Amin canım, hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim23 Nisan SAT ve 21 Mayıs kan testi
şimdi bi oğlum var
28 ocak tahmini dtarihi
19 ocak sezeryan
inşallah Allah seninde kucağına almayı nasip etsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım, hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim23 Nisan SAT ve 21 Mayıs kan testi
şimdi bi oğlum var
28 ocak tahmini dtarihi
19 ocak sezeryan
inşallah Allah seninde kucağına almayı nasip etsin canım
süper bişey eline sağlık paylaştığın için
cnm bencede arkadaş haklı aslında kötü bi uslup kullanmamış bağzı dr.lar malesef bizden daha cahil olabiliyolar benimde buna benzer bi durum başıma gelmişti arkadaşın bahsettiği küçük düğme kadar yuvarlak siyahlıktan bahsediyo sence 4700 olan değerde rahim kalınlaşması buşekilde görülürmü bence görülmez çünki değeri 4700 olmuş yani kese oluşmuş kese 1200 den sonra görülebiliniyo şölede bi örnek vermek istiyorum bizler başımıza gelenlerden dolayı emin ol çok deneyim kazanıp dikkatli olduğumuz için artık bağzı durumları anlıyabiliyoruz ben mesela dr.um beni ulturasona aldığı zaman konuşmama bile gerek yok sen görebiliyosun dio veya konuşurken hekim dilindeki bir çok kelimeyi kullanıyo benim anladığımı bildiği için buda benim nacizane fikrim tabii
Canım desteğin için tşkler. Sen beni anladın...
Bu arada o gece doktor göremedi ultrasonda 4700 b hcg ile...
Ertesi sabah hemen başka bir doktora gittim 8 mm lik kesemizi gördüm. Normalde 3 mm den sonra çok net görünüyor. Bizimki 8 mm olmuş teyzesi :) Talihsizlik ki ultrason görüntüsü konusunda hiçbir bilgisi olmayan bir doktora rast gelmişim.
günaydın...
midesi bulanan arkadaşlar işiniz çok zor,allah yardımcınız olsun
3.aydan sonra genelde geçiyor ama biraz daha zaman var
bende de mide bulantısı var ama az çok şükür
özellikle sabah oluyor kahvaltıdan sonra daha iyi oluyorum
Iste hepsi birarada. Yandaki "featured videos/alakali videolar" linkler listesinde vardi zaten hepsi. buraya listelemis olalim :)
Su anda 2. videodayiz bir cogumuz :)
1: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_1 - YouTube
2: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_2 - YouTube
3: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_3 - YouTube
4: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_4 - YouTube
5: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_5 - YouTube
6: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_6 - YouTube
7: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_7 - YouTube
8: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_8 - YouTube
9: Anne Karnında_National Geographic Belgesel_9 - YouTube
cnm bencede arkadaş haklı aslında kötü bi uslup kullanmamış bağzı dr.lar malesef bizden daha cahil olabiliyolar benimde buna benzer bi durum başıma gelmişti arkadaşın bahsettiği küçük düğme kadar yuvarlak siyahlıktan bahsediyo sence 4700 olan değerde rahim kalınlaşması buşekilde görülürmü bence görülmez çünki değeri 4700 olmuş yani kese oluşmuş kese 1200 den sonra görülebiliniyo şölede bi örnek vermek istiyorum bizler başımıza gelenlerden dolayı emin ol çok deneyim kazanıp dikkatli olduğumuz için artık bağzı durumları anlıyabiliyoruz ben mesela dr.um beni ulturasona aldığı zaman konuşmama bile gerek yok sen görebiliyosun dio veya konuşurken hekim dilindeki bir çok kelimeyi kullanıyo benim anladığımı bildiği için buda benim nacizane fikrim tabii
günaydın...
midesi bulanan arkadaşlar işiniz çok zor,allah yardımcınız olsun
3.aydan sonra genelde geçiyor ama biraz daha zaman var
bende de mide bulantısı var ama az çok şükür
özellikle sabah oluyor kahvaltıdan sonra daha iyi oluyorum
Günaydın kızlarrr
Allah yardımcın olsun canım. Benim çok şükür hiçbir sıkıntım yok. Sanki gebe olduğumu unutacağım. Mide bulantısı yada iştahsızlık felan yok. Umarım hep böyle devam eder.
Tek bir sıkıntım var, iş yapmaya üşenecek kadar bitkinlik var. Sürekli kafamı bir yere koyup uyuklama modundayım
sağol canım
bende diğer arkadaşların durumunu okuyunca halime şükrediyorum.
inş.sorunsuz devam eder hamileliğin.
üşengeçlik bende de mevcutDD
uyku desen oooo:)))
------------------------------------------------------
ben dr.umdan çok memnunum .
ilk doğumumda da aynı dr.daydım ve çok şanslı hissediyorum kendimi
sizin yazılarınızı okudukça üzüldüm
çünkü en güvenmemiz gereken dönemdeyiz
Doktorun kimdi? Hangi şehirdesin bu arada?
Bende listede adımı görmek istiyorum lütfen.....
Yaş 32
kilo 53
2.bebişim
muhtemel doğum tarihimiz 30 ocak
istanbul dan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.....
selam bende ocak annesi olacağım inşallah :) Rabbim tamamına erdirsin. şuan henüz 6 haftalık. gelişmeleri sizlerle paylaşmak isterim. birde danışacağım fazla yakınım olmadığı için bana neler yapmam gerektiği ve neler yemem gerektiği konusunda yardıcı olursanız sevinirim. Hepimize hayırlı olsun şimdiden...
sağol canım
bende diğer arkadaşların durumunu okuyunca halime şükrediyorum.
inş.sorunsuz devam eder hamileliğin.
üşengeçlik bende de mevcutDD
uyku desen oooo:)))
------------------------------------------------------
ben dr.umdan çok memnunum .
ilk doğumumda da aynı dr.daydım ve çok şanslı hissediyorum kendimi
sizin yazılarınızı okudukça üzüldüm
çünkü en güvenmemiz gereken dönemdeyiz
Günaydın canım, hoşgeldin...herkese günaydınlarrr
Ben Kırklareli liyim, oraları bilirim ama 15 sene oldU İstanbul'da yaşıyorum.tekirdağ sedat tomruk ama buraları bilmezsen tanımazsın
Günaydın kızlarrr