Kızlar adet sancısı hafiften girmeye başlayınca rahimde ağrı olur ya birde belde. Bende onlardan var bugün...
Neden acaba?
ağrılar normal canım benimde adet olcakmışım gibi ara ara ağrı giriyodu endişe etme bence...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar adet sancısı hafiften girmeye başlayınca rahimde ağrı olur ya birde belde. Bende onlardan var bugün...
Neden acaba?
Arkadaşlar güzel hafta sonları,
ikili test 11 ile 14. hafta arasında yapılması gerekiyor, fakat en doğru sonuç için kaçıncı haftasında yaptırmak lazım acaba???
[SUP][/SUP]
ayşeciim bebeğin kalp atışlarını duymadan listeye yazılmak istemdim ama sanırım artık o listede olmak bizimde hakkımız bilgilerim
yaş 25 kilo 72 ilk bebek yaşadığım şehir siirt tahmini doğum tarihi 28 ocak
zahmet olacak ama eklersen sevinirim canım :)
Neden acaba?
cnm benim çok sevindim herşeyin yoluında olmasına bakkanama alanınıda kafana takma demiş doktorr ohh içimi rahatladı :)) maşşallahhh kuzucunaaaa :))kızlar doktordan geldım ultrason ölçümlerinden çok kanama alanına benzeyen alanda kafama takılmıstı zaten
doktor baktı cidden yanlış ölçülmüş 8 + 3 çıktı bebıs bugun ve 1 cm 8 mm
ve dedıgım gıbı kanama alanı dımı burası dedım evet canım kanama alanı çok buyuk değil ama progesteron kullanman lazım
dedi değişik açıalrdan göstredı baya ıcımı rahatlattı dedi 1 cm değil 0,5 mm bile gün oynatır bak dedı değişik ölçümler yaparak
yollk kesesını gostredı eger dedi yolk kesesı oılusmasa zaten kalp atısı baslamazdı onu hııc kafaya takma dedı
değerlerimi inceledı o da albumını yukske bulmadı cok bi de doktor tavsıyelerı yazdı kafana takılcak bısı yok bundan sonra bı sorun olmaz
kanama alanı da progesteronla azalır yıen de kontrol ederız arada dedı böle işte kızlar...doğumu sordum sezeryan daha kanamalı olur
normal doğumu tavsıye ederım bı sıkıtnı olmaz ama ıı takıp eidlmen lazım kanunı sultan suleyman hast gıt orada perınatolojı var
güzel takıbın yapılır orada dedı gene bızde bakarız ama burada perınaolojı yok dedı ayy herbısı anlattı ıyyız cok sukur
kanama alanının dunku salak dr sölemeıstı iyi ki ben ıncelkemısım ınsan bi progesteron yazar ben anlamadım sankı yazık ya vallahı yazık !!!
cnm 2 adet döneminde vucudun tekrar adet olmaya hazırlıyo kendini oyuzden kasık ağrıları oluyo korkma yani :))Kızlar adet sancısı hafiften girmeye başlayınca rahimde ağrı olur ya birde belde. Bende onlardan var bugün...
Neden acaba?
superisi canım benim çok sevindim pıtpıtları duymuşsunuz:) Bizde gittik geldik kelebeğim maşallah büyümüş 1.5 cm olmuş onun o pırpır eden kalbini görünce zor tuttum kendimi ağlamamak için... nasıl bi mucize bu yaaa
merhaba kızlar bende ocak annesi olucam inşallahh. ama kafamda soru işaretleri var. sat 9 nisan o tarihe göre hesaplayınca 9 haftalık olması lazım bebeğimin ama kan değerime göre 5 yada 6 haftalık dedi doktor ne muayene etti ne alttan baktı habire kan isteyip durdu en son dün verdim kan değerim 8500 çıktı kafam çok karışık pazartesi kontrolumuz var ama ben daha kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum (
selamlar
ben doğru dürüst yemek yapamıyorum diye komşum bir tencere yemek getirmiş, meşhur kalablaık yenecek bir yemek! içi de bir sürü et nasıl zorladım kendimi yaa bebeğim beslenemiyor diye korkmaya başladım yumdum gözümü yedim sonra kendimi öğürürken buldum vitamin kullanan war mı bu arada? elevit? ben kullanıyordum doktor 12.aydan sonra dedi bıraktım.. kullansam mı ne yapsam beslenemiyorum yaa
cnm benim çok sevindim herşeyin yoluında olmasına bakkanama alanınıda kafana takma demiş doktorr ohh içimi rahatladı :)) maşşallahhh kuzucunaaaa :))
canım çok sukur evet ya bende anlamadım insan kandırır gibi o ne ya....evet progesteron ıı gelıo ıkıncı gebelıgımde 5 haftadan 16. haftayaHadi gözün aydın ayşecim boşuna stres yapıyoruz hepimizde..İnş o kanama noktasıda bian önce düzelir progestan iyi işe yarıo bence.o Dr neden yazmamış anlamadım yani sen bile görüosun onu ki resimde zaten bayağı bi net.Dediğin gibi gerçekten yazık....
superisi canım benim çok sevindim pıtpıtları duymuşsunuz:) Bizde gittik geldik kelebeğim maşallah büyümüş 1.5 cm olmuş onun o pırpır eden kalbini görünce zor tuttum kendimi ağlamamak için... nasıl bi mucize bu yaaa
geçmiş olsun ayşecim...sen de bebeğinde sağlıklısınız maşallah:) seni çok iyi anlıyorum canım. bende ilk doktorumun ilgisizliğinden dolayı kendimi çok yıpratmıştım ama şuan ki doktorum iyi. iletişimin iyiyse sorun yoktur zaten:) bende dün lekelenmeden dolayı doktora gittim. 7+2 ydim, kalp atışını duyduk, çok şükür. doktor o sırada kanama bölgesini gördü ve progestan verdi. herşeyden önce dinlenmeliyiz bol bol, kafamıza takmamalıyız. hadi geçmiş olsun tekrar!!
amin inş. ay ya dahada heyecanlandırdın geçen haftaydı kontrolüm 1 ay sonra gel dedi 3 hafta var daha napsam acaba devletteki doktora mı gitsem haftaya çok merak ediyorum ne kadar büyüdüğünü
ay-she çok geçmiş olsun canım benimde 5+2 den beri lekelenmem var 6+2 olduk dün tekrar dktora gittim kese görüntüsü düzenli günüyle uyumlu kese 19mm doktor vajinal baksak bebeği görürürz dedi ama bakmadık kanama alanı çok küçük önemsenmyecek kadar deddi ama hala geçmedi bide bende kan pıhtılşması ve bir düşüğüm var iğne ve aspirin kullanıyodum doktor aspirini kesti iğne sadce kanama geçene kadar dedi umarım bişey olmaz 1 haftadır asprin kullnmıyorum bu lekelenme ne zaman geçecek
Kızlar size bişey sorucam ben 19 mayısta bebeğimin kalp atışlarını duydum ondan sonra dr bana herşey yolunda testler verdi bana bunları yap,1,5 ay sonra gel dedi ikili testim 23 haziran 1,5 ay çok değilmi sizce ben ikili testi yapıp götürücem kafam karıştı siz nekadar sıklıkla gidiyosunuz ??????????
canım bende bugün dr. gittim 6+2 yiz bizde vajinal olarak gördük pıtpıtları kalp atışlarını darısı baına inşallah canım bende kan pıhtılaşması sorunuyla uğraşıyorum canım ortak özelliğimiz çokmuş inşallah bebişlerimizide sağlıklı bir şekilde kucağımıza alrızay-she çok geçmiş olsun canım benimde 5+2 den beri lekelenmem var 6+2 olduk dün tekrar dktora gittim kese görüntüsü düzenli günüyle uyumlu kese 19mm doktor vajinal baksak bebeği görürürz dedi ama bakmadık kanama alanı çok küçük önemsenmyecek kadar deddi ama hala geçmedi bide bende kan pıhtılşması ve bir düşüğüm var iğne ve aspirin kullanıyodum doktor aspirini kesti iğne sadce kanama geçene kadar dedi umarım bişey olmaz 1 haftadır asprin kullnmıyorum bu lekelenme ne zaman geçecek
inşallah canım bunun üstüne başka bir mutluluk varmı bilemiyorum canım :)Som kiZlar nasılsiniz ya haftaya cuma randevum var çok heycanlandm bebisimi gorcem ins :))
çok geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın biran önce:)kızlar dikkat edin hasta olmayın.bende soğuk algınlığı oldu:2:çok kötüyüm. hapşırıyorum devamlı bi taraftanda korkuyorum doktor ilaç yazamam dedi
gerçekten inanılmaz birşey canım sizinde iyi olmanıza sevindim :)superisi canım benim çok sevindim pıtpıtları duymuşsunuz:) Bizde gittik geldik kelebeğim maşallah büyümüş 1.5 cm olmuş onun o pırpır eden kalbini görünce zor tuttum kendimi ağlamamak için... nasıl bi mucize bu yaaa
canım tebrik ediyorum çok çok çokkkkkkkk aynı duyguları yaşamısız. Bugün bende bitanemin kalp atışlarını duydum çok heyecanladım harika bir duygu darısı bütün arkadaşlara rahatladım cidden.benim doğum da 27 ocak yakınız. ben aslen siirtliyim sanırım görev icabı oradasın siirtle ilgili her konuda yardımcı olmaya çalışırım:)
canım endişelenme bendede oldu bugün dr ye sordum kanama olmadığı sürece sorun yok dedi
bu arada sizdede sırt ağrısı oluyor mu?
Hoş geldin. :)
Benim ayın 19'unda randevum. Senin daha yakınmış. :)
Güzel haberler inşAllah. :)
ayy inş canım ya ayın 17 side dogum gunum ilk defa bebişimmle dogum günü gecircem
Cildim bozuldu ya. Heryerimde sivilce çıkıyor. Hemde acıyor.
İyiyim kendi adıma çok şükür. :) Sen nasılsın? :)slm kızlar naber
ayy inş canım ya ayın 17 side dogum gunum ilk defa bebişimmle dogum günü gecircem
benim yüzüm çok kötü canım yaa hep sivilce nası geçiçek ???
İyiyim kendi adıma çok şükür. :) Sen nasılsın? :)
Ben de bilemedim. Bide acıyorlar. Kolum falan pütür pütür oldu. :S
iyiym ben de teşekkürler
benim de kolum pütür pütür cildim bir tuhaf oldu ya..bir de saçlarım saç derim doğal olarak..
Sıpalar çirkinleştiriyor bizi.
kızıma hamileyken pamuk gibi pürüzsüz bir cildim wardı.. şimdi tam tersi
Ayyy kızlaar ultrasyon görünyüleri beni cok duygulandırdı.darısı benım gibi sabırsızlıkla bebeğinin kalp atışını duymayı bekleyenlere.bütün kalpleri pıtpıt atan meleklere binlerce kez maşallah subhanallah allah onlara uzuuuun sağlıklı ömürler versin.