canım çok gecmıs olsun oo bulantılarda tam gaz demek oh oh oh dört bi yandan
sarmışalr seni ehehehehe :)
biz de eskişehırde görümcemle beraber cumartesı 14,00 gibi evden bi çıktık 23,30 du eve
geldiğimizde gez dolaş yemek ye sohbet sonra gene gez dolaş kahve tatlı sohbet derkeen
anlamamışız hiç bi baktım kapanmış her yer ehehehe :) bende baya yorulmsutum kafayı vurdugum gibi uyumsutum valla :)
maşallah canım
inşallah bulantısız ve sağlıklı bi gebelık gecırırsın :)
aman aman cunku bulantı çok zor :)
yarın dr gidicez bakalım kesemizin içinde bebiş görüncekmi cuma günü 3mm.lik kese göründü ama bebek daha görünmez çok küçük demişti
canım su an bebeğin gözükmesi için 5+1 erken aslında
ben de 5+0 da gitmıstım dr en son keseyı gormsutuk
kalp atısı ve bebsıı gormek ıcın de 10 gun sonra yanı bugün için çağırmıstı ama ben
daha gec bi zamana önumuzdekı pazartesıye aldım randevuyu :)
hani bebeği göremezsek tekrar izin almam gerekmesın diye...
aman dikkat et . bende perşembe cuma kötü oldum grip gibi , tam iyileşmeden c.tesi gezdim . akşamına daha kötü oldum ,dün de kafamı kaldıramadım , burnum tıkalı , gribim, boğazım müthiş agrıyor , yarın kbb ye randevu aldım bi gidicem bakalım ne diyecek , bebişlere bir zararı dokunmasın da , biiz iyileşiriz inş.
canım çok gecmıs olsun oo bulantılarda tam gaz demek oh oh oh dört bi yandan
sarmışalr seni ehehehehe :)
biz de eskişehırde görümcemle beraber cumartesı 14,00 gibi evden bi çıktık 23,30 du eve
geldiğimizde gez dolaş yemek ye sohbet sonra gene gez dolaş kahve tatlı sohbet derkeen
anlamamışız hiç bi baktım kapanmış her yer ehehehe :) bende baya yorulmsutum kafayı vurdugum gibi uyumsutum valla :)
maşallah canım
inşallah bulantısız ve sağlıklı bi gebelık gecırırsın :)
aman aman cunku bulantı çok zor :)
ben cuma gitmiştim doktora ve iyice dinlen dedi ısrarla ilaç falan vermedi ben bira iyi hissedince kendimi attım dışarıya ama yok bünyemiz gerçekten normalde olduğundan çok farklı dikkat etmek gerekiyor en azından vücut hamileliğe iyice adapte olana kadar...
sorma ayşe hem hastalık hem bulantı çekilmiyor yaa tuzlu çubuk dışında midemi yatıştıran bir şey bulamadaım hala ama çok fena yaa
yemekleri aklımdan geçirmem yetiyor midem guruldamasa lokma koymayacağım ağzıma da
Allah yardımcımız olsun...
anladım canım :) cuma gun ki minik kanama sebebıyle 3mm keseyi gördüm ya ozaman bile havalar uctum eşim o ultrason resmini buzdolabına yapştrdı ehehesende en iyisini yapmışsın canım umarım sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleri de görürüz buralara yazarız artık kızlar doguma giriyorum benım ıcın dua edin diye :)
bu arada fesleğenımın paylastıgı linkın devamını ızleıdm doğum anı flnda var
çok güzel yaaa yaaaa Anne Karnında_National Geographic Belgesel_9 - YouTube
eheueheueheuhenmencıkde kıdemlendık :)
canım ultrason resmını koyrsan belkı bısey dıyebılrıızz hayırlı olsun hoşgeldın :)
kaybın
Selam Ay-she cim,
Biraz önce doktordan geliyorum, sonun da gördüm bebişimi. 7 mm cik, mercimek kesesi teyzesiii..
Nasıl bir güzellik var içimde tarifsiz, öyle masum... Allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin tez zamanda, hayırlısıyla.
2 hafta sonrasına randevu verdi, kalp atışlarını duyacağız bebişimizin. Burdan yazarım tüm gelişmeleri.
Burda tüm deneyimlerimizi paylaşıyor olmak çok güzel, iyiki varsınız.
Kızlar listeye beni de ekleyebilirisiniz artık hamileyim
Merhaba bende aranıza katılabilir miyim? :))
Merhaba bende aranıza katılabilir miyim? :))
Ben o pozisyonda doğum yapanı hiç görmemiştim...
Her evreyi ne güzel anlatıyor. Tatlı Tatlı ay yerim
Selam Ay-she cim,
Biraz önce doktordan geliyorum, sonun da gördüm bebişimi. 7 mm cik, mercimek kesesi teyzesiii..
Nasıl bir güzellik var içimde tarifsiz, öyle masum... Allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin tez zamanda, hayırlısıyla.
2 hafta sonrasına randevu verdi, kalp atışlarını duyacağız bebişimizin. Burdan yazarım tüm gelişmeleri.
Burda tüm deneyimlerimizi paylaşıyor olmak çok güzel, iyiki varsınız.
Kızlar listeye beni de ekleyebilirisiniz artık hamileyim
Hoşgeldin canım.
hoşgeldın canım buyurr :) :) :)
merhaba arkadaşlar hergün sizi takip ediyorum yazmamak için çok uğraştım ama sanırım buraya kadar bende ocak annesi olacağım rabbim kısmet ederse geçmişte kayıplarım oldu kan pıhtılaşması rahatsızlığımda var iğne kullanıyorum şu anda o yüzden kendimi çok heveslendirmek istemiyorum değerlerimi takip ediyorum sürekli ikiye katlanıyor düzenli olarak ama henüz çok çok küçük sanırım geç döllenme oldu benimki adetime 1 gün kala değerim 13.68 falan çıkmıştı şu anda adetim tam bir hafta geçti değerim 250 civarı 2 günde 1 ikiye katlanıyor Rabbim yardımcımız olsun hepimizin bana dua edin haftaya salı keseyi görmek için randevumuz var doktorumuzla lütfen dualarınızda banada yer verin olur mu
bu arada fesleğenımın paylastıgı linkın devamını ızleıdm doğum anı flnda var
çok güzel yaaa yaaaa Anne Karnında_National Geographic Belgesel_9 - YouTube
canım ben artık tuzlu cubuk bile yıyemıyorum demın ıstıfra ettım ıste ılk kez
peşinden bi mercımek çorbaıs yedım rahatladım nasıl boğazım yırtılmış....
bu bulantılar gecene kadar rahat yok bize
bu akşam da valla koyam kocişi mutfaga yapsın salatayı çorbayı yemek de yok evdeöle şapcaz artık ahh ahhh
canım sen de ıhlamur fln iç çok çok iyi gelıyo yaa sakinleştirio ınsanı hem
canım tabıı kı sevınılmıycek bişey mı ıcınde bi canlının ılk büyüme emaresı :)
sen hele gör çok değil 5-6 hafta sonra nasıl el kol hareketlerını goruceksın
sonrada çok daha fazlaısnı tabıı zamanal ınsallah canım ınsallah yaa sağlıkla kucakalrız
Ben o pozisyonda doğum yapanı hiç görmemiştim...
Her evreyi ne güzel anlatıyor. Tatlı Tatlı ay yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?