Merhaba Arkadaşlar, Ben de ocak ayı annesi olacağım inşallah. İlk bebeğim olacak, Allah izin verirse...
Geçen sene boş gebelik geçirdim. Bu sene tekrar hamile kaldım.
SAT: 23 Nİsan
21 mayıs: b hcg - 389
23 mayıs:1023
25 mayıs:1798
ve 27 mayıs: 4700 sonunda...
27 Mayıs ta doktora gittim, ben ultrasonda keseyi gördüm ama doktor göremedi :) Çok güldüm... bana çok ilginç geldi arkadaşlar.
Nasıl doktorlar var. Resmen kara küçücük düğme kadar minik bir top gibi.
Benim kesemin görünmesi gerekiyordu di mi arkadaşlar, ekranda gördüğüm şey keseydi sanıryorum. Ama doktor tam bir salak. Yok görünmüyor dedi. Gösterdim bu ne o zaman dedim. O rahminiz diyor bana :))) küçücük bişey
Yorumlarınız arkadaşlar?? ben şimdi kaç haftalık hamileyim, ne zmaan kalp atışını duyarım, tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Daha önce boş gebelik geçirdiğim için bilmiyorum, endişelerimi azaltmakta bana yardımcı olabilir misiniz?
rahim içindeki keseyi helede yeni yeni oluşan keseyi görebilmen bence olağanüstü bir durumdur :)) yani ben 3 yıl kadın doğumda çalıştım haliyle ultrason görüntülerine aşinayım ben bile kesemi 6.haftaya kadar göremedimyani doktorun dediğide doğrudur senin gördüğün olsa olsa rahimdeki kalınlaşmadır bunada kese demek için vaginal ultrason gerekir..helede karından bakıldıysa görmen imkansız canım..sonucta her basımız sıkıstığında bir doktor bulabilmek bir ultrason görüntüsü bulabilmek için Allaha yalvarıyoruz değilmi..helede kötü giden bir gebeliği takip ettirmek zorunda kalırsak..oyüzden biraz daha uslüblu konusalım doktorlarımız hakkında ne olursa olsun bize otür kelimeler yakısmaz.. beani yanlış anlama nacizane bir fikir..ister uyarsın ister uymazsın
Bu arada 7 haftalık olup karnında, kasıklarında şişlik hisseden varmı. Sertlik daha doğrusu. Yoksa benim hissettiğim miyomum mu??
Ben hissediyodum, hatta elimle dokununca hissediyorum.Böyle kist gibi, sabit birşey. Ama korkudan dokunmuyorum artık. Hissetmek istemiyorum.
rahim içindeki keseyi helede yeni yeni oluşan keseyi görebilmen bence olağanüstü bir durumdur :)) yani ben 3 yıl kadın doğumda çalıştım haliyle ultrason görüntülerine aşinayım ben bile kesemi 6.haftaya kadar göremedimyani doktorun dediğide doğrudur senin gördüğün olsa olsa rahimdeki kalınlaşmadır bunada kese demek için vaginal ultrason gerekir..helede karından bakıldıysa görmen imkansız canım..sonucta her basımız sıkıstığında bir doktor bulabilmek bir ultrason görüntüsü bulabilmek için Allaha yalvarıyoruz değilmi..helede kötü giden bir gebeliği takip ettirmek zorunda kalırsak..oyüzden biraz daha uslüblu konusalım doktorlarımız hakkında ne olursa olsun bize otür kelimeler yakısmaz.. beani yanlış anlama nacizane bir fikir..ister uyarsın ister uymazsın
slm kuzumun teyzeleri bizde bugün doktorumuzun ultrosonu bozulsada kesemizi, gördük Rabbime şükür inşallah sağsağlim kucaklarımıza da alırız biz 5.5 hafta sata gore 4+3günlükmüşüz boyunu anlamadım ama orda ya oda yeter 3hafta dinlenip kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah yuvasında bi sorun yok deselerde onada bakılacak ay neyazcam bilemedim
buarada ay she cim beni en yaşlı teyze ve entombiş olarak listeye alabilirsin
yaş 37
kilo 90
Izmir
ilk bebiş ama geçen yıl gelişmeyip bi kürtaj var
tahmini doğum 26sıydı sanırım ay 2012 uğurlu 2013 engüzel yılımız olur inşallah
buarada ne çok aynı kaderi paylaştığımız anne adayı var ama ilk hamileliği olanlar lütfen üzülüp sıkıntı yapmasın hiçbir bünye aynı değil ama inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli tamamlarız 9 güzel ayımızı
Kaç haftalık?
Doktor miyom falan var dedi mi?
Ya bende miyom var ve 7 cm'e yakın.
O yüzden tedirginim. Miyom mu bebiş mi anlamadım. ):
Baya sert bir yumru. ):
Merhaba hanımlar uzun süre yazamadim ama arada okuyordum
Bugün kontrole gittim 8+3 çıktı tam gunüm yani:)
Bulantilarim maalesef çok fazla yediğim geri
Çıkıyor
Ben 5 haftalıkken de hissediyordum, hatta geldim bu topicte sordum, başka hisseden var mı diye. Arkadaşlardan bazıları da ben çok hissetmek istiyorum, çok anaç ve hevesliyim ondan hissediyorum sandıAma ben korkarak hissediyordum, böyle içimde büyüyen ve vücudumun başka hiçbir yerinde olmayan, kitle gibi sert birşey. Sağ kasığımda. Dış gebelik mi diye gittim hatta apar topar doktora, ve aultrason letini ortalı değil de sağ tarafa tutunca gördü keseyi. Bende myom ya büyük bir kist yok ama polikistik over var Ama hissettiğim şey poli poli mini mini kistler değil bence. Sonra internette bi sayfadan okudum, hamilelik belirtileri olarak doktorun elle muayenesi de yazıyordu. Demek doktor eliyle muayene edince hissediyorsa bizim de bazılarımızda elle hafif bastırınca hissetmemiz de olası.
süper bişey eline sağlık paylaştığın içinKızlar
Ben bundan yıllar önce bir belgesel izlemiştim.
Anne karnında diye...
Sonunda tam buldum derken bazı videoların çalışmadığını farkettim.
Bir kısmını sizle paylaşayım.
Anne Karnında_National Geographic Belgesel_6 - YouTube
Çok etkileneceğinize eminim.
Eğer elinde tam olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Merhaba Arkadaşlar, Ben de ocak ayı annesi olacağım inşallah. İlk bebeğim olacak, Allah izin verirse...
27 Mayıs ta doktora gittim, ben ultrasonda keseyi gördüm ama doktor göremedi :) Çok güldüm... bana çok ilginç geldi arkadaşlar.
Benim kesemin görünmesi gerekiyordu di mi arkadaşlar, ekranda gördüğüm şey keseydi sanıryorum. Ama doktor tam bir salak. Yok görünmüyor dedi. Gösterdim bu ne o zaman dedim. O rahminiz diyor bana :))) küçücük bişey
Yorumlarınız arkadaşlar?? ben şimdi kaç haftalık hamileyim, ne zmaan kalp atışını duyarım, tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Daha önce boş gebelik geçirdiğim için bilmiyorum, endişelerimi azaltmakta bana yardımcı olabilir misiniz?
cnm bencede arkadaş haklı aslında kötü bi uslup kullanmamış bağzı dr.lar malesef bizden daha cahil olabiliyolar benimde buna benzer bi durum başıma gelmişti arkadaşın bahsettiği küçük düğme kadar yuvarlak siyahlıktan bahsediyo sence 4700 olan değerde rahim kalınlaşması buşekilde görülürmü bence görülmez çünki değeri 4700 olmuş yani kese oluşmuş kese 1200 den sonra görülebiliniyo şölede bi örnek vermek istiyorum bizler başımıza gelenlerden dolayı emin ol çok deneyim kazanıp dikkatli olduğumuz için artık bağzı durumları anlıyabiliyoruz ben mesela dr.um beni ulturasona aldığı zaman konuşmama bile gerek yok sen görebiliyosun dio veya konuşurken hekim dilindeki bir çok kelimeyi kullanıyo benim anladığımı bildiği için buda benim nacizane fikrim tabii
ben de 5+1 ım cnm beraber ılerlıycez ınsallah...5+1 olduk canımm :)
Çok selamlar,
cnm sanırım senin gönderdiğin linkin devamını buldum :)
Yaşama Yolculuk - Anne Karnında Yaşamın Öyküsü Bölüm2 - YouTube
İdrar yollarında yanma oldu kızlar dünden beri. Wc den sonra çok üşüyorum ve yatmak istiyorum hareketsiz...
Birde ateşim çıkıyor...
Bende bu hastalık evlendiğimden beri var... Yazın daha da şiddetleniyor.
Şimdi ne yapmak lazım ama bilmiyorum?..
Iste hepsi birarada. Yandaki "featured videos/alakali videolar" linkler listesinde vardi zaten hepsi. buraya listelemis olalim :)
Su anda 2. videodayiz bir cogumuz :)
1: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_1 - YouTube
2: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_2 - YouTube
3: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_3 - YouTube
4: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_4 - YouTube
5: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_5 - YouTube
6: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_6 - YouTube
7: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_7 - YouTube
8: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_8 - YouTube
9: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_9 - YouTube
ya ama diğerlerini kaldırmışlar açmıyo :44::44::44::44::44::44:Iste hepsi birarada. Yandaki "featured videos/alakali videolar" linkler listesinde vardi zaten hepsi. buraya listelemis olalim :)
Su anda 2. videodayiz bir cogumuz :)
1: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_1 - YouTube
2: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_2 - YouTube
3: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_3 - YouTube
4: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_4 - YouTube
5: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_5 - YouTube
6: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_6 - YouTube
7: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_7 - YouTube
8: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_8 - YouTube
9: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_9 - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?