2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
günaydınlar efenım..
artık nehır gecelerı uyanmıo cunku uyumuo :KK70: mız mız mız mızz mızzz.... allahım her gun daha da sabır istiyor bu hayat çokk zorrr :KK70:

Son düzenleme:
Ev sahibimiz evi satmış yeni bi eve taşınıcaz tabii bulabilirsek birkaç emlakçıya gittik ama doğru düzgün ev yok bu sıralar zor bulunur diyolar umarım iyi bi tane buluruz bide taşınmak gözümde büyüyor nasıl olucak bilmiyorum biran önce bulsam annem yardıma gelecekte ocağa kalırsam kardeşimin doğumu olucak annem 40 gün gelemez tek başıma çok zor olur gibi geliyo bu evide seviyorum hamileliğim burda geçti erdemim burada doğdu

böyle zamansız ev mi satılırmış ne düşüncesizler yaa kontratınız yok mu canım?

Bitifıllll ah sen var ya çok yoruyosun beni:) bi sen bi kp zaten.ayrıca sölemişmiydimm sana olan duygularım eskisi gibi değğil artık soğudum senden!!!
:KK53::KK53:
Tuğbacım yürüme konusunda benım oğlan çok aceleci çıktı 9 kasımda yürümeye başladı şuan daha da iyi yürüyor hatta abartısız sölüyorum gecen babasıyla maç ettiler:)) topada vuruyo:)) doğum günü konusunda alışveriş yapacagın yer yokmu oralarda? 2 yaşından sonra kim bakıcak kağana? Kendı annenler nerdeydi?
Selerm film için saol canm filmden kareler vardı aklımda ama bi türlü ismini bulamamıştım..her ne kadar anlatımım bıtıfıl hanıma anlamsız gelsede görüyorum ki herkes anlamış ne demek istediğimi:KK53::KK53::KK53:
Herkeslerrin bebeler hasta ya kıme geçmiş olsun diyecegımı şaşırdımmm..emınem sana da yeniden geçmiş olsun:)
Ferdammmmm :))

maşallah paşaya:nazar: yok canım yaa çok soğuk ya çıkamıyorum maalesef
aslında seneye eylülde başlamayı düşünüyorum görevlendirme yaptırabilirsem
tek maş çok zor oluyor,annemler memelekette kayınvalidem var onu da çok düüşünmüyorum,
ya eve gelecek bir bakıcı yada kreş diyorum ama çok kararsızım,:44:

selam anneler.geçmişi okuyamadım.doğumgünü hazırlıkları başladımı.1yaş aşısı varmıydı.unuttum ben.doktora götüren var mı?benim yavrumun doğum günü 7 ocak.resimli magnet yaptırmak istiyorum araştırıyorum.sizler ne durumdasınız

selam anneler.geçmişi okuyamadım.doğumgünü hazırlıkları başladımı.1yaş aşısı varmıydı.unuttum ben.doktora götüren var mı?benim yavrumun doğum günü 7 ocak.resimli magnet yaptırmak istiyorum araştırıyorum.sizler ne durumdasınız

evet canım va doğum gününden 2-3 gün sonra getir dedi hemşire,
kızamık bi daha vurulacakmış yani karma aşı sanırım:KK51:

oglumun hastaligi bulasti bana da dunden beri bogazlarim fena burnum tikali. oglanin horlamasindan uyku da uyuyamadim.
hasta olmuyor derken her ay hasta olmaya basladi :)
baltasar eklediklerin guzelmis tesekkur ederim ama kafamdakine uymuyor. bayramlik olarak iyi sanki.
kagan oglum turk vatandasi :KK53: birinci takimi siparis ettim. cogunluga uydum. esim 2. yi istedi ama beden yokmus diyiverdim :KK33:
selermcim kolay gelsin. ev bulmak tasinmak. uff cok zor is :KK43: sinema icin 5 saat cokmus hakkaten :KK43: ama erdem bakiciya alismistir zaten onun icin bir sorun olacagini sanmiyorum . arada eglenmeye hakkimiz var heralde :KK1: ben de en son hamileyken gitmistim sinemaya. akif 7 haftalikken kelebegin ruyasi gelmisti buradaki sinemaya neredeyse beraber gidecektim. sonradan korkar diye vazgectim :) simdi keske deneseymisim boyle bi anim olurdu diyorum :KK1:

Burçak niye benımle gelmek istiyorsun? Görüşmelerimizin bi parçasımı:KK53::KK53: gel beya nölcek benım kv insan hastası herkesi çağiırıyo bu akşamda kalabalık değildir inş.misafir olması iyi bişey ama her gelene sofra kuruyo:KK53::KK53: :)) noldu biliyonmu biz nuk bıberon kullnaıyoruz su için süt için iki başlık var.taaaa burak küççükkene kp onların evede aldı yedek bulunsun dıye.neyse kp in eczacı arkadaşı var sürekli ona yedek uç sipariş edıyo.en son benımkı yine yumuşamaya başlanış.dedım ki baba sizin evde ıkı tane yedek uç var bırını yarın gelırken getırın ben kullanayaım zaten Sizde pek kullanılmıyor ..kv pusuya yatmış gibi çıkış yaptı gelmezseniz kullanılmaz tabi diye pişmiş pişmiş sırıtıyo.:)) burağa döndü ki burağa da son zamanlarda buyyyaaaaak diye sesleniyo uyuz oluyomm:)) neyse buyakk annen senı bıze getirmiyomu sen.bize en son bayramda mı geldın diyo:KK53::KK53::KK53: ki onlar gelmezse genelde haftada 1 mutlaka onlarda yemekteyız:)) olsun sen buyuyunce nasıl gelırsın bak diyo hemde giyinıyolar evlerıne gitmek için..bi sürü konuştu hiç cevap vermedim burak ta benım kucagımda buragın elını kaldırdım hadi bakalım güle güle güle gülee dedimm:KK53::KK53::KK53::KK53: postaladım onu:))) dün kp aradı eczanedeymış uç sipariş veriyom kaç numara olsun diyo.ya gerek yok ki sizde 2 tane var birini alırım işte onlar zaten 3-4 ay gidiyo bana dedim yok onlar olmaz lazım onlar diyo :KK53: şaka gibi ya :KK53::KK53: kp in komşusu süt satıyo dedimki yoğurt mayalıcam
süt varsa al istersen dedim.neyse sütü almış bn eve geldım kv içerde ayagında uyuyan burak oturuyo öle tv izliyo kp mutfakta yoğurdu mayalıyo:KK53::KK53: bide tencerenın kendı kapağını bulamamış kocaman kapak koymuş üstüne.akşamına açtım tutmamış.:KK53::KK53: kendi mayaladı ya akşam eşimi arıyo yoğurdum tutmuşmu diye eşimde yok dedi:KK53::KK53: o zaman dan beri süt alırsa kaynatıp bırakıyolar :)) benım dilime düşmemek içinnn:)) offf çok mu yazdım yaaaa:))
:KK60::KK60::KK60:
şimdi anladın mı niye oyle dediğimi :KK66::KK64:

günaydınlar efenım..
artık nehır gecelerı uyanmıo cunku uyumuo :KK70: mız mız mız mızz mızzz.... allahım her gun daha da sabır istiyor bu hayat çokk zorrr :KK70:
Canım ya Allah kolaylık versin erdem de çok uyanıyor ama en azından uyuyo bu bi süreçmiş biraz daha sabredeceğiz az kaldı çok az :)))

böyle zamansız ev mi satılırmış ne düşüncesizler yaa kontratınız yok mu canım?

maşallah paşaya:nazar: yok canım yaa çok soğuk ya çıkamıyorum maalesef
aslında seneye eylülde başlamayı düşünüyorum görevlendirme yaptırabilirsem
tek maş çok zor oluyor,annemler memelekette kayınvalidem var onu da çok düüşünmüyorum,
ya eve gelecek bir bakıcı yada kreş diyorum ama çok kararsızım,:44:
Aslında ev sahibim uzun zamandır satacaktı bizde çıkalım demiştik oda satsamda5-6 ay daha oturursunuz ev bulunca çıkarsınız ben öyle satıcam demişti yenisinede söylemiş kiracılarımı zorlamayın zorlayacaksanız almayın onlar ev bulunca çıkacaklar 5-6 ay daha oturabilirler diye
şimdiyse yenisi" biz evimizi satıp bunu aldık sattığımıza söyledik 5-6 ay sonra taşınıcaz diye ama onlar şimdi çıkın demeye başladılar" diyo eşimde sinirlendi yasal yollara başvururuz falan dedi artık çıkın demiyolarda ben yinede arıyorum bulursam kış mış demiycem çıkıcaz
bugün yine ev baktım hiç içime sinmiyor ya

Canım 1 yaşında aşı var
doğum günü için hazırlıklara olmasada araştırmalara başladım hadi gazamız mübarek olsun:))

oglumun hastaligi bulasti bana da dunden beri bogazlarim fena burnum tikali. oglanin horlamasindan uyku da uyuyamadim.
hasta olmuyor derken her ay hasta olmaya basladi :)
baltasar eklediklerin guzelmis tesekkur ederim ama kafamdakine uymuyor. bayramlik olarak iyi sanki.
kagan oglum turk vatandasi :KK53: birinci takimi siparis ettim. cogunluga uydum. esim 2. yi istedi ama beden yokmus diyiverdim :KK33:
selermcim kolay gelsin. ev bulmak tasinmak. uff cok zor is :KK43: sinema icin 5 saat cokmus hakkaten :KK43: ama erdem bakiciya alismistir zaten onun icin bir sorun olacagini sanmiyorum . arada eglenmeye hakkimiz var heralde :KK1: ben de en son hamileyken gitmistim sinemaya. akif 7 haftalikken kelebegin ruyasi gelmisti buradaki sinemaya neredeyse beraber gidecektim. sonradan korkar diye vazgectim :) simdi keske deneseymisim boyle bi anim olurdu diyorum :KK1:
Çok geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşirsiniz
Repucum ev işi gercekten zor umarım gönlüme göre bulurum
sinema içinde buradaki sinemayı aradım hobitt gelmeyecek mi diye onlarda ilk gösterimde değilde ikincide gelecek dediler tabi bide nedense ilk gösterimde neden gelemediği sormadığım halde neden bazı filmlerin hiç gelmediğini anlatıp durdular yok 35 lik film makina falan 5-10 dakika anlattılar sonunda ocağın ortasına kadar gelmiş olacağını öğrendim ve çok sevindim ocağa kadar bekliycem Zonguldak'a gitmeme gerek kalmadı

Son düzenleme:
Canım 1 yaşında aşı var
doğum günü için hazırlıklara olmasada araştırmalara başladım hadi gazamız mübarek olsun:))

selerm benim bir kurabiye siparişim kaldı gerisi tamam sadece karar veremiyorum eşim 1 şeklinde kurabiye yaptırma daha orijinal olanlar var diyo ben de 1 +karışık yaptırayım diyorum cumartesiye kadar onu da netleştirip siparişi vereceğim kıyafet toka tamam doğum günü malzeme şunları aldım fikir olur belki masa örtüsü peçete tabak fener kapı süsü davetiye hediye kutusu şeker keseleri mum balon kürdan çikolata ayrıca süsler işte past ikramlıklar şu bu derken tama olur biter haftaya kızımın fotoğrafını çıkartıp davetiyelere ekliyecem memlekete gönderecem duygu sömürüsü yapalım da bizimkiler gelsin:KK1:

aman kimse yazmıyor bu ne ya ben girdim forum can çekişiyor ben demi girmesem bugün 20 defa bakıp çıktım ama bi gıdım ilerlememiş vave cumartesiye hakim ve savcılarım yemeğe geliyor ne yapam akıl ver gir de şu foruma

Merhaba tatlı anneler
Doğumgünü araştırmalarıma başladım bende kıyafeti evden ayarlıcam spor şık . Kurabiye yaptırmak istiyorum doğumdan içimde kalmıştı o işi arkadaşım üstlendi saolsun sipariş vercek adıma geriye pasta süs ve misafire hediyes kalıyor. Süsleri internetten alıcam . Magnete internetten güvenemiyoru. Ama dışarı çıkmaya zaman yok onu da ablama yıkmayı düşünüyorum daha bişey demedim :)) bide stüdyoda bir yaş fotosu off içim sıkıldı vallahi pek sevmem aslında organizasyon işlerini sırf oğlumun hatrına. Büyüyünce kıymetimi anlar inşallah sıpa

Çiğdem böyle anlatınca stres oluyorum daha ortada bişe yok benim pofff bu arada bebeklerin içmesi gereken max ve min miktarları bilemiyorum kızının bol su içmesi güzel tabi ama şimit nedir dr a danışmak lazım benimki 200-300 arası anca içiyor. Bende az buluyorum ama susasa içer heralde sürekli teklif efiyorum

Merhaba tatlı anneler
Doğumgünü araştırmalarıma başladım bende kıyafeti evden ayarlıcam spor şık . Kurabiye yaptırmak istiyorum doğumdan içimde kalmıştı o işi arkadaşım üstlendi saolsun sipariş vercek adıma geriye pasta süs ve misafire hediyes kalıyor. Süsleri internetten alıcam . Magnete internetten güvenemiyoru. Ama dışarı çıkmaya zaman yok onu da ablama yıkmayı düşünüyorum daha bişey demedim :)) bide stüdyoda bir yaş fotosu off içim sıkıldı vallahi pek sevmem aslında organizasyon işlerini sırf oğlumun hatrına. Büyüyünce kıymetimi anlar inşallah sıpa

fly ben de şu iki siteyle telden görüştüm bir hediyelikkurabiyeler diğeri de ayşegüluzun adında bir kadın karar veremedim biliyon mu benim de içimde kaldıkurabiye sağolsun kocacım amaaaaaan deyip salladı beni şükür şimdi yaptıracam ah bir de karar versem ne iyi olur

Selerm hakkınızda hayırlısı olsun canım . Yeni yıl yeni ev iyi gelir belki . Taşınmak çok zor gerçekten iki kere taşındık bizde ikiside kışın ortasıydı . Çocukla daha farklı olur tabi . Dua edelim o gün yağmur yağmasın :)

X