- 3 Aralık 2010
- 1.333
- 168
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bildiğimiz normal tahlillere mi kadar para veriyorsunuz?
bu arada ikili test şart mı arkadaşlar?
örneğin Allah göstermesin riskli çıktı, bu durumda anne karnındayken herhangi bir önelm alınıyor mu?
yoksa sadece baktırdıgınla mı kalıyosun
eğer öyleyse ben boş yere yaptırıp kafamı kurcalamak istemiyorum aslında
ancak birşeyler önlenebiliyorsa yaptırırm
sen nerde yaşıyorsun canım geliyormusun siirte gelirsen görüşelim olurmu benimde doğum tarihi sata göre 27 ocak ama dr. göre 31 ocak falan oluyor canım :)
Ben özele gidiyorum ama ücret ödemiyorum. Acaba maaştan mı kesiliyor. Yine de yanlış söylemiş olmiyim şimdi. Ama elden para hiç vermedim tahlillere.:100:gecen gebelıkte 200tl cıvarı verdım canım ama bu sefer vermedım devlette yaptırdım
ben sgk yı dısardan oduyorum zaten nıye kullanmıyım kı?
Canlarim gunaydinnnn.. Bugun uyandigimda gogus hassasiyetim yok denecek kadar azdiiii..evhamlandim.. İnsallah bi sorun yoktur.. Randevuma daha coook varrr..:18:
Ben özele gidiyorum ama ücret ödemiyorum. Acaba maaştan mı kesiliyor. Yine de yanlış söylemiş olmiyim şimdi. Ama elden para hiç vermedim tahlillere.:100:
benim yüzük testi erkek diyo..ama tabiki önce sağlıklı olsun
ben yarın kontrole gidiyorum..düşük tehlikesi var demişti dr
bakalım dua edin kızlar sorun çıkmaz inşlah
İnşallah çıkmaz arkadasım ,Rabbim gönlünüze göre hayırlı olanİ versin
Benim Çin takvimi, doğum tarihi testi, yüzük testi hep erkek çıktı. Gaza geldim ismini bile buldum.
Çok güldüm yazına demek gaza geldin isim bile baktın :) dogum tarihi testi ne nasıl oluo onuda sen öğretsende bizde yapiversek kusur kalmasam Çin takvimi erkek gösterio ama ona pek riayet etmiyorum ben ya
benim yüzük testi erkek diyo..ama tabiki önce sağlıklı olsun
ben yarın kontrole gidiyorum..düşük tehlikesi var demişti dr
bakalım dua edin kızlar sorun çıkmaz inşlah
Benim Çin takvimi, doğum tarihi testi, yüzük testi hep erkek çıktı. Gaza geldim ismini bile buldum.