• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kuzum sen bari yapma ya.deneyimli bir anne olarak.hemen kötüyü düşünme.yazıp çıkmışsın.belki geç döllenmiştir belki saklanıyordur.bozuk gebelik diye kestirip atılmasın.okuyunca üzüldüm ama allaha emanet edelim....sen canını sıkma canısım ya....

kızlarrrr günaydın mı desem tünaydın mı :52: ben daha şimdi uyandım bu uykuyla başım fena dertte:43: sizler iyisinizdir inşallah:16:

kayra42 canım çok teşekkür ederim:)sürmelicim kalbimiz pıt pıt atıyor eklermisin listeye:49::49::49::nazar::nazar::nazar:

6+1 olduğun an 6.haftan bitmiş 7 den gün alıyorsun demektir.:))7 haftalıksın yani....

hadi gözün aydın hayırlı olsun..

hamile gibi hissetme bu güzelde bisiklet senin için artık çok riskli....yürü gez eğlen ama bisiklet olmaz.....

allah gönlüne göre versin.benim oğlum var ve ilk 4 ayı midem bulandı.bakma o tahminlere her hamilelik çok farklı.

oh maşallah gözün aydın canısım...

doktoruna mutlaka danış gidince.plesentan aşağıya yerleşmiş olabilir.ağır kaldırma yorulma uzanma.bol su iç.değilse rahim genişlediği içindir....korkulacak bişey değil hamileliğin cilveleri...

vajinusmus engel değil canım normal doğurmana.ama sıkıntılı bir rahatsızlık allah yardım etsin..

normal doğum yapan biri olarak oldukça zor ve sancılı.ölüyorum sanıyorsunuz ve o anda bağırmamak gibi bir lüksünüz olmuyor.çatala aldıklarında bağırmak yerine ıkınmak doğumu kolaylaştırır ama sancı çekerken bağırmayan tek anne adayı görmedim.8 cm açıklığa kadar ölüp dirildim.yeter diye yalvardım 18 saat sancının gözyaşının ardından yavrumu kucağıma aldım.çatala çıkana kadar zor gerisi zaten 5 dk da bitiyor....

canısım kalp atışını dinlemekle görmek aynı şey kafanı yorma.ben hiçbir gebeliğimde dinlemedim dinlemekye istemedim.perşembe gittiğimde dinleteyimmi dedi yok hayır sorun yoksa istemiyorum dedim.takma kafana.bazen doktorum açıyor bak diyor gümbür gümbür.dinletmezsede ki bazı doktorlar dinletme taraftarı değil sakın sorunmu var deme.olabiliyor...

kırmızı kan gelene kadar korkma pembe sıkıntı olmaz su iç bol bol ve evet belirtiler azalabilir benimde azaldı haftam seninkinden küçük olduğu halde.....

:9::9::9:aynı bennnnnnnnnnnnnn:32::32::32::32:

Saol canim:)))) cok su iciyorumm ve yatiorumm insallah Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi ve uzun omurler nasip eder.

O listede olan biçok kişiyi hergün topikte olan birii olarak hiç görmedim.birde bebeğini kaybedip ayrılanlar var onlarda daha listede...
Sürmeli kızzzzzzzzzzz :27::27::47::47::47::32::32::32::32:

annişkolar güzel haberle geldim size:21::21::21: bu nasıl tarifsiz bir mutluluk bebeğimin kalbi atıyor allahıma binlerce kez şükürler olsun çok duygulandım allah herkese bu duyguları yaşatsın:49::49::49:::nazar::nazar::nazar::nazar:

gözün aydın canım insan inanamıyor o seslere içinde olduğuna bir bedende 2 kalbin attığına :38:

ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hatta dün bisiklet bile sürdüm.göğüslerimin büyümesi dışında bir belirtimde yok ne mide bulantısı ne aşerme.acaba ben gerçekten hamilemiyiym diye şüpheye düşüyorum :) Şu kalp seslerini hayırlısıyla duysaydım.. inşallah haftaiçi gidicem doktora.Kurban olduğum Allah'ım hepimize nasip eder yavrularımızın pıt pıtlarını duymayı :49:

inşallah canım her hamile ayın belirtileri yaşamıyor bende de öyle kusma baş dönmesi gibi şeyler yok aşerme yok yani normalsin sen merak etme pıtpıtları duyunca rahatlarsın :38:

günaydın kızlar bende şimdi dktordan geldim.salı günü kese boş diyordu boş gebelik olabilir diyordu.bende 2 gündür mide bulantısı ve kusma şikayetim vardı hiçbirşey yiyemiyordum.bugün bebeğimizi gördük kalp atışını da gördük.Allahıma şükürler olsun 3 gündür neler yaşadım Allah kimseye göstermesin.benim yanımda olsunuz desteğinizi esirgemediniz Allah hepinizden razı olsun.darısı başınıza inşallah.bebek tam 6 haftalıkmış 14 ağustosta gel dedi

ee hadi gözünaydın canım :38: demiştik biz sen içini ferah tut doktorlar bazen nasıl böyle olumsuz konuşup kestirip atıyorlar ya anlamıyorum insaf ya :19:

günaydınlar....nasılsınız??

günaydın değil tünaydın diyeceksin 12 de mi uyandın.hey maşallah

6+1 olduğun an 6.haftan bitmiş 7 den gün alıyorsun demektir.:))7 haftalıksın yani....

allah gönlüne göre versin.benim oğlum var ve ilk 4 ayı midem bulandı.bakma o tahminlere her hamilelik çok farklı.

normal doğum yapan biri olarak oldukça zor ve sancılı.ölüyorum sanıyorsunuz ve o anda bağırmamak gibi bir lüksünüz olmuyor.çatala aldıklarında bağırmak yerine ıkınmak doğumu kolaylaştırır ama sancı çekerken bağırmayan tek anne adayı görmedim.8 cm açıklığa kadar ölüp dirildim.yeter diye yalvardım 18 saat sancının gözyaşının ardından yavrumu kucağıma aldım.çatala çıkana kadar zor gerisi zaten 5 dk da bitiyor....

yaş gibi yani.23 e girince 22 bitiyor 23 den gün alıyorum gibi anladım şimdi :1:

anladım ne bileyim ilk erkek olsun istiyorum diye mi aslında şimdi hiç farketmez kız, erkek saglıklı olsun yeterki ama erkek gibi düşünüyorum hep.hayırlısı sağlıklısı olsun inş.

gözün aydın canım insan inanamıyor o seslere içinde olduğuna bir bedende 2 kalbin attığına :38:

inşallah canım her hamile ayın belirtileri yaşamıyor bende de öyle kusma baş dönmesi gibi şeyler yok aşerme yok yani normalsin sen merak etme pıtpıtları duyunca rahatlarsın :38:

ee hadi gözünaydın canım :38: demiştik biz sen içini ferah tut doktorlar bazen nasıl böyle olumsuz konuşup kestirip atıyorlar ya anlamıyorum insaf ya :19:

sağol cnm aynen olağanüstü bir şey bir bedende 2 kalp çok garip duygular yaşatıyor insana rabbime binlerce kez şükür:nazar::nazar::nazar:

sürmelicim herkesi eklemişsin benide eklermisin:16:
yaşadığı yer: antalya
ilk bebeğim
sat: 1 haziran
doğum günümüz: 8 mart 2013
kalbimiz tiki tak tak atmakta
:52:

TSEMAVİ CANIM BEN 7 DE KALKTIM.KAHVALTI YAPTIM İKİ ODA TEMİZLEDİM.YAVRUMU DOYURDUM.HALA TEMİZLİK YAPIYORUM BİZDE BEBEK VARKEN 12 DE KALKMAK MÜMKÜNMÜ SENCE????KEŞKEEEEEEEEEE ama MALESEF...AKŞAMA İFTARA DAVETİM VAR DAHA YEMEK YAPACAĞIM CAM SİLİYORUM ŞEKERİM....

selam kizlar.eger kismet olursa tabii benim dogumumu 2013..2 nisan diye yaziyor.ben sizin topige katilmak istiyorum.izin verirseniz tabiii:17::17::17:

günaydınlar....nasılsınız??

günaydın tatlımm,iyiyiz sen nasılsın?

Belki biz az cekicez belki bazen de birden yeniden basliyabiliomus. :) kontrolun ne zaman? Kac gunde 1 gidiosun cnm?

benim doktorum 15 20 günde bir çağırıyo şuan için 11 ağustosta gidicem tekrar 8+2 yim bugün ben.bursadan bi hamişim

günaydın kızlar...
ilk defa bugün iğrenç bi bulantım var midemi söküp atasım gelio:(
birde işyerinde olunca baya bi zor oluyo yaa

evet iş yerinde olunca dayanılmazlık*2 valla.allah kolaylık versin

kızlarrrr günaydın mı desem tünaydın mı :52: ben daha şimdi uyandım bu uykuyla başım fena dertte:43: sizler iyisinizdir inşallah:16:

bende çok uyuyorum ma sabah imkanım olmayınca akşam yemekten sonra çok az oturabiliyorum.tavuk oldum iyce.yarın pzara bol bol uyucam inş.

günaydınlar herkese nasılsınız :16:

günaydınnn tatlım sanada iyi günler

TSEMAVİ CANIM BEN 7 DE KALKTIM.KAHVALTI YAPTIM İKİ ODA TEMİZLEDİM.YAVRUMU DOYURDUM.HALA TEMİZLİK YAPIYORUM BİZDE BEBEK VARKEN 12 DE KALKMAK MÜMKÜNMÜ SENCE????KEŞKEEEEEEEEEE ama MALESEF...AKŞAMA İFTARA DAVETİM VAR DAHA YEMEK YAPACAĞIM CAM SİLİYORUM ŞEKERİM....

ohh valla tebrikler.enerjine hayran kaldım bende çok halsizlik var kara kara düşünyorum nasıl temizlik yapıcam diye bravo kayra42

selam kizlar.eger kismet olursa tabii benim dogumumu 2013..2 nisan diye yaziyor.ben sizin topige katilmak istiyorum.izin verirseniz tabiii:17::17::17:

hoşgeldin şekerim.sezeryan olursan mart olursun zorunlu....gerçi normalde yapsan hepsi zamanını beklemiyorki ben 37+3 te doğurdum sıpamı....tabiside gellll....:1:

hoşgeldin şekerim.sezeryan olursan mart olursun zorunlu....gerçi normalde yapsan hepsi zamanını beklemiyorki ben 37+3 te doğurdum sıpamı....tabiside gellll....:1:

tesekkurler:16::16::16:ben daha dun sabah ogrendim hamileligimi.:18::18::18:cok heyecanlandim.kismet olursa 2 bebegim olucak:16::16::16:

Begümcüm anne ol sonra ikincisine hamile kal enerjin olmasada olmak zorunda kalıyor bebem...evladın var senin eline bakan ne yapacaksın.birde ramazan davetlerimi almam lazım olmuyor yoksa.....geçer canım 4 ay bitince hepsi biter geçer....

Back