2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352

evet daha 100 olmamış,konulara 36 msj yazmışım şimdiye kadar veeee bu daa 37
 

evet daha 100 olmamış,konulara 36 msj yazmışım şimdiye kadar veeee bu daa 37
 
kızlar ben çıkıyorum.eve gideyim ordanda doktora gidicem.inşallah güzel haberlerle dönerim.hepiniz öpüldünüz.allah a emanet olun siz ve bebişleriniz.
 
kızlar size bir soru sormak istiyorum.hamilelikte elevitmiydi tam hatırlamıyorum o hapı,omega 3 fln kullanıyormusunuz.bunlar ne işe yarıyor.ben birtek folik asit kullanıyorum.siz neler kullanıyorsunuz?

canım elevit multivitamin hekrese verıo drlar

omega da beyın gelısımı ıcın kullanmazan bişi olmaz balık yagı hapı tavsıye edıoalr daha cok

beyın gelısımı ıcın gene ınsallah ben balık yağı kullanmayı dusunuyorum.



amin canım sağol ağrısı gectı snaırım dun akşam ve bugun yok bakıyorum bakıyorum yok
heralde gectı canım....

bu arada doktorun antıbıyotu-ık kullanabılrısın dedıyse sorun olamz bence canım
sımdı antıbıyotık kullanmazsan belkı dısın daha kötu olucak öel dusun


canım devam etmıosa agrıdna yoksa bısı odl sanmıyorum ama keşke dr nu arayıp bi söleseydın bilgisi olurdu yanı
 
kızlar size bir soru sormak istiyorum.hamilelikte elevitmiydi tam hatırlamıyorum o hapı,omega 3 fln kullanıyormusunuz.bunlar ne işe yarıyor.ben birtek folik asit kullanıyorum.siz neler kullanıyorsunuz?

ben elevit kullanıyorum doktorum bana hamile kalmadan önce de onu vermişti bende hala ona devam ediyorum elevit daha kapsamlı vitaminleri içeriyor zaten 6.haftadan sonra folbiolun bi etkisi olmuyo diyolar elevit 12tane vitamin içeriyor istersen araştırabilirsin internetten..
 

valla canım bende senin gibiyim hamilelik depresyonu herhalde her sözü kafama takıyom hemen alınıyorum eşlerimizde bizi idare etmek zorunda bu 9aylık bi süreç ne var dayansalar bi 9ay zaten herşeyi biz yaşıyoruz vücudumuzda...
 
hayırlı günler annişler
mide bulantım bugün yine geldi 8 gündr yoktu doğru dürüst
 
kızlar dişlerle ilgili yazdıklarınızı okudum benimde dişim çok ağrıyordu. kadın doğum doktorum diş tedavisi yaptırabilirsin dedi.
ayrıda zynaflour gibi bi ilaç verdi aslında ilaçta değil. dişinin üzerinte tutuyosun eriyor dişlerini kaplayım florür desteği verip çürümeyi engelliyormuş.
bide sensodyn-f- diş macununu kullanmamı önerdi.
et balık ve tavuk tan tiskindiğim içinde balık yağı verdi.
bu arada bide bel fıtığı çıktı (
bebiş iyi bi doktor 9+3 günlük dedi tam 10 haftalık dedi.
bizim bebişin ne kadar olduğu belli değil daha 3 cm olmuş.
burnu biraz uzun babasına benziyo bebiş
 
Son düzenleme:
khena,
burnunu nasıl gördünüz ayol görülecek kadar büyük mü
biz de karadenizliyiz korkuyom büyük burnu olcak diye
 

Canım seninle günlerimiz aynı, bende bugün 9+3 üm :) :) nasıl gözüküyo bebiş, büyümüşmü maaşallah. Bende çok merak ediyorum sıpamı ama benim randevum 30 haziranda daha çooook var. Hareket ediyomu içerde gördünüz mü?
 
slm kızlar nasılsınız? doktordan geldim bende kalp atımını gördük bebeği gördüm ilk defa çok tuhaf bi duygu. daha önce keseyi gördüm aama şimdi kendini görünce çok değişik şeyler hissettim. 1 ay sonraya randevu verdi. birde idrar yolu enfeksiyonu için monurol saşe diye bi antibiyotik verdi. kana karışmıyomuş idrardan atılıyomuş. bebek 1cm. annelik ne güzel şeymiş:) hepimiz için her şeyin en güzeli olsun kendinize iyi bakın...
 

ahh ahh güzel olmazmı annelik ilkmi bilmiyorum ama bide kucağına alınca helede bide büyümeye başlayınca hergün büyüyen bir aşk annelik...allah herkese nasip etsin inşallah..
 

ahh ahh güzel olmazmı annelik ilkmi bilmiyorum ama bide kucağına alınca helede bide büyümeye başlayınca hergün büyüyen bir aşk annelik...allah herkese nasip etsin inşallah..
 
selam kızlar.. cinsiyetler ne zaman belli olur..


12.haftadan sonra belli oluyor 11 de görenlerde var..15 hatta 18.haftaya kadar göstermeyen yaramazlar bile var..
çoğunlukla 12.haftada söylüyor doktorlarımız..ben kızımda 12.haftamda öğrenmiştim mesela ve o gün doğumgünümdü kızım aldığım en güzel hediye oldu bana çünkü çok istiyordum kızım olmasını..şimdide çok istiyorum herkesin gönlündekini verir inşallah allah..
 
Fikirdelisi, ikimiz de ankaradanız, ve beklenen doğum tarihimiz aynı Bir de aynı hastanede doğuralım da sözleşip, tam olsun ne dersin ?

Bu arada göbeği büyümeye başlayanlara bi pantolon tavisye edeyim. Chima mağazasından aldım ben dün, beli lastikli, popo kısmı pilili, ama alt taraf normal ütülü, kumaş, iş kıyafeti olarak giyebileceğiniz bir pantolon. Arayan varsa aklında bulunsun. Bir de şu bez parçaları oluyor ya, göbeğe takılan, onlar kullanışlı oluyor mu acaba bilen var mı? Hani her kıyafeti hamile kıyafeti gibi kullanabiliyoruz onu takınca, anlatabildim mi ne olduğunu ? :26:
 

canım o göbeğe takılan aprçalardan kullanmadım ama daha öncesınde hamıle pant kullandıgım ıcın sunu söyleyebıulırım

karnın sımdıkı gibi kalmıyo baya baya buyyo yanı sen şimdi pantolona öle bi kumaş gecırıpde kullansan pantolon durmucak kı

düşücek cünki lastikli bişey değil normal kumaş ama hamıle pantolonalrının elastıkı kısmı tamamen göbeği kavrıyo

böylece pantolon düşmuyo ve göbegın belın çook rahat oluyo :)


oyy maşallahhh yaa ne güzell kocaman olmsutur tabıı heryerı gozukur kı onuunnn :)

maşallah sübhnallah barekallah :)
 

Sanki benim baktığım lastikli kumaştı diye hatırlıyorum, böyle hafif likralı :26: Neyse, karnım büyüsün de tekrar bakarım.
 
Sanki benim baktığım lastikli kumaştı diye hatırlıyorum, böyle hafif likralı :26: Neyse, karnım büyüsün de tekrar bakarım.

hım ben yakından bakamdım canım ama noral kumaş diye bılıyorum bi blogda nasıl dikilecegını gösterıyoalrdı da :)

magazada fln görmedım yanı hıc :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…