kızlar bir de bir şey soracağım kaç gündür hem yorgunluk hem sinir dün belli belirsiz lekelenmem oldu böyle iğne başı kadar ama bir tane değil böyle bir sürü rengi koyu sayılabilirdi sonra elime de bir parça geldi ama ince bulgur tanesi kadar önce çok telaş yaptım ama sonra geçti bir daha olmadı şimdi hep beyaz çamaşır giyiyorum ve sürekli kontrol ediyorum o kadar azdı ki doktoru aramadım sizce ne olabilir telaş yapmalı mıyım yoksa :26:
kızlar size bir soru sormak istiyorum.hamilelikte elevitmiydi tam hatırlamıyorum o hapı,omega 3 fln kullanıyormusunuz.bunlar ne işe yarıyor.ben birtek folik asit kullanıyorum.siz neler kullanıyorsunuz?
kızlar size bir soru sormak istiyorum.hamilelikte elevitmiydi tam hatırlamıyorum o hapı,omega 3 fln kullanıyormusunuz.bunlar ne işe yarıyor.ben birtek folik asit kullanıyorum.siz neler kullanıyorsunuz?
çok geçmiş olsun canımya benim bide bu bahar alerjim başladı.tam gecikti derken 2 gündür mahfoldum.elimden mendil düşmüyor.burnum akıyor.geniz akıntım var.sürekli hapşırıyorum ve gözlerim akıyor.buda bende müthiş halsizlik yapıyor.normalde ilaç kullanıyodum geçiyodu ama şimdi kullanamam.neyseki cuma günü izmite annemlere gideceğim.orada mevsim buraya göre nerdeyse 20 gün ileride gibi.yani ağaçlar tam meyve vermiş oluyo.orada geçmiş oluyo yani alerji mevsimi.orada rahatlarım inşallah.
geçmiş olsun dikkat et.eğer ağrın varsa bence dr.unla bir görüş.için rahat etmiş olurmerhaba arkadaşlar dün fayansa kayıp düştüm hem de nasıl bir düşme havada uçtum önce birazyan tarafıma düştüm ama biraz karnıma doğru geldi. Biraz da ağrım oldu doktora da gitmedim gitsemiydim keşke ya ne dersiniz bişey olmusmudur bebeğime cevaplarınızı bekliyorum.
çalışanların işi çok zor kesinlikle allah yardımcınız olsun.valla canım sorma eskiden yıyordum cıkarmıyodum acıkınca bulanıyodu sımdı yedıgım an cıkarıyorum dunden beri
napıcam bılmıyorum açlıktan halsiz düşüyorum iş yerıde çok yoğun herkes ayşe şöle oldu mu ayşe bu halloldumu
ayşe mutabakat var şu yetısıcek bu gelcıek bu gidicek kafayı yedım yıyıcem ınan eve gıdıyorum soğuk suyla yıkanıp
yataga bı uzanıyorum herseyı unutuyorum bi an içinde olsa :) hamışlık çok güzel ama su bulantılar mahvedıo
canım bacakalrımda varis olustu zaten az az pıhtılaşmadan kaynaklı oluyomuş da ordada oalbileceği hiç aklıma
gelmedi morluk yoktu ama du ben ii bi inceleyim eve gidince zaten cuma dr kontrolum var kanama alanı kuculmusmu dıe bakcak
gecmezse o zamana kadar sölerım dr da....sağol canım yaa inşallah yoktur öel bişi
dr.hiç söylemedi benimde sormak aklıma gelmedikızlar ben bi şey sorcam,cinsiyet tahmini yöntemleri falan var ya kimi yerlerde,orda 140tan az atarsa kalbi erkek,140tan fazla atıosa kız demişler..sanırım dk.da atışını kastediolarda oğlumda kalp atışı dinlemedim ta ki doğuma kadar ya da hatırlamıorum neyse sorum şu;dr kalp atışını dinletirken dk.da şu kadar atıo die bilgi verio mu?
offf diş miiiigünaydın canlar içim rahat etmedi dün doktora gittim bebk gayet sağlıklı dedi 2,3 mm olmuş boyu bendede diş sıkıntısı var dolgum düştü diş çürümüş ama doktor 5 ay dan önce alamam diyo napcam bilmiom ya bide kızlar karnın şimdiden çok çıkmış 5 aylık gibisin felan morelimi bozuyolar
bide ben doktoruma hiç güvenmiyorum devlete mi gitsem diye düşünüyorum napcam bilemedim
sanada günaydın canım.allah kolaylık versin
bende 3.çocuğumda kullanmıştım antibiyotik.gebelikte kullanılanlar var.hatta bundada idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık bi antibiyotik kullandım.allah ın izniyle bişey olmaz.doktor vermişse güven bence.
günaydın annişler ve kuzucuklar
bizimde bi dolgumuzun arkası kırıldı şuan ağrı yapmıyo ama 3cü aydan sonar gidicem öncekinde ilk haftalarda yirmilik dişimde dolgu düşmüştü fazla yontmadan üsten dolgu yapmıştı doctor hala aynı duruyor tam teşekküllü hastanelere yolluyup çekiyorlar bile dişleri, bu hamilelikte en çok dişleri vuruyor bide suttee içemiyoruz bardak yanımda bu sefer sek süt deniyoruz daha iyi gibi geldi bana soğuk içebiliyorum ama ılık ve sıcak kokuyo
aman bizim de bi kalp atışımız gözüksünde cinsiyet incelemelere başlarız inşallah
zeynep cim canım benim eşim normalde aşırı sakinken oda şuara işleride yoğun ve olaylı sinirli oto b... sinirleniyo belki seninkide şuara öyledir yoksa hadi bizi neysede kuzuları üzerlermi
inanmıyorum ya, hamilelikten mi?benim de iki ayda iki tane dolgulu disim kırıldı. biri sadece dolgu kaldı öbürü sallanıyor hala. bugün ağrımaya başladı sallanan
çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun dikkat et.eğer ağrın varsa bence dr.unla bir görüş.için rahat etmiş olur
çalışanların işi çok zor kesinlikle allah yardımcınız olsun.
benimde aklıma hiç gelmezdi orda varis ama bu daha çok varisi mevcut kadınların başına geliyormuş
benimde bacaklarımda az var oraya sıçrıcağı tutmuştu
inş.sende yoktur dicem çünkü acısı çok kötüü
dr.hiç söylemedi benimde sormak aklıma gelmedi
3.aya az kaldı herkesin gönlünden geçen olsun inş.
canım sana daha önce yazmıştım ama görmedin sanırım
hangi dr.a gidiyorsun
offf diş miiii
çokk geçmiş olsun
benimde dün dolgulu dişim nasıl ağrıdı
antibiyotik kullanıyorum birde sensody-e sürüyorum
korkutmak istemem ama 3 aydan sonra dr.unla ve diş dr.uyla görüşüp dişine müdahale ettir
geçer diye geçiştirdiğinde tekrar ağrılar yaşanıyor((
inş.biran önce geçer
nette akşam çok baktım gebelikte antibiyotik kullanımı diye
kullananları okudum ama içim yinede rahat etmiyorrr
kullanmazsamda ağrısına ben dayanımıyorum
birde anlarsın ki oğlum var yani ilgi bekliyor
inş.bende de birşey olmaz canım
anne olmak ne zor işmiş yaaa
inan ara ara aklıma geliyorsun
diyorum ben 2.bebek için bu kadar düşünüyorken kafamı karıştırıyorken yarenahsen arkadaş ne yapsın
hala aktif ve mutlu
birde ailen izmitteymiş yanındada değil
allahım inş.dağına göre kar verir canım bebeğin çok uslu olur ve annesini üzmez
pembetoka arkadaşım gerçekten daha önce yazdığını görmemişim ben merkezde deilim ilçedeyim özel bi hastaneye gidiorum sen merkezdesin galiba dimi?
wen,dr.6.haftada folibiolü bıraktırdı, çok büyük faydası olmuo artık dedi ve malt-fer kan ilacı ile decavit vitamin verdi bunları kullanıorum
çorludayım canım ben
aynen valla dün eşimle kavga ettik ama öyle böyle değil ilginç olanı şu o da babalık depresyonuna girdi sanki bir kapris bir inat anlatamam dün patladım hatta epey bağrış falan oldu, sonra kapılar çarpıldı kilitlendi, yan oda da yattım ben ama ağlama krizi tuttu uyuyana kadar ağladım, çok kötüyüm iyice kontrolümü kaybettim bir yanda bebeğimi düşünüyorum ona zarar vermek istemiyorum bu durumdan o da etkileniyordur kuşkusuz...
inşallah her şey yolunda gider arkadaşım
oooo herkes yüzük testine kaptırmış cinsiyet yorumları yapılıyor, hayırlısı olsun ben de yapacağım ama benim alyansım yok tek taş olmaz mı? :26:
aha bi dene daha testkırmızı lahana testi nasıl oluo arkadaşım
aa bende çerkezdeyim yakınmışız ne güzel ben hala özel msj yazamıorum sanırım yaaa
kırmızı lahanayı kucuk kucuk dograyıp uzerine su ekliyosun ve kaynatıyosun. suyun rengi mor olacak. soguduktan sonra plastik bardaga azıcık kırmızı lahana suyu baska plastik bardaga da esit miktarda idrar koyuyosun. sonra idrarı lahana suyunun uzerine ilave ettiginde suyun rengi koyu kalıyosa yani mor, mavi gibi bebek kız, renk acılıp kırmızı, pembe oluyosa bebek erkekmis
alyansım hala parmagımı sıktıgı icin ben de tektasla yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?