• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaslar ben ikili test ücretini soracaktım gittiği hastaneye soranlar, bilenler paylasabilir mi

ben yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ama az önce sordum gittiğim hastaneye..196 sgk ile 143

hiç bi sağlık güvencen yoksamı 196 gülüm sıtandartmı bunların fiyatları?:53:

benim bir oğlum var aksine bende erkek bebeklerde uyumam aslaa.halk arasında denir ya kız yatırır erkek kaldırır.kızda hareketler ağırlaşır erkekte dinç olursun..herkesinki farkılı olur canım bence bu bünyeyle alakalı....kız anneleri siz ne diyorsunuz??

canim benim hamileliklerim her turlu tezi curuten cinsten:1:ilkiyle ikincisi oyle farkliydi ki, ikisi de kiz halbuki, ilkinde ilk uc ay yatak dosek yatmistim, 9 ay kusmustum ne zordu, ikincisinde ise kendime hatirlatiyodum bak ben hamileyim biraz yavasliim diye:9: doguma kadar hic yorgunluk hissetmedim, ne biliim niye hepsi farkli oluyo, bu da bambaska, aman saglikli hayirli evlatlar olsunlar da insallah, ama boyle kizda ve erkekte ciddi fark hissedenlere de ne mutlu, anlarlar hemen ne geliyo diye:34:

saol canım sende olmasan ben ne yapardım bilmiyorum böyle acemi telaşlı anne olarak :9: :9:

kızlar sohbetiniz bol olsun biz bebişimle kuran okumaya gidiyoruz kendinize iyi bakın sonra görüşürüz :16: :54:

masallah canim, Allah kabul etsin

özayus valla bilemedim canım bir kendimi hissedemiyorum zaten....sizde beni tahmin edin:19::19::19:

Merhaba divinity benim SAT ımda 12 haziran
20 temmuzda dr gittim sadece kese göründü ama bebek gözükmedi..
2 hafta sonra gelmemi söyledi ve bana 4+4 dedi ama benim hesaplamamda 5+3 gibi çıkıyor.Anlam veremedim açıkçası..
Ama ben yarın eski dr uma gidicem İnşallah yarın bebeği görebilirimm :emir_bebek:

ben başka dr gitmiycem ultrasonda herşey çok net görünüyordu zaten
acaba oruçla ilgisi varmı büyümemesinin...
sen görürsün inşallah bebeğini cnm haber ver senden güzel haber bekliycem bende umutlanırım o zaman

ben başka dr gitmiycem ultrasonda herşey çok net görünüyordu zaten
acaba oruçla ilgisi varmı büyümemesinin...
sen görürsün inşallah bebeğini cnm haber ver senden güzel haber bekliycem bende umutlanırım o zaman

Bence bebeğini düşünmelisin havalar çok sıcak ve günler çok uzun hamilelikte sakıncalı olabilir.
Sağol temennin için umarım allah hepimizin gönlüne göre verir...

banada 11 v3 13 haftada dedi ben 11de gitcektim ama 196yı duyunca dondum kaldım:43:

bende duymuştum pahalı olduğunu ve bildiğim kadarıyla ssk da da yapılmıyor yokmudur bunun bir orta yolu acaba?? kendi gittiğim hastaneyi aradım fiyat evrmiyolarmış prosudur gereği, eski gittiğim hastaneyi aradım onlarda vermiyolarmış. hayret bişey ya neyi gizliyolarsa salaklar:47::47:

bnm ilk gebeliğimde 6 yada 7 haftalık hamileydim sağ kasığımda seğirme vardı ve zaten o günde dr randevum vardı baktı ve şöyle dedi kesende kasılmalar var ve kesendeki kasılmanın sebebi kan birikmesi demişti ve bu kasılmalar yuvarlak olan kesenin şeklinide bozmuştu 1 hafta ihtiyaç harici hiç kalkmaman gerek dedi haftaya tekrar bakıcam neyse 1 hafta geçti işin ilginç tarafı hiç kanamam olmadı ve tekrar gittiğimde gebeliğime son verildi şimdi bende hafif kasık ağrısı ve seğirme olduğunda korkum 2ye katlanıyor yani her vücutta farklı tepkiler olabilir:26:

canım benim de 2 gün seyirme oldu bi daha olmadı..korktum yazını okuyunca neden bir daha olmadı acaba??:18:

listeyi güncelledim.. en sonda isimleri yazılı olan arkadaşlar bilgilerinizi tekrar yollayın.. sayfaları karıştırdım bulamadımmm

Back