2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yaramazlık had safhada,klozete küçük oyuncakları atıp kaçıyo,fena alıştı...
gece uykusuna geçiş zorlaştı zaten 11 den sonra yatardı ama yatınca karşı koymaz uyurdu,şimdi bi saate yakın mücadele ediyoruz anca uyuyo 12den önce uyumuyo...

ıı
çok zor bir durum canım ne hissettiğini çok iyi anladım
tupperware ın elle ipi çekerek kullanılan doğrayıcısı var o da püre gibi yapıyor ama tabi tam blender kıvamında değil.aklında olsun..

hamza klozete elini sokmaya çok meraklı olduğu için biz üzerine 5 lt.lik pet su şişesi koyduk.yoksa açık gördüğü an eller orda

ben de görmüştüm canım onu merak ediyodum elektriksiz nasıl oluyo diye,iple demek ki... yemekler için bize tam püre kıvamı lazım pürüzsüz ama meyve için işe yarayabilir,lazım bize,hem dışarda yemek için yanımda da taşıyabilirim...

szin klozetle durumunuz daha da fenaymış kolay gelsin canım :)
bizimki yaptığı yetmezmiş gibi atıyo kaçıyo harika harika diye diye gülüyo tepiniyo...
bütün gün suluğu boş diye doldurtup içermişgibi kandırıp ilk fırsatta yere döküyo parkenin üstünde suyun üzerinde çorapları çıkarıp yine harika harika diye diye tepiniyo...

benimkilerin ikisi de üşüttü
ben üşüttüm, burunları fena halde akıyor, bir hapşırıyorlar, sümük taa çenelerine iniyor, hastalık sezonunu açtık, peditus kullanıyoruz,
bu hastalıkla ilaç içmeyi öğrendiler
öksürüp ya da hapşırınca yanıma gelip
anne biz hasta olduk, bize ilaç ver diyorlar
gece uyuyamazlar diyordum ama şükür iyi uyuyorlar

kızlar size bir sorum var oğluma her yeni şey öğrettiğimde eskiyi onutuyor 10 gün sonra 11. aya girecek normal mi acaba çok üzülüyorum elimde değil eksik bişey mi yapıyorum ben...

geçmiş olsun hepinize..
hasta olduk ilaç ver,maşallah ya çok bilmişlere...
burunları aktığı için uyuyolardır tıkaslı olsa uyuamazlardı canım...
tavuk vermiyodun bilyorum ama soğanlı-sarımsaklı-kerevizli-havuçlu organik tavuk çorbasını şiddetle tavsiye ediyorum limon sıkıp kuru nane ekleyip verebilirsin... ve de çubuk tarçınlı-karanfilli ıhlamur yapıp bal ve limonla vermeyi...

kızlar size bir sorum var oğluma her yeni şey öğrettiğimde eskiyi onutuyor 10 gün sonra 11. aya girecek normal mi acaba çok üzülüyorum elimde değil eksik bişey mi yapıyorum ben...
bilemiyorum ki daha çok küçük çağda,ben pek bişey öğretmeye çalışmadım duya göre oynaya ne öğreniyosa o,zaman zaman eski yaptıklarını yapmadığı söylediklerini söylemediği oluyo çok önemsememiştim... ayına göre yaptığı bildiği öğrendiği yeterliyse doktoru normal buluyosa çok önemli değildir sanırım çok bişey öğretmeye de gerek yok aslında zamanla herşeyi öğrenicekler biraz onlara bırakmak lazım diye düşünüyorum ben... ama unutma anlamında bi sorun var gibi sezinlediyseniz bi doktorunuzla görüşün ama bence normaldir daha gerçekten çok küçükmüş...

anladım sağolun ben biraz paniğim sanırım...

köyden tavuğumuz geldi canım,
tavuklu çorba yaptım, ıhlamur da kaynattım,
4 gündür hastaydık, bugün şükür daha iyiler canım
c vitamini de vermeye dikkat ettim,
teyzesi 4 kelimelik cümle kurabiliyorlar yavrularım
anne, sen burda napıyorsun? diyorlar
portakal soy, ver diyorlar,
resim yapacağım boyalarımı ver diyorlar....

çok geçmiş olsun canım bizde ilaç içirmek fena sıkıntı maşallah kuzuşlara
bu arada en son dr.a gösterdiğimde bize aferin plus verdi artık peditus kullanmayacağız biz galiba

bu arada en son dr.a gösterdiğimde bize aferin plus verdi artık peditus kullanmayacağız biz galiba
size de geçmiş olsun canım
canım sıkıntı ne kelime, enjektörü görünce çıldırıyorlardı
en son babası da içti ilacı
hımmmm çok güzel, tadına bakın, zorla içirmicem falan dedi
sora içtiler, şimdi de severek içip devamını bile istiyorlar :)
biz bugün tamamen iyileştik, çok şükür

maşallah onlara...

size de geçmiş olsun canım...

Geçmiş olsun hasta bebeklere.. Allah şifa versin inşallah.
Biz artık hiç kahvaltı yapmıyoruz. Yumurtadan tiksiniyor. Peynir yemiyor, çıkarıyor. Zeytin de aynı ki 10 tane falan yerdi en az. Dönemseldir inş.

Bugün ilk defa ağlamadan banyo yaptık. Şoklardayım
Gece uykumuz hala aynı geç bir şey yesin uyumuyor. Daha doğrusu uyuyamıyor.. Doğduğumuzdan beri aynıyız. Besin alerjisinden kalan bir şey sanırım.

Bana çok düşkünleşti. Çarşamba günü öğlene kadar kapıya gidip gidip ağlamış arkamdan. İçim parçalandı. Biran önce tatil gelsin istiyorum

peynir zeytin bizde hiç olmadı..yumurtayı ise ekimden beri yemiyor hastalıkla onu bıraktı anca muz cicibebe filan karıştırıp yedirebiliyorum onunda hepsini bitirmiyor.kahvatı olarak yediği patates kızartması,labneli reçelli bazen çikolata kremalı ekmek ve aynı şekilde tost..peyniri hiçbirşekilde sokamıyorum ağzına..
büyüyor artık annesi maşallah banyonuza sevindim.ben oğluma bıcı bıcı yapıcaz dediğimde hemen banyoya gidip soyunmaya çalışıyor :)

inşallah dönemseldir canım ya hepsini yemeyi bırakmış baksana,neyse şimdilik sevdiği şeyleri vericeksin mecburen ama vazgeçme ara ara teklif etsin alışır inşallah yeniden...
banyoyu sevmesi çok iyi oluyo yıkanan keyifli,yıkayan keyifli... Derin de çok seviyo ...
bizde de yine aylar sonra muz alerjisi başladı yine ara verdik...
bizde anne düşkünlüğü hep var,zor ama çok da memnunum ben...
ben de bölük pörçük cvpladım mecburen :)

Slm biz oglumuzu sünnet yaptiriyoruz cuma günü.
Yaptiran var mi ?

hayırlı olsun Allah damatlığına erdirsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…