• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bende bu kadar korkak bir insan olmama rağmen normal doğum istiyorum ama yapabilirmiyim onu da bilmiyorum..bende vajinismus sorunu da var o engelmidir normal doğuma:26::26: normal olması için elimden geleni yapıcam Allah ın izniyle...dediğin gibi o anları yasamak istiyorum 9 ay içimde büyüttüğüm yavrumun benden ayrılısı ve onunla bulusmamız düşünmesi bile heyecanlandırıyor beni:16::16::16:

aynen canım hep korkardım dogumdan ama korkum içinde bebeğimin cıkısından vazgecemem.bir de şöyle düşünüyorum ne kadar zor olabilir ki ??? madem cok zor bir sürü kadın nasıl doguruyor.benim kac tane arkadasım normal dogum yaptı .hemde benden kısa boylu ve cok zayıf olmalarına ragmen.benim onlardan ne eksiim var.valla sıkıcam dişimi cıkarıcam.seninde aklında bulunsun.bol yürüyüş,egzersizler yap ve dogum zamanı gelince herseye bagırma.agrıdan sızıdan sürekli inliyorlar filan valla agzıma yemeni mi olur artık bişey basıcam cok bagırmıycam.bi abla anlattı.doğum korkumu ona anlattım da.ne kadar cok bagırırsan o kadar gücün azalır.doğumda bagırmamaya calıs bütün gücünle ıkın ki hemen cıksın.sen bagırdıkca hem doktorlar zorlanır , hem kendini boşa yorarsın diye.ben öyle düşünüyorum işte
aslında normal dogum istediğine cok da korkak değilsin.kendim içinde böyle düşünüyorum :1:

günaydın kızlar bende şimdi dktordan geldim.salı günü kese boş diyordu boş gebelik olabilir diyordu.bende 2 gündür mide bulantısı ve kusma şikayetim vardı hiçbirşey yiyemiyordum.bugün bebeğimizi gördük kalp atışını da gördük.Allahıma şükürler olsun 3 gündür neler yaşadım Allah kimseye göstermesin.benim yanımda olsunuz desteğinizi esirgemediniz Allah hepinizden razı olsun.darısı başınıza inşallah.bebek tam 6 haftalıkmış 14 ağustosta gel dedi

17 hazirandı.adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı.ama ben hamile olduğumu biliyordum planlayıp yumurtlama günümde yaptım yani :1: moralimi bozmadım adetimden bir gün önce idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm.adetimden 4gün sonra kan testi 296 çıktı ozamanda netleşti. :49: geç döllenme falandır diye düşündüm doktora gitsem belki daha bebeği göremicek kafayı yicem en iyisi kalp atışı tarihlerinde gideyim diye düşündüm. senin hikayen ne canım.doktora gittin mi?

benim tüp bebek tedavisiyle oldu canım.burda hesaplayıcıda döllenme gününden ayarladım günümü.
bende adetin 29.günü test yaptırmıs oldum(transferden sonra gün veriyolar)148 çıktı 2 gün sonrasında 326 çıktı..doktorum da ultrasona 20 gün sonra gel dedi 1haftam kaldı bakalım..
bende bi idrar testi yapıp o çift çizgiyi görmek istiyorum sırf onun için yapıcamm:9::9::9::9:

günaydın kızlar bende şimdi dktordan geldim.salı günü kese boş diyordu boş gebelik olabilir diyordu.bende 2 gündür mide bulantısı ve kusma şikayetim vardı hiçbirşey yiyemiyordum.bugün bebeğimizi gördük kalp atışını da gördük.Allahıma şükürler olsun 3 gündür neler yaşadım Allah kimseye göstermesin.benim yanımda olsunuz desteğinizi esirgemediniz Allah hepinizden razı olsun.darısı başınıza inşallah.bebek tam 6 haftalıkmış 14 ağustosta gel dedi

gözünüz aydın canım.allah yokluğunu göstermesin inş.

benim tüp bebek tedavisiyle oldu canım.burda hesaplayıcıda döllenme gününden ayarladım günümü.
bende adetin 29.günü test yaptırmıs oldum(transferden sonra gün veriyolar)148 çıktı 2 gün sonrasında 326 çıktı..doktorum da ultrasona 20 gün sonra gel dedi 1haftam kaldı bakalım..
bende bi idrar testi yapıp o çift çizgiyi görmek istiyorum sırf onun için yapıcamm:9::9::9::9:

inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın :9: :9: ikiz olma ihtimali var mı peki :1: :1:

Son düzenleme:
tavuk haslanırken biraz sası kokuyor. oyüzden üzerinde biraz et olan inek yada koyun eti.suyunu çorbada kullan pilavda kullan ekmek doğra iç.hem demir,protein vitamin hepsi var içinde

cok saol canım verdiğin bilgi için.ben böyle şeyleri öğrenmeyi istiyorum işte.bende her sabah 1 bardak süt, pekmez,2 yemek kasıgı içiyorum ve ballı yogurt yiyorum.ama bugün yogurt canım istemedi bal yedim. peynirden cok yedim zaten dün.

ayy canım gözün aydın cok sevindim senin adına.maşallah diyeyim.Allah tamamına erdirsin inş.
bişey sorucam kalp atısını gördük yazmıssın ama duyabildiniz mi peki ?
senle tarihlerimiz aynı.bendeki durumlarla kıyaslıyorum da

aynen canım hep korkardım dogumdan ama korkum içinde bebeğimin cıkısından vazgecemem.bir de şöyle düşünüyorum ne kadar zor olabilir ki ??? madem cok zor bir sürü kadın nasıl doguruyor.benim kac tane arkadasım normal dogum yaptı .hemde benden kısa boylu ve cok zayıf olmalarına ragmen.benim onlardan ne eksiim var.valla sıkıcam dişimi cıkarıcam.seninde aklında bulunsun.bol yürüyüş,egzersizler yap ve dogum zamanı gelince herseye bagırma.agrıdan sızıdan sürekli inliyorlar filan valla agzıma yemeni mi olur artık bişey basıcam cok bagırmıycam.bi abla anlattı.doğum korkumu ona anlattım da.ne kadar cok bagırırsan o kadar gücün azalır.doğumda bagırmamaya calıs bütün gücünle ıkın ki hemen cıksın.sen bagırdıkca hem doktorlar zorlanır , hem kendini boşa yorarsın diye.ben öyle düşünüyorum işte
aslında normal dogum istediğine cok da korkak değilsin.kendim içinde böyle düşünüyorum :1:

çok haklısın canım..ben iğneden çok korkan bir insanım ama tedavilerim boyunca o kadar çok iğne kullandım ki göbekten kalçadan hatta simdi bile progestan iğne kullanıyorum 25 iğne..normalde hastalandığımda acile gitmezdim iğne yaptırmamak için.ama simdi ucunda evladım yavrum var iğneler vız geliyo hiç acısını bile hissetmiyorum hissetsem bile umrumda değil...
doğumda aynı sekilde bebeğime kavusmak için onca seyleri çekmişim Allah ın izniyle doğum sancımı da çekerim...hemen hemen aynı dönemlerdeyiz zaten birbirimize destek oluruz arkadasımmm...

selm kızlar geçmişi okuyamadım dün doktora gittik vajinal ultrasonla baktı çok ufak bişiy gördü ama problemli bir gebelikte olabilr dedi çünkü kandeğerim çok düşükk 1002 çıktı...

günaydın canımm..daha önceki yazdıklarını okumustum oturup burda ağlıyordum ya..bugünkü haberinle çok mutlu oldum inan Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım...

çok haklısın canım..ben iğneden çok korkan bir insanım ama tedavilerim boyunca o kadar çok iğne kullandım ki göbekten kalçadan hatta simdi bile progestan iğne kullanıyorum 25 iğne..normalde hastalandığımda acile gitmezdim iğne yaptırmamak için.ama simdi ucunda evladım yavrum var iğneler vız geliyo hiç acısını bile hissetmiyorum hissetsem bile umrumda değil...
doğumda aynı sekilde bebeğime kavusmak için onca seyleri çekmişim Allah ın izniyle doğum sancımı da çekerim...hemen hemen aynı dönemlerdeyiz zaten birbirimize destek oluruz arkadasımmm...

bende öyle düşünüyorum.çoğu arkadaşım sezeryan yaptı aksama kadar hatta ertesi güne kadar sütü gelmeyen oldu.yavrum bebekler boş memeyi çekmekten yoruldular. sırf süt hemen gelsin bebeğim doysun diye bile normal doğum yapmayı düşünüyorum. iki gün sonra ayakta olmak falan sıralamada gerilerde kalıyor

ayy canım gözün aydın cok sevindim senin adına.maşallah diyeyim.Allah tamamına erdirsin inş.
bişey sorucam kalp atısını gördük yazmıssın ama duyabildiniz mi peki ?
senle tarihlerimiz aynı.bendeki durumlarla kıyaslıyorum da
tşk ediyorum canım.kalp atışını gördük dinleyemedik onun için daha çok erkenmiş zaten küçücük ekranda pıt pıt oynuyordu.az kalsın yatırıyordu beni mide bulantısı ve kusmadan dolayı da ben yatmadım sadece ilaç verdi onları kullan dedi.sen zaten haftaiçi gideceksin ya senin ki de görünür dinleyemzsin o yüzden bana 14 ağustosa gün verdi.darısı başına inşallah ama hiç negatif düşünme hep olumlu düşün moralini de bozma.ben neler çektim korkudan allahtan bebeğimiz bizimleymiş

inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın :9: :9: ikiz olma ihtimali var mı peki :1: :1:

amiin canım hepimize nasip etsin Rabbim...2 embriyo konuldu ama bana tekmiş gibi geliyor açıkçası..bir de sunu paylasayım..
transferim olduktan sonra gece hastanede kaldım.o gece rüyamda ikiz hamileydim ve doğuma gidiyorum erken doğummus.doğumdan sonra bebeğimin biri ölmüş biri yasıyordu.ben hep buna yordum biliyomusun...sonucum çıkana kadar da bu rüyamı kimseyle paylasmadım...
ama ikiz olmasını da çok çok çok isterim yıllardır en büyük hayallerimden biri:16::16::16:

günaydın canımm..daha önceki yazdıklarını okumustum oturup burda ağlıyordum ya..bugünkü haberinle çok mutlu oldum inan Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım...

amin canım tşk ediyorum herşey için darısı sizin de başınıza inşallah

ayyy sen aynı benim gibisin valla.bende hasta olurum doktora götüremezler iğne vuracaklar diye.hadi es kaza gittim doktorun eline yapışırım saniyelik olay için bi sürü anlatırım ben iğneden cok korkarım cocuklugumdan beri acıtmadan yapın bi sürü konusurum :)
cocukken de 6 iğnem vardı babam vururdu.her iğneden yarım saat önce yatar yarım saat boyunca aglardım babam gelir tık vurur giderdi sonra arkasından gülerdim acımadı kii diye :1:
aslında acımıyor biliyorum ama iğneyi kaldırırlar ya havasını almak için onu görünce deli oluyorum.
gecen de kan vardim 2 sefer.
1.sinde kan alan kıza da anlattım durdum aman gözünü seveyim be korkarım yavas yap acıtma tamam mı filan diye.
2.sinde azcık daha alıstım bişey demedim sıktım dişimi.cıss yaptı cıktı :1:
tüp ebekle oldu demek maşallah diyeyim Allahım nazarlardan korusun sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.bence de o zaman sana doğum sancısı filan zevk gelir. :1: amann kac saat sürecekki 3-5 saat gelip gecmiyormu sanki hayatta demi şekerim Allah yardım edermiş.

selm kızlar geçmişi okuyamadım dün doktora gittik vajinal ultrasonla baktı çok ufak bişiy gördü ama problemli bir gebelikte olabilr dedi çünkü kandeğerim çok düşükk 1002 çıktı...

canım geç döllenmiş olabilir beni de öyle korkuttular ama ne oldu bebeği de gördük kalbinin attığını da gördük sakın takma kafana olumlu düşün herşey yoluna girecek merak etme korkma sakın

amiin canım hepimize nasip etsin Rabbim...2 embriyo konuldu ama bana tekmiş gibi geliyor açıkçası..bir de sunu paylasayım..
transferim olduktan sonra gece hastanede kaldım.o gece rüyamda ikiz hamileydim ve doğuma gidiyorum erken doğummus.doğumdan sonra bebeğimin biri ölmüş biri yasıyordu.ben hep buna yordum biliyomusun...sonucum çıkana kadar da bu rüyamı kimseyle paylasmadım...
ama ikiz olmasını da çok çok çok isterim yıllardır en büyük hayallerimden biri:16::16::16:

rüyaları iyiye yorumlamak lazım.rüyalar tersine cıkarmıs.inş. ikiz olur ikiside yaşarr

Ben hala yatiyorum kalkamiyorum. Kalkarsam kanama olcakmis gibi hissediyorum. Dun bir iki damla pembe akinti geldi yine. Bir de dus yapip ciktigim anda sitmalaniyorum.. Bugun bulantim kesildi yine. Kesilince korkuyorum:( 9. Haftada belirti azalirmi

Back