2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Repu ilk tulum bencede rahat ve şık görünüyo tek parça daha çok hoşuma gidiyo
Vave geçmiş olsun hepinize:2:
Bituful öpüyorum seni gerçekten iyi bi insansın:KK16:

ay vaveylaa geçmiş olsun:KK43: ondan önce bitufula yazmıştım tam geçmiş olsun diye ondan dedim sandım sana da. aklımdaydı. başka şeyler de soracaadım ama sonra sorarım:)
repu bakicam oğlan kıyafeti. yok ya var ben beğeniyorum oğlanlara da. ama daha spor bi şii mi alırdım ben kendiminki olsa bilemedim.du bakiniim biraz.

Selermcim gazan mübarek olsun bende ocakta gideceğim eşimde gelmdk istiyor ikimizde aştık sınırları motive edersek birbirimizi anca öyle veririz galiba

Vave geçmiş olsun ateş korkutur beni hep dr a gittiniz mi

ay vaveylaa geçmiş olsun:KK43: ondan önce bitufula yazmıştım tam geçmiş olsun diye ondan dedim sandım sana da. aklımdaydı. başka şeyler de soracaadım ama sonra sorarım:)
repu bakicam oğlan kıyafeti. yok ya var ben beğeniyorum oğlanlara da. ama daha spor bi şii mi alırdım ben kendiminki olsa bilemedim.du bakiniim biraz.

spor istemiyorum yaa, bi ozelliği olsun istiyorum, spor şık kıyafetleri hep giydiriyoruz zaten. gelen bebekler arasında doğumgünü bebeği olduğu belli olsun istiyorum :KK52:

Kıyafet ve kart konusunda fikir veren herkese teşekkür ederim. siz de olmasanız kime sorucaz bilmem :13:

repu ya nası bakıyosun kıyafet. marka marka mı. bi de netten mi alcan.

marka farketmez canım, yurtdışında olduğumdan trdeki herşeyi bulamayabilirim ama herhangi bir yerden resim olarak fikir verirsen begendiğimin benzerini bulmaya calışırım :KK16:

spor istemiyorum yaa, bi ozelliği olsun istiyorum, spor şık kıyafetleri hep giydiriyoruz zaten. gelen bebekler arasında doğumgünü bebeği olduğu belli olsun istiyorum :KK52:

Aynen repucum normalde sürekli eşofman takım ve kot giyiyoruz o yuzden bızım gömlek pantalon olucak sanırım. Gerçi aile arasında olacagı için tek bebek burak olucak:))

Vavemmm tekrar geçmişşş olsun inş bian önce atlatırsınız. Sana aklıma takılan ama isimlerini hatırlayamadığım 2 film sormak istıyrum?
Adamın biri oğluna sürekli yalan sölüyor oyun oynuyoruz diye ama aslında kaçırılıp şiddet görüyolardı.hapis gibi hücerelere koyuyolardı aynı tip çizgili pijama hepsinde çocuk dıyodu nıye böle giyıyoruz babası işte oyunun bi parçası diyordu.anne kadınlarla ayrı koğuşta kalıyordu.en son babası oğluna bi dolaba girmesi gerektiğini saklambaç oynadıklarını sölemişti.babasıda anneside öldürülüyo.en son askerler gelıyo kurtarmaya tek bu çocuk çıkıyo dolaptan falan bildinmi bu filmi??? Böle nazi kampı gibi bi mekan da geçiyo falan:KK53::KK53::KK53: heh işte bu filmin adı neydi:))
İkinciside; böle bi anne bide çocuklar büyük bi evde yaşıyo ama ev sürekli karanlık olması lazım perdeler falan hep kapalı sonracıma hizmetçiler falan var annesi bazen bunlara kızıyo perdelri açmayın diye evden dışarı hiç çıkamıyolar.megersem bunların hepsi hastaymışta güneş bunları öldürüyomuymuş yada zaten ölülermiymiş ne işte... öle saçma sapan bi film:KK53::KK53: ıkıncıyı hatırlamasan da olur ben bile sinir oldum ıkınci filme:KK53::KK53:
Ben şimdi uyucam aklınıza gelirse yazıverin ilk filmin adını:))):KK53::KK53:

aşk olsun bu kadar çok yazılır mı... yoğun insanlar var, girip okuyamayan insanlar var burda.. :KK19: ayıp ayıp.. :KK20:

güzelll annelerimm... muhabbetleri kaçırmışım hep. :KK50: oğlanı bir yaş için doktor kontrolüne götürdüm bugün. kan idrar ve karın ultrasonu istedi. kanlarda ve ultrasonda sıkıntı yok çok şükür. demir damlasını da kesiyoruz. idrar yapamadık bir türlü. kenarlardan beze sızıyor çişi. en sonunda rutin kontrol diye vazgeçtim.

hastanenin yanında tapu işleriyle de ilgilendim. inşallah yarın halloluyor.. 11 kişiyi aynı anda aynı yerde toplamak ne zormuşş... :KK19:

haftasonum temizlikle geçmişti. üşüttüm sanırım. hafif soğuk algınlığı ve halsizlik var. kolumu kaldıracak halim yok. :KK50:

öte yandan haftasonu oğlumun doğum günü var. cumartesi günü. aynı zamanda ankaradan da kalabalık bir grup gelecek.. :) yemekti doğum günü hazırlığıydı üstesinden gelebilirim umuyorum.. doğum günü için ufak tefek şeyler aldım. doğum günü esnasında fotoğraflayıp sonra yayınlarım inşallah. bayramda giydirdiğim papyonlu gömleği giydireceğim kot pantolonla beraber. bir de utku 1 yaşında yazılı harfler aldım, onu beyaz badiye işleyip mum üflerken giydiririm. gerçi bu kadar hazırlık var ama eşim olamayacak o gün. vardiyası denk geldi. öğle 1 de gidecek gece 11 de gelecek.. :KK50:

repum kıyafetler için geç kaldım ama ben de en üsttekini beğendim. kartlardan da koyu renkli olanı. tercih senin tabi.. :KK34:

eminecim çok geçmiş olsun buğrama.. :KK50: hastalıklar bıraksın şu çocukların yakasını.. :KK50:

ferdam burçağım tutkulu tutkummm :) yeldam fulyam hepinizi öpüyorum...

çiğdem hoşgeldin arkadaşım. renkli bir kişiliğin var. yazmaya devam et... :KK9:

oğlan yeni yatmıştı ki eli ağzında uyandı baba sallıyor, gideyim ağrı kesici vereyim. muhtemelen diş sancısı. iyi geceler herkese... :KK54::KK54:

oyy yakışıklı muratımın annesi yaseminimm... seni de öpüyorum paşamı da...

Saat 8 de yatırdım herhalde 10 defa uyandı emdi uyudu biraz önce sesi geldi koşarak yanına geliyodumki o zaten yolun yarısını gelmiş az kaldı eziyodum bi anda ayağımın altında belirince ödüm koptu beklenmedik bi anda çıktı karşıma velet:KK55:
Ve canlı yayın artık yanımda sabahlarız herhalde:KK47:

ruzacım geçmiş olsun. doğum günü de kolay gelsin. bol bol eğlenin foto çekin bizle de paylaşın :KK1:

Saat 8 de yatırdım herhalde 10 defa uyandı emdi uyudu biraz önce sesi geldi koşarak yanına geliyodumki o zaten yolun yarısını gelmiş az kaldı eziyodum bi anda ayağımın altında belirince ödüm koptu beklenmedik bi anda çıktı karşıma velet:KK55:
Ve canlı yayın artık yanımda sabahlarız herhalde:KK47:

nasıl gelmiş kız? siz de mi yatakta yatırıyosunuz :KK1:

tutkuş :KK1: hayat güzeldir den mi bahsediyon kız?

Gecmis olsun dyen arkadaslar sagolun..

Eti dutku ne sekersin yaaaa life is beautiiful ilk filmin adi. İkinciyi hatirladim adinj cikartamadim :KK53: ilki ne guzel betimlemissin hee cizgili pijama falan :86: yazik kiz yahud kampi idi orasi ikinci dunya savasi donemini anlatan bir film ve cok severim

herkeslere gunaydın herkesler sayfada asagıya bakıorum tutkucan burda ,bı de görünmez olan bı uye var yanı vavem burda, yirim :)
bn uyuduktan sonra yazmışsınız da yazmışsınız,haha bu cümleyı bnm kurcagım aklıma gelmezdı :KK70:
buralardayım canım sıkılıo gelın ıkı lafın belını kıralım :KK70:

Günaydın kızlarrr
Repucukk yesin seni tutkucukk:)):KK53::KK53:
saol canm aynen o film eşime anlata anlata bi hal oldum bi taraflarından uydurup film yazıyon diyo ohhhh buldum işte:))))
Vavemmm ayy gerçekten ikinci film gibi bişey var dımı?? :)) eşime onu anlatmaya kalktım bu sefer dinlemedi bile:KK53::KK53: bu ne be diyo:)) böle iki tane sarışın küçük çocuk vardı biri kız biri oğlan ama babaları işe gidip gelıyodu sanırım öle bişilerdi hatırlamana sevındımmm:KK66:)
Ruza ruzaaa senın nikin bana tıtanıc i hatırlatıyor hem ordaki kızın teninin beyazlığından hemde adının rose olmasından:KK53::KK53: çok az kaldı doğurdugun güne:))) Allah kolylık versin kolyca atlatırsınız inşş
Yasemın beşikte yatmıyormu bebiş?? Nasıl inmiş anlamadım?
Ruyamda eve hırsız girmiş gördüm yaşlı içkili bi amca gıbıydı eşimde bende uyanıkmışız apartmanın kapısını açtı gırdı eşim adamı tutuyo bende apartmanın kapısını açtım bağırmaya çalışıyorum ama sesım çıkmıyo. Ama nasıl bağıryrum yokk bağıramıyorum. Enteresann dı yanii..
Burak gece çok uyandı öle böle değil ben koydum o uyandı aldım salladım hiç uyumadım desem yeridir:KK43:(( nasıl sabah oldu anlamadımm..
Bu akşam kv yemege gidicez yemkten sonrada annemler çaya gelıcek :KK53::KK53:

X