Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben iyiyim cuma günü iş başı yapacağım çok şükür kanamam yok 15 gün sonra dr. gitcem ay-she cim sanada çok teşekkür ederim ben yokken çok güzel idare etmişsin şimdi annemdeyim kızlar aklınız bende kalmasın cuma günü görüşürüz hepinizi kocaman öpüyorum
of çok bulantım var öğürüyorum kusamıyorum aksi gibi bir de canım
hep tatlı istiyoo açımm
of çok bulantım var öğürüyorum kusamıyorum aksi gibi bir de canım
hep tatlı istiyoo açımm
umarım öyle olur canım doktor hamile kalmışssın işte bişey olmaz artık dedi ama içim rahat etmedi bi türlü sancılarımda biraz azaldı gibi senin de sancıların oluyo mu?
arkadaşlar bende gördüm çift çizgiyi
ama bir kese gözüksün onaylansın o zaman alırsınız tabloya beni
çok sevinçliyim ama keseyi ve kalp atışlarını görmeden emin olamayacağım heralde
kızlar ben iyiyim cuma günü iş başı yapacağım çok şükür kanamam yok 15 gün sonra dr. gitcem ay-she cim sanada çok teşekkür ederim ben yokken çok güzel idare etmişsin şimdi annemdeyim kızlar aklınız bende kalmasın cuma günü görüşürüz hepinizi kocaman öpüyorum
Ay Canim kıyamam sana kusmadan bulanmak çok zor ama çok şükür ben son uç gündür Iim bulanmıyorum ama iştahımda yok benimde Canim hep eksi ve tuzlu istiyo Canim ama sende ac durmamaya çalış zorlada bişeyler ye Canim ya
eskiler'' canı tatlı isteyenin erkek bebişi olur'' der:))))))
oğlumda bizzat doğrulanmış oldu
bir kutu sarelleyi oturup yerdim:)))
herkese merhaba,inşallah herkes sağlıcakla bebişlerini kucağına alır..Henüz benim çok yeni kalp atışını duyayım inşallah ,aranıza katılacağım o zaman..Muhtemelen doğum tarihi 29 ocak çıkıyor ,bakalım hayırlısı..
aynı duygulardayım,tarihimiz aynı seninle :) ben kan testinde öğrendim ..
slm ocak anneleri nasılsınız :) biz bugun 5+1 olduk :) cuma gunu nokta seklınde ufacık bi kanamam oldu dr gittik dr kesemizi gördü ama çok küçükmüş 3mm kanaması olan var mı aranzda...?
korkma. benim doktorum tedavisiz hamile kaldıgına gore pko yu gormezden gelecegiz demisti kızımda..
kasık agrısı oluyo bende. ama dayanılmıcak gibi degil. ctesi doktora gitmeden yatar vaziyette hapsırdım, sanki sol kasık bolgesine bıcak sapladılar o kadar siddetli bi agrıydı.. dr ye soyledim baktı bir sey yok dedi..
Kızlar
Ben bundan yıllar önce bir belgesel izlemiştim.
Anne karnında diye...
Sonunda tam buldum derken bazı videoların çalışmadığını farkettim.
Bir kısmını sizle paylaşayım.
Anne Karnında_National Geographic Belgesel_6 - YouTube
Çok etkileneceğinize eminim.
Eğer elinde tam olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Kızlar
Ben bundan yıllar önce bir belgesel izlemiştim.
Anne karnında diye...
Sonunda tam buldum derken bazı videoların çalışmadığını farkettim.
Bir kısmını sizle paylaşayım.
Anne Karnında_National Geographic Belgesel_6 - YouTube
Çok etkileneceğinize eminim.
Eğer elinde tam olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
İlgilenen var mı?
benım daha bulantım falan pek yok galıba rahat gecırıcem hamılele-ıgımı
canım kaç haftalıksın ki :)
kızlar dün burada hava çok güzeldi biz de adalara gittik orada çok yürüttü arkadaşlar beni 2.5 saat iyice güçten düştüm hamiş olduğumu bilmiyorlar tabi kendimi sigaradan koruyacağım diye göbeğim çatladı...
akşam gene ateşim çıktı ama biraz yine de uykum kaçtı sabah bir kalktım ki başa dönmüşüm gene feci hastayım ama benim gibi gezentiye müstehak.
bir de bu sabahtan beri bulantı tuttu ne bir şey yediriyor ne de içiriyor su bile içemiyorum
kızlar dün burada hava çok güzeldi biz de adalara gittik orada çok yürüttü arkadaşlar beni 2.5 saat iyice güçten düştüm hamiş olduğumu bilmiyorlar tabi kendimi sigaradan koruyacağım diye göbeğim çatladı...
akşam gene ateşim çıktı ama biraz yine de uykum kaçtı sabah bir kalktım ki başa dönmüşüm gene feci hastayım ama benim gibi gezentiye müstehak.
bir de bu sabahtan beri bulantı tuttu ne bir şey yediriyor ne de içiriyor su bile içemiyorum
5+1 olduk canımm :)