kızlar yorumlar için teşekkürler.Doktorumun olduğu hastaneye gittim acile doktorum yoktu ama başkasına göründüm ultrasonda baktı keseyi gördü 6 gün önce 7.7 mm ydi bugün 18.8 mm olmuş ve 6 gün önce 4 haftalık diyolardı şimdi 5 hafta 5 günlük dedi ama bebek görünmedi.Doktorum perşembe ya da cuma çağırmıştı bugünkü doktor daha bebek görülmez muhtemelen kalbi de duyamazsınız perşembe ama belli olmaz dedi.Düşük tehlikem varmış akıntı olduğu için uzanıcam sürekli.Hafif karın ağrım var ama bulantım da var.Bulantı varsa bebek sağlıklı diye biliyorum ama kafam karışık.Progestan verdi ona başlıycam.Çok korkuyorum sürekli kontrol ediyorum tuvalete gidip.Bu düşük olcağı zaman açık renk kan geliyor ya o yarım damla filan çok çok az gelmez dimi baya gelir ? peçeteye çok az 5 mm filan pembelik geldi ama çamaşırım da pembeo yüzden çözemedim
inşallah canım benimm yaa Rabbim gönlüne göre werir bol bol meryem suresi oku kız bebek için .. gebeliğini öğrendiğin ilk 40 gün içerisinde meryem suresi okursan kızın yusuf suresi okursan erkek olurmuş =) benim dularımda da senle kayracım olacak okuyacağım bugün birinize kız birinize erkek =) sağlıklı öncelikle tabiiibi nazlılık var canım kızda cadılıkmı yapıyo acaba
kız çocuklarını çok severim
bugün 6 yaşına daha yeni girecek kız yeğenim var teyze inşallah kız olur diyor
erkek olursa seni üzer diyo o da tam bi cadı bilmediği şey yok
bakalım hayırlısı hafta sonu tekrar gidicez doktor cumartesi hiç görememişti bunada şükürler olsun :26:
canım bol su içtiğimiz için karın şişliği normal karnımız 3 weya 4. aydan sonra büyümeye başlar tam anlamıyla elewiti erken kullanmıyormusunuz kızlar ben 4-5 tane doktora gittim 3. gebeliğim bu hep 14. haftadan sonra elevite geçmemi söylediler şaşırdım size werince elewit kilo alımını hızlandırır zaten ama bebeğinizin sağlığı için dewam kızlar =)selam arkadaşlar,
Benim karnımda şişlik var sürekli son haddinde şiş duruyo sanki 3 aylık gibiyim..
Bir de kabızlık ve sindirim sorunum çok fazla ,sanırım kullanıdğım elevit ilaçta kabızlık yapıyo ..
bu konuda fikri olan varmı?
ben takılıyorum gruba katılın eklerim sizi =)aaa search yaptığın sayfaya 2013 mart anneleri yaz çıkıyor....
hmm hadi gözün aydın cnmm benimde 5 göremedi doktor canım ondan merak ettim =)merhaba canım iyi düşün iyi olsun sıkma canını.. her gebeliğin aynnı olcak diye birşey yok..
bu arada keseyi karnından ultrasonlamı gördü doktor..
öyle yapmaya çalışıyorum tatlım, evet canım karından ultrasonla gördük keseyi..
kimse görmez cnm kapalı grup yapacağım katılırsan eklerim senide..Ya ben takılmak istiyorum ama listemdekiler henüz gebeliğimi bilmiyor biraz da geçsin öyle söyleyim istiyorum orda da ne yazarsak ana sayfada görünüyor yoksa yazilanlari okuyorum
inşallah canım benimm yaa Rabbim gönlüne göre werir bol bol meryem suresi oku kız bebek için .. gebeliğini öğrendiğin ilk 40 gün içerisinde meryem suresi okursan kızın yusuf suresi okursan erkek olurmuş =) benim dularımda da senle kayracım olacak okuyacağım bugün birinize kız birinize erkek =) sağlıklı öncelikle tabiii
canım bol su içtiğimiz için karın şişliği normal karnımız 3 weya 4. aydan sonra büyümeye başlar tam anlamıyla elewiti erken kullanmıyormusunuz kızlar ben 4-5 tane doktora gittim 3. gebeliğim bu hep 14. haftadan sonra elevite geçmemi söylediler şaşırdım size werince elewit kilo alımını hızlandırır zaten ama bebeğinizin sağlığı için dewam kızlar =)
ben takılıyorum gruba katılın eklerim sizi =)
hmm hadi gözün aydın cnmm benimde 5 göremedi doktor canım ondan merak ettim =)
kimse görmez cnm kapalı grup yapacağım katılırsan eklerim senide..
bende de aynı durum var hiç belli olmaz mı yazdklarmz :44:
inşallah canım benimm yaa Rabbim gönlüne göre werir bol bol meryem suresi oku kız bebek için .. gebeliğini öğrendiğin ilk 40 gün içerisinde meryem suresi okursan kızın yusuf suresi okursan erkek olurmuş =) benim dularımda da senle kayracım olacak okuyacağım bugün birinize kız birinize erkek =) sağlıklı öncelikle tabiii
canım bol su içtiğimiz için karın şişliği normal karnımız 3 weya 4. aydan sonra büyümeye başlar tam anlamıyla elewiti erken kullanmıyormusunuz kızlar ben 4-5 tane doktora gittim 3. gebeliğim bu hep 14. haftadan sonra elevite geçmemi söylediler şaşırdım size werince elewit kilo alımını hızlandırır zaten ama bebeğinizin sağlığı için dewam kızlar =)
ben takılıyorum gruba katılın eklerim sizi =)
bende de aynı durum var hiç belli olmaz mı yazdklarmz :44:
hayır cnm zaten daha yeni grup we kapalı sadece üyeler görebiliyor bende yazıyorum we benim eşim dışında kimse bilmiyo hamile olduğumu benim bi grubum daha war
Derya, senin oğluşun olacak,içime öyle doğuyor :)
meryem sen ne desen çıkıyo dostum
artık suesue nun kızını isteriz oğlusumaa
İçime doğdu ,artık sonucunu aylar sonra göreceğiz, ne güzel, dünürünü de bulmuşsun , bize de hayırlı uğurlu olsun demek düşer taze kaynana :)
deryaaa ben de kendme ii bi dünür bi de yakşklı oglan arıodmmmmeryem sen ne desen çıkıyo dostum
artık suesue nun kızını isteriz oğlusumaa
bende tahmin isitiyorum meryemcim =) bu arada ankaradamısın
Canım, benim öyle kolay kolay içime doğmuyor, doğanlar da çıktı ama şimdi ne desem yalan olur % 50 kız %50 erkek diyelim :) evet ankaradayım
kızlar beni aşırı şekilde sol göğsüm ağrıyo doknamıyorum o derece.. birde göğüslerim şişti normalmi acaba oğluma hamileyken olmamıştı sanırım böylee
deryaaa ben de kendme ii bi dünür bi de yakşklı oglan arıodmmmkız bi de ikiz olursa iki kız seç begen all artıkk
geldim geldim :))sağ kasığım ağrıyor ve bugün ilk kez tiksinerek accık üzüm yedim meyve adına....4 kilo vermişimmmm8 kiloyla tamamlarsam süper olacak inş.....yasmin canımsın sağol gülümmmm.....okudum yazdıklarını ama alıntı yapamıcam bugün dip köşe temizledim azıcık yorulmuşum....CANDAS merak etme gülüm dikkat ederim.sağol canım önemsediğin için.
cinsiyet tahminleri başlamış almış başını gidiyor.erken bulantılar kıza işaret artı yerleşme kanamasıda erkek çocuğa işaret değil.ben h,ç kanama geçirmedim oğlumda tek damla bile.bünyeyle ilgili.arkadaşım 20. haftaya kadar kan geldi ama maşallah kızı olacak.makas bıçak yapın yada yüzük testi genelde çıkar diyorlarerkek bebekler 11.haftada belli oluyor zaten eğer doktor iiyiyse:))kızlar saklanıyor:))))çin takvimininde üç değişik hesaplaması var 9 geriye sayma,1 yaş ekleme,2 yaş ekleme falan.kan yenileme bende iki gebeliğimdede tuttu rusta öle.tesadüfmüdür b,ilmem ama tuttu...
İçime doğdu ,artık sonucunu aylar sonra göreceğiz, ne güzel, dünürünü de bulmuşsun , bize de hayırlı uğurlu olsun demek düşer taze kaynana :)
4 kilomuu =) bende oğlumda tam 6 kilo wermiştimmm9 geri sayma yöntemi nasıl canım çin takwiminde =) bu arada hoşgeldin canım benim bişiy sorcam sana konyada hangş doktora gidiyorsun??
4 kilomuu =) bende oğlumda tam 6 kilo wermiştimmm9 geri sayma yöntemi nasıl canım çin takwiminde =) bu arada hoşgeldin canım benim bişiy sorcam sana konyada hangş doktora gidiyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?