2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım dualarımız seninle güzel haberlerle bekliyoruz seni

canım çok geçmiş olsun kendini üüzme bebişini düşün güzel şeyler düşün

günaydın cnm hayırlı olsun tabikide teste göre öylesin ama kan testi yaptır kesinleşsin cnm

saol canım teşekkür ederim.bu ayın 24 ünü bekliyordum ama sabredemedim bu sabah yaptım hemen belirdi.inş. test bozuk filan değildir.aslında bir hafta öncemiydi tam hatırlamıyorum tarihi ama bi damla kahverengi leke geldi yerleşme kanamasıydı kesin tahmin ettim ayın 19 unda test yaptım bişey cıkmamıstı yani cooook silik bişey görünüyordu ama ben görmek istiyorum bişey yok dedim attım.bugün hemen cıktı.Rabbim bana bağışlasın inş.bugün aksam gidicem doktora inş. güzel bir değer cıkar.cok merak ediyorum.ben hemen takvimini filan oluşturdum Rabbim boş cevirmesin inş.

canım bol su içmelisin. ayrıca limonu suya sık iç. idarın asitli olsun ki mikrobu öldürsün.ama bol su içmen lazım..

hoşgeldin canım hayırlı olsun

saol canım amin inş. hayırlı sağlıklı olur.Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın.

hayırlı olsun canım rabbimden isteğim hayırlı afiyetli evlatlar doğurmak ..
inş hepimiz sağlıklı bir gebelikten sonra eli yüzü düzgün sağlıklı evlatlar doğururuz...

Allah razı olsun canım ne güzel söylemişsin.bende aynısını istiyorum rabbimden sağlıklı hayırlı eli yüzü düzgün olsun inş. hepimizin evlatları.Allahım kimseyi evladıyla sınamasın.

hayırlı olsun hoşgeldin aramıza teste göre evet hamilesin kan testinde çıkar kesin

hoşbulduk canımmmm.inş. kanda da cıkar cok korkuyorum cıkmazsa diye.inş. test yanlış sonuc vermemiştir.

bişey sorucam sizlere oruclarınızı tutabiliyor musunuz ? ben bugün niyetlyim.sabah yaptım testi de orucumu bozmadım bugün tutucam.Rabbime çok şükür aratmadan bizi ugrastırmadan verdi.onun için bugün bozmıycam.sonraki günler ne yapsam aceba ? tutsam mı tutmasam mı ?

slm güzel anneler, dün bebek için yapmamız gereken alışveriş listesine baktım. çok para lazım çoooooook:))) bulantı için siyah üzüm tavsiye ederim. ben nerdeyse 1,5 yıldır folikasit kullanıyordum. mide bulantısı gibi şikayetlerim yok. belki de bundan. perşembe doktora gidicez... hayırlısı...

hoşgeldin diğer topikten hatırladım seni gözünaydın

hoşbulduk canım.saolasın Allah razı olsun.hangi topicten hatırladın bakım.bende seni bir yerde görmüştüm ama :) ilk çocuğunu düşünenlerden mi ? yoksa ovu testi ile gebeliğe hazırlananlardan mı ?

selam kızlar,
sabah doktora gittim zayıfda olsa kalp atışını gördü doktor allahıma şükürler olsun
5 hafta 4 günlükmüş

selam kızlar,
sabah doktora gittim zayıfda olsa kalp atışını gördü doktor allahıma şükürler olsun
5 hafta 4 günlükmüş

yaşasınnnnnnnnnnnnn çokk sevindimmmmmmmmmmmm.baya bir geç döllenmişşşş sıpa...gözün aydın canım....

canım öncelikle haırlı olsun hoşgeldin... ben 4 gündür oruçluyum çok şükür ilk günler kötü oldumda bugün gayet iyiyim bol bol su içiyorum... doktoruma da sordum tutabilirsin dedi, bebeğe zararı olur mu dedim olmaz dedii.

sonra bir arkadaşımla konuştum oruç sıhhattir ilk aylarda zaten çok yemek kilo almak iyi değildir bebekte senden beslenmiyor ded, onada doktoru söylemiş öylece rahatladım şimdi acaalarım olmadan tutuyorum ama yememe içmeme çook dikkat ediyorum..

sakın orucunu bozma bile bile bozmanın 60 gün cezası var onu ödemek daha zor.

ilk çocuğunu düşünenlerdendim bende. düşünürken bi baktım burdayım

selam kızlar,
5 hafta 4 günlükmüş

Selam tatlim. Sanırım seninde gec döllenme. Benim sat 30 mayis ama ben 9 Haziran'da 1 haftalık kanamam oldu regl gibi. Simdi Dr. Geldim benimde 8. Hafta icinde olmam lazım ama 6+5gunluk gözüküyor .bu sipa gec gelecek anlaşılan.

kabızlık hamilelikte helede ilerleyen hamileliklerde çok riskli ıkınma kesinlikle olmamalı ama kabızlıkta hamileliğin en başında gelen şey.bende bi önceki hamileliğimde o sancıları çok yaşadım kalkmaya korkuyordum..geçmiş olsun canım...

bol bol su iç.bende çok sık olurum.ilk bebeğimde hele(o yüzden yaptırabilirsen vajinal sıvı yani kültür testi yaptır ben sık iltihaplanırdım antibiyotik rahatlatırdı tekrar başlardı bi kültür yapıldı baktıkki antibiyotiğe duyarsız çıktı önlem alınmasaydı allah esirgesin.antibiyotik bebeğine zarar vermez b grubudur zaten kullandığın korkma.

benimde ikinci olacak.araları 3 yıl 7 ay olacak inşallah.benm bile korkuyorum allah yardımcın olsun hoşgeldin bu arada hayırlı olsun...

günaydınn herkesee,nasılsınızz kızlarr..benm doktorum kalp atısını gördükten snra bidaha 12.haftanın sonunda cagırdı beni,sizlerde nasıl kontrollerr..

geç çağırmış baya.demek sıkıntı olmayacağını biliyormuşki çağırmış.gönlünü rahat tut..

ah bu erkekler ahhh ahhhhh.bazen bende çok kızıyorum ama içimde tutmuyorum bağırıyorum sonrada ağlıyorum((

gözün aydın hayırlı olsun sevindim adına...

tansiyonuna bak belki düşmüştür.benimde hep düşük çünkü...

gözün aydın hayırlı olsun canım..

eskiye bakmıyoruz önümüze bakıyoruz değil mi şekerim???

hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahhhh...

kayra sorma yaaa benimde sol kasığım öldürdü beni iki gün boyunca.. Bu gün yok allahtan.. Birde şu koku rahatsızlığı olmasa

koku hassasiyetliği ve sağ kasık ağrısı birde bel bittim ya ama olsun şükür yinede...

selam kızlar,
5 hafta 4 günlükmüş

ooo çok sevindim canım geç döllenmiş demekki hadi gözünaydın darısı bizlere inşallah
bende bugün öğleden sonra gidecem duyarız inş

kızlarrr sabahtan beri burdayım haftasonları giremiyorum yazdıklarınızı oku okuu anca bitirdim

bu hafta doktora gitcem bende cuma günü falan kalp atışlarını duyarım inşallah doktorumu değştircektim iyi bir doktor buldum bakalım memnun kalıcakmıyım....

orucumu da tutuyorum soran arkadaşlar olursa bebeğe zararı olmuyormuşş anneler biraz zorlarsanız tutulabiliyor, ama iyi beslenmeniz lazım bugün özellikle turp gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…