• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızzzlar bugün hayırlara karşı gelsin çok fazla karın ve kasık ağrım var :(((( gazmı , genişlememi, düşükmü bu şimdi :((((

tweety canım meraklanma ilk zamanlar adet olucakmışız gibi ağrı oluyor...o yüzden moral bozmaa.canım hamile kalmak için ayrı uğraşıyoruz,hamile kalıyoruz bebeğin kalp atışı büyümesi doğuma kadar böyle doğumdan sonra allah kerim...o yüzden üzme bişey yoktur allah sağlıklı bir şekilde doğurmanı nasip etsinnnn

bendee bendeee çok heyecanlııı yaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ultrasondan kesin duyuluyor muu tam net ?

daha hiç eşimle gidemedik iş yerinden biraz zor izin alıyor. bende dedim biraz belli olsun öyle gelirsin :32:

valla bilmiyorum cnm
bundan 12 sene önce hamile kaldığımda sadece ekranda kalp atışı hareketi görünüyordu
12 senede teknoloji baya gelişmiş ..sesini duyanlar varmış
ben devlet hastanesine gidecem seslimi bilmiyorum
sivastaki özel hastanelerin hepsinde madur oldum tövbeliyim gitmiyorum

kızzzlar bugün hayırlara karşı gelsin çok fazla karın ve kasık ağrım var :(((( gazmı , genişlememi, düşükmü bu şimdi :((((

nie düşük olsun gülüm.vücudun adet olamadı ister istemez ara sıra adet olmak isteyecek ama olmayacak.nie kötü düşünüyorsunki????bol su iç..ayaklarının altına bir yastık koy keyfine bakkk.yavrun tutundu dahada bırakamayacakk.iyi düşün iyiyi çağırr..benimde arada olur geberirirm ağrıdan...ama kötü düşünmemm....lütfen canımm iyi düşünüyoruz oldumu??

selamlar mart anneleri
maşallah sayfalara yetişilmiyor
ben okuyup okuyup çıkıyorum sohbete pek dahil olamıyorum çünkü ne mide bulantısı var,ne bel ne kasık ağrısı :27: sadece göğüslerim çok hassas
daha keseyide kalp atışınıda görmedim
günler değil saatler geçmek bilmiyor..çok sabırsızlanıyorum :52:

a.selam..sen rahat hamilelik geçirenlerdensin ne güzel....benimde göğüsler akşamları çok ağrıyorr...oyy oyyyy...ne zaman gideceksin bebeişinle tanışmaya:)))

cee diyip kaybolmadık buradayız anacım :))) mide bulantılarından arada banyoya kayboldugum dogru :))

yoklama alacağım zaten.3 yok alana tek ayak cezası dicemde hamilesiniz yahuu:1::1::1:

merhaba kızlar bende anne adayıyım...Allahım inşallah evladımız kucağımıza almayı nasip eder...öncelikle hepinize hayırlı olsun...ben bugün dr gittim benim hesaplamama göre ben 6 haftalığım kalp atışını duyamaya gittim bebişiminnnn.dr baktı ve 5 haftalıksın dedi keseyi gösterdi 11 mm dedi...2 hafta sonra gel dedi....benim bugün gittiğim dr devlet hastanesi...ben normaalde özele gidiyorummm bu cuma randevum var bebeişimin kalp aTIŞINI DUYARAIM İNŞAALLLAH....

geç döllenmiştir canım 1 hafta sıkıntı olmazki.ileride yakalıyor pıtırcıklar:))hadi bakalaım hayırlı haberlerle inşş..

ben bugün çok iyiyim yaa elhamdülillah.. :nazar::nazar: kendi kendime nazar edicem valla... temizlik mi aman napıyosunnn dikkat et valla bişiler kaldırma... ben kendimden biliyorum temizliğe girişince kaybediyorum kendimi onuda yapıyım bunuda yapıyım. kocam dövecek en sonunda :52::52::52:

doktoru iple çekiyorum kalp atışı için, başkada bir yaramazlık yok :38:

maşşallahhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:şükür rabbime her işimi yapacak enerjim var.birde bu nasıl psikolojiyse ev sürekli batıyor pismiş gibi anlayamadım gitti..hegün yapıyorum nerdeyse..kocam bugünlerdeki sinir ve geeginliğimin farkında akşamdan ağır işleri yapıyor ama ben beğenmiyorum tabisiiii:47::47::47::47::27::27::27:ütü cam bulaşık yemek falan yapıyor kız:))sıkılıyorum gülüm iş yapmasam vakit geçmiyor...:44::44::34::34:

bende 1,5 kilo vermişim :))))

:46: iyi ilk 4 ayda kilo verilebiliyormuş 2 kilo daha verebillsem keşke

kızlar bişey soracam
ben kendibaşıma sağlıkocağına gidip yine kan versem nasıl olur
kendi kendime değerlerime bakmış olurum
meraktan çatlıycam cumaya kadar yoksa

hoşgeldinnn seninle hiç konuşamadık ama arada topiğe girip kaçıyorsun.biz seni biliyoruz :16::16: bulantıların nasıl ? daha iyisindir inşallahh

Canım listeye eklenecekleri ekleyip çıkıyorum :)

Bulantılarım bu ara azaldı gibi. Sen nasılsın canım senin varmı bulantın falan ?

aleyküm selam gülüm hoşgeldin.hep geliyorsunda nbi selam vermeden gidiyorsun:19::19::19::19:neyse nasılsın annenler nasıl fındığın nasıl???ne zaman katılacan aramıza gel artık ya??

Hoş buldum şekerr..:16::16::16::71::69:

Listeyle uğraşıyorum canım ya.. birsürü ö.m gelmiş onlara bakıyorum.. şuan yarım insan gibiyim.. :25:

annemler iyiler 2 haftaları kaldı sonra yolcular hollandaya.. :5:

Kızımda iyi ben hastalandıkça o daha bi huysuzlanıyor, ilgi bekliyor benden..

Göbüşümdeki fındıgımde iyi.. 16 mm olmuş Cumartesi acile gittiğimde dr bu erkek olabilir demişti :16:

iştahım hiç yok...canım hiçbişey istemiyor..ne tatlıya nede ekşiye bakmıyorum
65le hamile olduğumu öğrendim bugün 64 geldim

sizden kilo veren oldumu

divinty birde kalp atışını duysak bizden mutlusu yokk.gerçi gelişme göstermesi bile güzel ...benimde senin gibi hiç iştahım yok zoraki yemek yiyorummm...sade süt içemiyorummm kakolu süt içiyorummm bebeğim vitamin alsın die...bugün ilk defa çook özür dilerim istifar ettimmm...olsun o büyüsünnn ben bişey istemiyorumm...

selam arkadaşlar maşallah kalabalıklaşmışız sohbetler almış başını gitmiş hey maşallah :29::29::29::29::29::54:

kayra :3: bu arada göbiş ekledim :52::52::52: :49::52::52::52:

a.selam..sen rahat hamilelik geçirenlerdensin ne güzel....benimde göğüsler akşamları çok ağrıyorr...oyy oyyyy...ne zaman gideceksin bebeişinle tanışmaya:)))
aslına bakarsan bende mide bulantısına hevesleniyorum
böyle kendimi hamile gibi hissetmiyorum :37:
halime şükredeceğim yerde yazdığıma bak :1:
bebişle tanışmaya cuma gidecem inşallah hayırlısıyla görecem
babasıda yüzgörümlüğü takacak :23:

bu arada 20 gün önce konyadaydık...mevlanayı ziyaret ettik..sakal-ı şerifi kokladım Allahım o ne güzel br kokuydu öyle
etkisinden uzun süre kurtulamadım..orda öyle içten dua ettimki rabbime kızımı yalnız bırakma diye ve ordan geldik hamile olduğumu öğrendim çok şükür..binlerce kere şükürler olsun rabbime
selam arkadaşlar maşallah kalabalıklaşmışız sohbetler almış başını gitmiş hey maşallah :29::29::29::29::29::54:

kayra :3: bu arada göbiş ekledim :52::52::52: :49::52::52::52:

:nazar:çıktımı hemen göbişin şifaa :1:
aslında göbiş topiğide açılsa herkes göbüşünün resmini ekler..ben 2 haftada bir çekip eklemeyi düşünüyorum kendi albümüme

divinty birde kalp atışını duysak bizden mutlusu yokk.gerçi gelişme göstermesi bile güzel ...benimde senin gibi hiç iştahım yok zoraki yemek yiyorummm...sade süt içemiyorummm kakolu süt içiyorummm bebeğim vitamin alsın die...bugün ilk defa çook özür dilerim istifar ettimmm...olsun o büyüsünnn ben bişey istemiyorumm...

maşaalllahhh gell kızz bi yerini kaşıyımmm :52::52:

ilk defa istifar etmişsin benim yediğim midede durmuyor hiçç:25::25:

sürmelimmm tatlımm bi ara kese fotolarımlada geleceğim sonra da cicilerimi ekleyeceğim :46::46::46: çokkk ,işim var çokk :39::15::16::16::16: maşallah bulantıların azalmış daha iyisin ne güzel ayy maşallah dr un çokk erken yorum yapmış erkek olabilir demiş sağlıklı gelsin inşallah :49::emir_bebek::nazar::38::38::38:

maşaalllahhh gell kızz bi yerini kaşıyımmm :52::52:

ilk defa istifar etmişsin benim yediğim midede durmuyor hiçç:25::25:

sürmeli ne alay ediyosun yaaa :))) sana bişey sorcam istaifar ederken sanki karnım ağzıma geliooo kitlenip kalıyorumm bişeyyy olmaz dimi bebeğimeeee...........

aslına bakarsan bende mide bulantısına hevesleniyorum
böyle kendimi hamile gibi hissetmiyorum :37:
halime şükredeceğim yerde yazdığıma bak :1:
bebişle tanışmaya cuma gidecem inşallah hayırlısıyla görecem
babasıda yüzgörümlüğü takacak :23:

bu arada 20 gün önce konyadaydık...mevlanayı ziyaret ettik..sakal-ı şerifi kokladım Allahım o ne güzel br kokuydu öyle
etkisinden uzun süre kurtulamadım..orda öyle içten dua ettimki rabbime kızımı yalnız bırakma diye ve ordan geldik hamile olduğumu öğrendim çok şükür..binlerce kere şükürler olsun rabbime

:nazar:çıktımı hemen göbişin şifaa :1:
aslında göbiş topiğide açılsa herkes göbüşünün resmini ekler..ben 2 haftada bir çekip eklemeyi düşünüyorum kendi albümüme
çıktı divinityimm çıktı göbişim :49::nazar: ben göbiş topiği açtım link bu topikte ilk sayfada listemizin altında :42: evet tatlım güzel fikir bol bol resimleyelim göbecikleri :49::29::nazar::nazar::nazar::38:

çıktı divinityimm çıktı göbişim :49::nazar: ben göbiş topiği açtım link bu topikte ilk sayfada listemizin altında :42: evet tatlım güzel fikir bol bol resimleyelim göbecikleri :49::29::nazar::nazar::nazar::38:

baktım cnm çok şirin bi göbiş :nazar:
topiğini gördüm hemen abone oldum..bende ekliycem haftaya :)

sürmelimmm tatlımm bi ara kese fotolarımlada geleceğim sonra da cicilerimi ekleyeceğim :46::46::46: çokkk ,işim var çokk :39::15::16::16::16: maşallah bulantıların azalmış daha iyisin ne güzel ayy maşallah dr un çokk erken yorum yapmış erkek olabilir demiş sağlıklı gelsin inşallah :49::emir_bebek::nazar::38::38::38:

oh ohhh sonrada ben eklerimmm:32::32::32:

sürmeli ne alay ediyosun yaaa :))) sana bişey sorcam istaifar ederken sanki karnım ağzıma geliooo kitlenip kalıyorumm bişeyyy olmaz dimi bebeğimeeee...........

dikkat et bebişin agzından çıkmasınnn:27::27:

yok kııızzz nolacak ben istifar ederken gözlerim pörtlüyor ağlıyorum resmen :27::27:

nie düşük olsun gülüm.vücudun adet olamadı ister istemez ara sıra adet olmak isteyecek ama olmayacak.nie kötü düşünüyorsunki????bol su iç..ayaklarının altına bir yastık koy keyfine bakkk.yavrun tutundu dahada bırakamayacakk.iyi düşün iyiyi çağırr..benimde arada olur geberirirm ağrıdan...ama kötü düşünmemm....lütfen canımm iyi düşünüyoruz oldumu??

yoklama alacağım zaten.3 yok alana tek ayak cezası dicemde hamilesiniz yahuu:1::1::1:

geç döllenmiştir canım 1 hafta sıkıntı olmazki.ileride yakalıyor pıtırcıklar:))hadi bakalaım hayırlı haberlerle inşş..

maşşallahhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:şükür rabbime her işimi yapacak enerjim var.birde bu nasıl psikolojiyse ev sürekli batıyor pismiş gibi anlayamadım gitti..hegün yapıyorum nerdeyse..kocam bugünlerdeki sinir ve geeginliğimin farkında akşamdan ağır işleri yapıyor ama ben beğenmiyorum tabisiiii:47::47::47::47::27::27::27:ütü cam bulaşık yemek falan yapıyor kız:))sıkılıyorum gülüm iş yapmasam vakit geçmiyor...:44::44::34::34:

benimkide senede bir yapar halı siler bir de cam siler güzel yapıyor ama canım kocam tabiiii canı isteyincee..dediğin çok doğru biz yapmayınca kim yapacak bu temzliği artık onları da pek takmıyorum da gece sahur sabah iş çok sarsıyo beni... allahın izniyle atlatsamda.. bende çok sinirliyim yahuu niye böyle adamı bi tersliyorum ne dedim ben şimdi diye inme iniyo :ssz::ssz:

Canım listeye eklenecekleri ekleyip çıkıyorum :)

Bulantılarım bu ara azaldı gibi. Sen nasılsın canım senin varmı bulantın falan ?

b

Hoş buldum şekerr..:16::16::16::71::69:

Listeyle uğraşıyorum canım ya.. birsürü ö.m gelmiş onlara bakıyorum.. şuan yarım insan gibiyim.. :25:

annemler iyiler 2 haftaları kaldı sonra yolcular hollandaya.. :5:

Kızımda iyi ben hastalandıkça o daha bi huysuzlanıyor, ilgi bekliyor benden..

Göbüşümdeki fındıgımde iyi.. 16 mm olmuş Cumartesi acile gittiğimde dr bu erkek olabilir demişti :16:

bulantım var ama kusmam yok... sahurda ve iftarda suratım ekşimik gibi ne yesem memnun değilim kocam dalga geçiyo hep bi şikayetçiymişimde hep fenaymışımda ama napıım yaa :18::18::18:

Selam anne adayları:)
Ben de aranıza geldim, bebek bizim için süpriz oldu, şu anda 7. haftamdayım. Aşırı zor geçiyor, her şeyden tiksiniyorum, midem kavruluyor ve ne yesem...
13 haftam sağlıkla bitsin diye dua ediyorum, dayanacak gücüm kalmadı, şimdiden pespaye bir haldeyim:((((((((

Back