bayanlar ben iki gündür her ayaga kalktığımda gözüm kararıyo yere çömeliyorum hemen
tansiyonumu ölçüyorum gayet normal
bunu yaşayan var mı?
bir aydır doğru düzgün yemek yemedim her gün serum yedim nerdeyse
şimdilerde biraz daha iyiym
acaba vücudum yorgun mu düştü o yüzden mi gözlerim kararıyo
12. haftanın sonunda yapılıyor tatlım ama ben yapıp yapmamakta kararsızım
kızlar benim 1 haftadır birden göbeğim çıktı sanki.normalde çok zayıf olduğum için hiç karnım yoktu ama artık sabah aç karnına bile var.tabii benim4.gebelik olduğu için bu sefer erken çıkar.ilk çocuklarda daha geç çıkıyo.benim 1. de ve 2. de resmen 5 aydan sonra belli olmaya başlamıştı.
bebegin ikiz oldugunu nasıl anladınız merak ettim? kalp atıslarımı ciftti yoksa cift kesemi göründü?
ben de bu konuya değinecektim :) kaç haftalık hamilesin? benim de pat diye karnım büyüdü.. 2.cocukta daha çabuk belli olur dediler de inanmadım açıkçası :) son 1 haftadır pantalonlarım olmuyor, hala 56 kg m ama karın bölgem belim genişledi iyice.. hamile pantalonumu giydim dün artık o derece yani :)
kızlar içinizde şu yüzük testini deneyen varmı.biz bugün okuldaki hamile bir arkadaşla yaptık.onun dönüyodu,benim ileri geri gidiyodu.o bu cuma öğrenecek cinsiyetini.dönünce kız oluyomuş.bakalım doğru çıkacakmı.eğlence tabii.
ben de bu konuya değinecektim :) kaç haftalık hamilesin? benim de pat diye karnım büyüdü.. 2.cocukta daha çabuk belli olur dediler de inanmadım açıkçası :) son 1 haftadır pantalonlarım olmuyor, hala 56 kg m ama karın bölgem belim genişledi iyice.. hamile pantalonumu giydim dün artık o derece yani :)
cnm nasıl yapılıyo o test :)
slm kızlar nasılsınız uzun süredir iş yoğunluğundan giremiyodum benim çpk ağrılarım normal mi yaa
Evet canim 8haftalik olması gerekio,satla ultrason tutmadığı için ve 1de henüz canlılığını görmediğim için hesaplamalara başlamadım :) ama kısaca 1hafta geç öle dielim :) Dr.umdan çok memnunum oglumdada ona gitmiştim harici hastalıklarda da ona gidiyorum ama bu sefer böle 1sey yaptı artık bakalımhayırlısı olsun hepimiz için ins.
belki daha önce sormuşumdurhoşgeldiniz hayrlı olsun .bebeğin muhtemel doğum tarihin benim doğum günümhayrlı doğumlarınız olsun inş. :)
mide bulantısı ne berbat birşeymiş yaaaa.Günaydın kızlar
benım bulantılarım dahada bi arttı sanki ya :S
kızlar bi de afedersiniz benim şeyim acıyo ya niye oldu anlamadım böle sağ tarafı sankı içerde
sivilce cıban cıkmıs gibi garip bi agrı ama öle bişide yok anlayamadım :26:
canım kolay gelsin taşınma işi zordurmrb kızlar nasılsınız
pek giremiyorum, taşınma işi falan yoruyor beni
o göbiş bende de varkızlar benim 1 haftadır birden göbeğim çıktı sanki.normalde çok zayıf olduğum için hiç karnım yoktu ama artık sabah aç karnına bile var.tabii benim4.gebelik olduğu için bu sefer erken çıkar.ilk çocuklarda daha geç çıkıyo.benim 1. de ve 2. de resmen 5 aydan sonra belli olmaya başlamıştı.
bende 1.5 kilo vermişimslm annişler ve kuzucuklar
bizde iyiyiz ama sıcaklar 2kilocuk vermişiz aslında mide bulantısını buara 4 6 arası versem diye istiyodum bide 6 8 arası alırsam güzel bi doğum olurdu ama kısmet
hiç bişey den tiksinmeden pişirip çıkabiliyoruz ama sıcakta canım bişey istemiyor hele yumurta süt balık düşüncesi bile
bugün bi komşumuzun yeni evini görmeye gittik sen uzunsun şalteri aç dedibu arada 163 üm :) uzanmaya bile korkuyorum hamileyimde diyemedim bide bu sıcakta ev taşıyanlara kolay gelsin yormayın kendinizi ben izmirde oturunca gezme ve tatile gelmek isteyenlere artık açıklıyorum sorunlu hamileliğim var 2ay sonra gelin diye okullar kapandı istiyolar ama bende sabahtan akşama şuara gezemem e gelen de evde oturmaya gelmiyor kalabalığa yemek gezme hem şuara doğalgaz düşünüyoruz masraflarımız felaket ay kusura bakmasın kimse onlarda seneye geliriz hem bebişi severiz inşallah diyolar sağolsun lar ama burda ramazandan sonrada güzel gezilir bakalım kısmet
baş dönmesi sıcaklardan da arttımıki bide market gibi ışıklı yerlerde mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor bende
canım çift kese gördük keselerin içinde de iki bebiş kalp atışları da vardıama karından bakınca sadece keseler net görünüyor o hafta alttan bakmıştı keselerin içi de net göründü .
ya benim bide bu bahar alerjim başladı.tam gecikti derken 2 gündür mahfoldum.elimden mendil düşmüyor.burnum akıyor.geniz akıntım var.sürekli hapşırıyorum ve gözlerim akıyor.buda bende müthiş halsizlik yapıyor.normalde ilaç kullanıyodum geçiyodu ama şimdi kullanamam.neyseki cuma günü izmite annemlere gideceğim.orada mevsim buraya göre nerdeyse 20 gün ileride gibi.yani ağaçlar tam meyve vermiş oluyo.orada geçmiş oluyo yani alerji mevsimi.orada rahatlarım inşallah.
merhaba arkadaşlar dün fayansa kayıp düştüm hem de nasıl bir düşme havada uçtum önce birazyan tarafıma düştüm ama biraz karnıma doğru geldi. Biraz da ağrım oldu doktora da gitmedim gitsemiydim keşke ya ne dersiniz bişey olmusmudur bebeğime cevaplarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?