- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
tsemavi artık burdasın demek ne güzel hamilelik takviminide yapmışsınnn senin sat kaçtı ?
calistacım evet burdayım canım.bu sabah test yaptım hemen cıktı.kana bugün aksam gidicem inş. deger yüksek cıkar da hayal kırıklıgına ugratmaz beni.korkuyorum test yanlıs sonuc verdiyse diye.mayısta 11 inde , haziranın 15 inde adet olmustum.bi düzensizlik gibi bişey vardı.temmuzun 11 inde doktora gitmiştim hatırlarsın belki idrar yolu enfeksiyonu için tabi o zamana gecmişti.doktor alttan muayene etti ufak kistler var bir de sağ tarafta yumurtan görünüyor demişti.ama adetimin 27. günüydü.27.günde yumurtlama mı olur demi.galiba keseydi yumurta zannetti.hatta adetin yakın.adet olunca 3.günü gel hormonlarına bakalım demişti.yakın dediği hala gelmedi şükür ayın 19 unda test yaptım negatif cıktı yani cooooook silikti dedim ben görmek istediğim için görüyorum önemsemedim.bugünde seytan mı dürttü nedir sabah kalkar kalkmaz yaptım cıktı şükürler olsun.
canım öncelikle haırlı olsun hoşgeldin... ben 4 gündür oruçluyum çok şükür ilk günler kötü oldumda bugün gayet iyiyim bol bol su içiyorum... doktoruma da sordum tutabilirsin dedi, bebeğe zararı olur mu dedim olmaz dedii.
sonra bir arkadaşımla konuştum oruç sıhhattir ilk aylarda zaten çok yemek kilo almak iyi değildir bebekte senden beslenmiyor ded, onada doktoru söylemiş öylece rahatladım şimdi acaalarım olmadan tutuyorum ama yememe içmeme çook dikkat ediyorum..
sakın orucunu bozma bile bile bozmanın 60 gün cezası var onu ödemek daha zor.
bak bunları bilmiyordum.yok bozmadım şükür.bi arkadasım da bozma dedi.iyi ki bozmadım.hem bebişimde şimdiden alışır.cok saol söylediğin için.
ilk çocuğunu düşünenlerdendim bende. düşünürken bi baktım burdayım
maşallah canım ne güzel.Rabbim aratmadan yormadan verdi şükürler olsun çok seviniyorum.ne kadar insan var yıllarca bekliyorlar.bu 3.denememizdi.anneminde 3 ay sonra olmus zaten.ona cekmişim
selam kızlar,
sabah doktora gittim zayıfda olsa kalp atışını gördü doktor allahıma şükürler olsun
5 hafta 4 günlükmüş
canım benimki de hesaplattırınca 5+3 günlük görünüyor.kalbi atmaya başladı mı yani ????