Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kalp atışını duyunca böyle hafiften şekillendirmeye çalışmıştım :) ama inşallah az daha büyünce net görürüm bebişimi...Saol cnm.Geçen haftadaki kontrolümde kesenin içinde yine gözüküyordu kalp atışlarını mesela sesi duymasanda attıgını görüosun ama bebeğe benzetememiştim.Bu defa bebek şeklinde benzio :) Allahım esirgesin inş.Allahım tamamına erdirsin inş.Resmi bi ara çeker koyarım ben benzettim ama bilmiorum daha tecrübeliler belki benzetmez yada off ben benzetmek istediğim için öyledir :):)
canım çok sevindim.inşallah her zaman böyle güzel haberlele dönersin.
canım maaşallah san ve bebeğine.Allah tamamına erdirsin
canım inşallah güzel haberlerle dönersin.
canım ben de kan sulandırıcı iğne vurunuyorum.bana en kolayı göbek geliyor.bacaktan ve koldan da vurundum.bacağımda morarma çok fazla olduğu için göbekte yer kalmazsa o zaman babacağıma yapıyorum.koldan kendi başına yapman imkansız gibi bişy.yapabilecek birileri varsa koldan da yatırabilirsin.pek acımıyo.
saol ayşecim,su içmezmiyim kaç gündür havuz birikti içimde,inşallah dediğin gibi çabuk geçer..en büyük derdin bu olsun canım ne var bunda
gecmıs olsun basit bi sorun....su alımına dıkkat et mutlaka
bir daha bu kadar ilerlemesın ınsallah
Saol cnm İnş göreceksiniz sizde o günleri Allahın izniyle.Ben Progestan 100 mg kullanıordum günde 4 tane 1 aydır hemen hemen.İğnesinide kullandım ama iğneye artık gerek yok dedi DR.Şimdi progestan 200 mg verdi bugün de.Artık günde 2 tane al dedi bunuda.canım maaşallah.demek oynuyodu haaaçok sevindim.darısı bizlerin başına inşallah...canım sen hangi hapı kullanıyosun.?
kızlar dün hemşire bir arkadaşla sohbet ediyorduk benimde göbeğim çok fena morardı arkadaş iğneyi yaparken dikkat etmem gerekenleri anlattı kolonyayı kesinlikle dolapta beklet dedi onlar hastanede alkolu dolaba koyuyorlarmış ondan sonra 2 kol 2 bacak ve göbek 5 yerden dönüşümlü olarak yapacaksın dedi mesela kolunda yanyana 2 çizgi düşün dedi hergün o çizgilerden birine yapacaksın dedi yani bir gün bir çizgiye 2. gün diğer çizgiye o şekilde 1 hafat yapacaksın sonra aynı şekilde diğer kol sonra göbek veya bacaklar falan bu şekilde 1 ayı geçiyor zaten sonra başa döneceksin yine dedi bu şekilde vücutta dinleniyormuş ama ben hala göbekten yapıyorum ne yapıyım zaten rabbim nasip eder koca bir göbekle dolaşmaya başlarsam o zaman göbekten yapılması sakıncalı oluyormuş kol ve bacaktan yapılacakmış o yüzden şimdi ne kadar göbekten yapsam kar diye düşünüyorum :)
Saol cnm İnş göreceksiniz sizde o günleri Allahın izniyle.Ben Progestan 100 mg kullanıordum günde 4 tane 1 aydır hemen hemen.İğnesinide kullandım ama iğneye artık gerek yok dedi DR.Şimdi progestan 200 mg verdi bugün de.Artık günde 2 tane al dedi bunuda.
Herkese merhaba. :)
Tamam deneyeceğim canım. Çok sağol. Gerçi biraz daha iyi gibiyim dünden beri ama sıcak su denicem.
Hadi gözün aydın. :) Allah bozmasın. :)
Sabah kayısı yedikten sonra ben de feci sancı çektim 2 gün önce.
Bana bir arkadaşım yeşil mercimek önerdi. Bak şimdi daha iyiyim. Yeşil mercimek çorbası yaptım. İyi geldi. Bide bol zeytinyağlı salata. :)
Oldukça zor günler geçirmişsin.
Allah bir daha yaşatmasın canım ya.
MaşAllaaah. :)
Benim de bulantım baya geçti ya ben de çok rahatladım.
Umarım hiç bir sorun çıkmaz. O hissi yok et bence. İyi düşün ve bizi haberdar et. :)
kızlar dün hemşire bir arkadaşla sohbet ediyorduk benimde göbeğim çok fena morardı arkadaş iğneyi yaparken dikkat etmem gerekenleri anlattı kolonyayı kesinlikle dolapta beklet dedi onlar hastanede alkolu dolaba koyuyorlarmış ondan sonra 2 kol 2 bacak ve göbek 5 yerden dönüşümlü olarak yapacaksın dedi mesela kolunda yanyana 2 çizgi düşün dedi hergün o çizgilerden birine yapacaksın dedi yani bir gün bir çizgiye 2. gün diğer çizgiye o şekilde 1 hafat yapacaksın sonra aynı şekilde diğer kol sonra göbek veya bacaklar falan bu şekilde 1 ayı geçiyor zaten sonra başa döneceksin yine dedi bu şekilde vücutta dinleniyormuş ama ben hala göbekten yapıyorum ne yapıyım zaten rabbim nasip eder koca bir göbekle dolaşmaya başlarsam o zaman göbekten yapılması sakıncalı oluyormuş kol ve bacaktan yapılacakmış o yüzden şimdi ne kadar göbekten yapsam kar diye düşünüyorum :)
slm kızlar
dün dr.kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda
doğum tarihimi 25 ocak dedi ay_she listeye eklersin canım ama sezeryanla tabi daha öncesi olucak
bendede idrarda lokosit çıktı ama az olduğu için bol su içmekle atabileceğimi söyledi.
konu sahibine mesaj atamıyorum ekleyin diye yazıyorum 28 yaşındayım 60 kiloyum beklenen doğum tarihi 26 ocak. sadece keseyi görebildik bebek ve kalp atışları 2 hafta sonraya inşallah hepiniz yüreğinizi ferah tutun büyüyecek inş tüm bebişler hep beraber..Allah'a emanet olsunlar
evet canım zor değil bu şekilde tedaviyle bebeğini sağlıklı bi şekilde dünyaya getiren çok anne var,bizde onlardan biri oluruz inşallah...
kızlar iğnenizi nerden yapıyosunuz? ben göbekten yapıyorum ama artık morarmaya başladı,kol ve bacaktan deneyen varmı? hangisi dahakolay sizce?
Slm kızlar :) Bende kanamadan sonraki 2.kontrolüme gittim bugün.Maşallah bebeğim çok gelişmişti eli kolu oynuodu resmen:) hemen hemen satla aynı gidiyo sata göre 8+5 usg ye göre 9+0 2 gün önde yani.Lekelenme az da olsa oldugu için herzamanki gibi hap ve istirahata devam dedi 2 hafta sonra yine çağırdı sonrada ense kalınlığına bakcaz dedi bi kaç testler var dedi.Allahım hepimizede kucağımızada almayı nasip etsin..
slm kızlar
doğum tarihimi 25 ocak dedi ay_she listeye eklersin canım ama sezeryanla tabi daha öncesi olucak
bendede idrarda lokosit çıktı ama az olduğu için bol su içmekle atabileceğimi söyledi.
kızlar dün hemşire bir arkadaşla sohbet ediyorduk benimde göbeğim çok fena morardı arkadaş iğneyi yaparken dikkat etmem gerekenleri anlattı kolonyayı kesinlikle dolapta beklet dedi onlar hastanede alkolu dolaba koyuyorlarmış ondan sonra 2 kol 2 bacak ve göbek 5 yerden dönüşümlü olarak yapacaksın dedi mesela kolunda yanyana 2 çizgi düşün dedi hergün o çizgilerden birine yapacaksın dedi yani bir gün bir çizgiye 2. Gün diğer çizgiye o şekilde 1 hafat yapacaksın sonra aynı şekilde diğer kol sonra göbek veya bacaklar falan bu şekilde 1 ayı geçiyor zaten sonra başa döneceksin yine dedi bu şekilde vücutta dinleniyormuş ama ben hala göbekten yapıyorum ne yapıyım zaten rabbim nasip eder koca bir göbekle dolaşmaya başlarsam o zaman göbekten yapılması sakıncalı oluyormuş kol ve bacaktan yapılacakmış o yüzden şimdi ne kadar göbekten yapsam kar diye düşünüyorum :)
off iyi demişte kol bacaktan çok korkuyorum ben yaaaa( özellikle bacaktan nerden yapılcagını da bilmiyorum...
Ay_she kızzzz dezenfekte et vuracağın bölgeyi önce bi kolonyayla sil aman mikrop kapar filan dikkat et
slm kızlar
kızlar dün hemşire bir arkadaşla sohbet ediyorduk benimde göbeğim çok fena morardı arkadaş iğneyi yaparken dikkat etmem gerekenleri anlattı kolonyayı kesinlikle dolapta beklet dedi onlar hastanede alkolu dolaba koyuyorlarmış ondan sonra 2 kol 2 bacak ve göbek 5 yerden dönüşümlü olarak yapacaksın dedi mesela kolunda yanyana 2 çizgi düşün dedi hergün o çizgilerden birine yapacaksın dedi yani bir gün bir çizgiye 2. Gün diğer çizgiye o şekilde 1 hafat yapacaksın sonra aynı şekilde diğer kol sonra göbek veya bacaklar falan bu şekilde 1 ayı geçiyor zaten sonra başa döneceksin yine dedi bu şekilde vücutta dinleniyormuş ama ben hala göbekten yapıyorum ne yapıyım zaten rabbim nasip eder koca bir göbekle dolaşmaya başlarsam o zaman göbekten yapılması sakıncalı oluyormuş kol ve bacaktan yapılacakmış o yüzden şimdi ne kadar göbekten yapsam kar diye düşünüyorum :)
off iyi demişte kol bacaktan çok korkuyorum ben yaaaa( özellikle bacaktan nerden yapılcagını da bilmiyorum...
Ay_she kızzzz dezenfekte et vuracağın bölgeyi önce bi kolonyayla sil aman mikrop kapar filan dikkat et