• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım doktorla bugün görüşeceğiz inş. bugün sabah test yaptım ve pozitifi gördüm akşam da inş. kan la kesinleştirmek için gidicem.bugün niyetliydim bozmadım.bakalım doktor ne diycek.gerci ona da artık güvenemiyorum.adetin yakın dedi 12 gün gecti üstünden şükür hala gelen giden yok :1:

ayyy canım benim de 15 hazirandı. :1:

beylikdüzünde oturan var mı ????

anladım canım inşallah hayırlısı olur:16:

canım bildiğimiz oruçluyken kan verilmez. bozarmı bilmem ama tehlikeye sorar. birkaç dinlediğimden esinlenrek benim aklıma yatan şu, kan veriyosun almıyosun.vücuttan çıkan var hani giren bişey olsa bozabilir.bu tamamen benim yorumum.bozmaz diye düşünüyorum ama hani derece olayı vardır onda etkiler gibi

evet öyle.rabbimize emanet olsun hepsi inş.
değil mi zayıfta olsa mutlu eder tabi.
inş diğer randevuda gümbür gümbür atsın annesi iyice mutlu olsun bebeğinin varlığıyla :)
annende sevinmez mi ya, kızının çocuğu oluyo ne büyük mutluluk.
bizde ilkinde hemen demiştik ama bunda korktuk bide tüp filan.demedik.daha k.validem bile bilmiyor.
eşim ve ailem biliyor.ailemde mecuren bilcek.eşimle tayinciyiz biz ben ailemle kalıyorum.eşimin olmadığı kadar onlar oldu yanımızda.
inl hiç birimizin umudu yarım kalmasın.annen haklı dikkat et ama.ilk torun mu ? bizde ilk olcak inş ...

yok canım dur sayayım :52::52::52::52:

7.torun olacak:52::52::52::52:

ayyy canım benim de 15 hazirandı. :1:

beylikdüzünde oturan var mı ????[/QUOTE]

aaa tesadüfe bak peki hissiyatın varmı cinsiyetiyle ilgili ?

herkese merhabalar tekrardan ooo sohbet almış başını gidiyor maşallah balla keseyim öyleyse :1::1:

ben az önce doktordan geldim bebişimi gördük kalp atışlarını da dinletti doktor acayip bişeydi :16: kan ve idrar testleri verdik bir de bebişim 7+5 olması gerekirken 8+1 çıktı ultrasonda maşallah sağlıklı dedi doktorum meleğime çok mutlu oldum çok :17: :17: :16: :49: :49: :nazar: :nazar:

Selam kızlar.Ben de dün dayanamadım gittim bir doktora,kendi doktorum 1 ağustosta gel dedi bekleyemedim,bebeğin görünmeyeceğini biliyordum ama en azından keseyi göreyim dedim.Onu görünce bile çok mutlu oldum,kim bilir bebişi görüp sağlıklı olduğunu duyunca nasıl olucam.6.7 mm idi kese,karından ultrasonla göründü,kaç haftalık dedim 4-5 dedi yarım ağız,pek sallamadı beni:)Umarım ayın 1 inde duyarım pıt pıtları..

Bu arada kendinize iyi bakın çok dikkat edin,dip köşe temizlik yapanlar var aman nolaur yormyın kendinizi..

herkese merhabalar tekrardan ooo sohbet almış başını gidiyor maşallah balla keseyim öyleyse :1::1:

ben az önce doktordan geldim bebişimi gördük kalp atışlarını da dinletti doktor acayip bişeydi :16: kan ve idrar testleri verdik bir de bebişim 7+5 olması gerekirken 8+1 çıktı ultrasonda maşallah sağlıklı dedi doktorum meleğime çok mutlu oldum çok :17: :17: :16: :49: :49: :nazar: :nazar:

canım maşallah iyi bakmışsın bebişine demekki oda büyümüş :52::52::52::52:
ne güzel bir duygu değil mi.maşallah bebişine.
bizim hesaplaımız doğru olmuyo banada bugün eğer yanlış anlamadıysam 5+4 dedi.
kan ve idar testi ne için istedi canım.

Son düzenleme:
kızlar selamlar, napıyosun bu ne hız ya takip edemiyorum sizi :)

kayra, canım yorma kendini dip köşe temizliğe düşmüşsün aman dikkat ya, bebeğin sana emanet.

suesue, canım ikiz gebelik mi senin ? banada çift emb transfer edildi ama inş tutmuştur ikiside.

tweety_07, canım normal gebelik belirtileridir yorma kötüye.bu korkuyla yaşanmaz ..

[şifa, canım göbek mi çıkmış göremedim ben :) kaç oldun şimdi ? gerçi bende de şişkinlik vari bi göbek oldu 5+1 deyz.

Beautician1, canım kıyamam sana.hamile kadına yaptırılırmı bu kadar iş.ah bi bilseler millet buna muhtaç.seni baş üstünde gezdirirler.
cnmm evt iki tane transfer edldi aslnda ilk deger aşırı bi yuksekliği yok 178di ama 14.gun 603 die kızlar baya artmş çift olablr dıo nasipp cnm perşmbe ogrencz bakalm inşş tutarlar tabii ama once saglıklı olmaları onmli tek çift farktmz o yuzden hayırlısı ne ise o olsn inşş senn deger kaçtı cnm?
selam arkadaşlar maşallah kalabalıklaşmışız sohbetler almış başını gitmiş hey maşallah :29::29::29::29::29::54:

kayra :3: bu arada göbiş ekledim :52::52::52: :49::52::52::52:
şifam göbüşü ben de görmek istıorm nerden bakcamm:44:

cnmm evt iki tane transfer edldi aslnda ilk deger aşırı bi yuksekliği yok 178di ama 14.gun 603 die kızlar baya artmş çift olablr dıo nasipp cnm perşmbe ogrencz bakalm inşş tutarlar tabii ama once saglıklı olmaları onmli tek çift farktmz o yuzden hayırlısı ne ise o olsn inşş senn deger kaçtı cnm?

ben yazayım linki canım.

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-a...k-pozlari.html (2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları)

maşallah.aman sağlıklı olsunda tek çift önemi yok hee çift olursa çifte seviniriz o ayrı.benimde ilk gün değerim 122 idi, 2 gün sonra 202 çıktı , 6. gün 1303 .. tek gibi geldi başta ama en son değerde acaba dedim ikizmi ki ? çok isterim bende ama öncelikle sağlıklı olması, 2 olup üzüleceksem tek olsun sevineyim istiyoruö.

canım maşallah iyi bakmışsın bebişine demekki oda büyümüş :52::52::52::52:
ne güzel bir duygu değil mi.maşallah bebişine.
bizim hesaplaımız doğru olmuyo banada bugün eğer yanlış anlamadıysam 5+4 dedi.
kan ve idar testi ne için istedi canım.

evet canım ya şok oldum o sesi duyunca :52: :52: rabbim bugünleri de gösterdi çok şükür o kadar çok bekledim ki kalp atışlarını görmeden hamile olduğuma inanamıyordum şükürler olsun :16: :nazar: hesaplamayı anlamıyorum bende kk ya göre farklı doktorda farklı çıktı hayırlısı sağlıklı olsun da o önemli rabbim evlatlarımıza sağlık versin inşallah :nazar: :nazar:
artık zamanı dedi doktor bazı testler var yapılması gereken dedi idrar enfeksiyonu, bakteri mikrop virüs varmı diye bir de toksoplazma gibi şeyler için dedi anlamadım yarın sonuçları alınca sana da derim canım doktor bir de folik asiti bırak decavite geç dedi ben 1 yıldan fazladır folik asit kullanıyordum zaten decavitte de varmış hem iştahım yok iyi gelir dedi :34:

maşallah.aman sağlıklı olsunda tek çift önemi yok hee çift olursa çifte seviniriz o ayrı.benimde ilk gün değerim 122 idi, 2 gün sonra 202 çıktı , 6. gün 1303 .. tek gibi geldi başta ama en son değerde acaba dedim ikizmi ki ? çok isterim bende ama öncelikle sağlıklı olması, 2 olup üzüleceksem tek olsun sevineyim istiyoruö.
aynen oyle tatlım ben de isterm aslnda dedgm gibi neyse hayırlısı o olsn keseyi ne zaman gorcksn beni bu perşmbe çagrdlar keseyi gormek için :52::52:
ben yazayım linki canım.

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-a...k-pozlari.html (2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları)

cnmm çok saol ama yne goremedm gecersz sayfa dıor :26:

slm kızlar daha öncede yazmıştım.. 5+6 haftalık hamileyim geçen perşembe keseyi gördüm çok şükür son adet tarihim 12 hazirandı yani 1 haftalık gecikmede gördüm, doktor kesenin yeri çok iyi dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi ama ben çok korkuyorum daha önce 2 kimyasal gebelik geçirmiştim, ne yapsam aklımdan ya kalp atışlarınıı duyamazsam korkusunu atamıyorum kendimede çok kızıyorum ama :( cuma günü 6+3 olacağım doktora gideyim diyorum sizce erken mi olur

aynen oyle tatlım ben de isterm aslnda dedgm gibi neyse hayırlısı o olsn keseyi ne zaman gorcksn beni bu perşmbe çagrdlar keseyi gormek için :52::52:

canım 6+1 de kese için çağırdı yani 30 temmuz.dilerim kalp atışını o gün duyabiirim.sen 4+2 misin ? o zman 4+5 te keseye bakacaksınız.hadi inş.
slm kızlar daha öncede yazmıştım.. 5+6 haftalık hamileyim geçen perşembe keseyi gördüm çok şükür son adet tarihim 12 hazirandı yani 1 haftalık gecikmede gördüm, doktor kesenin yeri çok iyi dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi ama ben çok korkuyorum daha önce 2 kimyasal gebelik geçirmiştim, ne yapsam aklımdan ya kalp atışlarınıı duyamazsam korkusunu atamıyorum kendimede çok kızıyorum ama :( cuma günü 6+3 olacağım doktora gideyim diyorum sizce erken mi olur

maşallah :) ilk tecrübelerimizdeki korkularımız yakamızı bırakamıyo ne yazkki ama düşünme geçmiş, sen güzel günlerini hayal et.dr herşey yolunda dediyse öyledir.2 hafta sonra gümbürtüleri duyar müjdeni verirsin bizlerede inş. bence 6+3 te duyulur ama olurda duyulmazsa strese girersin bunu göze alıyosan git

evet canım ya şok oldum o sesi duyunca :52: :52: rabbim bugünleri de gösterdi çok şükür o kadar çok bekledim ki kalp atışlarını görmeden hamile olduğuma inanamıyordum şükürler olsun :16: :nazar: hesaplamayı anlamıyorum bende kk ya göre farklı doktorda farklı çıktı hayırlısı sağlıklı olsun da o önemli rabbim evlatlarımıza sağlık versin inşallah :nazar: :nazar:
artık zamanı dedi doktor bazı testler var yapılması gereken dedi idrar enfeksiyonu, bakteri mikrop virüs varmı diye bir de toksoplazma gibi şeyler için dedi anlamadım yarın sonuçları alınca sana da derim canım doktor bir de folik asiti bırak decavite geç dedi ben 1 yıldan fazladır folik asit kullanıyordum zaten decavitte de varmış hem iştahım yok iyi gelir dedi :34:

ben ses duymadım.cumartesi gittim vajinaldende baktı göremedi bugünde aynı baktı çok zayıf kalp atışı görünüyor dedi hafta sonu bizde duyarız inşallah :52::52::52::52::52:
bebek düşünmeye başladığımda testler yaptırmıştım aynısınımı yapacaklar acaba diye merak ettim.sonuçları alınca yaz canım.
bana folik aside devam et dedi nisanda başlamıştım bende.
progestan ve bebe asprini verdi kan sulandırması için.
benimde iştahım yok.karnım sanki sürekli aç gibi ama canım birşey istemiyo.

ilk sayfada linkler var canım ordan bak istersen.

canım ben bugün gittim.geç döllenme olmuş.5+4 günlük dedi doktor zayıf kalp atışı gördü.hafta sonu tekrar gidicem.

beylikdüzünde oturan var mı ????[/QUOTE]

aaa tesadüfe bak peki hissiyatın varmı cinsiyetiyle ilgili ?[/QUOTE]

erkek olucak gibi sanki.yada erkek istediğim için ama testi görünce cinsiyet hiç umrumda olmadı Rabbim hamileysem sağlıklı evlat ver dedim.bişey okumustum baska bi topicte yerleşme kanaması genelde bebek erkek olacaksa olur filan yazmıslarda bende ordan esinlendim :52:

peki sen bişey hissediyor musun ?

kızlar bugün ablam çok fazla ultrasona girme zararlı dedi siz ne düşünüyorsunuz.

canım 6+1 de kese için çağırdı yani 30 temmuz.dilerim kalp atışını o gün duyabiirim.sen 4+2 misin ? o zman 4+5 te keseye bakacaksınız.hadi inş.

maşallah :) ilk tecrübelerimizdeki korkularımız yakamızı bırakamıyo ne yazkki ama düşünme geçmiş, sen güzel günlerini hayal et.dr herşey yolunda dediyse öyledir.2 hafta sonra gümbürtüleri duyar müjdeni verirsin bizlerede inş. bence 6+3 te duyulur ama olurda duyulmazsa strese girersin bunu göze alıyosan git

bende kendimi böyle teskin etmeye çalışıyorum olumsuz birşey geldiğinde aklıma dua ediyorum güzel günleri düşünüyorum inşallah hepimiz için herşey çok güzel olacak

canım ben bugün gittim.geç döllenme olmuş.5+4 günlük dedi doktor zayıf kalp atışı gördü.hafta sonu tekrar gidicem.[/QUOTE]

canım çok sevindim Allah kimseyi yarı yolda bırakmasın bu yolda hafta sonu gittiğinde inşallah gümbür gümbür duyarsınız kalp atışlarını, şu haftalar çabuk geçsede doyasıya yaşasak heyecanımızı

Merhaba canın,

Bende 8 haftalık hamileyim.Daha önce bir düşük bir boş gebelik ve uzun süren bir bunalım geçirdim.Daha öncekilerde düzenli adetim 1 gün gecittiğinde kan tahlili vs birsürü özen dikkat onu yeme onu içme vs yaşadım.Bu sefer adetim geciktikten bir hafta sonra test yaptım.ve ilk doktor muayenesine 7. hafta gittim.İlk muayenedede kalp atışlarını duydum.Daha önce kötü tecrübeler yşamış anne adayları için bu rahatlık çok önemli sanırım.Çok takıntılı olmamak gerekiyor .Kendime söz verdim bu sefer hiç bir şekilde üzerine düşmeyeceğim diye.bazen bütün gün aklıma getirmediğim bile oluyor.Hatta biz şu halde bile hiçkimseye söylemedik, gebelikten bahsetmedik.Yapabilirsen eğer sanada tavsiye ederim.:))

evt cnm 4 + 5te çağrdlar ben, yne tüp bebek merkzne dvm edıorm ben takp edıolarmş gebelkte de inşş gorurz bakalm perşmbe keseyi ya da keseleri ne nasipse o olsn inşşş:52::52::emir_bebek::emir_bebek:

ben ses duymadım.cumartesi gittim vajinaldende baktı göremedi bugünde aynı baktı çok zayıf kalp atışı görünüyor dedi hafta sonu bizde duyarız inşallah :52::52::52::52::52:
bebek düşünmeye başladığımda testler yaptırmıştım aynısınımı yapacaklar acaba diye merak ettim.sonuçları alınca yaz canım.
bana folik aside devam et dedi nisanda başlamıştım bende.
progestan ve bebe asprini verdi kan sulandırması için.
benimde iştahım yok.karnım sanki sürekli aç gibi ama canım birşey istemiyo.

ilk sayfada linkler var canım ordan bak istersen.

canım ben bugün gittim.geç döllenme olmuş.5+4 günlük dedi doktor zayıf kalp atışı gördü.hafta sonu tekrar gidicem.
tmm cnmmm çokk saol bakıorm hemenn:10::10::52:

Son düzenleme:
Back