Herkese günaydın.nasılsınız.ben bu akşam 8.30 gibi geçen hafta acil olarak gittiğim dr ye kontrole gideceğim.benim için dua edin.bir sorun olmasın inş.hepinize güzel bir gün ve güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle
((((
Kızlar aşırı titreme ve ateş ile başlayan idrara yollarıiltihabı geçiriyorum
o kadar da dikkat ederdim.
bugun ıdrar kulturu sonucuna gore antıbıyotık verıcek doktor
bakterım lökosıtım epitelim herşeyım var
offfffffff
bu ateş, iltihap bebeğe neler yapmaz
o kadar mutsuzum ki anlatamam(((((
arkadaşlar günaydın.hayırlı günler olsun hepimize de. bundan sonra bende sizlerleyim inş..bakın bakalım hamişmiyim ?Eki Görüntüle 470321
Eki Görüntüle 470322
arkadaşlar günaydın.hayırlı günler olsun hepimize de. bundan sonra bende sizlerleyim inş..bakın bakalım hamişmiyim ?Eki Görüntüle 470321
Eki Görüntüle 470322
günaydın cnm hayırlı olsun tabikide teste göre öylesin ama kan testi yaptır kesinleşsin cnm
Eki Görüntüle 470322
((((
Kızlar aşırı titreme ve ateş ile başlayan idrara yollarıiltihabı geçiriyorum
bugun ıdrar kulturu sonucuna gore antıbıyotık verıcek doktor
offfffffff
hoşgeldin canım hayırlı olsun
hayırlı olsun canım rabbimden isteğim hayırlı afiyetli evlatlar doğurmak ..
inş hepimiz sağlıklı bir gebelikten sonra eli yüzü düzgün sağlıklı evlatlar doğururuz...
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza teste göre evet hamilesin kan testinde çıkar kesin
Eki Görüntüle 470322
hoşgeldin diğer topikten hatırladım seni gözünaydın
selam kızlar,
sabah doktora gittim zayıfda olsa kalp atışını gördü doktor allahıma şükürler olsun
5 hafta 4 günlükmüş
saol canım amin inş. hayırlı sağlıklı olur.Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın.
Allah razı olsun canım ne güzel söylemişsin.bende aynısını istiyorum rabbimden sağlıklı hayırlı eli yüzü düzgün olsun inş. hepimizin evlatları.Allahım kimseyi evladıyla sınamasın.
hoşbulduk canımmmm.inş. kanda da cıkar cok korkuyorum cıkmazsa diye.inş. test yanlış sonuc vermemiştir.
bişey sorucam sizlere oruclarınızı tutabiliyor musunuz ? ben bugün niyetlyim.sabah yaptım testi de orucumu bozmadım bugün tutucam.Rabbime çok şükür aratmadan bizi ugrastırmadan verdi.onun için bugün bozmıycam.sonraki günler ne yapsam aceba ? tutsam mı tutmasam mı ?
ilk çocuğunu düşünenlerdendim bende. düşünürken bi baktım burdayımhoşbulduk canım.saolasın Allah razı olsun.hangi topicten hatırladın bakım.bende seni bir yerde görmüştüm ama :) ilk çocuğunu düşünenlerden mi ? yoksa ovu testi ile gebeliğe hazırlananlardan mı ?
selam kızlar,
sabah doktora gittim zayıfda olsa kalp atışını gördü doktor allahıma şükürler olsun
5 hafta 4 günlükmüş
günaydın kızlar ....
Benim ara ara bulanıyo midem ama sonra geçiyo uyku hali var ve halsizlik hat safhada...
Dr kabız olma sakın dedi bende yoktu öle bi sorun ama cuma gününden beri yaşamaya başladım neyse tecrübeli eltimden kk den arkadaşlarımdan yapmam gerekenleri öğrendim bol bol su tüketimi kayısı suyu içiyorum çok şükür akşamdan beri gayet iyiyim inş kabızlık sorunu yaşamadan atlatırız hamileliğimizi....en çok korktuğum rahimden içeri giren sancılar sanki regl olacakmışım gibi ağrıyo
((((
kızlar aşırı titreme ve ateş ile başlayan idrara yollarıiltihabı geçiriyorum
Bugun ıdrar kulturu sonucuna gore antıbıyotık verıcek doktor
offfffffff
merhaba herkese ben de mart annesi olacağım inş. Benim 3. Bebek biz istemedik ama kendisi gelmek istemiş :) 8 aylık bir kızım , 3 yaşına girecek bir de oğlum var. Zor günler beni bekliyor artık 3 tane küçük çocukla nasıl ba edeceğim bilmem...
günaydınn herkesee,nasılsınızz kızlarr..benm doktorum kalp atısını gördükten snra bidaha 12.haftanın sonunda cagırdı beni,sizlerde nasıl kontrollerr..
günaydın şeker bebek anneleri,,
ben bugün hiçbi şey yiyemiyuorum..yemek görünce midem bulanıyo..
Ama belki stres sinirden..eşime sinirliyim çok.dün ablasını gezdiricez diye gece 1 de eve geldik.sersem gibiyim elim ayağım titriyo..
Bugün de iş te denetimim var ..belki de stresten bulantım.
Yarın randevumuz var kalp atışlarını görücez inş..
günaydın kızlar uzun zamandır giremiyordum misafirim vardı
bu süre zarfında mide bulantılarım başladı
sabahları çok zorluyor beni
hafta sou doktora gittik hem bebişimizi gördük hem de kalp atışlarıı gördük
benden de kocaman bir günaydın:)
ben gecen hafta keseyi gördüm.önümüzdeki hafta gitcez kısmetse kalp atışları için...
çok fazla yiyorum ben. Bulantım yok ama sersemlik var. Ayaga kalkınca basım dönüyor oturmak istiyorum hemen:)))
gunaydin ben de 6+3de gıtmıstım lekelenmem olmustu o zaman kalp atısları cok zayıf demıstı dr.cok sukur bır hafta sonra gumbur gumburdu masallah.ıcın rahat olsun ınsallah bırsey olmadan kalp atıslarını duyarsınız cunku daha cok kucuk kalp atımları yenı baslamıs zaten duyulmayabılır.
ben bıraz endıselendım canım cunku benım ınceden 4 gebelık kaybım var ama ınanıyorum bu bambaska olacak.hersey cok guzel olacak.ama dedıgın gıbı gebelıgınde cogu kadın bu durumu yasıyormus allah bı daha yasatmasın dıyelım
herkese günaydın.nasılsınız.ben bu akşam 8.30 gibi geçen hafta acil olarak gittiğim dr ye kontrole gideceğim.benim için dua edin.bir sorun olmasın inş.hepinize güzel bir gün ve güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle
kayra sorma yaaa benimde sol kasığım öldürdü beni iki gün boyunca.. Bu gün yok allahtan.. Birde şu koku rahatsızlığı olmasa
selam kızlar,
5 hafta 4 günlükmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?