kızlar yorumlar için teşekkürler.Doktorumun olduğu hastaneye gittim acile doktorum yoktu ama başkasına göründüm ultrasonda baktı keseyi gördü 6 gün önce 7.7 mm ydi bugün 18.8 mm olmuş ve 6 gün önce 4 haftalık diyolardı şimdi 5 hafta 5 günlük dedi ama bebek görünmedi.Doktorum perşembe ya da cuma çağırmıştı bugünkü doktor daha bebek görülmez muhtemelen kalbi de duyamazsınız perşembe ama belli olmaz dedi.Düşük tehlikem varmış akıntı olduğu için uzanıcam sürekli.Hafif karın ağrım var ama bulantım da var.Bulantı varsa bebek sağlıklı diye biliyorum ama kafam karışık.Progestan verdi ona başlıycam.Çok korkuyorum sürekli kontrol ediyorum tuvalete gidip.Bu düşük olcağı zaman açık renk kan geliyor ya o yarım damla filan çok çok az gelmez dimi baya gelir ? peçeteye çok az 5 mm filan pembelik geldi ama çamaşırım da pembe o yüzden çözemedim
cnm bende de aynı problem vardı 5+3 de az hatta yuvarlak(ki ben kese sanmıştım) kan şeklinde akıntım gelmişti.acil doktora gittim,düşük tehlikesi var dedi ve progestan verdi.ilacı düzenli kullandım ve yerimden ihtiyaç harici kalkmadım.tuvalette 3 gün boyunca pedimde kahverengi hatta kahve gibi akıntı gördüm.doktorum kahverengiden korkma kırmızı gelirse endişelen dedi.ben 5.günün sonunda sancım var diye tekrar acile gittim,rahimdeki kanama bölgesi temizlenmişti ve biz o gün meleğimin kalp atışlarını duyduk.şu an 8+2deyiz çok şükür ve herşey yolunda.rutin 1 aylık kontollere başladık.ve hala sancım var.doktorum rahim büyümesindendir dedi.sana tavsiyem ilacını düzenli kullan,ihtiyaç harici yerinden kalkma ve sürekli bebeğinle konuş,beni bırakma seni çok seviyorum de..ben duyduklarına inanıyorum..birde ben sabah akşam ayetel kürsiyi okuyorum kuzuma..