- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.106
Günaydın kızlarrr
Repucukk yesin seni tutkucukk:))
saol canm aynen o film eşime anlata anlata bi hal oldum bi taraflarından uydurup film yazıyon diyo ohhhh buldum işte:))))
Vavemmm ayy gerçekten ikinci film gibi bişey var dımı?? :)) eşime onu anlatmaya kalktım bu sefer dinlemedi bile bu ne be diyo:)) böle iki tane sarışın küçük çocuk vardı biri kız biri oğlan ama babaları işe gidip gelıyodu sanırım öle bişilerdi hatırlamana sevındımmm)
Ruza ruzaaa senın nikin bana tıtanıc i hatırlatıyor hem ordaki kızın teninin beyazlığından hemde adının rose olmasından çok az kaldı doğurdugun güne:))) Allah kolylık versin kolyca atlatırsınız inşş
Yasemın beşikte yatmıyormu bebiş?? Nasıl inmiş anlamadım?
Ruyamda eve hırsız girmiş gördüm yaşlı içkili bi amca gıbıydı eşimde bende uyanıkmışız apartmanın kapısını açtı gırdı eşim adamı tutuyo bende apartmanın kapısını açtım bağırmaya çalışıyorum ama sesım çıkmıyo. Ama nasıl bağıryrum yokk bağıramıyorum. Enteresann dı yanii..
Burak gece çok uyandı öle böle değil ben koydum o uyandı aldım salladım hiç uyumadım desem yeridir(( nasıl sabah oldu anlamadımm..
Bu akşam kv yemege gidicez yemkten sonrada annemler çaya gelıcek
kv oldugu bı ortama bıgun benı de cagırsana,bole erol buyukburcun saksısı mısalı oturup bı köşede gözlemlıcem sızı,ole varla yokla arası olurum,ikrama da gerek yok zatn bıse yemem ben cnm da bıse ıstemez ole dururum hatta bn bı ara bnm kontrol düskünü muhteşem kvmı de getıreım olur mu pilizz
şu süt mevzusuna değinmeden edemicem,bence de sütün yemek yemeyle alakası yok,öle olaydı bn de süt müt olmazdı,çunku zorla yemek yıyorum o da açlıktan başağrım olmasın halsiz düşmeyeyım diye,doğumdan berı kronık iştahsızlık çekiorum,ama nehırın doğdugu gunden berı de hep sütüm oldu,bence o olay da psikolojik yenı doom yaptıgımda sütüm gelcek mi diye kafayı yemek uzereyken eşim ınternettn bulduu bı makaleyı göstermıştı bana,orda dıodu kı genelde kadınların %95ının sütü bebeğine yeter gerıye kalan %5lık kısmının da hormonsal sebeplerden ötürü yeterlı süt uretmedıı düşünülür bıdı bıdı tadında bı cumleyı slogan edınmıştım kendıme,yok artık o %5lık kısımda dıılımdır heral tabiki yetecek bu süt dıe düşünüodum,eşimle de ole konuşuoduk,yada emzirirken nehıre ne varsa onla yetın sağa başka bışe veremem dıe konuşuodum onla velhasıl kelam bnce yemeyle ilgisi yok,suyla alakası olabilir ama hala gunde en az 2,5 lt su içerim,hamılelıgımde de içtim sımdı de artık alıştım susuorum sürekli
Son düzenleme: