2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

gerçekten aynıyız şekerimmm doktor maceramıza kadar aynı
aslında ben çok beklemek istemediğim için tüp bebek yaptırdım 26 yasındayım 2 yıllık evliyim.polikistik over var bende tedavileri sırayla ara vermeden yaptırdım valla.çok şükür hamişim inşallah kucağımıza da aldığımız günleri görürüzz...

kurban olduğum Allah'ım gönlüne göre versin canım.cok heyecanlı peki ikiz olup olmadığı ne zaman belli olacak? benim bir arkadasım tüp bebekle ikizleri oldu sonra hiç korunmadılar 4ay sonra kendiliğinden hamile kaldı bir çocuğu daha oldu :) Allah ol deyince oluyor. 1 ken 2 oluyor 2 derken 3 oluyor.

anladım canım.yok ben hafta içi gitmiycem.2 hafta sonra gel dedi.8 haftalık olunca galiba.yok valla cok rahatım hiç takmıyorum bliyorum o yasıyor.hata ben onu aman da benim tosunum büyüyormuymus ordaa kurban olurum sana diye seviyorum.bi de kız olursa tosun kızım olur artık.

Ben hala yatiyorum kalkamiyorum. Kalkarsam kanama olcakmis gibi hissediyorum. Dun bir iki damla pembe akinti geldi yine. Bir de dus yapip ciktigim anda sitmalaniyorum.. Bugun bulantim kesildi yine. Kesilince korkuyorum 9. Haftada belirti azalirmi

canım doktorunun bilgisi var mıydı.bi sitede okudum herangi bi kanamada hemen doktorunuza basvurun yazıyordu.bilgin olsun

hehe valla öyle.peki burcun ne senin ? ben 16 subat dogumluyum.kova burcum.bebişimde kova olsun diye cok istedim ama aksi gibi mayısta hemde yumurtlama zamanlarımda ev tasıdık.1 hafta hiç ilişki olmadı.
nasip bu ayaymıs demekki.bu ayda süper oldu.yarın 1. evlilik yıldönümümüz.süper hediye oldu hem eşime hem bana.eşim daha bilmiyor yarın söyliycem.1 haftadır sakla sakla yoruldum valla.şükür bugün son gün.
ne güzel canım maallah Allah size beğışlasın yawrunuzu.rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin inş.

ultrasona gittiğimde anlasılır canım..ayyy ne güzel yaa Allah büyük işte...

selm kızlar geçmişi okuyamadım dün doktora gittik vajinal ultrasonla baktı çok ufak bişiy gördü ama problemli bir gebelikte olabilr dedi çünkü kandeğerim çok düşükk 1002 çıktı...

kötü düşünme daha çok küçük

hayırlısı olsun canım,iyi düşün iyi olsun.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını

Ben hala yatiyorum kalkamiyorum. Kalkarsam kanama olcakmis gibi hissediyorum. Dun bir iki damla pembe akinti geldi yine. Bir de dus yapip ciktigim anda sitmalaniyorum.. Bugun bulantim kesildi yine. Kesilince korkuyorum 9. Haftada belirti azalirmi

benimde mide bulantılarım kesildi canım.bende 9. hafta içerisindeyim
seninle aynıyız galiba

ikizler burcuyum ben 19 haziran..
eşinden saklayan hikayeler uyduran sendin heee okumustum da kim olduğunu unutmusum baakk sennn iyi dayandın sen varya seennn...yarın büyük sürpriz bekliyor kocişi desene

slm cnm Rabbim sağsalim bebeişlernizi kucaklarınıza almayı nasip etsin inş o mükemmel kokuyu sağlıkla içinize çekin bende 2011 şubat annesiyim ve ikinci bebeişi düşünüyorum inş bakalım ne zman Rabbim nasip ederse ozaman gelsin :)
yazını okuyunca söylemek istedim doğum konusunda bende zorunlu sezeyan oldum ve normal doğumu çok isteyen biriydim süt konusunda da hep normal doğunca hemen gelir sezeryanda gelmez die düşünüyodum ama Allaha çok şükür sütüm hemen geldi meleğimi hemen emzirdim Rabbime hamdolsun halada emiyo:))18 aylık olucaz 10 gün sonra:)diyeceğim oki yeterki bebişlerinizde sizde sağlıkla kavuşun birbirinize doğum konusunu kafaya hiçç takmayın Allah yardımcınız olsun bi avazda kurtulun inş

deneyimlerini bizimle paylaşman çok güzel teşekkür ederiz

paylaştığın için teşekkür ederim.haklısın aslında daha doğuma gelene kadar önümüzde nasıl bir macera bizi bekliyor.İyi dileklerin için teşekkürler

ikizler burcuyum ben 19 haziran..
eşinden saklayan hikayeler uyduran sendin heee okumustum da kim olduğunu unutmusum baakk sennn iyi dayandın sen varya seennn...yarın büyük sürpriz bekliyor kocişi desene

ikizlerin özellikleri bilmiyorum

evet o benim.yazık adamcagızla dün sahurda oturduk kistleri inceledik.seninki şundan mı bundan mı diye baya okuduk.kistler hakıında da bilgi sahibiyim artık.çatlatma iğneerini filan arastırdık.hormon tedavisi nasıl yapılıyor onlara baktık.garibim üsüldü ama belli etmedi.ama arada da lafını vuruyor benim istediğimde yapsaydık şimdi bebek seviyor olacaktık,bütün bunlar senin istememenin yüzünden büyük suc senin diyor.o öyle söylerken şükrediyorum Allaha şükürler olsun ki hasta filan değilim hasta olsaydım demekki dilinden kurtulamıycakmısım.ha istediği zamanlar da evlendiğimizin 2. 3. ayı. daha evliliğe alısmamısım hemen bebek mi yapılır.hep diyordum 1 yıl bi doksun bakarız diye şükürler olsun tam 1. yılımızda sürpriz oldu.
ha bir de ben bu ay hiç beklemiyorum.daha önce de anlatmıstım ama idrar yolu enfeksiyonu için doktora gittim bebek istediğimi de söyledim onun için alttan muayene etti kistin var sagda da görünen yumurtan var.adetin cok yakın görünüyor adetinin 3. günü gel hormonlarına bakalım demişti.ayın 11 inde gitmiştim.o yumurta olarak gördüğü bebişin kesesiymiş ama anlamadı akıllım yumurta zannetti.adet yakın dediği için de adet bekliyordum ben bana da sürpriz oldu aslında.

Sana çok dedim değilmi gereksiz üzülme diye ama yok illa üzüleceksin o öküz doktor utandımı pislik.....ona sen öğretseydin keşke yolk sacı olan gebelik asla boş gebelik olmaz diye..yuh ya ben biliyorum o bilmiyor.çok sevindim canım gözün aydın.....

Belki biz az cekicez belki bazen de birden yeniden basliyabiliomus. :) kontrolun ne zaman? Kac gunde 1 gidiosun cnm?

Her kanamada haber vermiyorum doktorumda bende alistik. 5. Haftada 3 kez. 6. Haftada 2 kez. 8. Haftada 1 kez kanadim cnm..

deneyimlerini bizimle paylaşman çok güzel teşekkür ederiz

paylaştığın için teşekkür ederim.haklısın aslında daha doğuma gelene kadar önümüzde nasıl bir macera bizi bekliyor.İyi dileklerin için teşekkürler

rica ederim 9 ay boyunca hep bi endişeyle hamişliği geçirmiş biri olarak rahat olmanızı ve doya doya hamişliği yaşamanızı nacizane tavsiye ederim:)çok güzel bi dönem gerçekten hep bi endişe var ama sonu mükemmel bi duygu Allaha emanet olun yavrularınızla size bol sohbetler:)

ben yemeğe gidiyorum cok acıktım.birazdan gelirim

sürmeliii naber canım ya nasıl gidiyo hamişlikkkkkk
diloş nasıl ? bizim topik bom boş yaneyse cnm aeolun

günaydın kızlar...
ilk defa bugün iğrenç bi bulantım var midemi söküp atasım gelio
birde işyerinde olunca baya bi zor oluyo yaa

kimsecikler yok ama gelince cvplarsınız umarım.
Hamilelik haftamı hesaplattırıyorum 6+1 cıkıyor ama alttaki haftamda 7 yazıyor anlamadım ben şimdi kac haftalıgım.

6+1 olduğun an 6.haftan bitmiş 7 den gün alıyorsun demektir.:))7 haftalıksın yani....

günaydın herkese bizde sonunda pıt pıtlarımızı duyduk hatta gördük Bulantılarda azaldı çok şükür yemek yiyebiliyorum artık

hadi gözün aydın hayırlı olsun..

hamile gibi hissetme bu güzelde bisiklet senin için artık çok riskli....yürü gez eğlen ama bisiklet olmaz.....

allah gönlüne göre versin.benim oğlum var ve ilk 4 ayı midem bulandı.bakma o tahminlere her hamilelik çok farklı.

annişkolar güzel haberle geldim size Bu nasıl tarifsiz bir mutluluk bebeğimin kalbi atıyor allahıma binlerce kez şükürler olsun çok duygulandım allah herkese bu duyguları yaşatsın:

oh maşallah gözün aydın canısım...

gunaydin kizlar nasilsiniz?
Ben bugün batmalardan uyuyamadim birde bende simdi alt tarafim nerdeyse cikacakmis gibi agriyor sizce normalmi bunlar?

doktoruna mutlaka danış gidince.plesentan aşağıya yerleşmiş olabilir.ağır kaldırma yorulma uzanma.bol su iç.değilse rahim genişlediği içindir....korkulacak bişey değil hamileliğin cilveleri...

vajinusmus engel değil canım normal doğurmana.ama sıkıntılı bir rahatsızlık allah yardım etsin..

normal doğum yapan biri olarak oldukça zor ve sancılı.ölüyorum sanıyorsunuz ve o anda bağırmamak gibi bir lüksünüz olmuyor.çatala aldıklarında bağırmak yerine ıkınmak doğumu kolaylaştırır ama sancı çekerken bağırmayan tek anne adayı görmedim.8 cm açıklığa kadar ölüp dirildim.yeter diye yalvardım 18 saat sancının gözyaşının ardından yavrumu kucağıma aldım.çatala çıkana kadar zor gerisi zaten 5 dk da bitiyor....
canısım kalp atışını dinlemekle görmek aynı şey kafanı yorma.ben hiçbir gebeliğimde dinlemedim dinlemekye istemedim.perşembe gittiğimde dinleteyimmi dedi yok hayır sorun yoksa istemiyorum dedim.takma kafana.bazen doktorum açıyor bak diyor gümbür gümbür.dinletmezsede ki bazı doktorlar dinletme taraftarı değil sakın sorunmu var deme.olabiliyor...

ben hala yatiyorum kalkamiyorum. Kalkarsam kanama olcakmis gibi hissediyorum. Dun bir iki damla pembe akinti geldi yine. Bir de dus yapip ciktigim anda sitmalaniyorum.. Bugun bulantim kesildi yine. Kesilince korkuyorum 9. Haftada belirti azalirmi

kırmızı kan gelene kadar korkma pembe sıkıntı olmaz su iç bol bol ve evet belirtiler azalabilir benimde azaldı haftam seninkinden küçük olduğu halde.....
günaydın.. Bomba gibi zımba gibi bitek hamile gibi değil
aynı bennnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…