2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Günaydın kızlarrr
Repucukk yesin seni tutkucukk:)):KK53::KK53:
saol canm aynen o film eşime anlata anlata bi hal oldum bi taraflarından uydurup film yazıyon diyo ohhhh buldum işte:))))
Vavemmm ayy gerçekten ikinci film gibi bişey var dımı?? :)) eşime onu anlatmaya kalktım bu sefer dinlemedi bile:KK53::KK53: bu ne be diyo:)) böle iki tane sarışın küçük çocuk vardı biri kız biri oğlan ama babaları işe gidip gelıyodu sanırım öle bişilerdi hatırlamana sevındımmm:KK66:)
Ruza ruzaaa senın nikin bana tıtanıc i hatırlatıyor hem ordaki kızın teninin beyazlığından hemde adının rose olmasından:KK53::KK53: çok az kaldı doğurdugun güne:))) Allah kolylık versin kolyca atlatırsınız inşş
Yasemın beşikte yatmıyormu bebiş?? Nasıl inmiş anlamadım?
Ruyamda eve hırsız girmiş gördüm yaşlı içkili bi amca gıbıydı eşimde bende uyanıkmışız apartmanın kapısını açtı gırdı eşim adamı tutuyo bende apartmanın kapısını açtım bağırmaya çalışıyorum ama sesım çıkmıyo. Ama nasıl bağıryrum yokk bağıramıyorum. Enteresann dı yanii..
Burak gece çok uyandı öle böle değil ben koydum o uyandı aldım salladım hiç uyumadım desem yeridir:KK43:(( nasıl sabah oldu anlamadımm..
Bu akşam kv yemege gidicez yemkten sonrada annemler çaya gelıcek :KK53::KK53:

kv oldugu bı ortama bıgun benı de cagırsana,bole erol buyukburcun saksısı mısalı oturup bı köşede gözlemlıcem sızı,ole varla yokla arası olurum,ikrama da gerek yok zatn bıse yemem ben cnm da bıse ıstemez ole dururum:KK53::KK53: hatta bn bı ara bnm kontrol düskünü muhteşem kvmı de getıreım olur mu pilizz:KK53:

şu süt mevzusuna değinmeden edemicem,bence de sütün yemek yemeyle alakası yok,öle olaydı bn de süt müt olmazdı,çunku zorla yemek yıyorum o da açlıktan başağrım olmasın halsiz düşmeyeyım diye,doğumdan berı kronık iştahsızlık çekiorum,ama nehırın doğdugu gunden berı de hep sütüm oldu,bence o olay da psikolojik:KK53: yenı doom yaptıgımda sütüm gelcek mi diye kafayı yemek uzereyken eşim ınternettn bulduu bı makaleyı göstermıştı bana,orda dıodu kı genelde kadınların %95ının sütü bebeğine yeter gerıye kalan %5lık kısmının da hormonsal sebeplerden ötürü yeterlı süt uretmedıı düşünülür bıdı bıdı tadında bı cumleyı slogan edınmıştım kendıme,yok artık o %5lık kısımda dıılımdır heral tabiki yetecek bu süt dıe düşünüodum,eşimle de ole konuşuoduk,yada emzirirken nehıre ne varsa onla yetın sağa başka bışe veremem dıe konuşuodum onla:KK53::KK52: velhasıl kelam bnce yemeyle ilgisi yok,suyla alakası olabilir ama hala gunde en az 2,5 lt su içerim,hamılelıgımde de içtim sımdı de artık alıştım susuorum sürekli:KK76::KK76:

Son düzenleme:
Günaydın..kesinlikle en kötü beddua heralde "çocuğu yemek yemez işallah" gibi bişeydir..Sabah evden ağlayarak 10 yaş yaşlanmış bi şekilde çıktım yeminle..1 saat uğraştım 100 cc devam sütü içirdim zar zor ardından ilaçlarını içirdim ve sonuç hepsini kustu..doğduğundan beri yemek sorunuyla uğraşıyorum canımdan bezdim..:95:

Burçak niye benımle gelmek istiyorsun? Görüşmelerimizin bi parçasımı:KK53::KK53: gel beya nölcek benım kv insan hastası herkesi çağiırıyo bu akşamda kalabalık değildir inş.misafir olması iyi bişey ama her gelene sofra kuruyo:KK53::KK53: :)) noldu biliyonmu biz nuk bıberon kullnaıyoruz su için süt için iki başlık var.taaaa burak küççükkene kp onların evede aldı yedek bulunsun dıye.neyse kp in eczacı arkadaşı var sürekli ona yedek uç sipariş edıyo.en son benımkı yine yumuşamaya başlanış.dedım ki baba sizin evde ıkı tane yedek uç var bırını yarın gelırken getırın ben kullanayaım zaten Sizde pek kullanılmıyor ..kv pusuya yatmış gibi çıkış yaptı gelmezseniz kullanılmaz tabi diye pişmiş pişmiş sırıtıyo.:)) burağa döndü ki burağa da son zamanlarda buyyyaaaaak diye sesleniyo uyuz oluyomm:)) neyse buyakk annen senı bıze getirmiyomu sen.bize en son bayramda mı geldın diyo:KK53::KK53::KK53: ki onlar gelmezse genelde haftada 1 mutlaka onlarda yemekteyız:)) olsun sen buyuyunce nasıl gelırsın bak diyo hemde giyinıyolar evlerıne gitmek için..bi sürü konuştu hiç cevap vermedim burak ta benım kucagımda buragın elını kaldırdım hadi bakalım güle güle güle gülee dedimm:KK53::KK53::KK53::KK53: postaladım onu:))) dün kp aradı eczanedeymış uç sipariş veriyom kaç numara olsun diyo.ya gerek yok ki sizde 2 tane var birini alırım işte onlar zaten 3-4 ay gidiyo bana dedim yok onlar olmaz lazım onlar diyo :KK53: şaka gibi ya :KK53::KK53: kp in komşusu süt satıyo dedimki yoğurt mayalıcam
süt varsa al istersen dedim.neyse sütü almış bn eve geldım kv içerde ayagında uyuyan burak oturuyo öle tv izliyo kp mutfakta yoğurdu mayalıyo:KK53::KK53: bide tencerenın kendı kapağını bulamamış kocaman kapak koymuş üstüne.akşamına açtım tutmamış.:KK53::KK53: kendi mayaladı ya akşam eşimi arıyo yoğurdum tutmuşmu diye eşimde yok dedi:KK53::KK53: o zaman dan beri süt alırsa kaynatıp bırakıyolar :)) benım dilime düşmemek içinnn:)) offf çok mu yazdım yaaaa:))

Tutku koptum ya..Dejavu yaşadım sanki bu olayları duymuş gibiyim daha önce:KK53: Kp ni çok sevdim ben çok hamarat maşallah elinden her iş geliyor tatlı dilli hoş muhabbetli:86:

günaydın bebittolar.. geçen sene 18'inde doğum iznine ayrıldım ve 21'inde doğum yapmıştım.. ne çabuk geçti zaman ya.. doğuracağım güne az kaldıı... :KK53:

Günaydın..kesinlikle en kötü beddua heralde "çocuğu yemek yemez işallah" gibi bişeydir..Sabah evden ağlayarak 10 yaş yaşlanmış bi şekilde çıktım yeminle..1 saat uğraştım 100 cc devam sütü içirdim zar zor ardından ilaçlarını içirdim ve sonuç hepsini kustu..doğduğundan beri yemek sorunuyla uğraşıyorum canımdan bezdim..:95:

canım benim ya sabret geçecek inşallah. paşam niye kusuyor ki bu kadar.. :KK50:

Ruzammmmmm:KK16: yazmayı özlemişim

bitufulummm canım arkadaşım... özledim sizi.. :KK33:

selermcimm.. nasılsın? :KK54:

selerm diyetin kolay gelsin canım. azmine kuvvet!
ben 70e merdiven dayadım bu arada. 69.3 oldum. rekor kırdım :KK43::KK43:
sağol canım ya umarım sıkılmadan devam edebilirim

Selermcim gazan mübarek olsun bende ocakta gideceğim eşimde gelmdk istiyor ikimizde aştık sınırları motive edersek birbirimizi anca öyle veririz galiba

Vave geçmiş olsun ateş korkutur beni hep dr a gittiniz mi
Sağol canım inşallah devam ederim şimdilik iyi gidiyo
Selerm canim cok sagol.. ben we kizim iyiyiz de bugra atesleniyor surekli basinda bekliyorum :KK43:
Çok geçmiş olsun ve kolay gelsin canım bide ateşi 3 günden uzun sürerse doktora götürmekte fayda var canım
Aynen repucum normalde sürekli eşofman takım ve kot giyiyoruz o yuzden bızım gömlek pantalon olucak sanırım. Gerçi aile arasında olacagı için tek bebek burak olucak:))

Vavemmm tekrar geçmişşş olsun inş bian önce atlatırsınız. Sana aklıma takılan ama isimlerini hatırlayamadığım 2 film sormak istıyrum?
Adamın biri oğluna sürekli yalan sölüyor oyun oynuyoruz diye ama aslında kaçırılıp şiddet görüyolardı.hapis gibi hücerelere koyuyolardı aynı tip çizgili pijama hepsinde çocuk dıyodu nıye böle giyıyoruz babası işte oyunun bi parçası diyordu.anne kadınlarla ayrı koğuşta kalıyordu.en son babası oğluna bi dolaba girmesi gerektiğini saklambaç oynadıklarını sölemişti.babasıda anneside öldürülüyo.en son askerler gelıyo kurtarmaya tek bu çocuk çıkıyo dolaptan falan bildinmi bu filmi??? Böle nazi kampı gibi bi mekan da geçiyo falan:KK53::KK53::KK53: heh işte bu filmin adı neydi:))
İkinciside; böle bi anne bide çocuklar büyük bi evde yaşıyo ama ev sürekli karanlık olması lazım perdeler falan hep kapalı sonracıma hizmetçiler falan var annesi bazen bunlara kızıyo perdelri açmayın diye evden dışarı hiç çıkamıyolar.megersem bunların hepsi hastaymışta güneş bunları öldürüyomuymuş yada zaten ölülermiymiş ne işte... öle saçma sapan bi film:KK53::KK53: ıkıncıyı hatırlamasan da olur ben bile sinir oldum ıkınci filme:KK53::KK53:
Ben şimdi uyucam aklınıza gelirse yazıverin ilk filmin adını:))):KK53::KK53:
hayat güzeldir canım ama galiba anne ölmüyordu filmin sonunda tankın içinden annesine sesleniyordu
diğer filmin adı diğerleri orda baba savaşta ölmüştü filmin sonunda eve geliyordu ama sonra yine gidiyodu

paris doğum mu yaptı acaba? :44:

bir de ela nerede?

eylemsevcan sınav nasıl geçti?

Canım benim çok iyi anlıyorum seni aynı şeyleri kaç kere yaşadım kaç kere ağladım bilmiyorum çok zor bir durum elin kolun bağlı oluyo hiç bişey yapamadığın için kendini yiyip bitiriyorsun hayatım boyunca ağlamadığım kadar bu nedenle ağladım sonra artık ciddi ciddi yardım almayı düşünmeye başlamıştım ki yakınımdaki birinden bi haber aldım ve sarsıldım ve kendime geldim artık oğlumun dermansız derdi olmasında yemiyorsa yemesin diyorum çok daha önemli sorunlarla uğraşan aileler var ve cidden bu sorun onların yanında hafif kalıyo yemedikçe aç yattıkça önce yine anne yüreğim sızlıyor sonra kendine gel ve şükret diyorum

Zatenşunu söyleyebilirimki eninde sonunda büyüyorlar ve çevremdeki örneklere görede bi dönem yemeye başlayacaklar ve bizi şaşkına çevirecekler
bide annesi derancığım seni hiç üzmek ister mi oda bi tamamen iyileşsin yemeğe başlayacak göreceksin

emoşum geçmiş olsun sizlere...:KK54:
btfl inşallah düzelirler yaa benimki de yemiyor 2 saat bir kase çorba yedirmek için uğraşıyorum
ve sonu hep aynı kusmuk,:KK50:
bebekler yürüyor mu benimkinde tık yok henüz,:KK55:
gece uyanmalarımız devam ediyor uyku yok kendimi yemeğe vurdum:KK56:
bu kezde sülalile içi sıkıntılar kafamızı meşgul ediyor 2013 bi gitseydi diyorum artık
belkim 2014 ii gelir bize:KK5:

Bilmiyorumki ruza teyzesi ya bişeyler oluyo ama teşhismi yanlış konuldu anlamadımki..

Selerm ağzın bal yesin emi sağol..İşte ana yüreği onlar yiyince sende yemiş onlar uyuyunca sende uyumuş gibi oluyosun, hatta sende uyuyosun:KK53: Geçici bi süreç olsa tamam diyecek insan ama devamlı aynı şeyleri yaşayınca yıpranıyorum artık..insanlara göre durum çok normal ben kendimi deli gibi hissediyorum sonra..2 gün umursamıyorum sonra kendi kendimi yerken buluyorum..Bitane çocukluk arkadaşım var yurtdışında dün konuşurken oda fırça attı..Biz her ay burdan bi babaya kanser ilacı yolluyoruz ordan temin edemiyolar, senin dert ettiğin şeylere bak diye..Off sonra kendime geliyorum ama 2 gün sonra dellencem yine..Rabbim hepimizin evlatlarını korusun.

btfl inşallah düzelirler yaa benimki de yemiyor 2 saat bir kase çorba yedirmek için uğraşıyorum
bu kezde sülalile içi sıkıntılar kafamızı meşgul ediyor 2013 bi gitseydi diyorum artık

Caniiiiiim hosgeldin sagol, operim
Kagan da mi kusuyor yaa :KK43:
Bugra yuruyor maasallah da hasta oldugundan beri keyifsiz oturuyor surekli

Niye kusuyo kağan ya o kusmasın barı..bitirincemi kusuyo:KK43:(
Bizimki hala tay tay tutunarak yürüyo, ha bide emekleme çalışıyo bakalım önce hangisini yapcak :KK53:
Sülalene ne oldu şimdi tubiş bi kurtulamadın bu sorunlardan.

enemmm ben epey geride kaldım maşallah buğrama:nazar:
he yaa btfl bi kurtaramadım tayin isticem o olacak poffff sıktılar hiçbiriynen görüşmeyi
düşünmüyorum an itibariyle:KK14:

X