• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım valla cinsiyet tahminleri topiğine gir orada yazıyor hatırlamıyorum ki.ama 1 yaş eklemeyide duydum.ben belediye hastanesinde ayişe hanım,selçuklu hastanesinde hikmet bey birde prof.dr.mehmet çolakoğluna gidiyorum.muhtemelen ayişe hanımı eleyeceğim ikisiyle devam edeceğim....

hmm anladım canımm bende konya hospital da aysel hanıım war ona gideceğim muhtemelen..

yasmincim merhaba ben de konyadayım ve benim de sat tarihim sana çok yakın 19 haziran yani muhtemel doğum tarihi 27 mart.. 4-5 gündür bakıyorum yazılanlara ama yeni fırsatım oldu üye olmaya.. benim ilk hamileliğim inşallah.testten öğrendim kanı bugün verdim yarın sonucu alacağım inşallah hayırlı olur..doktordan da randevumu aldım bakalım inşallah iyidir bebeğimiz..Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah..

hoşgeldin canımmm :16::16::16:
bebeğini sağlıcakla al kucağına inşallah canım ewet benimde sat tarihim 18 hazirann 1 gün war aramızda :9::9::9::9: ben gebelik beklediğim için 17 haziranda test yaptım pozitif çıktı fakat doktor kese filan göremedi bakalım konya merkezde ki doktoruma gideceğim.. Amin canım Rabbşm umarım seninde gönlüne göre werir inşallah güzel haberler alırsın :16::16::16:

hmm anladım canımm bende konya hospital da aysel hanıım war ona gideceğim muhtemelen..

mehmet bey aile doktorumuz sayılır biliyorsun bir kaybım var ömrümüde alıp götüren.ikinci ağlaya ağlaya dualarla yata yata ama mehmet beyin telefon desteğiyle zamanında geldi o benim desteğim.hikmet beyde kadın doğum alanında bana göre tektir.cinsiyeti konyada en önce gören tek doktordur.alinin yada ayşenin keyfi yerinde der 10.haftalarda.birde şakacı destek alem bir adamdır.bayan doktor istemiyorum daha önceki kötü bir deneyim yüzünden....rabbim merhametliyle karşılaştırsın...

yasmincim merhaba ben de konyadayım ve benim de sat tarihim sana çok yakın 19 haziran yani muhtemel doğum tarihi 27 mart.. 4-5 gündür bakıyorum yazılanlara ama yeni fırsatım oldu üye olmaya.. benim ilk hamileliğim inşallah.testten öğrendim kanı bugün verdim yarın sonucu alacağım inşallah hayırlı olur..doktordan da randevumu aldım bakalım inşallah iyidir bebeğimiz..Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah..

HOŞGELDİN ŞEKERİM HAYIRLI OLSUN....HEPİMİZ SIRAYLA İŞEKER Ç,İKOLata ALACAĞIZ ÖNCE NURUMA GİDECEĞİZ ÇÜNKÜ İLK O DOĞURACAK SONRA BANA GELECEKSİNİZ SONRA SIRAYALA SİZ......:9::9::9:

hoşgeldin canımmm :16::16::16:
bebeğini sağlıcakla al kucağına inşallah canım ewet benimde sat tarihim 18 hazirann 1 gün war aramızda :9::9::9::9: ben gebelik beklediğim için 17 haziranda test yaptım pozitif çıktı fakat doktor kese filan göremedi bakalım konya merkezde ki doktoruma gideceğim.. Amin canım Rabbşm umarım seninde gönlüne göre werir inşallah güzel haberler alırsın :16::16::16:

Hoşbulduk canım..benim bi kaç aydır hep hayal kırıklığı olduğu için 21 ine kadar bekledim öyle test yaptım çok şükür..diğer türlü çok hevesleniyorduk eşimle sonra güümmmm moral sıfır oluyordu...hayırlı olur inşallah..ben selçuklu da hikmet bey var ona gideceğim sen nereye gideceksin?

mehmet bey aile doktorumuz sayılır biliyorsun bir kaybım var ömrümüde alıp götüren.ikinci ağlaya ağlaya dualarla yata yata ama mehmet beyin telefon desteğiyle zamanında geldi o benim desteğim.hikmet beyde kadın doğum alanında bana göre tektir.cinsiyeti konyada en önce gören tek doktordur.alinin yada ayşenin keyfi yerinde der 10.haftalarda.birde şakacı destek alem bir adamdır.bayan doktor istemiyorum daha önceki kötü bir deneyim yüzünden....rabbim merhametliyle karşılaştırsın...

doktor desteği ilgisi çok önemli gerçektende bende kadın doğum alanında hep bayanlardan kaçtım arada denk geldi gıcık sinir insalardı doğum yaptıkları için fazla empati kuramıyorlar we basite alıyorlar bizleri.. ama erkekler çok ilgili çok sewecen oluyorlar kadın doğum alanında .. takii aysel hanımı tanıyana kadar böyle düşnüyordum bende çok tatlı çok arkadaşça bir kadın saolsunn geneldede ona gidiyorlar bende acaba sendemi ona gidiyorsun diye merak ettim doktorundan memnunsan değiştirme canım dediğin gibi yaşadıklarını biliyorsa sana ilgisi daha da iyi olur ..

Hoşbulduk canım..benim bi kaç aydır hep hayal kırıklığı olduğu için 21 ine kadar bekledim öyle test yaptım çok şükür..diğer türlü çok hevesleniyorduk eşimle sonra güümmmm moral sıfır oluyordu...hayırlı olur inşallah..ben selçuklu da hikmet bey var ona gideceğim sen nereye gideceksin?

Allah gönlünüze göre wermiş canım ben merkezde oturmuyorum canım ilçede oturuyorum konyaya 2 saatim maesef burdaki doktorumuzda iyi ama çok çekingenn bişii :S bende kendi doktoruma gideceğim konya hospital da aysel hanıma bu hafta içi eşim kontrollerine oraya gideriz diyor ama ben yolu çekecek gibi değilim sankiii :( bilemiyorum bu sefer gideyim ona göre dewam edicem ben hikmet beyş tanımıyorum cnmm ilk doğumumuda doğum ewinde yapmıştım pek tawsiye etmiyorum orayıı ..

HOŞGELDİN ŞEKERİM HAYIRLI OLSUN....HEPİMİZ SIRAYLA İŞEKER Ç,İKOLata ALACAĞIZ ÖNCE NURUMA GİDECEĞİZ ÇÜNKÜ İLK O DOĞURACAK SONRA BANA GELECEKSİNİZ SONRA SIRAYALA SİZ......:9::9::9:

canımmmm çok sağol hoşbuldumm:) çoook teşekkür ederim..ben acemiyim ilk hamileliğim artık siizlerin tecrübelerinden yararlanacağım:)))sen de konyadaydın galiba..?inşallah sırayla birbirimize ziyarete giderizz::)))

Mucize Tutulabilirmiş Meğer Ellerde,Mucizeye Dokunulabilirmiş...Mucize Uyurmuş,Uyanırmış...Mucizeye Bakılabilirmiş.Mucize ''Mucizeler'' Yaratabilirmiş Gerçekten..Mucize Meğer Kokarmış,Cennet Kokusu Gibi,Mis Gibi, ''EVLAT'' Gibi...
MUCİZELERİMİZ EVLATLARIMIZ SANA EMANET RABBİM.KORUYAMADIKLARIMIZI SEN KORU.İSTEYEN DİLEYEN HER KADINA ANNELİĞİ HER ERKEĞE BABALIĞI YAŞAT.OL DE OLUVERSİN RABBİM.ZÜRİYETİNDEN SALİH EVLATLAR VER......
BEN ÇOK DUYGUSALIM İKİ ÜÇ GÜNDÜR.İLK HAMİLELİĞİMDEDE BÖYLEYDİM....OFF OFFFFFFFFFFF....

canımmmm biatenmm..
inan kulakalrım çınladı yhaaa
beni çağırdığını hissett,im zar zor kaltım geldimm...:3:

o kadar kötüyümki anlatamam bulantı halsizlik aldı başını gidiyor 4 gündür yerimden kalkamıyorumm:14:
ölmak üzereyim resmen,ağlaya ağlaya bi hal oldumm:14:
ne zaman geçecek Ya Rabbimm diyorum diyorum ağlıyorumm...
öyle merak ettimki seni buradakileri...
hatta eşimle konuştuk az önce bi bakayım dedim;sen bana doğumda gelmekten bahsediyorsunn:30:
bu arada konyalılar da çoğalmış ne güzel:34:
hepiniz hoşgeldiniz sefa geldiniz canlarrr...
kayrammm seni en içten şekilde öpüyorumm canım benimm..:54:
giremzsem beni unutma dua et bana,çünkü gerçekten çok kötüyümm :43:
inşallah en kısa sürede geçer...:ssz:
normal hayatıma dönmek istiyorum artık:43:

Mucize Tutulabilirmiş Meğer Ellerde,Mucizeye Dokunulabilirmiş...Mucize Uyurmuş,Uyanırmış...Mucizeye Bakılabilirmiş.Mucize ''Mucizeler'' Yaratabilirmiş Gerçekten..Mucize Meğer Kokarmış,Cennet Kokusu Gibi,Mis Gibi, ''EVLAT'' Gibi...
MUCİZELERİMİZ EVLATLARIMIZ SANA EMANET RABBİM.KORUYAMADIKLARIMIZI SEN KORU.İSTEYEN DİLEYEN HER KADINA ANNELİĞİ HER ERKEĞE BABALIĞI YAŞAT.OL DE OLUVERSİN RABBİM.ZÜRİYETİNDEN SALİH EVLATLAR VER......
BEN ÇOK DUYGUSALIM İKİ ÜÇ GÜNDÜR.İLK HAMİLELİĞİMDEDE BÖYLEYDİM....OFF OFFFFFFFFFFF....

ne güzel yazmışsın canımm benimm yaaaaaa aminnnn... :16::16::16::16::16::16::16:

Allah gönlünüze göre wermiş canım ben merkezde oturmuyorum canım ilçede oturuyorum konyaya 2 saatim maesef burdaki doktorumuzda iyi ama çok çekingenn bişii :S bende kendi doktoruma gideceğim konya hospital da aysel hanıma bu hafta içi eşim kontrollerine oraya gideriz diyor ama ben yolu çekecek gibi değilim sankiii :( bilemiyorum bu sefer gideyim ona göre dewam edicem ben hikmet beyş tanımıyorum cnmm ilk doğumumuda doğum ewinde yapmıştım pek tawsiye etmiyorum orayıı ..

yolu bence hiç büyütme önemli bir kontrol mutlaka gel:))2 saat dediğin nedir ki bi bakmışşın gecmiş.bebiş için değer annesi..::)

canımmmm biatenmm..
inan kulakalrım çınladı yhaaa

o kadar kötüyümki anlatamam bulantı halsizlik aldı başını gidiyor 4 gündür yerimden kalkamıyorumm:14:
ne zaman geçecek Ya Rabbimm diyorum diyorum ağlıyorumm...
hatta eşimle konuştuk az önce bi bakayım dedim;sen bana doğumda gelmekten bahsediyorsunn:30:
bu arada konyalılar da çoğalmış ne güzel:34:
hepiniz hoşgeldiniz sefa geldiniz canlarrr...
kayrammm seni en içten şekilde öpüyorumm canım benimm..:54:
giremzsem beni unutma dua et bana,çünkü gerçekten çok kötüyümm :43:
inşallah en kısa sürede geçer...:ssz:
normal hayatıma dönmek istiyorum artık:43:

hoşbulduk cnmmmm geçmiş olsun demiyorum çünkü sen hasta değilsin hamilesin bebişin iyi annesi o yüzden bu kadar halsizsin we miden bulanıyor .. vücudun gebeliğe alıştırıyor kendini geçicek hepsi bir kaç haftaya kadar hele beişinin hareketlerini hisset hepsini unutacaksın cnımm

canımmmm biatenmm..
Inan kulakalrım çınladı yhaaa

O kadar kötüyümki anlatamam bulantı halsizlik aldı başını gidiyor 4 gündür yerimden kalkamıyorumm:14:
Ne zaman geçecek ya rabbimm diyorum diyorum ağlıyorumm...
Hatta eşimle konuştuk az önce bi bakayım dedim;sen bana doğumda gelmekten bahsediyorsunn:30:
Bu arada konyalılar da çoğalmış ne güzel:34:
Hepiniz hoşgeldiniz sefa geldiniz canlarrr...
Kayrammm seni en içten şekilde öpüyorumm canım benimm..:54:
Giremzsem beni unutma dua et bana,çünkü gerçekten çok kötüyümm :43:
Inşallah en kısa sürede geçer...:ssz:
Normal hayatıma dönmek istiyorum artık:43:
kıyamam sana ya...inşallah çabucak toparlarda gelirsin arıyorum seni....söyle sıpana akıllı olsun....gelemezsem deme ya 2 dk olsa uğra çok merak ediyorum inan.....:43::43::43::43:

yolu bence hiç büyütme önemli bir kontrol mutlaka gel:))2 saat dediğin nedir ki bi bakmışşın gecmiş.bebiş için değer annesi..::)

bakalım canım inş. eşimlerin işleride çok yoğun oluyor yazları ha dedinmi gidemiyoruz sirekli erteleniyorr :( buda sıkıntı benim için..

Kleopatr evet canım konyadayım....bende hikmet beye gideceğim perşembe yada cuma.yarın belli olacak hangi gün gel derse...telde bana anlaşma yapalım geleceksen susup dinleyecksin diyorrr:9::9::9::9::9::9:yoksa doğurmaya gel diyor...normal doğum yapmazsa malesef yine başka doktorla boynuzlayacağım onuuu:52::52::52::52::32::32::32::27::47:

Nurum her zaman dualarımdasın senin oğlan seni çok üzüyor çokkkkkkkkkkkk...bi doğsun poposuna poposuna....eşşek sıpası.seni unuturmuyum canım benim her gün zikrediyorum.sağlıkla doğsunda geçecek bu zor günler canım...

Kleopatr evet canım konyadayım....bende hikmet beye gideceğim perşembe yada cuma.yarın belli olacak hangi gün gel derse...telde bana anlaşma yapalım geleceksen susup dinleyecksin diyorrr:9::9::9::9::9::9:yoksa doğurmaya gel diyor...normal doğum yapmazsa malesef yine başka doktorla boynuzlayacağım onuuu:52::52::52::52::32::32::32::27::47:

haa haaa:))iyiymiş valla:)Baya bi araştırdık eşimle Hikmet beye çok iyi diyorlar..biz de ondan randevu aldık umarım ilgili biridir..bi de neden öyle dedin normal doğumu tercih etmiyor mu Hikmet bey??ben normal isterim ama tabi sağlığım el verirse...

Back