Merhaba Arkadaşlar, Ben de ocak ayı annesi olacağım inşallah. İlk bebeğim olacak, Allah izin verirse...
Geçen sene boş gebelik geçirdim. Bu sene tekrar hamile kaldım.
SAT: 23 Nİsan
21 mayıs: b hcg - 389
23 mayıs:1023
25 mayıs:1798
ve 27 mayıs: 4700 sonunda...
27 Mayıs ta doktora gittim, ben ultrasonda keseyi gördüm ama doktor göremedi :) Çok güldüm... bana çok ilginç geldi arkadaşlar.
Nasıl doktorlar var. Resmen kara küçücük düğme kadar minik bir top gibi.
Benim kesemin görünmesi gerekiyordu di mi arkadaşlar, ekranda gördüğüm şey keseydi sanıryorum. Ama doktor tam bir salak. Yok görünmüyor dedi. Gösterdim bu ne o zaman dedim. O rahminiz diyor bana :))) küçücük bişey
Yorumlarınız arkadaşlar?? ben şimdi kaç haftalık hamileyim, ne zmaan kalp atışını duyarım, tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Daha önce boş gebelik geçirdiğim için bilmiyorum, endişelerimi azaltmakta bana yardımcı olabilir misiniz?
rahim içindeki keseyi helede yeni yeni oluşan keseyi görebilmen bence olağanüstü bir durumdur :)) yani ben 3 yıl kadın doğumda çalıştım haliyle ultrason görüntülerine aşinayım ben bile kesemi 6.haftaya kadar göremedim
yani doktorun dediğide doğrudur senin gördüğün olsa olsa rahimdeki kalınlaşmadır bunada kese demek için vaginal ultrason gerekir..helede karından bakıldıysa görmen imkansız canım..sonucta her basımız sıkıstığında bir doktor bulabilmek bir ultrason görüntüsü bulabilmek için Allaha yalvarıyoruz değilmi..helede kötü giden bir gebeliği takip ettirmek zorunda kalırsak..oyüzden biraz daha uslüblu konusalım doktorlarımız hakkında ne olursa olsun bize otür kelimeler yakısmaz..
beani yanlış anlama nacizane bir fikir..ister uyarsın ister uymazsın