- 19 Ekim 2010
- 1.091
- 1
Benim Çin takvimi, doğum tarihi testi, yüzük testi hep erkek çıktı. Gaza geldim ismini bile buldum.
yaa merak ettim bu etstler nasıl oluyo yazsanıza banada :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim Çin takvimi, doğum tarihi testi, yüzük testi hep erkek çıktı. Gaza geldim ismini bile buldum.
yaa merak ettim bu etstler nasıl oluyo yazsanıza banada :))
Evet buldum bile isim.
Doğum tarihimden bu sitede bir arkadaş öğreniyordu. Doğum tarihin, eşinin doğum tarihi ve sat. Tabi bunlar kesin sonuçlar değildir de işte öyle merak ediyor insan erkenden. :) O söyledi. Link kopyaliyim sana. Baksın bakalım neymiş.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-bebeklerinin-cinsiyetini-ogrenmek-ister.html
bu kız neden o yöntemi direk paylaşmamışta kendini google bulucusu yapmış napalım onun istediği şekilde davrancaz boynumuz kıldan ince
Canım bir tanesi bu linkte.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-bebeklerinin-cinsiyetini-ogrenmek-ister.html
Çin takvimini google da yazınca buldum. Orada kaç yaşında hangi ay hamile kaldıysan ona göre bir sonuç çıkıyor.
Yüzük testi de bir yüzüğe ip bağlıyorsun. Sol avucunun üzerinde sabit bir şekilde ipi sarkıtıyorsun ama elini kıpırdatmadan. Bir süre sonra yüzük eğer dönerse daire çizerse kız, sadece bi bi tarafa bi bi tarafa doğru sallanırsa erkek.
Yani işte bunlar tabi kesin değildir de oyalanıyoruz işte. :)
kızlar ben bi şey sorcam,cinsiyet tahmini yöntemleri falan var ya kimi yerlerde,orda 140tan az atarsa kalbi erkek,140tan fazla atıosa kız demişler..sanırım dk.da atışını kastediolarda oğlumda kalp atışı dinlemedim ta ki doğuma kadar ya da hatırlamıorum neyse sorum şu;dr kalp atışını dinletirken dk.da şu kadar atıo die bilgi verio mu?
canuım ben doktora gittigimde bebişim böle belli olcak mı şimdi çok haycanlandım yaa Allah hepimizin bebişini saglıklı sıhhatlı kucaklarımıza almayı nasip etsinn aMİNNNN
Ya ben hamilelik depresyonuna girdim sanırım.
Bugün iki defa çok kötü ağlama krizine girdim. Ama öyle böyle değil resmen ağlamaktan kaskatı oldum.
Acaba bebeğe zarar vermişmiyimdir.
Ağlarken ister istemez karnıma çok baskı oldu.
bende denedim yüzüğü benimde ileri geri erkek çıktı. ilk öğrendiğim sıra kayınvalidemin kahve falında da erkek çıkmış. her duyanda senin oğlun olcak içime öyle doğdu diyor. ben sağlığından başka bir şey düşünemiyorum içime doğmuyor cinsiyeti falan.
benim yüzük testi erkek diyo..ama tabiki önce sağlıklı olsun
ben yarın kontrole gidiyorum..düşük tehlikesi var demişti dr
bakalım dua edin kızlar sorun çıkmaz inşlah
Ya ben hamilelik depresyonuna girdim sanırım.
Bugün iki defa çok kötü ağlama krizine girdim. Ama öyle böyle değil resmen ağlamaktan kaskatı oldum.
Acaba bebeğe zarar vermişmiyimdir.
Ağlarken ister istemez karnıma çok baskı oldu.
benim yüzük testi erkek diyo..ama tabiki önce sağlıklı olsun
ben yarın kontrole gidiyorum..düşük tehlikesi var demişti dr
bakalım dua edin kızlar sorun çıkmaz inşlah
sanada günaydın canım.allah kolaylık versinkızlar herkese günaydın listeyı tekrar guncelledım
ve işlerıime dönüyorum çok işim var :S
slm kızlar umarım herşey yolundadır
antibiyotik kullanan varmı?
dün dolgulu dişim ağrımaya başladı
diş dr.u ilk 3 ay müdahale edemem dedi
dr.umu aradım antibiyotik verdi
larg-pen içmek istemedim ama eşim dahada ilerler bak dr.un uygun gördü diye konuşunca kullanmaya karar verdim
ama allahıma nasıl dua ediyorum içtiğime pişman etme allahım beni diye
diş ağrısı berbat birşey bu aralar herşey üstüste geliyo
biran önce zaman geçsin istiyoruuummm ocak ayı gelsin
canım o sanırım 7. haftadaki kalp atıs hızıydı..cunku bebeklerin kalp atıs hızları her hafta farklılık gosterebilirmis..ben doktoruma sormustum tam 7 haftalıktı. dk da kac atıyo diye dr de cinsiyet icin mi soruyosun cok da riayet etme dedi bana..
kalp atısına gore kız, cin takvimi, munirenin baktıgı takvim, yuzuk testi, kırmızı lahana testine gore de erkek.. bakalım hangileri dogru cıkacak