ayyy sen aynı benim gibisin valla.bende hasta olurum doktora götüremezler iğne vuracaklar diye.hadi es kaza gittim doktorun eline yapışırım saniyelik olay için bi sürü anlatırım ben iğneden cok korkarım cocuklugumdan beri acıtmadan yapın bi sürü konusurum :)
cocukken de 6 iğnem vardı babam vururdu.her iğneden yarım saat önce yatar yarım saat boyunca aglardım babam gelir tık vurur giderdi sonra arkasından gülerdim acımadı kii diye
aslında acımıyor biliyorum ama iğneyi kaldırırlar ya havasını almak için onu görünce deli oluyorum.
gecen de kan vardim 2 sefer.
1.sinde kan alan kıza da anlattım durdum aman gözünü seveyim be korkarım yavas yap acıtma tamam mı filan diye.
2.sinde azcık daha alıstım bişey demedim sıktım dişimi.cıss yaptı cıktı
tüp ebekle oldu demek maşallah diyeyim Allahım nazarlardan korusun sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.bence de o zaman sana doğum sancısı filan zevk gelir. amann kac saat sürecekki 3-5 saat gelip gecmiyormu sanki hayatta demi şekerim Allah yardım edermiş.
gerçekten aynıyız şekerimmm doktor maceramıza kadar aynı
aslında ben çok beklemek istemediğim için tüp bebek yaptırdım 26 yasındayım 2 yıllık evliyim.polikistik over var bende tedavileri sırayla ara vermeden yaptırdım valla.çok şükür hamişim inşallah kucağımıza da aldığımız günleri görürüzz...