- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
canım doktorla bugün görüşeceğiz inş. bugün sabah test yaptım ve pozitifi gördüm akşam da inş. kan la kesinleştirmek için gidicem.bugün niyetliydim bozmadım.bakalım doktor ne diycek.gerci ona da artık güvenemiyorum.adetin yakın dedi 12 gün gecti üstünden şükür hala gelen giden yok
ayyy canım benim de 15 hazirandı.
beylikdüzünde oturan var mı ????
anladım canım inşallah hayırlısı olur
canım bildiğimiz oruçluyken kan verilmez. bozarmı bilmem ama tehlikeye sorar. birkaç dinlediğimden esinlenrek benim aklıma yatan şu, kan veriyosun almıyosun.vücuttan çıkan var hani giren bişey olsa bozabilir.bu tamamen benim yorumum.bozmaz diye düşünüyorum ama hani derece olayı vardır onda etkiler gibi
evet öyle.rabbimize emanet olsun hepsi inş.
değil mi zayıfta olsa mutlu eder tabi.
inş diğer randevuda gümbür gümbür atsın annesi iyice mutlu olsun bebeğinin varlığıyla :)
annende sevinmez mi ya, kızının çocuğu oluyo ne büyük mutluluk.
bizde ilkinde hemen demiştik ama bunda korktuk bide tüp filan.demedik.daha k.validem bile bilmiyor.
eşim ve ailem biliyor.ailemde mecuren bilcek.eşimle tayinciyiz biz ben ailemle kalıyorum.eşimin olmadığı kadar onlar oldu yanımızda.
inl hiç birimizin umudu yarım kalmasın.annen haklı dikkat et ama.ilk torun mu ? bizde ilk olcak inş ...
yok canım dur sayayım
7.torun olacak