2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam kızlar bende kısmetse martta anne olacagım ınsallah.sıze bır sorum olacak mıdesı cok bulanan hamılelerın kızımı olurmus.bılgınız varmı.ben dort haftalık hamıleyım bulantılarım cok.herkes kızın olur dıyor sız ne dersınız bu konuya

kızlar bu tarz açıklamalrı bende çok okudumda bebişlerimizi neden riske atalım ki onlar daha minicik sanki yandan geçsek ne olucak bi yerimiz eksilmez ya radyasyon sonuçta geçmeyin yinede ne olur ne olmaz... ben doktoruma sordum geçme dedi alışveriş merkezlerindekiler vs. hatta iş yerimin her sabah girişinde var onda ile geçmiyorum.

varsayalım ki çok küçük bi zararı var ben her gün geçe geçe o zararı maksimuma çıkaracağım o yüzden dikkat etmekte fayda var.

bebekler değerliiii

sürmelim hoş geldin iyileştin sanırım katılıyorsun bugün sohbete bebişin nasıl
bu arada benim bebişiminde kalbi atıyor artık pıt pıt düzeltebilir misin listede

kızlar banada bakarmısınız takvımlere son adet tarıhım 26 hazıran.dogum tarıhım 23 09 1976

bi nazlılık var canım kızda cadılıkmı yapıyo acaba
kız çocuklarını çok severim
bugün 6 yaşına daha yeni girecek kız yeğenim var teyze inşallah kız olur diyor
erkek olursa seni üzer diyo o da tam bi cadı bilmediği şey yok
bakalım hayırlısı hafta sonu tekrar gidicez doktor cumartesi hiç görememişti bunada şükürler olsun :26:

selam arkadaşlar,

Benim karnımda şişlik var sürekli son haddinde şiş duruyo sanki 3 aylık gibiyim..
Bir de kabızlık ve sindirim sorunum çok fazla ,sanırım kullanıdğım elevit ilaçta kabızlık yapıyo ..
bu konuda fikri olan varmı?

ZATEN HAMİLELİKTE kabızlık gayet normal. bol su iç. en kolayı ise yulaf ezmesi ye sabha ya da öğlen. koşa koşa gideceksin tuvalete.. şişlik bende de var.

bende kullanıyorum öyle bir şey olmadı ama bence eleviti akşamları al sabahlarıda 1*2 adet kuru kayısı ye belki biraz rahatlatır...

Hiç öyle bir şey yok kuzum .benim kızım var hamileyken hiç bulanmadı midem.

kızlar acilllllllll yardım.bilen yardım etsin.sonucum cıkmış

Test Adı Parametre Adı Sonuç Birimi Referans Aralığı
Beta - HCG 12661 mIU/ml 0 5 Beta - HCG mIU/ml 0.2-1haf 5 50
Beta - HCG mIU/ml 1-2 haf 5 500
Beta - HCG mIU/ml 2-3 haf 100 5000
Beta - HCG mIU/ml 3-4 haf 500 10000
Beta - HCG mIU/ml 4-5 haf 1000 50000
Beta - HCG mIU/ml 5-6 haf 10000 100000
Beta - HCG mIU/ml 6-7 haf 15000 200000
TIPDATA

sonuc 12661 mi şimdi oysa ne demek oluyor ?

seni değerin 5-6 hafta arasındaki değer. yani olması gerektiği gibi çıkmış . bence gayet normal bir değer..

kızlar yaa çin takvimini yanlş bakıomşm ben megerr:44::44::44:

şu bilgiyi okuyun bakk

Çin takvimine göre yaş şu şekilde hesaplanır. Bitirdiğiniz değil gün aldığınız yaş, çin takvimine göre sizin yaşınızdır. Mesela 1983 mart doğumlusunuz diyelim. 2012 ocak ayında 28 yaşınız bitmiş, 29dan gün almış olursunuz. Bu da çin takvimine göre 29 yaşındasınız demektir. Aynı doğum tarihinde olan birisi 2012 nisan ayında 30 yaşında olur. 29 yaş bitmiş 30dan gün almış demektir. Bu da çin takvimine göre yaşınız 30 demektir. Veya en kolay yöntem normal yaşınıza 1 ekleyin bu sizin çin takvimine göre yaşınızı gösterir. (Avrupai usülde yaş hesaplamayanların +1 yapmasına gerek yoktur. Zaten avrupai usülde gün almış olduğunuz yaş değil, yıl olarak bitirdiğiniz yaş gerçek yaşınızdır. Çin takviminde ise yıl olarak bitirdiğiniz yaş değil, gün almış olduğunuz yaş gerçek yaşınızdır.

buna gore çinde de rusta da kız çıkıo saglıklı olsn da en onemlisi o gerçi insan da mrk edıo işte...

şimdi kesinleşti yani öyle mi canım kesin hamişim demi ?

evet kesinlikle hamilesin:)) tebrik ederim. ben daha kan testi bile yptırmadım . salık ocağına güvenemedim. hastaneye gidicem orda nasılsa herşeye bakılcak. gerek yok kan verip durmaya. perşembe gidicem. sen de haftaya falan gidip bebeişini görebilirsin hatta kalp atışını:)))) hemşire bana ağustosun ilk haftası git doktora dedi ama sabredemiycem ya bazı değerlerim düşükse diye bu hata randevu aldım gidicem bakalım...

oh bee içimi rahatlattın canım beni Allah razı olsun.cokk tesekkür ederim.çağırırsa doktorum tabi.kadın benle ilgilenmiyor sanki ya basından savar gibi iş yapıyor.diğerleri gelsin bir de onlara bakıcam.senin de hakkında hayırlısı olsun inş. bu kadar oldu ya gerisi gelir Allahın izniyle.şükürler olsun rabbime cok bekletmedi aratmadı hastane hastane gezdirmedi.
şimdi benim yemek yapmam lazım hiç canım da istemiyor ne yapacaksam of ya.uyumak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…