ben ses duymadım.cumartesi gittim vajinaldende baktı göremedi bugünde aynı baktı çok zayıf kalp atışı görünüyor dedi hafta sonu bizde duyarız inşallah
bebek düşünmeye başladığımda testler yaptırmıştım aynısınımı yapacaklar acaba diye merak ettim.sonuçları alınca yaz canım.
bana folik aside devam et dedi nisanda başlamıştım bende.
progestan ve bebe asprini verdi kan sulandırması için.
benimde iştahım yok.karnım sanki sürekli aç gibi ama canım birşey istemiyo.
slm kızlar daha öncede yazmıştım.. 5+6 haftalık hamileyim geçen perşembe keseyi gördüm çok şükür son adet tarihim 12 hazirandı yani 1 haftalık gecikmede gördüm, doktor kesenin yeri çok iyi dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi ama ben çok korkuyorum daha önce 2 kimyasal gebelik geçirmiştim, ne yapsam aklımdan ya kalp atışlarınıı duyamazsam korkusunu atamıyorum kendimede çok kızıyorum amacuma günü 6+3 olacağım doktora gideyim diyorum sizce erken mi olur
çok fazla ultrasona girmek vaginal bakılıyorsa evet belki zararlı olabilir ama diğer şekliyle zararlı değil...
bende öyleyim canım açım ama iştah pek yok doktora söyledim sorun olmaz bebeğe zararı olmaz az ama sık yemeye çalış dedi midem için de maden suyu içebilirsin dedisanırım senin yaptırdığın testler olsa gerek ben aşılama yaptırdım geçen sene yaptırmıştım ama aşılama öncesi yaptırmadım onları yapacak sanırım yarın öğrennice yazarım sana canım
Canım tebrik ederim, mesajını forum takipte gördüm, çok sevindim :) İnşallah kalp atışlarınıda duyarsınız ve su sefer herşey yolunda gider (amiin)
İçini ferah tutmaya çalış, olumsuz şeyler düşünme, bebeğin karnında bunu aklından çıkarma sakın
Ayrıca nehirasi'de bizim umut tıopiklerindendi hatırlıyorum, senide tebrik ederim canım, Allahım hayırlı, sağlıklı salih saliha evlatlar nasib etsin inşallah..:)
kızlar peki alışveriş merkezlerinden x ray cihazı mıdır neyse geciyoruz ya onların zararı olur mu sizler geciyor musunuz ?
kızlar peki alışveriş merkezlerinden x ray cihazı mıdır neyse geciyoruz ya onların zararı olur mu sizler geciyor musunuz ?
selam canım nasılsın
çok sağol isteyen herkese rabbim verir inşallah:26:
Aslında bebek düşünen tüm kadınların oradan geçmemesi gerekir. Ne kadar doğru bilmiyorum ama vücut 6 ay o radyasyonu atamıyormuş diye biliyorum :S
A.s canım iyiyim hamd olsun.. Eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu şimdi beklemedeyiz. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder çok fazla bekletmeden ve tabi hayırlısı ile :)
herhangi bir sakıncası yokmuş cnm
sakıncalı değilmiş ben geçiyorum...
selam
o cihazlardan ben hamile değilken bile geçmiyordum. Sakın hamileyken geçme çok zararlı.
şöylede bir açıklama var:
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan Yaralı, kadınlar için son derece fizyolojik bir süreç olan gebelikle ilgili toplumda yer etmiş bir çok yanlış inanış bulunduğunu bildirdi.
''-Gebeler güvenlik kapılarından geçemez: Güvenlik kapıları metal detektörü barındırırlar. Herhangi bir röntgen ışın söz konusu değildir. Bu nedenle güvenlik kapılarından geçmek sakıncalı değildir.
beylikdüzünde oturan var mı ????
inş canım bende tüp bebek servisimdeki dr a gitcem ama 10. haftadan sonra muayenesinde bakıyor.sen ank da mı oldun tedavini ? ankalıfe ta mıydı ? tavsiye eder misin, ihtiyaç duyanlara tavsiye ederiz.bi ark soruyodu orayı çünküevt cnm 4 + 5te çağrdlar ben, yne tüp bebek merkzne dvm edıorm ben takp edıolarmş gebelkte de inşş gorurz bakalm perşmbe keseyi ya da keseleri ne nasipse o olsn inşşş
tmm cnmmm çokk saol bakıorm hemenn
Merhaba canın,
Bende 8 haftalık hamileyim.Daha önce bir düşük bir boş gebelik ve uzun süren bir bunalım geçirdim.Daha öncekilerde düzenli adetim 1 gün gecittiğinde kan tahlili vs birsürü özen dikkat onu yeme onu içme vs yaşadım.Bu sefer adetim geciktikten bir hafta sonra test yaptım.ve ilk doktor muayenesine 7. hafta gittim.İlk muayenedede kalp atışlarını duydum.Daha önce kötü tecrübeler yşamış anne adayları için bu rahatlık çok önemli sanırım.Çok takıntılı olmamak gerekiyor .Kendime söz verdim bu sefer hiç bir şekilde üzerine düşmeyeceğim diye.bazen bütün gün aklıma getirmediğim bile oluyor.Hatta biz şu halde bile hiçkimseye söylemedik, gebelikten bahsetmedik.Yapabilirsen eğer sanada tavsiye ederim.:))
inş canım bende tüp bebek servisimdeki dr a gitcem ama 10. haftadan sonra muayenesinde bakıyor.sen ank da mı oldun tedavini ? ankalıfe ta mıydı ? tavsiye eder misin, ihtiyaç duyanlara tavsiye ederiz.bi ark soruyodu orayı çünkü
merhaba canım iyi düşün iyi olsun sıkma canını.. her gebeliğin aynnı olcak diye birşey yok..slm kızlar daha öncede yazmıştım.. 5+6 haftalık hamileyim geçen perşembe keseyi gördüm çok şükür son adet tarihim 12 hazirandı yani 1 haftalık gecikmede gördüm, doktor kesenin yeri çok iyi dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi ama ben çok korkuyorum daha önce 2 kimyasal gebelik geçirmiştim, ne yapsam aklımdan ya kalp atışlarınıı duyamazsam korkusunu atamıyorum kendimede çok kızıyorum amacuma günü 6+3 olacağım doktora gideyim diyorum sizce erken mi olur
ben ses duymadım.cumartesi gittim vajinaldende baktı göremedi bugünde aynı baktı çok zayıf kalp atışı görünüyor dedi hafta sonu bizde duyarız inşallah
bebek düşünmeye başladığımda testler yaptırmıştım aynısınımı yapacaklar acaba diye merak ettim.sonuçları alınca yaz canım.
bana folik aside devam et dedi nisanda başlamıştım bende.
progestan ve bebe asprini verdi kan sulandırması için.
benimde iştahım yok.karnım sanki sürekli aç gibi ama canım birşey istemiyo.
ilk sayfada linkler var canım ordan bak istersen.
canım ben bugün gittim.geç döllenme olmuş.5+4 günlük dedi doktor zayıf kalp atışı gördü.hafta sonu tekrar gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?