- 11 Şubat 2011
- 2.083
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitt kusma konusunda benim kadar şanssız bir anne yoktur doğduğundan beri hep kustu dedik 6 ay olur geçer geçti de 7 aaylıktı yine başladı ne yapıyor biliyor musun kaşığı kaseyi görrüyor öğğğğğğğğ diyor parmakları ağzına sokuyor öğğğğğğğğğ kusuyor 1 kaşık veriyorum öğğğğğğğğ sabah kustu dün akşam kustu fışkıroyor burundan çıkıyor ama takmıyorum artık boşver anam sadece kendimizi üzüyoruz kızım 6 aylıktı ilk defa döndü doğdu kalbinde üfürüm vardı 1 ay araştırma hastanesinde neler çektim yememe problemi pütürlü hala yiyemiyor oturarak yiyemiyor ne yapayım eşek değil ya eninde sonunda yiyecek tak şanslı olduğum konu uyku konusubeni de o teselli ediyor valla
Dogru söyluyosun dört dörtluk bebek yok anlasilan.. dera ya masallah kusmasina ragmen gelisimi gayet iyi..Duzelirler umarim
Asya yazi guzelmis telden girdigim icin begenemiyorum yaa hicbiseyi(
enemmm ben epey geride kaldım maşallah buğrama
he yaa btfl bi kurtaramadım tayin isticem o olacak poffff sıktılar hiçbiriynen görüşmeyi
düşünmüyorum an itibariyle
Sağol canım
Canım sen nasıl yapıyosun bilmiyorum ama ben siyah turbu soyup içini oyuyorum 1 kasık bal koyup bi kase yada bardağın üstüne yerleştiriyorum sabah yaptıysam akşama sızmış oluyo içip yeni bal koyuyorum gercekten rahatlatıyo
bide bizde tereyağıyla dut pekmezi birlikte ısıtılıp sıcak sıcak yedirilir üstüne su falan içmeden bi süre beklenir yada uyunur çok iyi geliyo Bi dene istersen
Merhaba bayanlar yazılanları okudum vaktim kısıtlı olduğu için ve 1 haftadır doğru düzgün uyumamış bir anne olarak bebelerin uyku problemine açıklık getirmek istiyorum . Sandığınız gibi ne gaz ne açlık ne susuzluk .. Sadece anne bağımlılığı belki bide diş . farkettiyseniz çiğdem dışında ( aman maşallah diyim nazar değmesin ) herkes uykudan şikayetçi 9-12 aylar arası pik yapan anne bağımlılığıymiş yavruları uykusuz bırakan . Bilinçlendikleri için rüyada görürlermiş ve o uyku geçişleri sırasında uyanır anneyi göremeyince panik yaparlarmış. Bebeklerin uyku periyodu 45 dk imiş yani 45 dkda rem denilen hafif uykuya geçiyor ve o sırada uyanıyorlarmış .
Demek ondanmış yaa keratalar bizimi özlüyormuş yerim ben onlarıMerhaba bayanlar yazılanları okudum vaktim kısıtlı olduğu için ve 1 haftadır doğru düzgün uyumamış bir anne olarak bebelerin uyku problemine açıklık getirmek istiyorum . Sandığınız gibi ne gaz ne açlık ne susuzluk .. Sadece anne bağımlılığı belki bide diş . farkettiyseniz çiğdem dışında ( aman maşallah diyim nazar değmesin ) herkes uykudan şikayetçi 9-12 aylar arası pik yapan anne bağımlılığıymiş yavruları uykusuz bırakan . Bilinçlendikleri için rüyada görürlermiş ve o uyku geçişleri sırasında uyanır anneyi göremeyince panik yaparlarmış. Bebeklerin uyku periyodu 45 dk imiş yani 45 dkda rem denilen hafif uykuya geçiyor ve o sırada uyanıyorlarmış .
Çiğdemcim elbiseye baktım çok güzel dera güle güle giysin kız bebekler için ne kadar çok çeşit var ya
Ev sahibimiz evi satmış yeni bi eve taşınıcaz tabii bulabilirsek birkaç emlakçıya gittik ama doğru düzgün ev yok bu sıralar zor bulunur diyolar umarım iyi bi tane buluruz bide taşınmak gözümde büyüyor nasıl olucak bilmiyorum biran önce bulsam annem yardıma gelecekte ocağa kalırsam kardeşimin doğumu olucak annem 40 gün gelemez tek başıma çok zor olur gibi geliyo bu evide seviyorum hamileliğim burda geçti erdemim burada doğdu