tsemavi artık burdasın demek ne güzelhamilelik takviminide yapmışsınnn senin sat kaçtı ?
canım öncelikle haırlı olsun hoşgeldin... ben 4 gündür oruçluyum çok şükür ilk günler kötü oldumda bugün gayet iyiyim bol bol su içiyorum... doktoruma da sordum tutabilirsin dedi, bebeğe zararı olur mu dedim olmaz dedii.
sonra bir arkadaşımla konuştum oruç sıhhattir ilk aylarda zaten çok yemek kilo almak iyi değildir bebekte senden beslenmiyor ded, onada doktoru söylemiş öylece rahatladım şimdi acaalarım olmadan tutuyorum ama yememe içmeme çook dikkat ediyorum..
sakın orucunu bozma bile bile bozmanın 60 gün cezası var onu ödemek daha zor.
ilk çocuğunu düşünenlerdendim bende. düşünürken bi baktım burdayım
selam kızlar,
sabah doktora gittim zayıfda olsa kalp atışını gördü doktor allahıma şükürler olsun
5 hafta 4 günlükmüş
herkese selam kızlar bugün doktora gittim gebelik gözükmedi enteresan neden gözükmedi acaba
az önce doktordan geldık 7+2 bebeği ben görüyorum bı sorun yok dedi kalp atışını size dınletemem çünkü doplerin sıcaklıgı bebeği ısıtır sorun olur dedi ama gayet iyi 1 ay sonra gel 2li testi yapalım yaptırmak ıstemezsen dahi 1 ay snra kontrole gel dedi.
Gec dollenmıs olabılır sorun yapma vajınasal bakıldıgında goruluyor canını sıkan bısı varsa dr degıstır gercekten hayırlısı ınsallah kesede gorulur bebeıste gorulur pıt pıtlarıda duyulur...
az önce doktordan geldık 7+2 bebeği ben görüyorum bı sorun yok dedi kalp atışını size dınletemem çünkü doplerin sıcaklıgı bebeği ısıtır sorun olur dedi ama gayet iyi 1 ay sonra gel 2li testi yapalım yaptırmak ıstemezsen dahi 1 ay snra kontrole gel dedi.
herkese selam kızlar bugün doktora gittim gebelik gözükmedi enteresan neden gözükmedi acaba
merhabalar 2013 mart ayının güzel anneleriii.....
yazdıklarınızı okudukça ayrı bir heyecan kaplıyor içimi
daha önce yazmıstım ama bende tüp bebek yöntemiyle hamişim.6 ağustosta ultrason günüm.daha kesesini dahi görmedim yaaa
inşallah hepimiz sorunsuz hamilelik geçiririz arkadaslar..vee sağlıklı bir sekilde bebişlerimizi kucağımıza alırıızzz
Bende az once dr geldım benımde 7+5 gunlukmus hersey normalmıskalp atısları kese falan 1 ay sonra gel dedı ama degısık bır durum olunca daha erken gel dedı benım cok mıdem bulanıyor metpamıd ıcıyorum ıyı gelıyor ama ıstersen serum yazayım dedı ıstemedım sık sık yersen mıden bulanmaz dedı oructa tutmuyorum off sıkıntılar bıtmıyor RABBİM herkese hayırlı yazgılar yazsın ne dıyeylım
Bende az once dr geldım benımde 7+5 gunlukmus hersey normalmıskalp atısları kese falan 1 ay sonra gel dedı ama degısık bır durum olunca daha erken gel dedı benım cok mıdem bulanıyor metpamıd ıcıyorum ıyı gelıyor ama ıstersen serum yazayım dedı ıstemedım sık sık yersen mıden bulanmaz dedı oructa tutmuyorum off sıkıntılar bıtmıyor RABBİM herkese hayırlı yazgılar yazsın ne dıyeylım
inşallah canım doktor erkek olduğu için teklif etemedi wajinal muyeneyi..
geç döllenmemi bilmiyorum ama adetimden hemen sonra planlayıp hamile kalmıştım ( kız bebek için =) )
umarım sorun yoktur doktor 2 hafta sonra dedi ama ben kendi doktoruma gidicem...
merhabalar 2013 mart ayının güzel anneleriii.....
yazdıklarınızı okudukça ayrı bir heyecan kaplıyor içimi
daha önce yazmıstım ama bende tüp bebek yöntemiyle hamişim.6 ağustosta ultrason günüm.daha kesesini dahi görmedim yaaa
inşallah hepimiz sorunsuz hamilelik geçiririz arkadaslar..vee sağlıklı bir sekilde bebişlerimizi kucağımıza alırıızzz
merhaba hanımlar nasılsınız? 14 saat uyumuşum hala da uykum var bebek çok uyku yapıyor.sizlerde de durum aynı sanırım.hamile olduğunu yeni öğrenen arkadaşlar hoşgeldiniz aramızagözünüzaydın hayırlı olsun inşallah.bu arada bayağı yazmışsınız oku oku bitiremedim valla :)) iyi sohbetler hepinize
Selammm ben geldim..
merhaba hanımlar nasılsınız? 14 saat uyumuşum hala da uykum var bebek çok uyku yapıyor.sizlerde de durum aynı sanırım.hamile olduğunu yeni öğrenen arkadaşlar hoşgeldiniz aramızagözünüzaydın hayırlı olsun inşallah.bu arada bayağı yazmışsınız oku oku bitiremedim valla :)) iyi sohbetler hepinize
Selammm ben geldim..
kolay gelsin canım benimmmmmmmmmmmm....canısım iletini görünce gireyim dedim temizlik yapıyorum deli gibi.sen kan testi yaptırdın değil mi???5+6 az değilki ya??geç döllenmiştir muhtemelen ama yinede başka doktora git geciktirmeden.arkadaş bugün 9+2 olmalıyken bir gitmiş 7+3..geç hemde baya geç döllenmiş.aa aklıma geldi nehirde öleydi geç döllenmiş..sıkma canını.topikten gitmek yok valla üzülürüm baktır merakla ve duayla bekliyorum....
yasmin 5+6 demişim nerden uydurduysam allam yaaaa.son adet tarihin ne gülüm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?