• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben bıraz endıselendım canım cunku benım ınceden 4 gebelık kaybım var ama ınanıyorum bu bambaska olacak.hersey cok guzel olacak.ama dedıgın gıbı gebelıgınde cogu kadın bu durumu yasıyormus Allah bı daha yasatmasın dıyelım

merak etme o yerlesme akıntısıdır derler .zaten 9 hafta olmussun ne guzel.kalbını bozma sakın.

Herkese günaydın.nasılsınız.ben bu akşam 8.30 gibi geçen hafta acil olarak gittiğim dr ye kontrole gideceğim.benim için dua edin.bir sorun olmasın inş.hepinize güzel bir gün ve güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle

ınsallah hersey cok guzel olur canım bebgının saglıkla buyudugunu gorursun...

:(((((
Kızlar aşırı titreme ve ateş ile başlayan idrara yollarıiltihabı geçiriyorum
o kadar da dikkat ederdim.
bugun ıdrar kulturu sonucuna gore antıbıyotık verıcek doktor
bakterım lökosıtım epitelim herşeyım var
offfffffff
bu ateş, iltihap bebeğe neler yapmaz
o kadar mutsuzum ki anlatamam :((((((

evet kuzum ya gerçekten çok uzaksın.il içi isteyemiyormuydunuz??eşinde öğretmen sanırım kıyamam sana ya..korkma sancın olsada hemen doğurmazsında zor olur senin için git gel.canım başkent hakkında atilla bey ve özlem hanım dışında tanımam.hele kadın doğumcularını bilmem hiç.ama selçuklu yada belediye deseydin bilgilendirirdim...

Canım eşim de öğretmen ama , il içi tayini yapsak da yapamayız eşimin branşı sınıf. ben branstan dolayı rahat gelirim ama o gelemez. oyle de olunca elimiz kolumuz bağlı. eşim de orayı çok seviyor aksi gibi. kasaba gerçekten güzel. hani yolu düzgün olsa emekli bile olunur oradan. eşimin planı oradan 2015 te çıkmak. biz de onun için katlanacagız artık. neyse bakalım. Rabbim büyük. doktorlar konusunda da yine de sağ ol.

Bel ve sağ kasık ağrısı birde başşşş....deli olacam yaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18:

Ahh aynı şey bende de var. kasık ağrısı zaman zaman oluyor ama oldumu da tam oluyor hani.

offfffffff

Sağlam dur güzelim. Derdi veren Mevlâ dermanını da verir. bebeğini de korur. Sen bol bol dua et.

offfffffff

Cok gecmis olsun bı arkadasım senin gibi ilk haftalarda bu sorunu yasamıştı şimdi maşallah oğlu kocaman oldu hic korkma bitkisel birseyler kullanma sakın bol bol su içmen gerekiyor git gel su iç

Merhaba herkese ben de Mart annesi olacağım inş. Benim 3. bebek biz istemedik ama kendisi gelmek istemiş :) 8 aylık bir kızım , 3 yaşına girecek bir de oğlum var. Zor günler beni bekliyor artık 3 tane küçük çocukla nasıl ba edeceğim bilmem...

Cok gecmis olsun bı arkadasım senin gibi ilk haftalarda bu sorunu yasamıştı şimdi maşallah oğlu kocaman oldu hic korkma bitkisel birseyler kullanma sakın bol bol su içmen gerekiyor git gel su iç

İnşallah benimkinde de sorun olmaz.
O kadar endişeliyim ki.
Şu an ateşten yanıyorum resmen.
Düşürmeye çalışıyorum kendi kendime.
Öğleden sonra doktora gıdecegım..
:((

Merhaba herkese ben de Mart annesi olacağım inş. Benim 3. bebek biz istemedik ama kendisi gelmek istemiş :) 8 aylık bir kızım , 3 yaşına girecek bir de oğlum var. Zor günler beni bekliyor artık 3 tane küçük çocukla nasıl ba edeceğim bilmem...

Allah bir kolayını verir muhakkak benim ablamın dört tane var:))evet zorlanıyor ama onların bir arada sağlıklı olmaları en büyük mutluluk Allah kolaylık versin saglikla kucağına versin

İnşallah benimkinde de sorun olmaz.
O kadar endişeliyim ki.
Şu an ateşten yanıyorum resmen.
Düşürmeye çalışıyorum kendi kendime.
Öğleden sonra doktora gıdecegım..
:((

İdrar yolu enfeksiyonu zordur bilirim Rabbim tez zamanda şifa versin

günaydınlar güzel anneler nasılsınız bugün :16: ben eğer doktorum geldiyse izinden bebişimin pıt pıtlarını görmeye gidecez inşallah Allahım nasip ederse tabi :16: :17:

offfffffff

çook geçmiş olsun canım sıkma canını rabbim korur bebişini sen stres yapma kendine dikkat et bende bugün idrar testi isteyecem bende şüpheleniyorum inşallahh yoktur :18:

günaydınlar güzel anneler nasılsınız bugün :16: ben eğer doktorum geldiyse izinden bebişimin pıt pıtlarını görmeye gidecez inşallah Allahım nasip ederse tabi :16: :17:

çook geçmiş olsun canım sıkma canını rabbim korur bebişini sen stres yapma kendine dikkat et bende bugün idrar testi isteyecem bende şüpheleniyorum inşallahh yoktur :18:

kızlar bende verdim bendede idrarda herşey cıktı zaten aşırı ateşimde oluyr. bol bol su içmem gerektiğini ve tuvaletimi hayatta tutmamam gerektiğini söyledi doktor. bide 1 kullanımlık suya karıştırılmalık ilaç verdi bakalım midem bulanmasa bol su içiçemde :18:

kızlar mide bulantısı için neler yapıyorsunuz tecrübeli olanlar özellikle ihtiyacımız var bilgilerinize

Canım ben bu konuda rahatım ama azar azar sık yediğimde daha rahat ediyorum cok yersem fena tuzlu atistirmaliklar da kesmiyor mü bulantını

Canım ben bu konuda rahatım ama azar azar sık yediğimde daha rahat ediyorum cok yersem fena tuzlu atistirmaliklar da kesmiyor mü bulantını

cnm bi iyiyim diyrm sonra birden kötü oluyrm hep kusucakmışım gibi hissim oluyr ama hep böğürüyorum cok kusmyrm ama sürekli koşuyrm vcye boğ boğ diye yani hep mide bulantım oluyr şuan iyiyim ama başlıcak diye korkuyrm bide calışıyrm :43:

günaydın kızlar ....
benim ara ara bulanıyo midem ama sonra geçiyo uyku hali var ve halsizlik hat safhada...
dr kabız olma sakın dedi bende yoktu öle bi sorun ama cuma gününden beri yaşamaya başladım neyse tecrübeli eltimden kk den arkadaşlarımdan yapmam gerekenleri öğrendim bol bol su tüketimi kayısı suyu içiyorum çok şükür akşamdan beri gayet iyiyim inş kabızlık sorunu yaşamadan atlatırız hamileliğimizi....en çok korktuğum rahimden içeri giren sancılar sanki regl olacakmışım gibi ağrıyo :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Back