2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
teşekkür ederim şükürler olsun kötü bir şey yok ama ağrıya giderken o 45 dakika nasıl uzun geldi bilemedim. reflü demişsin ya ilk başlarda bana doktorum öyle dedi kafası yukarıda olsun az ama sık yedir şu bu dedi ama hala geçmedi kusmalarımız bilmem ne zaman düzelir şuna kanaat getirdim 16 dişi olacak öyle yiyecek benim ki herhalde ne pilav yediriyorum ne de taneli bir yemek senin dediğin gibi hala püre hala yatırarak yemek yedirme eylemi benimki de süreklşi kusuyor vallahi çok zor çocuk yetiştirmek kendimizde ayrı bir yetişiyoruz ayrıca şekerim benimkinin 6 dişi var o da kar etmedi çiğneme eylemi yok diline bir şey değsin direk öğğğğğğğ aman neyse eninde sonunda yiyecekler geçmiş olsun sana da çiçeğim hepimize rabbim kolaylık versin az kaldı diyip kendimizi avutalım

canim reflu ise 2 yas yada 4 yasta bitiyor maaelesef. Refluye bagliysa kusmalar tabi.. tez zamanda duzelir insallah

inek sütü vermeye başlayan var mı :KK51: 1 yaş dolunca vercem de tepkisini ne olur bilemiyorum tabi. başlayanlar, tepkileri nasıl oldu hangi öğünde veriyorsunuz? hiç kimse başlamadıysa selam ederim gözlerinizden öperim :KK53:

inek sütü vermeye başlayan var mı :KK51: 1 yaş dolunca vercem de tepkisini ne olur bilemiyorum tabi. başlayanlar, tepkileri nasıl oldu hangi öğünde veriyorsunuz? hiç kimse başlamadıysa selam ederim gözlerinizden öperim :KK53:
vave öncelikle teşekkür ederim iyi dileklerin için malum yaşadığımız yerlerin sıkıntısı hiç bitmiyor sosyal özellik yok fiziki özellikler zaten bitmiş bir durumda dediğin gibi allah sağlık versin ki olumsuzluklarla karşılaşmayalım canım ben hippin sütünü denedim beğenmedi inek sütü sade vermedim hiç muhtemelen onu da içmez ama puding falan yaparken koydum onu da öyle olunca beğendi olmazsa bir deneme girişiminde bulunayım yarın bakalım ne olacak bir de ben 4 gündür bal koyuyorum kahvaltısına 1 tatlı kaşığı iyi mi ediyorum acep

vave öncelikle teşekkür ederim iyi dileklerin için malum yaşadığımız yerlerin sıkıntısı hiç bitmiyor sosyal özellik yok fiziki özellikler zaten bitmiş bir durumda dediğin gibi allah sağlık versin ki olumsuzluklarla karşılaşmayalım canım ben hippin sütünü denedim beğenmedi inek sütü sade vermedim hiç muhtemelen onu da içmez ama puding falan yaparken koydum onu da öyle olunca beğendi olmazsa bir deneme girişiminde bulunayım yarın bakalım ne olacak bir de ben 4 gündür bal koyuyorum kahvaltısına 1 tatlı kaşığı iyi mi ediyorum acep

1 yas dolmadi ama ben de iki defa cay kasigi bal verdim. Agliyordu biz kahvaltidayken tatsin diye verdim. Alerjik bisey olusmadiysa dewam edebilirsin ama gunluk miktar icin tatli kasigi iyi mi bilemedim.
İnek sutu vercem de bu cocuk biberon almiyo napcaaaz?

Ruzamm hayat sensiz ne kadar anlamsiz :KK53: nassin? ozliycez seni

Ben de sizi özlicem.. Ama yakın zamanda gelebilirim.. Hayat neler getirecek bekleyip göreceğiz... :)))

Ben 11 ayını doldurunca vermiştim bir kere sesini çıkarmadan içmişti. Ama şimdi içmiyor. Cicibebe de koydum, içsin de nasıl içerse içsin diye yok öyle de içmedi. :KK43: sabah kahvaltısını sütle ıslatıyorum. Her gün bir kase yoğurt da yiyor. Puding muhallebi falan da yapılabilir ama sütü sade olarak içmesini çok isterdim. :KK43: bakayım zamanla alışır inşallah..
Yumurta beyazı ve bal da veriyorum artık. Pekmezi kahvaltıdan önce bi tatlı kaşığı sade olarak içiriyorum bi tatlı kaşığı balı da kahvaltısına koyuyorum. Süt içirmek için değişik fikirlere ihtiyacım var.. Yardım lütfen kızlar... Nesquik mi alsam?:)))

1 yas dolmadi ama ben de iki defa cay kasigi bal verdim. Agliyordu biz kahvaltidayken tatsin diye verdim. Alerjik bisey olusmadiysa dewam edebilirsin ama gunluk miktar icin tatli kasigi iyi mi bilemedim.
İnek sutu vercem de bu cocuk biberon almiyo napcaaaz?

Canım alıştırma bardağı ya da normal bardakla denesen? Ben bardağı denedim. Bakıyor süt olduğunu görünce içmiyor. Suyu veriyorum hemen alıyor. :)) inşallah buğra paşa içer..

Ruzacım nereye gidiyosun bişeymi kaçırdım

Vave bende 11. Aydan itibaren kahvaltısını sütle ıslatıyorum sade hiç denemedim emzirdiğim için de sade süt içsin çabasına girmeyi düşünmüyorum . Balı da geçen hafta pekmez bitmişti ablama sordum bal vereyimmi diye yaşını bekle dedi 15 günü vardı doldurmasına verme dedi alerji riskinden ziyade bebişlerintolere edemediği bir toksin var o yüzden yasaklanıyor 1 yaşdan sonra bebeklerin sindirim sistemi gelişmiş olduğundan tolere edebilir hale geliyolar ha 15 günden bişey olur mu bence olmaz ama ablam verme diyince kıllandım vermedim

Çiğdemcim çok geçmiş olsun allah koruyor bebekleri çok üzüldüm yaşadıklarınıza ama bişey çıkmamasınada çok sevindim zor şartlardasınız allah yardımcınız olsun

Kızlar benim oğlumdan gözlemlediğim ne zaman zorla yedirsem kusuyor kendi isteğiyle yediğinde kusmuyor o yüzden ağzını kilitlediğinde zorlamıuorum ne kadar yemiş olursa olsun
Bizde püre sıvı şeklinde besleniyoruz ama eline ekmek kaşar vs veriyorum kemiriyor yiyor ama bazende öğürüyor ruh haline göre değişiyor dün bildiğiniz patlamış mısırı yedi yuttu . Bizimki az da olsa katıya alışmıştı Geçenlerde yoğurdun peşine kayısı kurusu verdim boğazına yapıştı heralde midesi bulandı kustu bir hafta katı bişey vermedim bir haftanın sonunda baktım unutmuş katı istemiyor öğürüyor kusuyor . Anladımki ne kadar çok katıya maruz kalırsa o kadar çabuk yiyecek kussada öğürsede ancak böyle alışacak . Evvelki günde pirinçli yayla çorbası içti yavaş yavaş gelişme var

2 gündür acayip sosyalleştik gezmeler misafirler yemekler kendimi nasıl iyi hissediyorum anlatamam çok ihtiyacım varmış erdemin bile hareketleri tavrı değişti insan görünce :)

Günaydın iyi haftalar..Berbat bi psikolojiyle başladım haftaya hadi hayırlısı..Depresyona girmezsem iyidir.

günaydın anneler.dr.gittik 2.günün sonunda ateşi düştü ve öksürük başladı.dr.salgın var viral enf.dedi.öksürük surubu verdi.hiç bişey yemiyo çocuum geceleri öksürükten uyuyamıyo.çok fena.ama ateşi düştü ya buna da şükür.doğum günü çocuklarına uzun ömürler dilerim anneli babalı inş.bende mağnet yaptırmak istiyorum internet sitesini verirmisiniz yaptran arkadaşlar

gunaydin ahali

Ruzam belki zamanla alisir sute sen ara ara dene bakalim.bal koy icine

Fulya ne bilim benim de acel yoktu ama oyle huysuzdu ki veriverdim. İnek sutunu ilk kez sabah biskuviyi islatmak icin kullandim. Dewam ederiz artik

Disi cikmadi derken ust uste geldi hepsi. 6. Disimiz yolda.sabah co agladi eli agzinda uyuturken bi baktim yine dis.

Selerm nerelerde sahi yaa?

günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri... :KK16::KK16::KK16:

Günaydın iyi haftalar..Berbat bi psikolojiyle başladım haftaya hadi hayırlısı..Depresyona girmezsem iyidir.

pazartesi sendromudur belkim bebeğim... geçer yarına inşallah motive et kendinii... çok güzel geçecek bu hafta de.. :KK54:

günaydın anneler.dr.gittik 2.günün sonunda ateşi düştü ve öksürük başladı.dr.salgın var viral enf.dedi.öksürük surubu verdi.hiç bişey yemiyo çocuum geceleri öksürükten uyuyamıyo.çok fena.ama ateşi düştü ya buna da şükür.doğum günü çocuklarına uzun ömürler dilerim anneli babalı inş.bende mağnet yaptırmak istiyorum internet sitesini verirmisiniz yaptran arkadaşlar

geçmiş olsun canım.. tutku fotomagnet diye bi siteden sipariş verdi. bak istersen.

gunaydin ahali

Ruzam belki zamanla alisir sute sen ara ara dene bakalim.bal koy icine

Fulya ne bilim benim de acel yoktu ama oyle huysuzdu ki veriverdim. İnek sutunu ilk kez sabah biskuviyi islatmak icin kullandim. Dewam ederiz artik

Disi cikmadi derken ust uste geldi hepsi. 6. Disimiz yolda.sabah co agladi eli agzinda uyuturken bi baktim yine dis.

Selerm nerelerde sahi yaa?

selam güzel anneler benim sıpacıkda gece uyumadı gece oyun oynucakmış bu aralar uyku yok gibi bişey oldu.
vave pırasa ver dişe iyi geliyor bizimki pırasayı elinden düşürmyor arka dişlerimiz çıkacak sanırım
ruza kahvaltıda ne veriyorsun bulamacmı bi anlatıver
çiğdem çok geçmiş olsun sıkıntılı bir gün geçirmişsininz çok şükürki bişey çıkmamış
bituful sanada geçmiş olsun biraz daha iyimisin
tüm hasta olan anne ve bebişlerine geçmiş olsun

Selam güzel hatunlar,

Uzun zamandır siteye uğrayamadım. Biz yeni yıla hasta ve ateşli girdik, kâbus gibiydi, çocuğun ateşi nerdeyse 40'ı buldu. Doktora götrüdük, altı tane iğne verdi yavruma, dün bitirdik çok şükür. Şu an daha iyi ama acayip memekolik oldu, sabah 7.30'dan 9.30'a kadar emdi, ağzından çekince ağlamaya başlıyor. Sanırım hastalık huysuzluğu devam ediyor. Ondan bir gün sonra da ben hasta oldum, aynı şekilde 39,5 ateşle yattım. Bugün zar zor işe geldim. Şimdi de midem bulanıyöö :KK37: Bu virüs domuz gribinden daha betermiş, aman dikkatli olun, bol meyve yiyin, bağışıklık sisteminizi iyi tutun. Bir de virüs alındıktan sonraki iki gün içinde ilaçlar işe yarıyormuş, o yüzden doktora gitmeyi ertelemeyin. Hiç böyle hasta olmamıştım çok fena çooook, kendime gelemedim hâlâ :KK50: Pazar doğumgünü yapıcaz ama içimden zerre kadar bişey yapmak gelmiyor, psikolojimi de sarstı bu hastalık :KK14:

Selam güzel hatunlar,

Uzun zamandır siteye uğrayamadım. Biz yeni yıla hasta ve ateşli girdik, kâbus gibiydi, çocuğun ateşi nerdeyse 40'ı buldu. Doktora götrüdük, altı tane iğne verdi yavruma, dün bitirdik çok şükür. Şu an daha iyi ama acayip memekolik oldu, sabah 7.30'dan 9.30'a kadar emdi, ağzından çekince ağlamaya başlıyor. Sanırım hastalık huysuzluğu devam ediyor. Ondan bir gün sonra da ben hasta oldum, aynı şekilde 39,5 ateşle yattım. Bugün zar zor işe geldim. Şimdi de midem bulanıyöö :KK37: Bu virüs domuz gribinden daha betermiş, aman dikkatli olun, bol meyve yiyin, bağışıklık sisteminizi iyi tutun. Bir de virüs alındıktan sonraki iki gün içinde ilaçlar işe yarıyormuş, o yüzden doktora gitmeyi ertelemeyin. Hiç böyle hasta olmamıştım çok fena çooook, kendime gelemedim hâlâ :KK50: Pazar doğumgünü yapıcaz ama içimden zerre kadar bişey yapmak gelmiyor, psikolojimi de sarstı bu hastalık :KK14:

çok geçmiş olsun canım

selam güzel anneler benim sıpacıkda gece uyumadı gece oyun oynucakmış bu aralar uyku yok gibi bişey oldu.
vave pırasa ver dişe iyi geliyor bizimki pırasayı elinden düşürmyor arka dişlerimiz çıkacak sanırım
ruza kahvaltıda ne veriyorsun bulamacmı bi anlatıver
çiğdem çok geçmiş olsun sıkıntılı bir gün geçirmişsininz çok şükürki bişey çıkmamış
bituful sanada geçmiş olsun biraz daha iyimisin
tüm hasta olan anne ve bebişlerine geçmiş olsun

gündüz doymuyorlar oyuna, bi de gece oynayacaklar he.. :KK9: enerjilerine hastayım ben bu çocukların.. :KK55:
canım bulamaç veriyorum hala. ayrı ayrı da yiyor bizimleyken. ayrı olarak peyniri ve yumurtayı yedirebiliyorum bir tek. ekmekle beraber. cevizi tereyağı falan veremiyorum diye bulamaçı tercih ediyorum. inşallah kötü yapmıyorumdur. bir arkadaş korkuttu beni geçen, bulamaça alıştı 2 yaşına geldi ayrı yediremiyoruz diye. görümceme de diyorum da ayrı yedir diye, uğraşmak lazım, bilmiyorum yapıyor mu..
bulamaçta 1,5 dilim cicibebe ekmeği,
4 tane cicibebe bisküvisi,
1 tane labne,
1 yumurta sarısı (beyazını ayrı olarak yediriyorum)
1 çay kaşığı ceviz içi veya fındık dönüşümlü,
1 çay kaşığı tereyağ,
1 tatlı kaşığı bal. (pekmezi önden ayrı içirmeye başladım)

Selam güzel hatunlar,

canım benim. çok şükür iyileştiniz ya, Allah bir daha göstermesin, kimseye... doğum gününe odaklanın şimdi.. güzel bi hatıra olacak inşallah.. :KK16: öpüyorum fatihimii... :KK54::KK54:

X