2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
tsemavi artık burdasın demek ne güzel hamilelik takviminide yapmışsınnn senin sat kaçtı ?

calistacım evet burdayım canım.bu sabah test yaptım hemen cıktı.kana bugün aksam gidicem inş. deger yüksek cıkar da hayal kırıklıgına ugratmaz beni.korkuyorum test yanlıs sonuc verdiyse diye.mayısta 11 inde , haziranın 15 inde adet olmustum.bi düzensizlik gibi bişey vardı.temmuzun 11 inde doktora gitmiştim hatırlarsın belki idrar yolu enfeksiyonu için tabi o zamana gecmişti.doktor alttan muayene etti ufak kistler var bir de sağ tarafta yumurtan görünüyor demişti.ama adetimin 27. günüydü.27.günde yumurtlama mı olur demi.galiba keseydi yumurta zannetti.hatta adetin yakın.adet olunca 3.günü gel hormonlarına bakalım demişti.yakın dediği hala gelmedi şükür ayın 19 unda test yaptım negatif cıktı yani cooooook silikti dedim ben görmek istediğim için görüyorum önemsemedim.bugünde seytan mı dürttü nedir sabah kalkar kalkmaz yaptım cıktı şükürler olsun.

bak bunları bilmiyordum.yok bozmadım şükür.bi arkadasım da bozma dedi.iyi ki bozmadım.hem bebişimde şimdiden alışır.cok saol söylediğin için.

ilk çocuğunu düşünenlerdendim bende. düşünürken bi baktım burdayım

maşallah canım ne güzel.Rabbim aratmadan yormadan verdi şükürler olsun çok seviniyorum.ne kadar insan var yıllarca bekliyorlar.bu 3.denememizdi.anneminde 3 ay sonra olmus zaten.ona cekmişim

selam kızlar,
sabah doktora gittim zayıfda olsa kalp atışını gördü doktor allahıma şükürler olsun
5 hafta 4 günlükmüş

canım benimki de hesaplattırınca 5+3 günlük görünüyor.kalbi atmaya başladı mı yani ????

az önce doktordan geldık 7+2 bebeği ben görüyorum bı sorun yok dedi kalp atışını size dınletemem çünkü doplerin sıcaklıgı bebeği ısıtır sorun olur dedi ama gayet iyi 1 ay sonra gel 2li testi yapalım yaptırmak ıstemezsen dahi 1 ay snra kontrole gel dedi.

herkese selam kızlar bugün doktora gittim gebelik gözükmedi enteresan neden gözükmedi acaba

herkese selam kızlar bugün doktora gittim gebelik gözükmedi enteresan neden gözükmedi acaba

Gec dollenmıs olabılır sorun yapma vajınasal bakıldıgında goruluyor canını sıkan bısı varsa dr degıstır gercekten hayırlısı ınsallah kesede gorulur bebeıste gorulur pıt pıtlarıda duyulur...

merhabalar 2013 mart ayının güzel anneleriii.....
yazdıklarınızı okudukça ayrı bir heyecan kaplıyor içimi
daha önce yazmıstım ama bende tüp bebek yöntemiyle hamişim.6 ağustosta ultrason günüm.daha kesesini dahi görmedim yaaa
inşallah hepimiz sorunsuz hamilelik geçiririz arkadaslar.. vee sağlıklı bir sekilde bebişlerimizi kucağımıza alırıızzz

Bende az once dr geldım benımde 7+5 gunlukmus hersey normalmıskalp atısları kese falan 1 ay sonra gel dedı ama degısık bır durum olunca daha erken gel dedı benım cok mıdem bulanıyor metpamıd ıcıyorum ıyı gelıyor ama ıstersen serum yazayım dedı ıstemedım sık sık yersen mıden bulanmaz dedı oructa tutmuyorum off sıkıntılar bıtmıyor RABBİM herkese hayırlı yazgılar yazsın ne dıyeylım

inşallah canım doktor erkek olduğu için teklif etemedi wajinal muyeneyi..
geç döllenmemi bilmiyorum ama adetimden hemen sonra planlayıp hamile kalmıştım ( kız bebek için =) )
umarım sorun yoktur doktor 2 hafta sonra dedi ama ben kendi doktoruma gidicem...

gözünaydın canım

vajinal baksaydı görünürdü aslında belki de geç döllenme olmuştur ben 6+0 iken gittim karından çok net göründü

hayırlı olsun canım bebişin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

dert etme canım 3 ay dolunca geçiyormuş dayan biraz daha bebişin sağlıklıymış ne güzel sıkınıtlar geçer gider bebeğin iyi olsun yeter ki

hemen hemen aynıyız senle bende metpamid içiyorum gavıscon surup içiyorum ıkı gun oncede serum takıldı o kadar rahatladımkı valla :)) ama sımdı yıne ayınıyım bulantılar fena rabbım yardım etsın arkadasım..

merhaba hanımlar nasılsınız? 14 saat uyumuşum hala da uykum var bebek çok uyku yapıyor.sizlerde de durum aynı sanırım.hamile olduğunu yeni öğrenen arkadaşlar hoşgeldiniz aramızagözünüzaydın hayırlı olsun inşallah.bu arada bayağı yazmışsınız oku oku bitiremedim valla :)) iyi sohbetler hepinize

canısım iletini görünce gireyim dedim temizlik yapıyorum deli gibi.sen kan testi yaptırdın değil mi???5+6 az değilki ya??geç döllenmiştir muhtemelen ama yinede başka doktora git geciktirmeden.arkadaş bugün 9+2 olmalıyken bir gitmiş 7+3..geç hemde baya geç döllenmiş.aa aklıma geldi nehirde öleydi geç döllenmiş..sıkma canını.topikten gitmek yok valla üzülürüm baktır merakla ve duayla bekliyorum....

yasmin 5+6 demişim nerden uydurduysam allam yaaaa.son adet tarihin ne gülüm???

cnmm biraz gece vermemşler mi senn tarihi bnm bu perşembe gel dediler :44:
bu arada beni hatrladn degl mi aynı topkteydk şimdi de anneler gurbuna geçtikk şükrrlerrr olsunn kiii

işte sırf bu sebeplerden iyice soğudum herşeyden kalp atışı için bile gitmedim henüz.korkuyorum çünkü...olumsuz bir haberi kaldıracak gücüm yokçok ağlak bişey oldum zaten.ama biliyorumki yavrum benimle kalbide gümbür bümbür inşallah.bu bulantılar bel ağrısı sağ kasığımdaki ağrı hep onun eserii.....allah yardımcımız olsun....

hoşbulduk canım.SAOLASIN Allah razı olsun.

merhaba hoşgeldinnn, aynı durum benim içinde geçerliydi haftasonu resmen yataktan kalkmadım tabi orucunda etkisi vardı, bulantım çok oluyor.. size hep iştahım açık yazıyordum herkes ne güzel diyordu şimdi emek yiyemiyorum hemen midem bulanıyor, sizi daha iyi anlıyorumm...

bugün iyiym ama çok şükür çalışınca bide sabah 9 dikildik buraya

kolay gelsin canım benimmmmmmmmmmmm.... başka doktora gitcem canım yani az değil dediğin gibi 5 haftalık gözükmesi lazım artıkk gitmem canım merak etme hoş sohbetinle bağladın beni topiğee =) çarşambaya yada cumaya konyaya kendi doktoruma gidicem vajinal muyene yapar büyük ihtimal görür o
yasmin 5+6 demişim nerden uydurduysam allam yaaaa.son adet tarihin ne gülüm???

18 haziran canım sat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…