Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şöylede bir açıklama var:
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan Yaralı, kadınlar için son derece fizyolojik bir süreç olan gebelikle ilgili toplumda yer etmiş bir çok yanlış inanış bulunduğunu bildirdi.
''-Gebeler güvenlik kapılarından geçemez: Güvenlik kapıları metal detektörü barındırırlar. Herhangi bir röntgen ışın söz konusu değildir. Bu nedenle güvenlik kapılarından geçmek sakıncalı değildir.
deryaa rus çin takvimi ya da kan yenileme yaptn mı ne çıkıo kız mı erkek mi bnm çin erkek rusla kan yenileme kız çıktı
canım hiç bakmadım.. bakalım hangisi tutacakk
merhaba canım iyi düşün iyi olsun sıkma canını.. her gebeliğin aynnı olcak diye birşey yok..
bu arada keseyi karnından ultrasonlamı gördü doktor..
kız bebeklerinin kalbi zayıf atarmış canım sıkma canını iyi düşün iyi olsun bak doktorda demin geç döllenme diye..
kızlar banada bakarmısınız takvımlere son adet tarıhım 26 hazıran.dogum tarıhım 23 09 1976
selam arkadaşlar,
Benim karnımda şişlik var sürekli son haddinde şiş duruyo sanki 3 aylık gibiyim..
Bir de kabızlık ve sindirim sorunum çok fazla ,sanırım kullanıdğım elevit ilaçta kabızlık yapıyo ..
bu konuda fikri olan varmı?
selam arkadaşlar,
Benim karnımda şişlik var sürekli son haddinde şiş duruyo sanki 3 aylık gibiyim..
Bir de kabızlık ve sindirim sorunum çok fazla ,sanırım kullanıdğım elevit ilaçta kabızlık yapıyo ..
bu konuda fikri olan varmı?
ben bulamadım cnm grubu...
selam kızlar bende kısmetse martta anne olacagım ınsallah.sıze bır sorum olacak mıdesı cok bulanan hamılelerın kızımı olurmus.bılgınız varmı.ben dort haftalık hamıleyım bulantılarım cok.herkes kızın olur dıyor sız ne dersınız bu konuya
kızlar acilllllllll yardım.bilen yardım etsin.sonucum cıkmış
Test Adı Parametre Adı Sonuç Birimi Referans Aralığı
Beta - HCG 12661 mIU/ml 0 5 Beta - HCG mIU/ml 0.2-1haf 5 50
Beta - HCG mIU/ml 1-2 haf 5 500
Beta - HCG mIU/ml 2-3 haf 100 5000
Beta - HCG mIU/ml 3-4 haf 500 10000
Beta - HCG mIU/ml 4-5 haf 1000 50000
Beta - HCG mIU/ml 5-6 haf 10000 100000
Beta - HCG mIU/ml 6-7 haf 15000 200000
TIPDATA
sonuc 12661 mi şimdi oysa ne demek oluyor ?
seni değerin 5-6 hafta arasındaki değer. yani olması gerektiği gibi çıkmış . bence gayet normal bir değer..
şimdi kesinleşti yani öyle mi canım kesin hamişim demi ?
merhaba canım iyi düşün iyi olsun sıkma canını.. her gebeliğin aynnı olcak diye birşey yok..
bu arada keseyi karnından ultrasonlamı gördü doktor..
öyle yapmaya çalışıyorum tatlım, evet canım karından ultrasonla gördük keseyi..
evet kesinlikle hamilesin:)) tebrik ederim. ben daha kan testi bile yptırmadım . salık ocağına güvenemedim. hastaneye gidicem orda nasılsa herşeye bakılcak. gerek yok kan verip durmaya. perşembe gidicem. sen de haftaya falan gidip bebeişini görebilirsin hatta kalp atışını:)))) hemşire bana ağustosun ilk haftası git doktora dedi ama sabredemiycem ya bazı değerlerim düşükse diye bu hata randevu aldım gidicem bakalım...