gidecem başka dr. bakalım ne diyecekler tabi pztesine kaldı..önerin için sağol cnm su pek içmiyorum aslında ona dikkat edeyim
açıklama yapmadı..aslında 3-4 aydır adet düzensizliğim vardı bende yine adet düzenliği için gittim dr.alttan ultrasonla bakarken tesadüfen gördü..sonra testler falan yaptım hamileliyim kesinleşti..tekrar ultrasyonla baktı kese küçük bebek büyük dedi..düşük olabilir..dedi..daha çok küçük diye kesin bişey diyemem dedi..kalp atışı bile yoktu sadece hareketli bi sıvı gibi..
sağol cnm inşlah..benim korkum düşerse düşsün önemli değil..ya bi sorun yaratıp bebeğe zarar verirmi diğe korkuyom..çünkü 6 yaşında bi kızım var doğuştan kalbi delik..7 günlüktü hastanelerde dr larda gezdim artık çok korkuyorum.. hayırlısı ..taktir ALLAHın
ah canım çok gecmıs olsun doğuştan olanalr kapanıyo diye bılıyorum ama kapandı mı ? inşallah böle sorunalr
yaşamazsın bir daha bence de bol bol su iç...hakkında hayırlısı olsun
sancılarımın sonucunda idrar kültürümde bakteri çıktı
doktorum gebeliğe uygun antibiyotik iğne verdi 6 gün vurulucam bir de tek kullanımlık suda eritme antibiyotiğim var,
inşallah sonuç alırım bebeğe zarar vermeden
en büyük derdin bu olsun canım ne var bunda
gecmıs olsun basit bi sorun....su alımına dıkkat et mutlaka
bir daha bu kadar ilerlemesın ınsallah
kızlar bide tek hamileliliği düşükle veya kürtajla sonlanıp 2ciye kalanlar ozaman da test yapıldımı
bizim bebiş patolojiye gitmişti ve doktorum her 5kadın dan birinde olur 3düşükten once inceleme yapılmaz demişti bende 1sürü komşum ilk düşük yaşamış olunca önemsememiştim ama şimdi şu kan pıhtılaşması olayı korkutuyor benide
bide kuppeye ne oldu 1şey okumadım 5teydi sanırım randevusu inşallah mutlu döner aramıza
canım benım ılk kaybım patolojıde ıncelendı bıse cıkmadı..bana da düşük çok noral demıslerdı ama ıkıncı kaybıom
büyük oldugu ıcın 3. beklemeden arastırmaya aldıalr..
Canimmm arkadaslarimmmmmm dualariniz icin Allahim binlerce kez razi olsun.. Sizinleyimmm bebegimizi gordukkkkkkkkk mutluluk buymus.. Ask buymuss.. Ucuyorum kizlarrrrrr Allahim herkese nasip etsiiiiinnnn insallahhh..
canım ohhh içim rahatladı yaa çok şükür çok şükür inşallah pazartesi gunu bende böle yazabilirim
yaa inşiallahhh :)
Listeye eklenmek için yazıyorum, özelden yazamıyorum maalesef, yeterli mesajım yokmuş henüz :)
30 yaşındayım, 59 kiloyum, tahmini doğum tarihimiz 19 Ocak, ilk bebeğim olucak inşallah, ve İstanbul'danım
Kolay gelsin :)
tamam canım ekleyeyeım hoşgeldın :)
canım ben kaybettıgım bebegımde coraspin kullanıyordum ve hiçnbi anomalisi yoktu yanı 25. hafta ayrıntılı
ultrasoında perınatolojı uzmanı çok çok gğüzel 45 dk anlatmsıtı kalbinde delik dudagında yarık damagında catalk vs vs hiçbi anomalı yoktu
bize eliyle ok işaretı yapmıstı dudakalrını büzüştürüyodu dr çok sağlıklı ya maşallah demıstı kı zaten doğurunca bebeğime otopsi yapıldı
ve otopsidede hiçbi anomali çıkmadı sadece plasentada pıhtılaşmalar cıktı ve zaten o yzuden durmsu kalbi beslenemediği için
cunku dr hapı bıraktırmıstı hersey yolunda die...yanı olsa onda olurdu kı pıhtılaşam topiğinde aspirin kullanan çook ınsan var canım
bende 5+4 kaybettım bi tanede mart ayında onda sadece iğne kullanıyordum aspirin kullanmadım ama düştü
inşallah sorun yasamayız canım bu 4. gebelıgım benm ılk üçü kayıp Rabbım yastamasın kımseye
selamlar ocak 2013 anneleri ben de ocak annesi olacağım inş beklenen doğum tarihi 26.1.13 bugün doktora gittik kese göründü 10 mm 2 hafta sonraya kalp atışlarını duymak için randevu aldık inş hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza bebişlerimizi :) artık bu forumu takipteyim 9 ay..
selam canım hayırlı olsun hoşgeldın :)
kuppeden önce benim randevum vardı aynı doktorda. allaha şükür bebiş iyiyimiş
kolları bacakları oluşmaya başlıyor oyuncak bebek gibi dedi. bir ay sonraya gün verdi o zamana nasip olursa ne kadar büyür değil mi :) kalp atışını gördü dinleyebilir miyiz dedim bebeği ısıtıyor sakıncalı gerek yok gördük dedi. kan sulandırıcı iğnelere devam tabiki. akşam geç döndük eve ama uyku tutmadı sabahın köründe kalkıp dünkü mesajlarınızı okudum
canım ne güzel yaa kollar bacakalr cıkmıs hee ay yerım ben onu yaaa maşallah sübhnallah :) :) :)
siz aynı doktoramı gidiosnz heeuumm tansıtınız öle ise
canım okudunmu duman ın bebe aspirini için dedıkelrını sen kullanıyor musun bebe aspirini