• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hatta dün bisiklet bile sürdüm.göğüslerimin büyümesi dışında bir belirtimde yok ne mide bulantısı ne aşerme.acaba ben gerçekten hamilemiyiym diye şüpheye düşüyorum :) Şu kalp seslerini hayırlısıyla duysaydım.. inşallah haftaiçi gidicem doktora.Kurban olduğum Allah'ım hepimize nasip eder yavrularımızın pıt pıtlarını duymayı :49:

canım bırde herkesde olmuyor bulantı kımısınde hiç olmuyor ıns sendede olmaz bizim yasadıklarımız zor:(( gerçi 6.haftada baslıyor bulantılar sende 6.haftadasın sanırım ıns olmaz

canım sana tebrik mesajı attım bana attığın mesajın ertesi günü ama mesaj kutun hala daha dolu ulaşmıyor haberin olsun,öptüm...

gunaydin kizlar nasilsiniz?
ben bugün batmalardan uyuyamadim birde bende simdi alt tarafim nerdeyse cikacakmis gibi agriyor sizce normalmi bunlar?

canım aynen bende de hiç bulantı filan yok ama karnım acayip şişti.sürekli yemekten ve sürekli olarak su içmekten galiba.sende de var mı şişkinlik ? ilk kontrole gitmişsindir heralde.keseyi filan gördün mü?
bir de cinsiyet olarak hissin var mı?
ilk bastan beri ben erkek hissediyorum.ve erkek belirtilerinde de yazıyordu.ilk aylarda mide bulantısı olmazmış.

olmazmı tatlım. sadece sabahları normal boyunda karnım aksama doğru şişiyor şişiyor,aksam yemeğinden sonra nefes alamayacağım hale geliyor. doktora gitmedim şimdi gitsem kalp atışını beklemekten ölecem.eniyisi kalp atışında gitmek diye düşündüm.haftaiçi gidecem doktora.bilmiyorum bende hayallere daldığımda hep oğlum olmuşta onunla konusuyorum gibi geliyor :))) hayırlısı önce kalp atışı sonra testlerin sonucunun güzel çıkması.sağlıklı bir bebek cinsiyet işin esprisi:) :40: :41: :49:

annişkolar güzel haberle geldim size:21::21::21: bu nasıl tarifsiz bir mutluluk bebeğimin kalbi atıyor allahıma binlerce kez şükürler olsun çok duygulandım allah herkese bu duyguları yaşatsın:49::49::49:::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok mutlu oldum canım darısı tüm hamişlere... :49::49::49:

canım bırde herkesde olmuyor bulantı kımısınde hiç olmuyor ıns sendede olmaz bizim yasadıklarımız zor:(( gerçi 6.haftada baslıyor bulantılar sende 6.haftadasın sanırım ıns olmaz

yarın 6 bitiyor inşallah olmaz.normal hayatımda ben Allah günah yazmasın yemeklerden tiksinirim her yemeği yiyemem koyun etini kokusundan hayatta yiyemem.dün kemik kaynattım suyunu kaşık kaşık içtim. ay sşimdi düşündümde ne iğrencim ben yaa

annişkolar güzel haberle geldim size:21::21::21: bu nasıl tarifsiz bir mutluluk bebeğimin kalbi atıyor allahıma binlerce kez şükürler olsun çok duygulandım allah herkese bu duyguları yaşatsın:49::49::49:::nazar::nazar::nazar::nazar:

gözün aydın canım ne mutlu sana.aminnnn darısı duymayanlara olsun

canım sana tebrik mesajı attım bana attığın mesajın ertesi günü ama mesaj kutun hala daha dolu ulaşmıyor haberin olsun,öptüm...

bana mı canım ? kontrol ettim hemen temizliğimi yaptım ne cok mesaj olmus :1:

azcık destek ol abla yaa zr diyosun gözümü korkutuyosun ama ben sezeryana dayanamam sezeryan asla istemiyorum.son hadde kadar bende zorlarım Rabbim inş. normal dogumu nasip eder.o acıyı ceke ceke dogurmak bebişin benden cıktıgını hissetmek istiyorum.canımdan can cıkınca daha can gibi hissederim heralde.sezerynde uyuyosun uyanıyosun hop bebk yanında.o kadar kolayı da sevmiyorum galiba.her güzelliğin zorllugu var katlanıcam artık.bebeğim sağlıklı olsun da

bende bu kadar korkak bir insan olmama rağmen normal doğum istiyorum ama yapabilirmiyim onu da bilmiyorum..bende vajinismus sorunu da var o engelmidir normal doğuma:26::26: normal olması için elimden geleni yapıcam Allah ın izniyle...dediğin gibi o anları yasamak istiyorum 9 ay içimde büyüttüğüm yavrumun benden ayrılısı ve onunla bulusmamız düşünmesi bile heyecanlandırıyor beni:16::16::16:

gözünaydın canım :)

ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hatta dün bisiklet bile sürdüm.göğüslerimin büyümesi dışında bir belirtimde yok ne mide bulantısı ne aşerme.acaba ben gerçekten hamilemiyiym diye şüpheye düşüyorum :) Şu kalp seslerini hayırlısıyla duysaydım.. inşallah haftaiçi gidicem doktora.Kurban olduğum Allah'ım hepimize nasip eder yavrularımızın pıt pıtlarını duymayı :49:

yaa ben sadece bende bu his vardır sanıyodumm:9::9::9:
kasık ağrılarım dısında hiçbir belirtim yok aynen.arada sabahları mide yanması oluyor sadece o kadar...benim de ultrason günüm 6 ağustos heyecanla bekliyorum:18::18::18:

yarın 6 bitiyor inşallah olmaz.normal hayatımda ben Allah günah yazmasın yemeklerden tiksinirim her yemeği yiyemem koyun etini kokusundan hayatta yiyemem.dün kemik kaynattım suyunu kaşık kaşık içtim. ay sşimdi düşündümde ne iğrencim ben yaa

bu benim neden aklıma gelmedi yaaaa.bende alıp yapıp içicem ne kadar faydalı biliyorsun değil miii.büyükbaş hayvanın kemiği mi tavuk kemiği mi ?
aklıma gelgi.zamanında bizim minnak bir kedimiz vardı yawruyken sokaktan bulduk.babam hergün ona tavuk kemiği alır gelir bi güzel ezer öyle yedirirdi.kedi bir büyüdü etli butlu normal kedilerin 2 katıyı.görenler hep sorardı siz buna ne yediriyorsunuz diye.bi de köpek gibi saldırgandı :1:

yaa ben sadece bende bu his vardır sanıyodumm:9::9::9:
kasık ağrılarım dısında hiçbir belirtim yok aynen.arada sabahları mide yanması oluyor sadece o kadar...benim de ultrason günüm 6 ağustos heyecanla bekliyorum:18::18::18:

aynı gün :49: kalmısız seninle :42: :43: canım sat neydi.heyecanlandım :)

gözün ayydın canımm...Allah hepimize yaşatsın bu duyguları yaa....Rabbim sağlıkla kucaklarımıza da almayı nasip etsin inşallah...:nazar::nazar::nazar:

hangi hastaneye gidiyosun cnm,memnun musun?

ümraniye de hospitaliuma gidiyordum,2 kez gittim hiç memnun kalmadım,eşimin arkadaşının tavsiyesiyle üsküdarda mihrimah sultan tıp merkezinde zeynep hanım var ona gidiyorum çok memnunum :) sen hangisine gittin?

bu benim neden aklıma gelmedi yaaaa.bende alıp yapıp içicem ne kadar faydalı biliyorsun değil miii.büyükbaş hayvanın kemiği mi tavuk kemiği mi ?
aklıma gelgi.zamanında bizim minnak bir kedimiz vardı yawruyken sokaktan bulduk.babam hergün ona tavuk kemiği alır gelir bi güzel ezer öyle yedirirdi.kedi bir büyüdü etli butlu normal kedilerin 2 katıyı.görenler hep sorardı siz buna ne yediriyorsunuz diye.bi de köpek gibi saldırgandı :1:

tavuk haslanırken biraz sası kokuyor. oyüzden üzerinde biraz et olan inek yada koyun eti.suyunu çorbada kullan pilavda kullan ekmek doğra iç.hem demir,protein vitamin hepsi var içinde

18 haziran canım senin???

17 hazirandı.adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı.ama ben hamile olduğumu biliyordum planlayıp yumurtlama günümde yaptım yani :1: moralimi bozmadım adetimden bir gün önce idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm.adetimden 4gün sonra kan testi 296 çıktı ozamanda netleşti. :49: geç döllenme falandır diye düşündüm doktora gitsem belki daha bebeği göremicek kafayı yicem en iyisi kalp atışı tarihlerinde gideyim diye düşündüm. senin hikayen ne canım.doktora gittin mi?

Back