanet habire düşüp duruyolar hepsini Allah korusun
repucum Âkif'in doğum günü kutlu olsun
pariscim Allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruz
vavecim buralardayım:))) dişler hayırlı olsun bizde hala yok:)))
flu ruza tutku intro ela Asya Yasemin Baltazar burçak ....yazmayı unuttuğum herkese slm

Iyi akşamlar güzel anneler
bir haftadır annemler burdaydı teli ne zaman elime alsam eşimden ve babamdan bizimle ilgilen serzenişleri duyduğumdan ve Avea'nın uyuzluğundan ne yazabildim ne okuyabildim epey birikmişti ancak bitirdim hatırladıklarıma cevap vereyim
ferdacım bitifulcum çok geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsınız
çigdemcim çok geçmiş olsun umarım hayırlısıyla tayin işiniz hallolur bide yavrularımız Allah'a emanet habire düşüp duruyolar hepsini Allah korusun
repucum Âkif'in doğum günü kutlu olsun
pariscim Allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruz
vavecim buralardayım:))) dişler hayırlı olsun bizde hala yok:)))
flu ruza tutku intro ela Asya Yasemin Baltazar burçak ....yazmayı unuttuğum herkese slm

Özlettin kendini selermimm... Hoşgeldin... :*

Selerm hoşgeldin canım.demek sende bi aveazedesin :KK43:( Allah sabır versin:))

Artık dişiniz çıkmasada olur bizim bebelerinkiler dökülmeye başlıcak yakında:KK53::KK53::KK53:
Rızam sen al yanına çıbıkları:)) birini bulursam aldırırım.

Hoşbuldum ruzacım:))
bu arada herkese iyi seneler:))
bu hafta benim içinde çok yoğundu
bu yıl yeni yıla çok sevdiğim dostlarımla Bolu'da girdim oğluşla il dışı zor olucak diye korkuyordum gercekten zordu ama düşündüğümden daha az zordu:)) hem de bana çok iyi geldi
cumartesi erdemin doğum gününü kutladık dışarıda bi yerde 45-50 kişi falandık yorucu ama güzeldi ama repu gibi bizdede foto sorun oldu idare edebilen resimleri umarım yarın paylaşabilirim gelen misafirlere hediye olarak çam verecektik ama tema vakfı çamları yetiştiremediği için meşe palamudu hediye ettik :))) bide seker, kurabiye, minik kavanozlarda reçel, miniklere ufak tefek şirin seyler falan verdik
oğluşumun asıl doğum günü dündü bizde çekirdek aile yemek yiyip pasta kesip dünde kutladık

Selerm hoşgeldin canım.demek sende bi aveazedesin :KK43:( Allah sabır versin:))

Artık dişiniz çıkmasada olur bizim bebelerinkiler dökülmeye başlıcak yakında:KK53::KK53::KK53:
Rızam sen al yanına çıbıkları:)) birini bulursam aldırırım.
Öyle gercektenya çok sinir oluyorum 10 saatte bi sayfayı açmıyor bide 3G neredeyse hiç çekmiyo
bulunduğumyerden mi bilmiyorum ama nefret ettim

aksam uzeri oglanin atesi cikmaya basladi, 39.8 i gorunce verdim ilac 20 dk oldu 40.4 suan. dogumgununde kof kof oksuren bi bebe vardi ondan gecti heralde :KK5: hic 40 derece olmamisti korktum ben de

bu arada selermcim erdemin dogumgununu kutlarim. disarda yaptiginiz cok iyi olmus. hosgeldin ozletme kendini

tutkus ben hediye mediye vermedim tesekkur karti verdim birtek. butceyi ikramlar konusunda zaten zorlamistik :KK70: eee gelenler etobur olunca haliyle :KK19: bir de esim pimpiriklisi gelenlerin 3 kati yemek yapti yetmez diye. paket servis yaptigimiz halde buzluk doldu :KK4:
o kadar eti kasaptan alacagimiza bi kucukbas kurban etsek en azindan belki sevaba girerdik:KK33:

Geçmiş olsun Repu
Bizim ateş de 40 in üstüne çıkmıştı insan panik oluyo Rabbim şifa versin
Ilaçlarla düşer inşallah bizim fitil vermislerdi öyle düştü ama 2-3 gün hep dolven vermek zorunda kaldım ona rağmen 38,5 lardaydi hep 3 gün sürdü allah bidaha yasatmasin zor ya.

aksam uzeri oglanin atesi cikmaya basladi, 39.8 i gorunce verdim ilac 20 dk oldu 40.4 suan. dogumgununde kof kof oksuren bi bebe vardi ondan gecti heralde :KK5: hic 40 derece olmamisti korktum ben de

bu arada selermcim erdemin dogumgununu kutlarim. disarda yaptiginiz cok iyi olmus. hosgeldin ozletme kendini

tutkus ben hediye mediye vermedim tesekkur karti verdim birtek. butceyi ikramlar konusunda zaten zorlamistik :KK70: eee gelenler etobur olunca haliyle :KK19: bir de esim pimpiriklisi gelenlerin 3 kati yemek yapti yetmez diye. paket servis yaptigimiz halde buzluk doldu :KK4:
o kadar eti kasaptan alacagimiza bi kucukbas kurban etsek en azindan belki sevaba girerdik:KK33:

geçmiş olsun. ateş tehlikeli 38 den sonra artış devam ediyorsa ilaç verip soğuk kompres uygulamak lazım. Allah korusun havale filan geçirir tehlikeli benim oğlum ilaç ve komprese rağmen geçirmişti. ama tedbiri elden bırakmamak lazım.

Geçmiş olsun Repu
Bizim ateş de 40 in üstüne çıkmıştı insan panik oluyo Rabbim şifa versin
Ilaçlarla düşer inşallah bizim fitil vermislerdi öyle düştü ama 2-3 gün hep dolven vermek zorunda kaldım ona rağmen 38,5 lardaydi hep 3 gün sürdü allah bidaha yasatmasin zor ya.

geçmiş olsun yaşayan bilir ateş tehlikeli insanı korkutuyo

çok geçmiş olsun.insan ne yapacağını şaşırıyo geçen hafta yaşadık benzer şeyleri.3 gün ateş sonrası öksürük oldu.halen düzelmedi yavrum ama ateşi düştü.rabbim şifalar versin.ben çok üzüldüm ağzım burnum hep yara oldu.1 haftada 3 kilo verdim.alllah yardım etsin hepimize

sagolun kizlar, sizlere de gecmis olsun insallah. atesi ilaclarla dusuyor sukur. oglum garibanim aci cekiyor. ilacla atesi dustugu jcin korkmuyorum, az uyudum gece, oglan normalden iyi uyudu :KK14: hic istahi yok sadece emmek istiyor

Repucum geçmiş olsun yavruma ateşi düştü mü umarım çabucak atlatır
esra yatu glncym size de çok geçmiş olsun umarım tekrarlamaz
Allah yavrularımızı korusun çözümsüz dertler vermesin inşallah

Son düzenleme:
sagolun kizlar, sizlere de gecmis olsun insallah. atesi ilaclarla dusuyor sukur. oglum garibanim aci cekiyor. ilacla atesi dustugu jcin korkmuyorum, az uyudum gece, oglan normalden iyi uyudu :KK14: hic istahi yok sadece emmek istiyor
Canım ateş 3 günü geçerse dikkat etmek gerekiyo
erdemde ateşlenince sadece emiyo da benim sütüm çok azaldığı için yetmiyo ketonüri gelişiyor yarı uyku halindeyken biberonla süt mama falan içirmeye çalışsan çünkü ketonüriye girince kısır döngüyü kırmak çok zor oluyo

Hoşbuldum ruzacım:))
bu arada herkese iyi seneler:))
bu hafta benim içinde çok yoğundu
bu yıl yeni yıla çok sevdiğim dostlarımla Bolu'da girdim oğluşla il dışı zor olucak diye korkuyordum gercekten zordu ama düşündüğümden daha az zordu:)) hem de bana çok iyi geldi
cumartesi erdemin doğum gününü kutladık dışarıda bi yerde 45-50 kişi falandık yorucu ama güzeldi ama repu gibi bizdede foto sorun oldu idare edebilen resimleri umarım yarın paylaşabilirim gelen misafirlere hediye olarak çam verecektik ama tema vakfı çamları yetiştiremediği için meşe palamudu hediye ettik :))) bide seker, kurabiye, minik kavanozlarda reçel, miniklere ufak tefek şirin seyler falan verdik
oğluşumun asıl doğum günü dündü bizde çekirdek aile yemek yiyip pasta kesip dünde kutladık

hediyeleriniz çok anlamlı olmuş canım.. :KK16: tebrik ederim, çok güzel düşünmüşsünüz.. :KK16:
erdemin doğum günü de kutlu olsun.. hep beraber nice mutlu uzun yıllar dilerim... :KK54::KK54::KK54: fotoları bekliyoruz.. :KK16:

geçmiş olsun repum.. diğer çocuktan bulaşmıştır büyük ihtimalle.. :KK50: Allah korusun, bir daha yaşatmasın..

geçmiş olsun. ateş tehlikeli 38 den sonra artış devam ediyorsa ilaç verip soğuk kompres uygulamak lazım. Allah korusun havale filan geçirir tehlikeli benim oğlum ilaç ve komprese rağmen geçirmişti. ama tedbiri elden bırakmamak lazım.

canım sana da geçmiş olsun. havale geçirdiğini nasıl anladınız? nasıl oldu, anlatabilir misin biraz? bilinçlenmek adına soruyorum..

buradayım canım.. şimdilik bi yere gidesim yok.. :KK16:
kana baktırdınız mı hiç? erken verilen süt kansızlığa neden oluyormuş diye biliyorum. bizimki bir yaşını doldurmasına rağmen süt içiremiyorum. napıcaz bakalım.. alıştırcam bi şekilde..

ferdam.. ben günlük süt veriyorum. sütaşın alıyordum dün eşim sek süt almış. son kullanma tarihine bi baktım 13 ocak... :KK30: adı günlük süt işte... köyden süt alabilirim ama ona da güvenemiyorum. yani kaynayınca vitamini falan kalmaz diyorlar ya.. acaba hangisi daha sağlıklı? :KK14:

ne zaman doğum gününüz.. ne güzel iki güzel olay aynı güne denk gelmiş... fatihime de size de mutlu yıllar güzel ferdamm....:KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:

Ruzam ya ben olsam kaynatıp açık süt verirdim. En azından içinde hayvanın yediği binbir türlü kimyasal yemin, antibiyotiğin kalıntısı olmaz. Tabi köydeki ineklerin normal beslendiğini varsayarsak :KK9:

Doğumgünü Fatih'in 9 Ocak. Sezeryan olduğu için biz öyle istedik aslında, denk gelsin diye 38. haftayı bile bitirmiştik, 39. haftada oldu doğumum. :KK9:

canım benimki hasta değil ama oda öyle emmeyi seviyor ama yatmıcak meme açık olcak gezcek gelcek emcek :)

Hehehee o da iyiymişcanım ya gözümde canlandırdım bi an :KK1:

Repucum çok geçmiş olsun, ateş olayı hakikaten çok fena, sürekli tedirgin tetiktesin, hele çocuğun baygın hali yok mu mahvediyor insanı :KK50: Yavrum çabucak iyileşir inşaallah.

hediyeleriniz çok anlamlı olmuş canım.. :KK16: tebrik ederim, çok güzel düşünmüşsünüz.. :KK16:
erdemin doğum günü de kutlu olsun.. hep beraber nice mutlu uzun yıllar dilerim... :KK54::KK54::KK54: fotoları bekliyoruz.. :KK16:

geçmiş olsun repum.. diğer çocuktan bulaşmıştır büyük ihtimalle.. :KK50: Allah korusun, bir daha yaşatmasın..

canım sana da geçmiş olsun. havale geçirdiğini nasıl anladınız? nasıl oldu, anlatabilir misin biraz? bilinçlenmek adına soruyorum..

tabiki anlatayım öncelikle Rabbim düşmanımın başına bile vermesin o sahneyi yaşamak çok çok zor. biz o anda hastanedeydik arka arka ateşlenince ateşini düşürüp sebebini araştırmak için hastaneye götürmüştük orda tekrar ateşlenince havale geçirdi. göz bebekleri kayboldu bembeyaz kesildi sıfır tepki Rabbim benzetmesin insanın aklına Ölümü getirten bir sahneydi

tabiki anlatayım öncelikle Rabbim düşmanımın başına bile vermesin o sahneyi yaşamak çok çok zor. biz o anda hastanedeydik arka arka ateşlenince ateşini düşürüp sebebini araştırmak için hastaneye götürmüştük orda tekrar ateşlenince havale geçirdi. göz bebekleri kayboldu bembeyaz kesildi sıfır tepki Rabbim benzetmesin insanın aklına Ölümü getirten bir sahneydi

kıyamam ya.. :KK50: Allah bir daha yaşatmasın, Rabbim bütün bebekleri korusun inşallah.. :KK50:

hoşgeldin selermcim oğlunun doğum gününü kutluyorum sağlıklı huzurlu nice seneleri beraber geçirmenizi diliyorum.
repu çok geçmiş olsun canım eklem yerlerine pamuğu ıslatıp koysan benim oğlum ateşlenip doktora götürdüğümde öle yapmışlardı
glncym canım snda geçmiş olsun rabbim tekarını göstermesin havale kötüdür.
ruza içimden geldi :))

kıyamam ya.. :KK50: Allah bir daha yaşatmasın, Rabbim bütün bebekleri korusun inşallah.. :KK50:

amin canım. o yüzden ateşli diyen herkesi uyarmaya çalışıyorum ateş ihmal edilmeyecek bi mesela havale geçirince tekrarlama riski artıyor çünkü

X