merhaba canım, o sancılar genellikle gaz sancısı oluyormuş, bende de çok vardı bu hafta azaldı biraz. benim kanamam hiç olmadı şükür ama hem sancılar hem bulantım yok pek, hem de dün keseyi boş görünce senin gibi düşündüm bende ama boşunaymış stresimiz, normalmiş ve erkenmiş daha çünkü :) sadece biraz sabırlı ve huzurlu olmaya çalış
yaa benim de aynen öyle 4 aydır düzensizdi 1 hafta geç / bi hafta erken geliyodu hem de hayatımda hiç düzensizliğim olmamıştı o zamana kadar. biz de beklemiyorduk bu gebeliği (aman bunu söylemeye bile korkuyorum bir şey olur diye). sakın ha öyle deme ve düşünme sen de, istenmediğini hissedermiş bebek ve bu yüzden psikolojik ve zihinsel sorunu olurmuş doğduktan sonra. allah hayırlısını versin, hayırlıysa herkes için gelsin, değilse zaten allahım en iyisini bilir. dualarımız hep birbirimiz için merka etme
a-aaa:26: ama ben çatlıyorum hava ısınsa da denize gitsem diye?
allah yardımcın olsun tatlım zor tabi ama aynı zamanda da en kutsal görev annelik. neden erkekler değil de kadınlar doğurup bakıyor?çünkü yaradılış gereği kadın güçlüdür, sabırlıdır, dayanıklıdır; bu yüzden de "ana"dır.
ben de folibol alıcam bugün, evet geç kaldım biraz ama anca işte napiyim. daha nasıl kullanacağımı bile bilmiyorum gerçi ama
iştah açma etkisi herkes için geçerli değildir di mi yaa:26:
off kıyamam çok geçmiş olsun ya. iş yerinden izin alsan da sonraları yinelenebilir rahatsızlıkların, o yüzden en iyisi aslında çalışmamak.
sağol canım, inşallah bekletip de strese sokmaz beni. dün eşim arabayı getirtemedi diye az daha gidemiyorduk dr.a ve inanır mısın çocuk gibi bağırdım çağırdım ağladım, en sonunda araba geldi ve gittik dr.a :)) o derece sabırsızım yani ama napiiym çok stres yapıyorum.
kraker falan yiyemiyorsan leblebi de çok iyi geliyormuş, duymuşsundur gerçi ama hatırlatayım ben.
bendeki bu kabızlık var olduğu sürece ne kraker ne leblebi yiyemem sanırım. :26:
ama zaten bulantım da yok.
niye yok yaa
(evet deliyim galiba bulantım olmadığına üzüldüğüm için ama daha bebişi ve kalp atışını duyamadık ya ondan herhalde
)