Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdır şifacım değiştrdim..
birgül senide ekledim
6+1 olduğun an 6.haftan bitmiş 7 den gün alıyorsun demektir.:))7 haftalıksın yani....
hadi gözün aydın hayırlı olsun..
hamile gibi hissetme bu güzelde bisiklet senin için artık çok riskli....yürü gez eğlen ama bisiklet olmaz.....
allah gönlüne göre versin.benim oğlum var ve ilk 4 ayı midem bulandı.bakma o tahminlere her hamilelik çok farklı.
oh maşallah gözün aydın canısım...
doktoruna mutlaka danış gidince.plesentan aşağıya yerleşmiş olabilir.ağır kaldırma yorulma uzanma.bol su iç.değilse rahim genişlediği içindir....korkulacak bişey değil hamileliğin cilveleri...
vajinusmus engel değil canım normal doğurmana.ama sıkıntılı bir rahatsızlık allah yardım etsin..
normal doğum yapan biri olarak oldukça zor ve sancılı.ölüyorum sanıyorsunuz ve o anda bağırmamak gibi bir lüksünüz olmuyor.çatala aldıklarında bağırmak yerine ıkınmak doğumu kolaylaştırır ama sancı çekerken bağırmayan tek anne adayı görmedim.8 cm açıklığa kadar ölüp dirildim.yeter diye yalvardım 18 saat sancının gözyaşının ardından yavrumu kucağıma aldım.çatala çıkana kadar zor gerisi zaten 5 dk da bitiyor....
canısım kalp atışını dinlemekle görmek aynı şey kafanı yorma.ben hiçbir gebeliğimde dinlemedim dinlemekye istemedim.perşembe gittiğimde dinleteyimmi dedi yok hayır sorun yoksa istemiyorum dedim.takma kafana.bazen doktorum açıyor bak diyor gümbür gümbür.dinletmezsede ki bazı doktorlar dinletme taraftarı değil sakın sorunmu var deme.olabiliyor...
kırmızı kan gelene kadar korkma pembe sıkıntı olmaz su iç bol bol ve evet belirtiler azalabilir benimde azaldı haftam seninkinden küçük olduğu halde.....
aynı bennnnnnnnnnnnnn
annişkolar güzel haberle geldim size bu nasıl tarifsiz bir mutluluk bebeğimin kalbi atıyor allahıma binlerce kez şükürler olsun çok duygulandım allah herkese bu duyguları yaşatsın:
ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hatta dün bisiklet bile sürdüm.göğüslerimin büyümesi dışında bir belirtimde yok ne mide bulantısı ne aşerme.acaba ben gerçekten hamilemiyiym diye şüpheye düşüyorum :) Şu kalp seslerini hayırlısıyla duysaydım.. inşallah haftaiçi gidicem doktora.Kurban olduğum Allah'ım hepimize nasip eder yavrularımızın pıt pıtlarını duymayı
günaydın kızlar bende şimdi dktordan geldim.salı günü kese boş diyordu boş gebelik olabilir diyordu.bende 2 gündür mide bulantısı ve kusma şikayetim vardı hiçbirşey yiyemiyordum.bugün bebeğimizi gördük kalp atışını da gördük.Allahıma şükürler olsun 3 gündür neler yaşadım Allah kimseye göstermesin.benim yanımda olsunuz desteğinizi esirgemediniz Allah hepinizden razı olsun.darısı başınıza inşallah.bebek tam 6 haftalıkmış 14 ağustosta gel dedi
günaydınlar....nasılsınız??
6+1 olduğun an 6.haftan bitmiş 7 den gün alıyorsun demektir.:))7 haftalıksın yani....
allah gönlüne göre versin.benim oğlum var ve ilk 4 ayı midem bulandı.bakma o tahminlere her hamilelik çok farklı.
normal doğum yapan biri olarak oldukça zor ve sancılı.ölüyorum sanıyorsunuz ve o anda bağırmamak gibi bir lüksünüz olmuyor.çatala aldıklarında bağırmak yerine ıkınmak doğumu kolaylaştırır ama sancı çekerken bağırmayan tek anne adayı görmedim.8 cm açıklığa kadar ölüp dirildim.yeter diye yalvardım 18 saat sancının gözyaşının ardından yavrumu kucağıma aldım.çatala çıkana kadar zor gerisi zaten 5 dk da bitiyor....
gözün aydın canım insan inanamıyor o seslere içinde olduğuna bir bedende 2 kalbin attığına
inşallah canım her hamile ayın belirtileri yaşamıyor bende de öyle kusma baş dönmesi gibi şeyler yok aşerme yok yani normalsin sen merak etme pıtpıtları duyunca rahatlarsın
ee hadi gözünaydın canım demiştik biz sen içini ferah tut doktorlar bazen nasıl böyle olumsuz konuşup kestirip atıyorlar ya anlamıyorum insaf ya
günaydınlar herkese nasılsınız
günaydınlar....nasılsınız??
Belki biz az cekicez belki bazen de birden yeniden basliyabiliomus. :) kontrolun ne zaman? Kac gunde 1 gidiosun cnm?
günaydın kızlar...
ilk defa bugün iğrenç bi bulantım var midemi söküp atasım gelio
birde işyerinde olunca baya bi zor oluyo yaa
kızlarrrr günaydın mı desem tünaydın mı ben daha şimdi uyandım bu uykuyla başım fena dertte sizler iyisinizdir inşallah
günaydınlar herkese nasılsınız
TSEMAVİ CANIM BEN 7 DE KALKTIM.KAHVALTI YAPTIM İKİ ODA TEMİZLEDİM.YAVRUMU DOYURDUM.HALA TEMİZLİK YAPIYORUM BİZDE BEBEK VARKEN 12 DE KALKMAK MÜMKÜNMÜ SENCE????KEŞKEEEEEEEEEE ama MALESEF...AKŞAMA İFTARA DAVETİM VAR DAHA YEMEK YAPACAĞIM CAM SİLİYORUM ŞEKERİM....
selam kizlar.eger kismet olursa tabii benim dogumumu 2013..2 nisan diye yaziyor.ben sizin topige katilmak istiyorum.izin verirseniz tabiii
hoşgeldin şekerim.sezeryan olursan mart olursun zorunlu....gerçi normalde yapsan hepsi zamanını beklemiyorki ben 37+3 te doğurdum sıpamı....tabiside gellll....
tesekkurlerben daha dun sabah ogrendim hamileligimi.:18::18::18:cok heyecanlandim.kismet olursa 2 bebegim olucak