TSEMAVİ CANIM BEN 7 DE KALKTIM.KAHVALTI YAPTIM İKİ ODA TEMİZLEDİM.YAVRUMU DOYURDUM.HALA TEMİZLİK YAPIYORUM BİZDE BEBEK VARKEN 12 DE KALKMAK MÜMKÜNMÜ SENCE????KEŞKEEEEEEEEEE ama MALESEF...AKŞAMA İFTARA DAVETİM VAR DAHA YEMEK YAPACAĞIM CAM SİLİYORUM ŞEKERİM....
hoşgeldin gülüm.şükür.sen nasılsın??
oy sende bizdensin yani.bebeğin kaç yaşında kızmı erkekmi???zor oluyor ama alışıyorsun....
hoşbuldum canım iyiyim çok şükürBaşım ağrıyordu dün gece uyuyamadım 4 gibi uyuyabildim uykusuzluk var ya bende hamileler uykuya eğilimli olur bende tık yok en fazla 7 saat uyuyabiliyorum
bebegim 20 aylik kizevet canim simdi kasiklarimda az da olsa agrilar.kizimi ayagimda salliyorum kizimda daha cokdu agrilar.sukur simdi fazla deyil [/QU
OYY KÜÇÜKMÜŞ DAHA SENİNKİ KIYAMAM...BENİM SIPAM 3 Ü BİTİRDİ BU BEBEĞİM DOĞUNCA TABİİ RABBİM VERİRSE ARALARI 3 YAŞ 7 AY OLACAK İYİ BİR ZAMANLAMA DİYORUM AMA BAKALIM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN FINDIĞIDA ÖP YERİME....
kizlar sizde ne zaman basladi uykusuzluk.ben dun gece hic uyuyanadimya boyle devam ederse
bebegim 20 aylik kizevet canim simdi kasiklarimda az da olsa agrilar.kizimi ayagimda salliyorum kizimda daha cokdu agrilar.sukur simdi fazla deyil [/QU
OYY KÜÇÜKMÜŞ DAHA SENİNKİ KIYAMAM...BENİM SIPAM 3 Ü BİTİRDİ BU BEBEĞİM DOĞUNCA TABİİ RABBİM VERİRSE ARALARI 3 YAŞ 7 AY OLACAK İYİ BİR ZAMANLAMA DİYORUM AMA BAKALIM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN FINDIĞIDA ÖP YERİME....
tesekkurler canim operimmasallah oglusuna buyukmus ben kizima 3 senede gebe kaldim.bunda erken basladim calismaya.gec olursa diye.ama 2 ayda tutdu.eger kismet olursa benimki 28 aylik olucak
aynen canım yaaa bendede o sorun var pazartesi gidince soracağım.2 de yatıyorum 7 de hortluyorum.eşim bile şokta..ben ilk hamileliğimdede hiç uyumazdım ama...annem sen hep hamile ol normalde tembelsin hamilelikte canlanıyorsun diyor
öğrendiğimden beri....çok zorluyor beni ya yüzüm çöktü kilo verdim ,iştahta sıfır zaten.valla bilmiyorum nasıl yapacağım???
sorunca banada haber verirmisin canım ben sormayı unuttum kontrolüme de çokvar aynı valla 1-2 gibi uyuyyorum en geç 8 de ayaktayım eşimde de diyor sen nasıl hamilesin diye
ben 12 yerime girdim.2 de uyudum 8 kaktim
arkadaslar merhaba kısmet olursa bende mart annesı olucam ıkı aylık hamıleyım bıde onbır aylık bebısım var sıcaklar zorluyo ıstah yok zorla yıyorum ama sukur ılk bebegımde mutfaga gıremıodum sımdı ondan ıyıyım bıraz dusuk tehlıkem var ama rabbım korur ınsallah
bende ilk öğrendiğim günden beri böyleyim canım ya ilk günler nasıl olacak kaygısı iyi mi kalp atışı var mı diye kaygı yapıyordum hadi ondan uyuyamıyordum şimdi o günleri geçirdim çok şükür ama yine devam ediyor uykusuzluğum hayırlısı bakalım düzelir inş
Merhaba kizlaaar . Nasılsiniz .
Benim bulantılar azalıyor . Kasiklarimdaki kasilmalar bile gecti. Dahamda rahatlamaya başladım. Bide su tansiyon düşmese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?