• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
TSEMAVİ CANIM BEN 7 DE KALKTIM.KAHVALTI YAPTIM İKİ ODA TEMİZLEDİM.YAVRUMU DOYURDUM.HALA TEMİZLİK YAPIYORUM BİZDE BEBEK VARKEN 12 DE KALKMAK MÜMKÜNMÜ SENCE????KEŞKEEEEEEEEEE ama MALESEF...AKŞAMA İFTARA DAVETİM VAR DAHA YEMEK YAPACAĞIM CAM SİLİYORUM ŞEKERİM....

hey maşallah ablacım ya Allah gücüne güç katsın valla maşallahın var.ben bebek yokken temizliğe üşeniyorum valla.ayy benim camlar da silinecek daha kac zamandır silmiyorum.detaylı bi temizlik yapmam lazım ama of ya temizlik yapmayı hiç sevmiyorum.hele ilaç kokuları öldürüyor beni

oy sende bizdensin yani.bebeğin kaç yaşında kızmı erkekmi???zor oluyor ama alışıyorsun....

bebegim 20 aylik kiz:16::16::16:evet canim simdi kasiklarimda az da olsa agrilar.kizimi ayagimda salliyorum:55::55:kizimda daha cokdu agrilar.sukur simdi fazla deyil:16::16:

hoşbuldum canım iyiyim çok şükür :38: Başım ağrıyordu dün gece uyuyamadım 4 gibi uyuyabildim uykusuzluk var ya bende hamileler uykuya eğilimli olur bende tık yok en fazla 7 saat uyuyabiliyorum :50:

aynen canım yaaa bendede o sorun var pazartesi gidince soracağım.2 de yatıyorum 7 de hortluyorum.eşim bile şokta..ben ilk hamileliğimdede hiç uyumazdım ama...annem sen hep hamile ol normalde tembelsin hamilelikte canlanıyorsun diyor:9::9::9::9::1::1::1::32::32::32:

kizlar sizde ne zaman basladi uykusuzluk.ben dun gece hic uyuyanadim:50::50::50:ya boyle devam ederse:14::14::14:

bebegim 20 aylik kiz:16::16::16:evet canim simdi kasiklarimda az da olsa agrilar.kizimi ayagimda salliyorum:55::55:kizimda daha cokdu agrilar.sukur simdi fazla deyil:16::16:[/QU
OYY KÜÇÜKMÜŞ DAHA SENİNKİ KIYAMAM...BENİM SIPAM 3 Ü BİTİRDİ BU BEBEĞİM DOĞUNCA TABİİ RABBİM VERİRSE ARALARI 3 YAŞ 7 AY OLACAK İYİ BİR ZAMANLAMA DİYORUM AMA BAKALIM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN FINDIĞIDA ÖP YERİME....

bebegim 20 aylik kiz:16::16::16:evet canim simdi kasiklarimda az da olsa agrilar.kizimi ayagimda salliyorum:55::55:kizimda daha cokdu agrilar.sukur simdi fazla deyil:16::16:[/QU
OYY KÜÇÜKMÜŞ DAHA SENİNKİ KIYAMAM...BENİM SIPAM 3 Ü BİTİRDİ BU BEBEĞİM DOĞUNCA TABİİ RABBİM VERİRSE ARALARI 3 YAŞ 7 AY OLACAK İYİ BİR ZAMANLAMA DİYORUM AMA BAKALIM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN FINDIĞIDA ÖP YERİME....

tesekkurler canim operim:16::16::16:masallah oglusuna buyukmus:16::16::16:ben kizima 3 senede gebe kaldim.bunda erken basladim calismaya.gec olursa diye.ama 2 ayda tutdu.eger kismet olursa benimki 28 aylik olucak:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aynen canım yaaa bendede o sorun var pazartesi gidince soracağım.2 de yatıyorum 7 de hortluyorum.eşim bile şokta..ben ilk hamileliğimdede hiç uyumazdım ama...annem sen hep hamile ol normalde tembelsin hamilelikte canlanıyorsun diyor:9::9::9::9::1::1::1::32::32::32:

sorunca banada haber verirmisin canım ben sormayı unuttum kontrolüme de çok :17: var aynı valla 1-2 gibi uyuyyorum en geç 8 de ayaktayım eşimde de diyor sen nasıl hamilesin diye :9: :9:

öğrendiğimden beri....çok zorluyor beni ya yüzüm çöktü kilo verdim ,iştahta sıfır zaten.valla bilmiyorum nasıl yapacağım???

evet canim malesef cok zor.hemde evde cocuk olursa.ALLAH hepimize kolaylik versin:16::16:

Bu arada topiğimiz için 41 yasin okuyacağız.şifa ben sürmeli birde bir arkadaş daha vardı 4 kişi olduk sağlıkla kavuşalım diye.okumak isteyen olursa sürmeliye özelden yazsında başlayalım bir an önce....

sorunca banada haber verirmisin canım ben sormayı unuttum kontrolüme de çok :17: var aynı valla 1-2 gibi uyuyyorum en geç 8 de ayaktayım eşimde de diyor sen nasıl hamilesin diye :9: :9:

ben 12 yerime girdim.2 de uyudum 8 kaktim:14::14::14::14:

Kız Bebek Belirtileri Nelerdir
Gebeliğinizin erken döneminde mide bulantılarınız olduysa,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 atış ise,bende var:52::52:
Basen ve poponuzdan kilo alıyorsanız, bende var:52::52:
Sol memeniz, sağ memenizden daha büyükse, bende var:52::52:
Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
Bebeğinizi karnınızda yüksek taşıyorsanız, bende var:52::52:
Karnınız karpuz gibi görünüyorsa,
Tatlı yiyeceklere aşeriyorsanız,
Meyvelere aşeriyorsanız, bende var:52::52:
Bebeğiniz karnınızın solunda ise, bende var:52::52:
Portakal suyuna aş eriyorsanız,
Hamilelik döneminiz boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
Normalden daha huysuzsanız,
Yüzünüz normalden daha çok patlak görünüyorsa, bende var:52::52: birazda sivilce oldu ama:1:
Gebeliğinizde aldığınız kilolar kalça ve basenlerde birikiyorsa,bende var:52::52:
Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,bende var:52:hiç bir zaman yemem yumuşak yerini severim:52:
Memeleriniz gerçekten büyüdüyse,
İdrarınız donuk sarı rengindeyse,bende var:52:
Yaşınıza hamile kalma tarihinizi, hamile kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsabende var:52: BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ MUHTEMELEN KIZ DIR…

arkadaslar merhaba kısmet olursa bende mart annesı olucam ıkı aylık hamıleyım bıde onbır aylık bebısım var sıcaklar zorluyo ıstah yok zorla yıyorum ama sukur ılk bebegımde mutfaga gıremıodum sımdı ondan ıyıyım bıraz dusuk tehlıkem var ama rabbım korur ınsallah

ben 12 yerime girdim.2 de uyudum 8 kaktim:14::14::14::14:

bende ilk öğrendiğim günden beri böyleyim canım ya ilk günler nasıl olacak kaygısı iyi mi kalp atışı var mı diye kaygı yapıyordum hadi ondan uyuyamıyordum şimdi o günleri geçirdim çok şükür ama yine devam ediyor uykusuzluğum hayırlısı bakalım düzelir inş :38:

Merhaba kizlaaar . Nasılsiniz .:16::16::16:

Benim bulantılar azalıyor . Kasiklarimdaki kasilmalar bile gecti. Dahamda rahatlamaya başladım. Bide su tansiyon düşmese :31:

arkadaslar merhaba kısmet olursa bende mart annesı olucam ıkı aylık hamıleyım bıde onbır aylık bebısım var sıcaklar zorluyo ıstah yok zorla yıyorum ama sukur ılk bebegımde mutfaga gıremıodum sımdı ondan ıyıyım bıraz dusuk tehlıkem var ama rabbım korur ınsallah

hayrılı olsun canım bebişin küçükmüş zor olur senin için ama rabbim güç verir inşallah :38:

bende ilk öğrendiğim günden beri böyleyim canım ya ilk günler nasıl olacak kaygısı iyi mi kalp atışı var mı diye kaygı yapıyordum hadi ondan uyuyamıyordum şimdi o günleri geçirdim çok şükür ama yine devam ediyor uykusuzluğum hayırlısı bakalım düzelir inş :38:

herhalde simdide kime benziycek nasil olcak..........sorularidir:1::1::1::1:ondan sonrada uyuyamiyorsun zaten.ya uyursam bebegime birsey olursa diye gece boyunca basinda nobet tutuyor insan:1::1::1:bundan sonra uykusuz gunler geliyor insallah:21::21::21:

Merhaba kizlaaar . Nasılsiniz .:16::16::16:

Benim bulantılar azalıyor . Kasiklarimdaki kasilmalar bile gecti. Dahamda rahatlamaya başladım. Bide su tansiyon düşmese :31:

hosgeldin canim:46::46::46:cok sevindim iyi olmana:16::16::16:bende katildim buraya:21::21:insallah kismet olur bebeyimi gormek rahatlarim o zaman.hamilelik gunlugunu imza alanima eklemek istiyorum.ama gormeden eklemiyim diyorum...eklesemmi sence:1::1::1:

Back