- 22 Eylül 2011
- 490
- 159
- 123
günaydın kızlar cumartesi doktora gittim çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum normelde 7+1 olması gerekiodu ama orda 6+6 olarak gözüktü doktor 1 hafta onayması normel dedi mide bulantılarım için emedur verdi gerçekten işe yarıyor fakat çok uyutuyor progestanı çok şükür artık bıraktırdı şu anda bebeişin boyu 1 cm miş çok şükür herşey yolunda çıktı darısı sizin başınıza yalnız bi sıkıtım var
dünden beri 1-2 damla su gibi bişeyler gelio korktum bi fikri olan varmı
ya yok mu bu bulantıların çaresi ya yok mu
mafoldum ben ya Allaha isyan etmekten sakınıyorum asla isyan etmiyorum
kızlar 24 saat bir mide bulanır mı ya? Yemek yemeyi çok özledim, meyva yemeyi çok özledim
hiçbişey ama hiçbişey yiyemiyorum serumlar olmasa napacaktım
çok sıkıldım çok yorldum çok bitkinim tam 1 aydır hayatım alt üst oldu, bebeğime sevinemiyorum artık
normal hayatımı çok özledim ben(
1 aydır mide bulantısıyla yaşıyorum daha ne kadar sürecek ya 9 ay bile sürebilirmiş Aman Ya Rabbim bana sabr ver
kızlar günaydın,
benim gibi çalışan anne adaylarına kolay gelsin.evdekilerede iyi dinlenmeler diyorum.
bir soru sormak istiyorum.hamileliği öğrendikten sonra Cinsel hayatınız etkilendimi?azalma oldumu?yani nesıl gidiyor? bunun bir normali varmı acaba?
kızlar günaydın,
benim gibi çalışan anne adaylarına kolay gelsin.evdekilerede iyi dinlenmeler diyorum.
bir soru sormak istiyorum.hamileliği öğrendikten sonra Cinsel hayatınız etkilendimi?azalma oldumu?yani nesıl gidiyor? bunun bir normali varmı acaba?
canım ben son adet tarihimi tam hatırlayamıyorum.günaydın kızlar cumartesi doktora gittim çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum normelde 7+1 olması gerekiodu ama orda 6+6 olarak gözüktü doktor 1 hafta onayması normel dedi mide bulantılarım için emedur verdi gerçekten işe yarıyor fakat çok uyutuyor progestanı çok şükür artık bıraktırdı şu anda bebeişin boyu 1 cm miş çok şükür herşey yolunda çıktı darısı sizin başınıza yalnız bi sıkıtım var
dünden beri 1-2 damla su gibi bişeyler gelio korktum bi fikri olan varmı
kızlar adana yanıyor napıcaz bu yaz bilmiyorum haftasonu çok sıcak geçti neyseki doğum kışa geliyor ordan yırttık
günaydın canım evet malesef etkilenmez olur mu zaten doktorlar ilk üç ay nolur nolmaz diye yasaklıyorlar benim geçen haftaki kontrolümde yasak kalktı ama yine de çok dikkat etmelisin dedi
canımm çok sevindim... aklım hep sendeydi valla... allah inş hayırlısıyla eline almayıda nasip eder canımm sıra bende.. bende p.tesiyi bekliyorum biran önce gelse
kızlar ben bide kendimde şunu farkettim.folbiol bende bulantı yapıyor.çünkü akşam içiyodum yatana kadar ölüyodum bulantıdan.artık tam yatmadan önce içiyorum ve hemen uyuyorum sabah kalktığımdada bulantım olmuyor.uykuda geçiriyom yani o süreci.içinizde folbiolün bulantı yaptığı başka kimse varmı merak ettim.
canım ben son adet tarihimi tam hatırlayamıyorum.
ama eşim 14 nisandı diye ısrar ediyor ve eşimin tahminiyle 7 haftalık hamile olmam gerekiyor
ultrasonda 6 haftalık çıkıyor
kısaca ultrasonda 1 hafta geri gösterebiliyor
eee doğum tarihinide dr.ultrasondaki duruma göre ayarlayınca benimde kafamı epey karıştırmıştı
ben allahıma dua ediyorum sağlıklı olsun,zamanında gelsin....
amin canım normelmiş 1 hafta işte beni korkutan 1-2 damla su gelmesi
Günaydın kızlar...
Midem bulanıyor. Bulanıyor. Bulanıyor...
Ve huzursuzluk var... İçime fenalık geliyor.
günaydın canım sanırım o normal birşey genellikle gebelerde oluyor bu kadar canını sıkma endişelenme bak ne güzel bebişinin kalp atışlarını da duymuşsun Allah sağlıcakla kucağına almayı da göstersin...
Günaydın kızlar...
allah yardımcın olsun canım.o haftalarda benimde çok kötüydü.şuan 8.haftam bitmek üzere ve biraz azaldı.biraz daha sabret canım.geçicek bu günler merak etme
canım genelde folic plus ı öneriyor doktorlar mide bulantısı da yapmıyor folbiol gibi. ben folic plus hamile kalmadan öncede kullanıyordum hamile kaldıktan sonra doktor 3 e çıkardı.şöyle bir durum var bende bulantıda yok 6+1 deyim.
Günaydın kızlar...
canım bende bulantı falan yok olmaması iyi bişey değilmiş diye duymuştum ama annemde de bulantı yokmuş bugün 6+1 oldum seninki kaçta ne zaman başladı
canım dayanması zordur eminim ama bende keşke mide bulantısı olsa diyenlerdenim çünkü şimdi kalbi durdumu yine düşük yaparmıyım diye korkuyorum midem bulansa orda olduğunu bilirdim. her güzelliğin bir zorluğu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?