- 7 Aralık 2011
- 1.557
- 123
- 363
bende bu kadar korkak bir insan olmama rağmen normal doğum istiyorum ama yapabilirmiyim onu da bilmiyorum..bende vajinismus sorunu da var o engelmidir normal doğuma:26::26: normal olması için elimden geleni yapıcam Allah ın izniyle...dediğin gibi o anları yasamak istiyorum 9 ay içimde büyüttüğüm yavrumun benden ayrılısı ve onunla bulusmamız düşünmesi bile heyecanlandırıyor beni
aynen canım hep korkardım dogumdan ama korkum içinde bebeğimin cıkısından vazgecemem.bir de şöyle düşünüyorum ne kadar zor olabilir ki ??? madem cok zor bir sürü kadın nasıl doguruyor.benim kac tane arkadasım normal dogum yaptı .hemde benden kısa boylu ve cok zayıf olmalarına ragmen.benim onlardan ne eksiim var.valla sıkıcam dişimi cıkarıcam.seninde aklında bulunsun.bol yürüyüş,egzersizler yap ve dogum zamanı gelince herseye bagırma.agrıdan sızıdan sürekli inliyorlar filan valla agzıma yemeni mi olur artık bişey basıcam cok bagırmıycam.bi abla anlattı.doğum korkumu ona anlattım da.ne kadar cok bagırırsan o kadar gücün azalır.doğumda bagırmamaya calıs bütün gücünle ıkın ki hemen cıksın.sen bagırdıkca hem doktorlar zorlanır , hem kendini boşa yorarsın diye.ben öyle düşünüyorum işte
aslında normal dogum istediğine cok da korkak değilsin.kendim içinde böyle düşünüyorum