Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi babaanne bi anneanne bakiyor cnm. Maddi durumdan dolayi 2. Yi simdilik dusunmuyorum. Sana ozeniyorum ikizlerin var diye. Onlar nasil? Kafasini vurmussun geçmiş olsunsen napıyorsunsimdilik bakıyor? İkinciyi düşünüyordun, durumlar nedir?
fırın kağıtlarının kutusu var ya
oğlum onu almış eline tek gözüyle içine bakıyor ve bana
anne kutunun içi karanlık olmuş, akşam olmuş, ay dede gelecek dedi
kutunun içine mi gelecek kuzum diyorum
kutunun içine diyor
Allahım nasıl bir dünyaları var ya
sabah ilk işleri gökyüzüne bakmak
aydede gitmiş diyorlar
nereye diyorum
mama yemeye diyorlar
çirkin ördek yavrusunun hikaye kitabını aldım, resimde de bir ördek ağlıyor
nasıl etkilendiler o resimden anlatamam
ağlama diyorlar, öpüyorlar ördeği falan
annecim neden ağlıyor bu ördek dedim . kızım: diyor ki
çorbasını içmemiş, elmasını yememiş, annesi ona kızmış
dünyam onlar benim
Bi babaanne bi anneanne bakiyor cnm. Maddi durumdan dolayi 2. Yi simdilik dusunmuyorum. Sana ozeniyorum ikizlerin var diye. Onlar nasil? Kafasini vurmussun geçmiş olsun
Cnm seninkiler baya konusuyor. İki çocuk avantajı. Benimki çok konuşmuyor ne onerirsin ?
Biz niloya izliyoruz. Kresten umutluyum. Seneye krese gidecek.
sağ ol canım,
o kadar yoğun geçiyor ki günler ne zaman sabah ne zaman akşam farkına varamıyorum.
ne yapsam, ne yedirsem le geçiyor günler
bir de her gün dua ediyorum, ağlamadan , başlarına bir iş gelmeden uyusunlar diye
canım bence çocukla alakalı
çünkü benimkilerden 4 ay büyük arkadaşımın çocuğu var
daha anne bile demiyor, doktora götürdü,
normal demiş doktor da
hala televizyon izletmiyorum, daha doğrusu izlemiyorlar mesela
çocuk şarkıları dinliyorlar, bir de Kazım Koyuncu dinliyorlar
sürekli konuşuyoruz, çok soru soruyorum, birbirleriyle de çok konuşuyorlar sanırım en önemli faktör bu
Senin fistiklara kim bakiyor?papatya50 .!.:bir gün diyorum ki yarım gün vereyim kreşe
bir gün de diyorum ki ne kreşi otursun evde, direkt ana okuluna vereyim
kafam henüz netleşmedi kreş konusunda
merhaba kızlar bir kaç gündür gene yazamadım bu kk.nın bana garezi mi var ne yine cevap yazmamı engellemişti..neyse papatyacım çok sevindim balık yemelerine böyle böyle belki alışırlar..benim oğlum da köfte yemiyordu geçen gün biz yerken azcık yedi ne mutlu oldum!
bu arada eşimle korunmasız ilişkimiz oldu demiştim ya daha evvel,günüm 15 gün geçince test yaptım tek çizgi çıktı..adetlerim zaten düzensiz olduğu için bu ayın 20'sine kadar bekleyip Dr.a gitmeyi planlıyorum..kimbilir belki de geç döllenme de olmuş olabilir..gerçi hiçbir belirtim yok ya..hayırlısı..
bizim günümüz : sabah kalktığı gibi tv açmamı ister oğlum açarım trt çocuk genelde açık olur hep bizde..kimi bakar kimi bakmaz ama hep açık olacak tv..arabalarıyla oynuyor mutfak çekmecelerini karıştırıyor bazen de legolarla ilgileniyor..konuşmamız ise son 1 haftada biraz ilerledi mesela çizgifilmde çocuk annesine anne diye seslendi geçenlerde,hamza da onu tekrar etti nannaa annaa diye :) cümle olarak arada baba diddi dedde didi diyor..tek hecelilerde daha ustayız şu sıralarda..can ve çay demesi bitiriyor beni :)
bir de maşallah diyim algımız çok iyi sofra bezini yere sererim hemen ortasına oturur,mutfakta tepsiyle içeri doğru ilerlerim hadi oğlum yemeğe derim benden önce gidip bekler beni :) maşallah barekallah Rabbim korusun yavrularımızı..
selam canım.erene maşallahSelamlar...
Ben de ne zamandır buralara uğrayamadım şimdi bütün geçmişi okudum maşallah bütün yavrucuklara... Bizden haberler şöyle oğlum bazı kelimeleri çok net öğrendi ama cümle halinde söyleyemiyor ve inatla biz söyle oğlum dediğimizde söylemiyor mesela dedesine hiç dede demedi ama geçen gün sağlık ocağındaki yaşlı amcalara dede dedi demek ki öğreniyor her şeyi ama zamanı gelince söylüyor... Balık yağının konuşmaya olumlu etkisi olduğunu söylediler aldık biz de doktor bi yakınımız günde 1 çay kaşıgını gecme dedi biz de öyle veriyoruz. Severek içiyor.
Bu arada 2 sene sonra ilk kez eşimle başbaşa sinemaya gittim çok iyi geldi gerçekten ilk kez oğlumuz yanımızda yokken dışarı çıktık . Oğlumun yaşıtlarına bakıp duygulanmasam daha iyi olucaktı tabi
Yorgun bunalmış hissedince kendinizi iyi hissetmek için neler yapıyorsunuz?
Yenikullanıcı Cnm ben zaten ben varken temizlik yapmasını istiyorum öyle anlaşmıştık ama hep nedense o gün işi çıkıyor vs. Oğluma iyi baksın da diyorum artık.. Ben de hep fiziksel güç kullanmak yerine zeka gücünü kullanmasını tercih ederim ömrü boyunca.. Ama işte özgüveni de olsun, kendi istemediği şeyi zorla yapmasın istiyorum. Bazen şaşırıyorum ne yapmam gerektiğini..
Db55 Cnm bende o şekilde yapıyorum ama zaten benim oğlum birlikte oynamak istiyor onlar elinden alıp vermiyorlar.:) ve o da benden medet umuyor..
Evinizde çocuklarınızla ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz..biz bol bol kitap okuyoruz. Gerçi benim okumama iZin vermiyor elimden alıp resimlerdeki hayvanlardan bildiklerinin isimlerini söylüyor.. Arabalarını çok seviyor onları sürüyor sürekli.. Oyun hamurlarını pek sevmedi çabuk sıkılıyor. Bugün babamıza parmak boya mumu boya ve büyük boy resim defteri siparişi verdik bakalım sevecek mi. Bir de yuvarlak hatlı zararsız çocuk makasları varsa ondan almak istiyorum ince kasları gelişsin diye kağıt falan keseriz:)
hayır canım mümkün değil içiremiyorum, hatta kız kardeşime verdim
o kızına kullanıyor, verdiğim dönemde ise enjektöre 2 cc çekiyordum onun da 0,5 cc sini ancak içirebiliyordum, tadı kötü deyip tükürüyorlardı
başka marka alsam içirebilir miyim acaba
ben geldim
ya oğlumu uyuttum yatağına götürürken kafasını kapının kenarına çarptım, çocuk acı ve korkuyla nasıl ağladı ya
çok mutluyum çünkü bugün benimkiler birer tane küçük hamsi yedi :))
hiç yemiyorlardı ya
bu hamsi bana ümit oldu
bir gün diyorum ki yarım gün vereyim kreşe
bir gün de diyorum ki ne kreşi otursun evde, direkt ana okuluna vereyim
kafam henüz netleşmedi kreş konusunda
Selamlar...
Ben de ne zamandır buralara uğrayamadım şimdi bütün geçmişi okudum maşallah bütün yavrucuklara... Bizden haberler şöyle oğlum bazı kelimeleri çok net öğrendi ama cümle halinde söyleyemiyor ve inatla biz söyle oğlum dediğimizde söylemiyor mesela dedesine hiç dede demedi ama geçen gün sağlık ocağındaki yaşlı amcalara dede dedi demek ki öğreniyor her şeyi ama zamanı gelince söylüyor... Balık yağının konuşmaya olumlu etkisi olduğunu söylediler aldık biz de doktor bi yakınımız günde 1 çay kaşıgını gecme dedi biz de öyle veriyoruz. Severek içiyor.
Bu arada 2 sene sonra ilk kez eşimle başbaşa sinemaya gittim çok iyi geldi gerçekten ilk kez oğlumuz yanımızda yokken dışarı çıktık . Oğlumun yaşıtlarına bakıp duygulanmasam daha iyi olucaktı tabi
Yenikullanıcı canım nerelerdesin ?