hamişler
ben 10. haftayı bitirmek üzereyim, cinsiyetini ne kadar sonra öğreniriz?
eşim ve ablam deli gibi bebiş alışverişi yapmak istiyor:)))
ya benim mide bulantılarım iki gündür çok azaldı ALLAHIM BOZMASIN
bu yüzden daha yeni heyecanlanmaya başladım bebeğim için
6. haftadan beri bulantılardan hayatım durmuştu sevinemiyodum
Herkese Merhaba.
off bızdede var o kredıden 2015 nısan bıtecek ama cok zaman var nasıl gecıcek hıc bılmıyorum
:
hıc duymamıstım bu hastalıgı canım . bu arada konunuda okudum yorumda yazmıstım ama burayada yazayımbenim vertgo hastalığım var normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum
herşeyde tetikleniyor çünkü
ama kesinlikle sezeryan istemiyorum o duyguyu kesinlikle yaşamak istiyorum bir de sağlıklı olan bu sonuçta
neyse bakıcaz şu zor süreçleri atlatalım da bunları konuşacak vaktimiz olur inş
ikili test için ben de 24-25 hazirana gün alıcam nasipse
merhabaHerkese Merhaba.
bende devlete gıdıyorum gayet ilgili buldum ben.
Dr bana tarıh soylemedı ama 12. haftada gel dedı oda 25 hazırana denk gelıyor 12+2 fılan oluyorum
cınsıyetı belkı ogrenırım dıye cok heyecanlanıyorum tabı ondan once kalbı atıyormu sorusu aklımı kurcalıyor
hıc duymamıstım bu hastalıgı canım . bu arada konunuda okudum yorumda yazmıstım ama burayada yazayımbenim vertgo hastalığım var normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum
ama kesinlikle sezeryan istemiyorum o duyguyu kesinlikle yaşamak istiyorum bir de sağlıklı olan bu sonuçta
merhabaHerkese Merhaba.
Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Sizin de karınlarınız çıktı mı?
Ya benim sanki birden çıktı. :S
Daha 2 aylıkken böyle hemen çıkarsa 9 aylıkken nasıl olur ki.
Ben de mi erken olmuş. Sizin de çıktımı göbiş?
iyi düşün ki iyi olsun Allahın izniyle kötü şeyler olmaz içini ferah tut yeter sen...
benim vertgo hastalığım var normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum
yaa evet benımde kocaman oldu bırden gaz gaz dıyrodum ama gaz gıdıo gene öle duruo :)
tamam çok zayıf değildim ama böle karnım yoktu benım ben de şaşırdım gecen hamıleliğimde de böle olmustu gercı
ama ıste ılk baslar yumusak oluo mesela su an hafıfı yumusaktır ama yasadıkça göruceksın bebek buyudukce karnın sertlesıcek
o zaman akrnın varmıs gıbı hıssedıceksın.....
bende asla ve asla sezeryan ıstemıyorum ama normal doğum yaptıgımı hematologa söleyınce yat kalk dua et hala yasıyosun
kan kaybından ölebılrıdın çok tehlıkelı senın cıın demsıtı bılmıyorum nası olcuak normal istiyorum yaa sezeryanda yatıosn kalkamıosn
off çok kötüübebegım değilde ben rısk altındayım ıste napıcaz bılmıyorum daha bugun yazdım pıhtılaşma topiğine
o gun gelsıdne bakalım drlar ne dıcekk :26:
yaa evet benımde kocaman oldu bırden gaz gaz dıyrodum ama gaz gıdıo gene öle duruo :)
tamam çok zayıf değildim ama böle karnım yoktu benım ben de şaşırdım gecen hamıleliğimde de böle olmustu gercı
ama ıste ılk baslar yumusak oluo mesela su an hafıfı yumusaktır ama yasadıkça göruceksın bebek buyudukce karnın sertlesıcek
o zaman akrnın varmıs gıbı hıssedıceksın.....
Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Sizin de karınlarınız çıktı mı?
Ya benim sanki birden çıktı. :S
Daha 2 aylıkken böyle hemen çıkarsa 9 aylıkken nasıl olur ki.
Ben de mi erken olmuş. Sizin de çıktımı göbiş?
Ne biliyim. Birden çıkınca dedim acaba 9 ay sonunda yuvarlanarak mı yürücem.
Normalde zayıfımdır ben. Birden baya bir göbek çıkınca panik oldum.
ben encok su kıpırtılar ıcın sabırsızlanıyorum. o ne guzel duygu oyle:))) anlatılmaz yasanır:))
bende normal dogumu cok ıstıyorum ama hıc ısrarda etmıyorum :)
sezaryan oldum ben ve cok rahat gectı yanı ılk hafta sorun oluyor sorun cok hızlı ıyılesıyorsun
ben hıc sorun yasamadım belkı dr baglıdır cook memnun kaldım tek sorun bebkle hemen ılgılenemıyorsun ama normal dogum ypıncada o kadar acıdan sonra
cok ılgılenılemeyecegını dusunuyorum
bır tanıdıgım normla dogum yaptı sabah yattı hastaneye tam 12 saat sonra dogum oldu
o kadar yorulmustukı emzıremedı hemsıreler baktı sabaha kadar su verdıler bebege. sonrasındada mesanesı zedelendıgı ıcın sorun yasadı
ben haftalardır bişey yemediğim için karnımın tahta gibi olması gerekirdi, zaten dümdüzdür karnım normalde
ancak şimdi yan yatınca şişkinlik çıkıyo ama sert değil yumuşak:)
çok mutlu oluyorum onu görünce
canım ben 28 haftalık kızım karnıdma kalbı durunca sunısancı ıle normal doğum baslattılar
12 saat sancı cektım bende sabah 9 akşam 9.....sıkıntı cektınmı dersen sadece son yarım saat gelen sancı bagırttı benı
öncesı adet agrısı gıbı geldı bana tabıı agır bı adet agrısı gıbı...kalktım dr a dedım bebek gelıo die doktorda dalga gectı hadı canım dıe
baktı dedı cidden gelıo koş doğumhaneye yürüyerek gittim yattım suyu patlattılar ve ıkı ıkınamda cıktı tamam tabıı kı 40 haftalık bebek gıbı olmaz ama
sonucta herseyı bellı kılo almaya baslamıs koca bebektı doğunca gördum kocamandı
3-4 cm acılma yetıcekken benım baya ıyı acılma olmus yanı doğuam elverıslı bi vucudum var die ne bıleım hemde yarım saat sorna ayaktaydım
zaten bebek cıkınca sıkıntı agrı sızı kalmıo onun ıcın ısrarla normal ıstıyorum ama dr senın hayatın tehlıkede deince bişey dıyemıyorum
onun ıcın hayırlısı olsun son aya bı gelelım de ınsallah sağ salım bakalım ne oluyo ne bıtıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?