Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar özel hastanelerde kadın doğuma 15 gün içinde tekrar gidince tekrar ücret ödüyormusunuz yoksa direk kontrol diye mi oluyor
kızlar içinizde şu yüzük testini deneyen varmı.biz bugün okuldaki hamile bir arkadaşla yaptık.onun dönüyodu,benim ileri geri gidiyodu.o bu cuma öğrenecek cinsiyetini.dönünce kız oluyomuş.bakalım doğru çıkacakmı.eğlence tabii.
yok lekelenmem olmadı olsa kesin gidecektim erken daha minicik bişey olmamıştır diye düşündüm inşallah öyledir bi türlü kendime dikkat etmeyi öğrenemedim siz de dikkat din kendinize göz acıp kapayıncaya kadar oluveriyo bişeyler.
kızlaaar cok mutluyum Allaha şükür bizde duyduk bebeğimizin kalbini cok şükür Allaha.darısı duymayanların başına inşallah dualarım sizinle.
gözünüz aydın maşaallah..bebek ultrasondada 6 haftalık mıydı?yani bu kadar erken duyulabilio mu
kızlaaar cok mutluyum Allaha şükür bizde duyduk bebeğimizin kalbini cok şükür Allaha.darısı duymayanların başına inşallah dualarım sizinle.
bi altın alyansa ip veya zincir geçirip sol avucunuzun üzerinde(veya göbeğinizin )sabit tutuyosunuz.eğer yüzük dönerse kız,ileri geri hareket ederse erkek oluyomuş.bebeğin kalp atışlarının çekim gücünden etkileniyomuş güya.ama hamile olmayanlarda sabit duruyo hareket etmiyo.
canım bende kalpatıslarını duydugumda 6+4 du bebeim duyulabiliyo yani
kızlar daha öncekı bebegımın 11+0 ikenki ultrason resimlerine denk geldım bakın böle 11. haftada dahı baya baya
bebege benzıyolar :) birisi yandan görünüş (elleride belli) diğeri ise ayakları ve hatta ayak parmakları da seçiliyo :)
en güzel göründüğü zamanlar yaa :) benım daha var ama bu goruntulere yaklaşanlar var aramızda :)
allah izin verirse yarın gidicem 8+1günlük oluo,eşim acele etme dio.kardeşimde aynı fikirde 9.hafta kesin duyarsın dedi ama ben artık dayanamıorum varmı yok mu canlı mı cansız mı işte mrk bilirsiniz..bu yüzden üstüne basa basa sordum 6 haftalıkta duyuluo mu die..en son ki gittiğimde 6+4 günlüktü sadece noktaydı kendi belli deildiki kalbi de atsın böyle işte
kızlar daha öncekı bebegımın 11+0 ikenki ultrason resimlerine denk geldım bakın böle 11. haftada dahı baya baya
bebege benzıyolar :) birisi yandan görünüş (elleride belli) diğeri ise ayakları ve hatta ayak parmakları da seçiliyo :)
en güzel göründüğü zamanlar yaa :) benım daha var ama bu goruntulere yaklaşanlar var aramızda :)
ben evlenmeden önceden beri iki kızım olacağını biliyorum yüzük testinden öğrendim:) tabi körü köörüne inanmak değilde .içimdende öyle hissediyorum.bir kızım var şimdide 2.kızımı bekliyorum.hiç erkek ismi düşünmüyorum.heep haayallerim kız üstüne:)tabi hayırlısı sağlıklısı..
allah izin verirse yarın gidicem 8+1günlük oluo,eşim acele etme dio.kardeşimde aynı fikirde 9.hafta kesin duyarsın dedi ama ben artık dayanamıorum varmı yok mu canlı mı cansız mı işte mrk bilirsiniz..bu yüzden üstüne basa basa sordum 6 haftalıkta duyuluo mu die..en son ki gittiğimde 6+4 günlüktü sadece noktaydı kendi belli deildiki kalbi de atsın böyle işte
bence git canım doktora ben duramazdım senin kadar çünkü ben ilk doktora gittigimde 4.5 haftalıktı bebeim doktorum iki hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız demişti gittim duyabilcezmi ddedim pıt pıt ekranda görünüyodu zaten dur bakalım dedi sonra dinledik bebişimi çok güzel bi duygu ama inş cuma günü gidicem tekrar o zaman 12. haftanın içinde oluyoruz Allah kısmet ederse belki cinsdiyetini bile söler doktorumuz ama sağlıgı yerınde olsun bana yeter tabii